amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.338
- Πόντοι
- 22.785
Τι να την κάνεις την ποσότητα η ποιότητα μετράει
Λοιπόν .. Αυτα μεταξύ σας .. Οι κοπέλες που θα βρειτε μεσα στο χώρο ειναι ανεξάρτητες ... Όποτε αν θελήσετε να προχωρήσει η γνωριμία σας σε κατι αλλο τα κανονίζεται με την συγκεκριμένη και μονο..
Όπως καταλαβαίνεις δεν γίνετε να σε ενημερώσει κανένας για τις τιμές που πιέζουν
kisses
Την Κυριακή από όσο ξέρω 2-3 κορασίδες ανέβηκαν στα άνωθεν δωμάτια, προς χάριν της ενημέρωσης αλλήλων οι δοκιμαστές εκτός από τις μπριζόλες και τα κοτόπουλα, να ενημερώσουν για τιμές και υπηρεσίες.Ωραιος χωρος αποτι φαινεται για ποτο και ισως φαγητο αλλα οι τιμες στα μωρα λειπουν. Απο τις κριτικες που διαβασα κανενας δεν περασε επανω.........
Γιατι δεν ερχεται καποιος υπευθυνος του μαγαζιου να ενημερωσει?
ΥΓ. Μου θυμιζει λιγο Κ5 Relax
Απο τα οσα εχω διαβασει/εχω ακουσει/εχω δει συμπεραινω οτι η καθε κοπελα, μπορει να χρεωνει οτι νομιζει αυτη για τις υπηρεσιες της.Την Κυριακή από όσο ξέρω 2-3 κορασίδες ανέβηκαν στα άνωθεν δωμάτια, προς χάριν της ενημέρωσης αλλήλων οι δοκιμαστές εκτός από τις μπριζόλες και τα κοτόπουλα, να ενημερώσουν για τιμές και υπηρεσίες.
Λεγοντας "ανεξαρτητες" εννοω πως η καθε κοπEλα θα οριζει μόνη το δικο της τιμολογιο/υπηρεσιες/διαθεσημοτητα/παρουσια και δεν θα υπαρχει μια τιμη έναρξης ή ενα πλαφον όπως ήταν στο Amnezia ή οπως είναι στο X-BAR..Λίγα """""" έβαλες στο ανεξάρτητες!
Λεγοντας "ανεξαρτητες" εννοω πως η καθε κοπEλα θα οριζει μόνη το δικο της τιμολογιο/υπηρεσιες/διαθεσημοτητα/παρουσια και δεν θα υπαρχει μια τιμη έναρξης ή ενα πλαφον όπως ήταν στο Amnezia ή οπως είναι στο X-BAR..
Επαναλαμβανω οτι ειναι εκτιμηση μου και οχι πληροφορια.
Χωρις να το ξερω με βεβαιοτητα θεωρω πως οχι.Ινδιανεμ εγω θα τα αφησω ολα στην "τυχη" μου και μπορει να πεσω πανω στο Μαρινακι. Το δωματιο ομως ποσο κοστιζει η οι κοπελες το συμπεριλαμβανουν στην "τυχαια" τιμη τους.
Περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις κτλ...Ινδιανε εγω θα τα αφησω ολα στην "τυχη" και μπορει να πεσω πανω στο Μαρινακι. Το δωματιο ομως ποσο κοστιζει η οι κοπελες το συμπεριλαμβανουν στην "τυχαια" τιμη τους.
Αν από τα παραπάνω αναγραφόμενα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συναγωνιστών, κάνουμε μια υπόθεση εργασίας και αθροίσουμε τα ποσά, φαγητό , ποτό, κοπέλλα, δωμάτιο πολλά δεν μαζεύονται ωρέ σύντεκνοι;;;;;
Περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις κτλ...
Βράδυ θα πας...Μπιλλαρα εσυ πουεισουν προσκαλεσμενοςπερασες απο το μαγαζι, ποιες ειναι οι καλυτερες ωρες για "τυχαια" γνωριμια?
ΥΓ Μπριζολα δεν τρωγεται 12 το βραδυ γιατι παει αχωνευτη.........
Τουλάχιστον πες μας πόσο χρεώνουν το δωμάτιο και πόσα θέλεις εσύ για σεξ...
Μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω................Χωρις να το ξερω με βεβαιοτητα θεωρω πως οχι.
Το δωματιο θα χρεωνεται extra
Το ξενοδοχείο χρεώνει 25 το απλό δωμάτιο και 40 η σουίτα ... Απο εκεί και περα τα βρίσκεις απο κοντα με την συγκεκριμένη κοπέλα .. Αν τα βρειτε εννοείτε