Νέα

West Rose cafe, bar & restaurant. Λ.Αθηνων 204

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
Χθεσινο βραδυνο περασμα απο το μαγαζι με φιλους συναγωνιστες, που πλεον δεν εινια μελη εδω, λιγο μετα τον τελικό....

Πολυ διαφορετικο απο την πρωτη φορα που πηγα.
Αρκετες κοπελες, κάποιες αποτ ο -ΒΑΡ (Αλεσαντσρα-Ευα)
Μου την "επεσαν" 4 για κερασμα, τις απεφυγα διακριτικα, μιας και δνε συνηθιζω να κερναω απο φιλοσοφια.....
Η Ευα απο το -ΒΑΡ,  Σαρα μαι εντυπωσιακωτατη Γαζελα αποτ ην τζαμαικα, μια ψηλη ξανθιά με ωραίο σωμα και μια μελαχρινη Ρουμανουλα που εργαζταν στο μπαρ Amour για τους γνωστες. Ονοματα δεν ρωτησα μιας και δεν μιλησαμε πολυ.
Η τιμη του γυναικειοιυ ποτου ομως στα 10 ευρω, μιας και ενας απο τους φιλους κερασε την Αλεσαντρα και την ανεβασε δωματιο για μια ωρα με κοστος 100 ευρω.
Περασε ζαχαρη οπως μας ειπε μετα.
Φαγητο για ενα φιλο επισης, πολυ καλο στα 7,5 ευρω η μακαροναδα.
Η Μαρινα που πλεον εργαζεται εκει αρκετα ζεστη και φιλική μας εκανε αρκετη παρέα.

Κοσμος αρκετος, ωραίες κοπελες σε γεικες γραμμές, ακομα το μαγαζι εξελίσεται........
Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση.
2 απορίες να εκφράσω:
1) extra ball έπαιξε?
2) Η Μαρινάρα περνάει δωμάτιο?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
στο μεταξι με το 100αρικο πας γαμας τρως πινεις και αφηνεις και πουρμπουαρ !

μπορεις περασεις ολοκληρη πορνομερα !

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράματα.

μα ειναι δυνατον νεος πορνοχωρος και να εχει τοσο τσιμπημενες τιμες ?

για ποιο λογο ?

γιατι αυτο το μερος δεν σκεφτετε τον καθημερινο πορνο που ειναι και ο καλυτερος πελατης ? και να εχει σωστες τιμες ?

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
μα ειναι δυνατον νεος πορνοχωρος και να εχει τοσο τσιμπημενες τιμες ?

για ποιο λογο ?

γιατι αυτο το μερος δεν σκεφτετε τον καθημερινο πορνο που ειναι και ο καλυτερος πελατης ? και να εχει σωστες τιμες ?

Προφανώς δεν απευθύνονται στον καθημερινό πόρνο του μεταξουργείου. Απ ότι κατάλαβα το target group είναι στουντιάκιδες, callgirlάκιδες κλπ.
Αν πχ ακούς 100 ευρώ και το συγκρίνεις με 10 επισκέψεις στο μεταξουργείου χωρίς να υπολογίζεις την διαφορά χώρου, κοπέλας, υπηρεσιών, χρόνου στο δωμάτιο τότε σίγουρα δεν είναι για σένα.

Επισκέπτης
το μαγαζι ειναι οπως το περιμενα,ακομα στο ψαξιμο.εβαλε απ'ολα και σου λεει κατι θα του αρεσει του κουβαλητη
που θα ερθει. δυσκολη πατεντα.έχει παντως ενα μεγαλο καλο οτι μπορεις να κανεις καλο ντιλ και να περασεις καλα
με την προοπτικη ομως οτι πας για να τα ακουμπησεις.
αυτο σημαινει οτι οι καλες γνωριμιες θα φερουν καλα αποτελεσματα χωρις να βιαζονται οι κοπελες κι οποιος
καταλαβε καταλαβε.δεν εχει λοιπον το μιονεκτημα του εξμπαρικου συστηματος που μετρουσε και το δευτερολεπτο.
δυστυχως ομως οι κοπελες δεν ειναι σουπερ οπως θα επρεπε.ο taurus1 εχει απολυτο δικιο στην περιγραφη.
γουστα ομως αυτα ετσι κι αλλιως.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αν πχ ακούς 100 ευρώ και το συγκρίνεις με 10 επισκέψεις στο μεταξουργείου χωρίς να υπολογίζεις την διαφορά χώρου, κοπέλας, υπηρεσιών, χρόνου στο δωμάτιο...

πες  τα χρυσόστομε.

εδώ μέσα διαβάζουμε κριτικές από άτομα που πετάνε αυθημερόν στο Παρίσι για να πηδήξουν πορνοστάρ (του κώλου) που δεν τις ξέρει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους. ή μήπως δεν τις διαβάζετε εσείς.

και συζητάμε για το αν θέλει κάποιος να τσιμπήσει μία μακαρόνια ογκρατέν συνοδεία της κοπελίτσας την οποία θα πηδήξει σε χώρο που ΔΕΝ μυρίζει ποδαρίλα, μουνίλα, σκατίλα, ιδρωτίλα, πακιστανίλα; (και αυτά τα διαβάζουμε).

σε αυτό το γαμημένο καπιταλιστικό σύστημα υπάρχουν πολλές αγορές και πολλές τιμές. κάποιοι απολαμβάνουν κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο από κάποιους άλλους.

αν είμασταν σοβαροί χώρα απλώς θα έπρεπε να υπήρχαν κάποια εγγυημένα πράγματα, ας πούμε Φυλής 20 ευρώ 15 λεπτά εγγυημένα στο δωμάτιο με την κοπέλα, με στάνταρ κάποιες υπηρεσίες. επίσης σε μεγάλα προγράμματα άνω της μισής ώρας δεύτερη εκτόνωση. έτσι είναι στα καλά μπουρδέλα της Γερμανίας.

έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι όμως όμως οτι αυτό το χάος σας βολεύει ώστε κάποιοι να απολαμβάνετε (και καλά) ακάποτα χυσίματα σε μουνιά και κώλους την ώρα  που κάποιοι άλλοι την παίζουν μόνοι τους για να τελειώσουν στο τέλος (και ο νοών νοείτω  :grin:)

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
σε λίγο θα θέλουν να πληρώνουμε και τις καπότες.....άκου 100 η γκόμενα,συν 25 το δωμάτιο,συν κανα ποτάκι....απο κει που τον τρ΄βγανε με ενα 20ρικάκι γίνετε βίζητες πολυτελείας

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
σε λίγο θα θέλουν να πληρώνουμε και τις καπότες.....άκου 100 η γκόμενα,συν 25 το δωμάτιο,συν κανα ποτάκι....απο κει που τον τρ΄βγανε με ενα 20ρικάκι γίνετε βίζητες πολυτελείας

Ναι ρε, τρελά πράγματα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τωρα θα βγουνε και θα σου πουνε οτι στο καπιταλιστικο περιβαλλον που ζουμε αμα θες καλη καποτα με προδιαγραφες θα πρεπει να την πληρωνεις εξτρα  :2funny: :2funny: :2funny: δε βρισκεις ακρη με τα θυματα τυπε, απο κατι τετοιους τυπους που θεωρουν οκ να πληρωνεις ενα συγκεκριμενο προϊον 100 φορες πανω οχι επειδη αξιζει τοσο αλλα επειδη με αυτο τον τροπο περνιεσαι για μπρουκλης καταστραφηκε η ελλαδα... η ιδια υπερκοστολογηση υπαρχει απο το μουνι των ελλεηνιδων μεχρι τα δημοσια εργα και τα διοδια στο γιουνανισταν :uglystupid:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
τωρα θα βγουνε και θα σου πουνε οτι στο καπιταλιστικο περιβαλλον που ζουμε αμα θες καλη καποτα με προδιαγραφες θα πρεπει να την πληρωνεις εξτρα  :2funny: :2funny: :2funny: δε βρισκεις ακρη με τα θυματα τυπε, απο κατι τετοιους τυπους που θεωρουν οκ να πληρωνεις ενα συγκεκριμενο προϊον 100 φορες πανω οχι επειδη αξιζει τοσο αλλα επειδη με αυτο τον τροπο περνιεσαι για μπρουκλης καταστραφηκε η ελλαδα... η ιδια υπερκοστολογηση υπαρχει απο το μουνι των ελλεηνιδων μεχρι τα δημοσια εργα και τα διοδια στο γιουνανισταν :uglystupid:

ΣΩΣΤΟΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
οι πορνοπαππουδες να προσεχουν εκει.μην πλακωσουν τιποτα μπριζολιδια και μετα πανε να γαμησουν και τους βρει τιποτα :zombie: :grin: :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
οι πορνοπαππουδες να προσεχουν εκει.μην πλακωσουν τιποτα μπριζολιδια και μετα πανε να γαμησουν και τους βρει τιποτα :zombie: :grin: :grin:

Μωρέ πόσο πεινασμένος πρέπει να είσαι για να πας για φαγητίλα σε αυτό το μαγαζί; Έλεος ρε παιδιά. Θα μου πεις τα παππούδια θα το περάσουν για καφενείο. σωστά... χαχα

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Ναι, μπορεις.
25 ευρω το απλο δωματιο για 3 ωρες, 40 ευρω η σουιτα με το τζακουζι.

;) ;) ;) ;)

Ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση άρχοντα.
Από ότι είδα τα δωμάτια, μια χαρά μου φαίνονται για αυτές τις τιμές...θα μπορούσε ίσως η σουίτα να είναι φθηνότερη...δεν βαριέσαι όμως, αν αξίζει η γκόμενα, όλα τα δωμάτια καλά είναι!..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω, πάντως αυτό το πράγμα, να μπαίνεις μέσα στο μαγαζί σαν αυτό και να έρχονται σαν τσίχλες πάνω σου με ξενερώνει σφόδρα. Θέλω να κάθονται στην άκρη και αν θέλω και κάνω νόημα να έρχονται.
Είναι εντελώς μη αποδοτικό από άποψης διαφήμισης να κολλάς στον άλλον. Παίξε διαφορετικά. Πρέπει να σαι πολύ θεά για να δεχτεί με τη μία ο άλλος.

Όταν έροχνται και σου κολλάνε φωνάζει το πράγμα: ΑΝΤΕ ΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ  ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ... Καμία τεχνική πώλησης σωστή... εντελώς ξενέρωμα.

Με ενοχλεί πολύ αυτό. Αυτός είναι ο πιο σοβαρός λόγος που δεν ξαναπήγα και στο άλλο, το X BAR.

Θέλω να πίνω το ποτό μου, και όταν θα θελήσω μια κοπέλα έστω και διερευνητικά θα το καταλάβει.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Αν θέλουν λοιπόν να έχουνε πελάτες να πουν εκεί στις κοπέλες είτε είναι X BAR είτε  WEST  να μη κολλάνε και μάλιστα επίμονα και νευρικά.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Χθεσινο βραδυνο περασμα απο το μαγαζι με φιλους συναγωνιστες, που πλεον δεν εινια μελη εδω, λιγο μετα τον τελικό....

