Νέα

West Rose cafe, bar & restaurant. Λ.Αθηνων 204

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Και γιατί η μία ζήταγε 100 και η άλλη 150 και γιατί λες ότι μαζί με τα φαγητά-ποτέ πάει στα 250; Είναι υποχρεωτικό να φας/πιεις; Επίσης μπορεί να ήθελε να κάνει χαϊλίκια στο δωμάτιο.

Το πιο οικονομικό πακέτο εκεί ποιο είναι; Δηλαδή να πας χωρίς να φας/πιεις, να διαλέξεις μία και να πας πάνω για μισή ώρα να κάνεις δουλειά. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα και στα πόσα είναι, ή αν δεν κεράσεις ποτό κλπ δεν προχωράει το θέμα;

100? 150? τι λέτε ρε; Ούτε για πλάκα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Εγώ δεν λέω τίποτα. Ακριβώς αυτό ρωτάω γιατί μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο.

Κοίτα Γιώργο, δεν το έχω απίθανο. Είναι τρελοί αυτοί ρε. Επίσης η περιγραφή και η κατάσταση που περιέγραψε ο Taurus κάθε αλλο από το να πας σε τραβάει... Δεν ξέρω... Εγώ αν ήμουν πενήντα πενήντα τώρα είναι 90 να μη πάω και 10 να πάω.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Εγώ δεν λέω τίποτα. Ακριβώς αυτό ρωτάω γιατί μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο.
αν τα υπολογισεις καπου τοσο βγαινει (τουλαχιστον)
ενα δυο ποτα δεν θα πιεις; =18
δωματιο αλλα 25
και υστερα και με 50-80 να συμφωνησεις με τη κοπελα (το λιγοτερο).....που χλωμο αλλα λεμε
100-150 stantaraki....
βεβαια καποιοι μπορει να τα διαθετουν...

παντως ειναι αρχη ακομα....αναλογως τη ζητηση θα προσαρμοστει και η προσφορα  ;)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Επίσης, να επισημάνω και κάτι ακόμα.

Κάτι που με ενοχλεί εμένα αλλά και τους περισσότερους ανθρώπους είναι όταν πας κάπου και σου κολλάνε με το ζόρι να αγοράσεις την υπηρεσία ή το προϊόν ξενερώνεις. Αυτό συμβαίνει εκεί, αλά και στο x bar από οτι κατάλαβα. Σαν μέλισσες κολλάνε και καταντάει αηδία. Δεν ήταν στο ΑΜΝΕΖΙΑ έτσι.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Κοίτα Γιώργο, δεν το έχω απίθανο. Είναι τρελοί αυτοί ρε. Επίσης η περιγραφή και η κατάσταση που περιέγραψε ο Taurus κάθε αλλο από το να πας σε τραβάει... Δεν ξέρω... Εγώ αν ήμουν πενήντα πενήντα τώρα είναι 90 να μη πάω και 10 να πάω.

Φίλε δεν ξέρω. Προσπαθώ να καταλάβω που παίζουν στις τιμές και αν το 100-150 είναι το ακριβό πακέτο ή αν από εκεί ξεκινάνε οι τιμές. Πάντως αν κάτσεις και σκεφτείς τι σαύρα κυκλοφορεί εκεί έξω (κάνε μια βόλτα και στις ανεξάρτητες να δεις τι αγγελίες παίζουν και τι λεφτά ζητάνε), τα 100-150 για μία ώρα, δεν είναι άσχημα αρκεί να τηρούνται υπηρεσίες call girl (δεύτερη εκτόνωση κλπ) και όχι studio. Καλό είναι επίσης ότι τις κοπέλες τις βλέπεις live και όχι σε φωτογραφίες και αν δεν σου αρέσουν φεύγεις.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
λαθος εγραψα πανω 9ευρω το ποτο...8 εχει

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Φίλε δεν ξέρω. Προσπαθώ να καταλάβω που παίζουν στις τιμές και αν το 100-150 είναι το ακριβό πακέτο ή αν από εκεί ξεκινάνε οι τιμές. Πάντως αν κάτσεις και σκεφτείς τι σαύρα κυκλοφορεί εκεί έξω (κάνε μια βόλτα και στις ανεξάρτητες να δεις τι αγγελίες παίζουν και τι λεφτά ζητάνε), τα 100-150 για μία ώρα, δεν είναι άσχημα αρκεί να τηρούνται υπηρεσίες call girl (δεύτερη εκτόνωση κλπ) και όχι studio. Καλό είναι επίσης ότι τις κοπέλες τις βλέπεις live και όχι σε φωτογραφίες και αν δεν σου αρέσουν φεύγεις.

Μεγάλη κουβέντα αυτη...το θεμα ειναι ότι πιο πολλες φορες δεν τηρουνται

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Μεγάλη κουβέντα αυτη...το θεμα ειναι ότι πιο πολλες φορες δεν τηρουνται

Νομίζω εκεί είναι όλο το ζουμί.  ;)

Α και επίσης κάτι σημαντικό. Μπορείς να σκάσεις με γκόμενα από αλλού και να χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά το ξενοδοχείο ή δεν θα μείνει τρίχα για τρίχα;;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυποι, οπως σε ολες τις ιδεες που ερχονται απεξω,ετσι και σε αυτη την περιπτωση η βασικη ιδεα καταστρεφεται στο βωμο της αρπαχτης που αποτι φαινεται η εν λογω αλυσιδα εχει ενστερνιστει σαν πολιτικη επευθυνομενη προφανως σε ελληναραδες μπρουκληδες . Οι παρεμβασεις μας δε γινονται κακοπροαιρετα αλλα εχουν σκοπο την εφαρμογη συνθηκων αντιστοιχων με τις ευρωπαϊκες (οποιοι εχουν παει σε αντιστοιχα μαγαζια στη γερμανια λ.χ. ξερουν τι εννοω)  με σεβασμο στον πελατη και υψηλο επιπεδο παρεχομενων υπηρεσιων. Ενα μαγαζι αν λειτουργει με τη φιλοσοφια του κωλομπαρου της αρπαχτης απο ενα πιρφορο που θα πετυχουμε μεσα στην εβδομαδα, ειτε ειναι σαν καφενειο είτε με δερματινους καναπεδες και καλη καρμποναρα δεν κανει καμια διαφορα! Αμα θελουν το καταλαβαινουν αμα θεωρουν οτι τα κανουν ολα σωστα δικαιωμα τους και μαγκια τους μιας και αυτοι βαζουν τα λεφτα. Εμεις ομως βαζουμε τις εισπραξεις τους οποτε και η δικη μας αποψη θα επρεπε να μετρα περισσοτερο  ;)

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Α και επίσης κάτι σημαντικό. Μπορείς να σκάσεις με γκόμενα από αλλού και να χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά το ξενοδοχείο ή δεν θα μείνει τρίχα για τρίχα;;

Σωστή απορία αυτή.
Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό....ξέρει κανείς?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Χθεσινο βραδυνο περασμα απο το μαγαζι με φιλους συναγωνιστες, που πλεον δεν εινια μελη εδω, λιγο μετα τον τελικό....

Πολυ διαφορετικο απο την πρωτη φορα που πηγα.
Αρκετες κοπελες, κάποιες αποτ ο -ΒΑΡ (Αλεσαντσρα-Ευα)
Μου την "επεσαν" 4 για κερασμα, τις απεφυγα διακριτικα, μιας και δνε συνηθιζω να κερναω απο φιλοσοφια.....
Η Ευα απο το -ΒΑΡ,  Σαρα μαι εντυπωσιακωτατη Γαζελα αποτ ην τζαμαικα, μια ψηλη ξανθιά με ωραίο σωμα και μια μελαχρινη Ρουμανουλα που εργαζταν στο μπαρ Amour για τους γνωστες. Ονοματα δεν ρωτησα μιας και δεν μιλησαμε πολυ.
Η τιμη του γυναικειοιυ ποτου ομως στα 10 ευρω, μιας και ενας απο τους φιλους κερασε την Αλεσαντρα και την ανεβασε δωματιο για μια ωρα με κοστος 100 ευρω.
Περασε ζαχαρη οπως μας ειπε μετα.
Φαγητο για ενα φιλο επισης, πολυ καλο στα 7,5 ευρω η μακαροναδα.
Η Μαρινα που πλεον εργαζεται εκει αρκετα ζεστη και φιλική μας εκανε αρκετη παρέα.

Κοσμος αρκετος, ωραίες κοπελες σε γεικες γραμμές, ακομα το μαγαζι εξελίσεται........

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Άρα παίζει και παρτούζα με τρίτη από το cast?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...οπως σε ολες τις ιδεες που ερχονται απεξω...,
...η βασικη ιδεα καταστρεφεται στο βωμο της αρπαχτης...
...εφαρμογη συνθηκων αντιστοιχων με τις ευρωπαϊκες...
...με σεβασμο στον πελατη...
...αν λειτουργει με τη φιλοσοφια του κωλομπαρου της αρπαχτης...
...ειτε ειναι σαν καφενειο είτε με δερματινους καναπεδες και καλη καρμποναρα δεν κανει καμια διαφορα...

Πατερική Γραφή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom