περιποιησου την καλα, μην εχει παραπονο .....
Επιστολη συμπαραστασης θα γραψω στο νουνι της
περιποιησου την καλα, μην εχει παραπονο .....
Μην ξεχασεις την υπογραφη.....Επιστολη συμπαραστασης θα γραψω στο νουνι της
Συλλαβανε τον Ακη Τσοχατζόπουλο ????
[size=34pt]Στή μουνάρα μου !!!![/size]
21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 - ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ
Πέθανε στις 27 Ιουνίου 1999 μετά από καρκίνο στο ουροποιητικό σύστημα στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, υπερασπιζόμενος το πραξικόπημα και την δικτατορία και αρνούμενος να κάνει χρήση των νομικών δυνατοτήτων (λόγοι υγείας, αίτηση χάριτος) για να αποφυλακιστεί, σε αντίθεση με άλλους συγκατηγορούμενούς του.
Λατρεμένη μου κουμπαροφιλουνάδα, πάμε ΓΑΔΑ να δωσουμε κανα τσιγαρο στον Ακη;;;
Μετά, θα περάσει ο Μπάμπης μου να μας πάρει για φαγί και αργα πάμε να τον παρέα
δεν σου απανταω δεν θελω να σου χαλασω αυτη την ευτυχισμενη στιγμη
Τί λές μωρή ,θέλης μετα να με πας
για κωλοφοραφή ????? άπα πα πα πα ....
σε 2 εβδομαδες οι ψευτοδημοσκοπησεις θα δειχνουν το πασοκ στο 19-21%..απο το 8% που ηταν τον φλεβαρη σε 2 μηνες θα παει στο 23%
εδω θα μαστε
ειπαμε πρεπει να δικαιολογηθει το 20-22% που θα παρει στις εκλογες και μαζι με το 25% του λετσου της νδ παμε για κυβερνηση πακετο-μακετο
χαμενος χρονος ειναι να πατε να ψηφισετε
σε 2 εβδομαδες οι ψευτοδημοσκοπησεις θα δειχνουν το πασοκ στο 19-21%..απο το 8% που ηταν τον φλεβαρη σε 2 μηνες θα παει στο 20%
εδω θα μαστε
ειπαμε πρεπει να δικαιολογηθει το 20-22% που θα παρει στις εκλογες και μαζι με το 25% του λετσου της νδ παμε για κυβερνηση πακετο-μακετο
χαμενος χρονος ειναι να πατε να ψηφισετε
εννοείς θα στηθούν οι κάλπες τύπε;
ειχε και χρυσο ο αρχοντας. Ανησυχουσε για εξοδο απο το ευρω ?
Ηταν απο τη γενια του πολυτεχνειου ? Ποσο το 'χουμε πληρωσει αυτο το πολυτεχνειο ?
Από την μια ο Τούρκογλου - που ξαφνικά οι δημοσκοπήσεις τον φέρνουν ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό , είπαμε οκ αγοράζονται οι δημοσκοπήσεις αλλά αυτοί το γάμησαν εντελώς - και από την άλλη ο κοπρίτης που έχει όλη την ώρα το χέρι στη τσέπη , τι διάολο κουλός είναι ?