Νέα

Ξαναφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Που τόχουνε φυλακισμένο το παλικάρι του ΠΑΣΟΚ;;;;;;;;;;

θελω να πάω να προσκυνησω τον συντροφο αγωνιστη Ακη, τον συνοδηπόρο του μεγάλου ηγέτη μας του Αντρέα μας, που άλλαξε την ΕΛΛΑΔΑ.

Συντροφε ΑΚη οπου και νάσε, σε όποιο σκοτηνό κελί σε ριξαν οι προδότες συντροφοι, από εκει μέσα - αποτο σκοταδί, θα δεις που θα λάμψει πάλι ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Βαστα τιμιε αγωνηστή, θυμίσου τον Ιησου, που σαν τετοιες μέρες σηκοσε τον δικό του σταυρο.

Ακή μας, ψηλά το αγέροχο κεφάλι του αγωνιστη, ξερουμε πως εσυ εφαγες ισος τα λιγότερα αναλογικα με κάτι λοχαγους και κινέζους λιγουριδες  που ακομα τρωνε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν ξέρω αν ο Ακης θα πάει φυλακή (και μεταξύ μας στα αρχίδια μου γιατί δεν λύνει κανένα απολύτω πρόβλημα ούτε προσωπικό μου ούτε της χώρας) και για να πω και την αλήθεια δεν το πολυπιστεύω

θα χαρώ όμως ο ανακριτής να τα έχει πάρει στο κρανίο και να τραβήξει την ανάκριση στα όρια της εξαντλώντας το περιθώριο των πέντε εργασίμων ημερών που του δίνει ο νόμος... και να κανει πασχαλιά ο Ακης στην ψειρού....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τελικά θα γένουμε Δανία του νότου,άρχισε η κάθαρση!!!! :rockon:

URL]]

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ρε τύποι, κόψτε τις μλκς και τις πεοκρουσίες.
Πρέπει να οργανωθούμε και να απαντήσουμε δυναμικά στην σύλληψη του συντρόφου άκη.

Η αστυνομοκρατία δεν θα περάσει. Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πρέπει να οργανωθούμε και να απαντήσουμε δυναμικά στην σύλληψη του συντρόφου άκη.

Η αστυνομοκρατία δεν θα περάσει. Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά.
Πορεία αύριο όλοι στο σύνταγμα!!! :headbang2:

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Είμαι περίεργος να δω τι άλλο θα κάνουν στον προεκλογικό τους αγώνα! Η προπαγάνδα ζει, βασιλεύει, κυβερνά...
Το σύστημα έχει πιάσει μπόχα! Ο άκης τα έφαγε.. οι υπόλοιποι τι έκαναν? ε κάτι θα έφαγαν κι αυτοι.. Ο λαός θα παραμυθιαστεί πάλι... Η νέα κυβέρνηση γνωστή.. και το σύνθημα?? ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΘΑ'ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ!!! εγώ πάντως έχω ξεκινήσει και στελνω βιογραφικά στο εξωτερικό! όσο κι αν αγαπάω τη χώρα μου, με διώχνει κάθε μέρα και νιωθω ξαφνικά μαλάκας που είμαι ακόμη εδώ....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μωρε,  μην τον δουνε και σαν ηρωα, τωρα που μπαινει στη φυλακη

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

παντα αδερφος. :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πορεία αύριο όλοι στο σύνταγμα!!! :headbang2:

Τύπε, πρέπει να κινητοποιηθούμε γρήγορα και αποφασιστικά. Ήρθε η ώρα της ένοπλης πάλης.

(μόνο μην βάλουμε ξανά το σημίτη να φτιάξει βόμβες, είναι μλκς και του σκάνε στα χέρια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom