Νέα

Ξαναφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σε συγχωρώ επειδή προφανώς εκτός από μαλάκας είσαι και καθυστερημένος αφού δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.
ναι, αλλά δεν πρωτοτυπείς
έχω πει από μόνος μου πως είμαι μαλάκας, χαζός, μπατήρης, άσχημος, ακαμάτης και αγράμματος

οπότε μην απαριθμείς τα προτερήματά μου

και μην με λες καθυστερημένο....δεν είναι βρισιά προς εμένα...είναι βρισιά προς κάποιους ανθρώπους που η φύση τους αδίκησε.
εγώ είμαι απλά βλάκας

κάτι σοβαρό έχεις να πεις;
γιατί όλο κλανιές μυρίζω από το στόμα σου...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ρε μαλακες εχετε καταλαβει οτι ολοι ειμαστε στ' αρχιδια μας για τον τσοχατζοπουλο?
πως καταφερατε και τσακωνεστε μεταξυ σας, δεν το καταλαβαινω
αλητη προδοτη σαμαρα αντε γαμησου
βενιζελο το νου σου
μπραβο παντως, καταφεραν και επιασαν τον παππου
50 αστυνομικοι για τον παππου
πως δεν του πεταξαν και κανενα καπνογονο, το χουνε συνηθειο..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μαλακες εχετε καταλαβει οτι ολοι ειμαστε στ' αρχιδια μας για τον τσοχατζοπουλο?
πως καταφερατε και τσακωνεστε μεταξυ σας, δεν το καταλαβαινω
αλητη προδοτη σαμαρα αντε γαμησου
βενιζελο το νου σου
μπραβο παντως, καταφεραν και επιασαν τον παππου
50 αστυνομικοι για τον παππου
πως δεν του πεταξαν και κανενα καπνογονο, το χουνε συνηθειο..
άμα του πετάξουνε καπνογόνο αυτουνού θα τους γαμήσει ο Παπουτσής
πας καλά;
στον δικό μας;

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Γιατι εισαι εσυ σοβαρός ρε κατσικοπηδουλα?  :zfuck:  :2funny:
ρε μπαστουνοβλαχε οποτε βλεπω το ονομα σου μ ανοιγει η ορεξη
γιατι μου ερχεται αυτο στο μυαλο

domino%27s+side+orders.JPG

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μωρή σουρλουλού, άκουσες για κώλους και πορδές και ήρθες να μυρίσεις; :fuck2:
που να κουγε και για αραβικες ψολες να δεις χαρες που θα κανε  :2funny: :2funny: :2funny:

βλεπεις η ντανιελιτσα δεν μπορει να αποκρυψει την χαρα της οταν διαβασει για καυλια  :2funny: :2funny: :2funny:

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Περικυκλωμένο από αστυνομικούς το σπίτι του Άκη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012, 10:09

Ένταλμα σύλληψης εις βάρος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου εκδόθηκε από τον ανακριτή που χειρίζεται τα περιουσιακά στοιχεία του υπουργού για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, με τη σύμφωνη γνώμη της προϊσταμένης Εισαγγελίας Αθηνών, Ελένης Ράικου.

Ο πρώην υπουργός αναζητείται για να συλληφθεί. Τρία οχήματα της Ασφάλειας και τέσσερις αστυνομικοί βρίσκονται έξω από την οικία του επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα γίνεται έρευνα και στο σπίτι της κόρης του.

Υπενθυμίζεται ότι την παραπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλου σε δίκη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες πρότεινε τη Μεγάλη Τρίτη στο Συμβούλιο Εφετών ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Ο πρώην υπουργός κατηγορείται ότι απέκρυψε περιουσιακά του στοιχεία στη δήλωση του πόθεν έσχες για το 2009.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Στα αρχιδια μας καλα του εκαναν.

Επισκέπτης
που να κουγε και για αραβικες ψολες να δεις χαρες που θα κανε  :2funny: :2funny: :2funny:

βλεπεις η ντανιελιτσα δεν μπορει να αποκρυψει την χαρα της οταν διαβασει για καυλια  :2funny: :2funny: :2funny:

μωρή τσουλάρα σταματίνα και εσένα σταμάτησε να σε ταίζει το κόμμα??? :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μωρή τσουλάρα σταματίνα και εσένα σταμάτησε να σε ταίζει το κόμμα??? :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:
  μωρη γεροπουστα ... ακομα δεν εχεις παει στα κρατιτηρια της ΓΑΔΑ να τσιμπουκωσεις αυτον που σε εβαλε στο δημοσιο?  :2funny: :2funny: :2funny:  :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom