Νέα

Ξαναφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.435
Πόντοι
2.606
-Πιασανε το γερακι ρε πουστη μου...εχω πιει 2μπουκαλια τσιβας,εχω καπνισει 3πακετα μαλιμπορω και εχω το τραγουδι να παιζει ΔΙΑΠΑΣΩΝ....εννοειται οτι καθε 1 με 2 ωρες ριχνω και μια ζεμπεκια αντρικια συφιλιασμενος για  το κακο που μας βρηκε!!!!ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΚΗ ....ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΜΟΡΤΟΠΑΙΔΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.435
Πόντοι
2.606
-ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ γιατι ειναι ομορφοπαιδο.....ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!!!

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 23

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σήμερα πήγα σε μέντιουμ να μου πει το μέλλον. Αφού ήπιε και κάπνισε κάτι περίεργα βοτάνια, έκλεισε τα μάτια και μου λέει:

Σε βλέπω καθισμένο μπροστά στην τηλεόραση και ακούς κάποια που τη λένε Όλγα να  αναγγέλει τα εξής:

"Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα ο Άκης Τσοζατζόπουλος, καταβάλλοντας ως χρηματική εγγύηση το ποσό των χχχχχχχ ευρώ, μετά από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Ο πρώην Υπουργός θα είναι υποχρεωμένος να επισκέπτεται μία φορά το μήνα το αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα"

:rockon:  :rockon: :rockon:

τη ρώτησα αν είδε τίποτα για τις 7 Μαίου αλλά είχε ήδη ξυπνήσει... :S
Να ζητησεις τα λεφτα σου πισω...
Ούτε η Ολγα βγηκε σημερα στο γυαλι λογω απεργιας, ούτε ελευθερος εμεινε ο Ακης...
Ζήτα της και τρια σιγουρα για το στοιχημα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Θεωρώ καθύκνο μου να επισκεφτώ τον διοκόμενο Ακη στη ΓΑΔΑ, μαξευουν πολλα πάκια και αλγερινους αραπηδες.

Φοβαμε μην δεν τον αναγνωρισουν και τον  :fuck2: και παθει ακρατεια

Και όπως γνωρίζεται ο γέρος πάει ή από πέσημο ή από χεσιμο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.435
Πόντοι
2.606
-αααααχχχχχχ μπαμπεσιααααααααααααααα ,μαχαιρια πισωπλατη ρε πουστη,πασχα μεσα???ΜΑΧΑΙΡΙΑ....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε παιδιά με όλα αυτά σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να φτιάξουμε ένα κόμμα ανεξάρτητων μπουρδελιάρηδων. Και μαύρο σε όλους αυτούς τους μαυρογιαλούρους
και να βάλουμε πρόεδρο τον τζώννυ τον αδιάφθορο, έτσι;
χαχαχαχαχα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.776
Πόντοι
3.715
Πήγαινε πέστο στη μανα του Αξαρλιάν αυτό.

1800+ αυτόχειρες και πόσοι άλλοι δίχως πρόσβαση στα βασικά, τι να πει η μάνα του Αξαρλιάν μπροστά στην κρατική τρομοκρατία;
Κάλτσες με γραβάτες δε συγκρίνονται.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως η κίνηση του Μπένι είναι αρκετά παρακινδυνευμένη...

(1) δεν εξασφαλίσει σχεδόν τίποτε στο ΠΑΣΟΚ από πλευράς αξιοπιστίας
(2) υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ο Ακης να αρχίσει να ξερνάει... και τότε ποιός είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε... αν και ο Ακης είναι κομματόσκυλο και δύσκολα θα ξεράσει αλλά σε αυτόν τον κόσμο όλα γίνονται...
μπα
ουδείς κίνδυνος
συνεννοημένα όλα
κάτσε λιγάκι, θα σου βγάλουμε και τίποτα κατηγορίες, θα ηρεμήσει ο κόσμος μέχρι τις εκλογές και στο μεταξύ θα είσαι έξω.
μετά τις εκλογές θα πέσουνε και οι κατηγορίες ή θα πληρώσεις κανά προστιματάκι και όλα ανθηρα και όμορφα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
1800+ αυτόχειρες και πόσοι άλλοι δίχως πρόσβαση στα βασικά, τι να πει η μάνα του Αξαρλιάν μπροστά στην κρατική τρομοκρατία;
Κάλτσες με γραβάτες δε συγκρίνονται.
Παραπλευρες απώλειες ΔΕΝ δικαιολογουνται με τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μπα
ουδείς κίνδυνος
συνεννοημένα όλα
κάτσε λιγάκι, θα σου βγάλουμε και τίποτα κατηγορίες, θα ηρεμήσει ο κόσμος μέχρι τις εκλογές και στο μεταξύ θα είσαι έξω.
μετά τις εκλογές θα πέσουνε και οι κατηγορίες ή θα πληρώσεις κανά προστιματάκι και όλα ανθηρα και όμορφα
Κι εγω σου λεω οτι θα τον τσακισουν κανονικα.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Οπως έκλασαν τα παπάρια του πακιστανού , έτσι και καλύτερα θα του τα κλάσουν και του Ακη ...  τι να μασήσει ο Ακαρος, αυτούς όλους τους έχει για πρωινό .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης
μπα
ουδείς κίνδυνος
συνεννοημένα όλα

Χαλλλλλλλλλλλλλλαρά..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.435
Πόντοι
2.606
δεν ξέρω αν ο Ακης θα πάει φυλακή (και μεταξύ μας στα αρχίδια μου γιατί δεν λύνει κανένα απολύτω πρόβλημα ούτε προσωπικό μου ούτε της χώρας) και για να πω και την αλήθεια δεν το πολυπιστεύω

θα χαρώ όμως ο ανακριτής να τα έχει πάρει στο κρανίο και να τραβήξει την ανάκριση στα όρια της εξαντλώντας το περιθώριο των πέντε εργασίμων ημερών που του δίνει ο νόμος... και να κανει πασχαλιά ο Ακης στην ψειρού....
ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΤΡΑΜ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ......ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν ξέρω αν ο Ακης θα πάει φυλακή (και μεταξύ μας στα αρχίδια μου γιατί δεν λύνει κανένα απολύτω πρόβλημα ούτε προσωπικό μου ούτε της χώρας) και για να πω και την αλήθεια δεν το πολυπιστεύω

θα χαρώ όμως ο ανακριτής να τα έχει πάρει στο κρανίο και να τραβήξει την ανάκριση στα όρια της εξαντλώντας το περιθώριο των πέντε εργασίμων ημερών που του δίνει ο νόμος... και να κανει πασχαλιά ο Ακης στην ψειρού....
Το ζητησε ο ίδιος ο Ακης τελικα...
Προθεσμία ως το ανωτερο οριο της κρατησης.
Σημειωνω, οτι αν ηθελε να απολογηθεί σημερα, ο ανακριτής δεν μπορούσε από μονος του να του παρει την απολογια σε 5 μερες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ=ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ=ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΔΙΠΟΔΑ

18-10-1981 ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