Πολυ διαφορετικο απο την πρωτη φορα που πηγα.
Αρκετες κοπελες, κάποιες αποτ ο -ΒΑΡ (Αλεσαντσρα-Ευα)
Μου την "επεσαν" 4 για κερασμα, τις απεφυγα διακριτικα, μιας και δνε συνηθιζω να κερναω απο φιλοσοφια.....
Η Ευα απο το -ΒΑΡ,  Σαρα μαι εντυπωσιακωτατη Γαζελα αποτ ην τζαμαικα, μια ψηλη ξανθιά με ωραίο σωμα και μια μελαχρινη Ρουμανουλα που εργαζταν στο μπαρ Amour για τους γνωστες. Ονοματα δεν ρωτησα μιας και δεν μιλησαμε πολυ.
Η τιμη του γυναικειοιυ ποτου ομως στα 10 ευρω, μιας και ενας απο τους φιλους κερασε την Αλεσαντρα και την ανεβασε δωματιο για μια ωρα με κοστος 100 ευρω.
Περασε ζαχαρη οπως μας ειπε μετα.
Φαγητο για ενα φιλο επισης, πολυ καλο στα 7,5 ευρω η μακαροναδα.
Η Μαρινα που πλεον εργαζεται εκει αρκετα ζεστη και φιλική μας εκανε αρκετη παρέα.

Κοσμος αρκετος, ωραίες κοπελες σε γεικες γραμμές, ακομα το μαγαζι εξελίσεται........

Περάσαμε χθες λίγο μετά τη μία το βράδυ.Άνετο πάρκινγκ πίσω από το μαγαζί, 2 είσοδοι (μία στο πλάι και μία μπροστά).
Ως χώρος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, Ένα μπαρ ,καναπέδες απέναντι,τραπεζάκια.. Το προσωπικό ευγενικό και γρήγορο.Μουσική χιτάκια ξένα και ελληνικά (ευτυχώς όχι αρκουδιάρικα).Ποτό στα 8 ευρώ (έχω πιει καλύτερα, αλλά και πολύ χειρότερα).
Σούπερ αρνητικό για μένα η "φαγητίλα" και ας ήταν περασμένη η ώρα και μόνο 2-3 τύποι έτρωγαν..
Την ώρα που πήγαμε 12 γυναίκες. 5 στα κιλά (και στην ηλικία πιθανόν) του Μπένι. Μία μαυρούλα,4 αδιάφορες και 2 που αν πίναμε αρκετά και με λίγο λιγότερο φως ΊΣΩΣ ανήκαν στην κατηγορία fuckable.
Μας πλησίασαν 6 κοπέλες, οι 5 ζήτησαν ποτό (2 εκ των οποίων με στυλάκι ντίβας που στο τσακ με έφτασαν να ξεχάσω τους τρόπους μου και να τους πω να κοιταχτούν στον καθρέφτη-να με κοιτάξουν καλά- και μετά να μου προσφέρουν ΕΜΕΝΑ χρήματα για να μιλήσω μαζί τους)! Η τελευταία ,μια γιαγιάκα 40αρα,σπασμένη (τη θυμάμαι και ανατριχιάζω) μου πρότεινε δωμάτιο. Μην αντέχοντας άλλο την εικόνα παρακμής ,φύγαμε στα 40'.
Συμπερασματικά το μαγαζί είναι λίγο απ'όλα και ουσιαστικά τίποτα. Τα περί φαγητού κτλ δε με απασχολούν, αν θέλω να φάω πάω σε εστιατόριο και όχι σε κωλόμπαρο.Η ποιότητα των κοριτσιών είναι αντάξια της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδος.
Όποιος θέλει κωλόμπαρο,ας προτιμήσει Κάβο,Σκαραβαίο,Αρωμα
Όποιος θέλει να πηδήξει μετά ποτού ας προτιμήσει Χ-bar (δεν πίστευα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό)

νομιζω οτι οποιος ενδιαφερεται(οπως εγω καλη ωρα)πρεπει να το επισκεφθει μονος του για να σχηματισει αποψη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρε παιδιά είναι απλά τα πράγματα...
Αν θες τρως...

Σίγουρα πίνεις ποτό,σίγουρα κερνάς ποτό...
Αν τα σκάσεις σε κάποια γαμάς...

Απλά ρωτάς πριν αρχίσεις να κερνάς,αν ανεβαίνει δωμάτιο η κορασίδα... :kneel:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Με αυτές τις τιμές πας στα καλύτερα εστιατόρια και τρως μέχρι σκασμού...Σε λίγο καιρό προβλέπω να μοιράζουν προσκλήσεις για δωρεάν ποτό :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom