Νέα

West Rose cafe, bar & restaurant. Λ.Αθηνων 204

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.006
Πόντοι
22.785
Δεν φειδόμεθα εξόδων αγαπητέ αλλά όπως πολύ σωστά τοποθετήθηκες η τιμολογική πολιτική πρέπει να είναι καθορισμένη. ακριβής και κυρίως value for money για να ''επενδύσουμε''
........

........  :think: Μπορούμε κάλιστα νά χρησιμοποιήσουμε έως τρεις functions,
πού νά έχουν ώς σκοπό νά καλύψουν τίς όποιες ίδιαιτερότητες μας ώς πρός τις τιμολογιακές πολιτικές τού καταστήματος !!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.299
Πόντοι
736
........

........  :think: Μπορούμε κάλιστα νά χρησιμοποιήσουμε έως τρεις functions,
πού νά έχουν ώς σκοπό νά καλύψουν τίς όποιες ίδιαιτερότητες μας ώς πρός τις τιμολογιακές πολιτικές τού καταστήματος !!
Αυτά τα function θέλουν διευκρίνηση....

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.006
Πόντοι
22.785
την μετάφραση την γνωρίζουμε, την διευκρίνηση επιζητούμε.
.....

..... καμία διάθεση ύποβιβασμου σκέψης , ώς πρός τήν διευκρίνιση έκαστος δικαιούται
νά έχει δύο σεξουαλικάς έπιλογάς .... ή τρίτη έπιλογή ύπάρχη άλλά παραμένη άδιευκρίνιστος !!

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
375
Πόντοι
2.277
Το ξενοδοχείο χρεώνει 25 το απλό δωμάτιο και 40 η σουίτα ... Απο εκεί και περα τα βρίσκεις απο κοντα με την συγκεκριμένη κοπέλα .. Αν τα βρειτε εννοείτε

Απ' ό,τι καταλαβαίνω απ' την απάντηση της Μαρίνας, μιλάμε για ένα κόστος μόνο για  :knockinb: 100+ ευρώ για κανένα 15λεπτο, άντε μισή ώρα το πολύ. Αν δε πιεις και ένα-δυο ποτάκια μέχρι να εντοπίσεις αυτή που γουστάρεις για εκτόνωση και κεράσεις και κανένα ποτό, μιλάμε για κόστος ενός πολύ καλού call girl, αυτών δηλαδή με πολύ καλή εμφάνιση και υπηρεσίες που χρεώνουν από 120 ευρώ και πάνω την ώρα σύμφωνα με τους γνώστες του χώρου. Ευχαριστώ, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν θα πάρω...

sl40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
237
Πόντοι
281
Απ' ό,τι καταλαβαίνω απ' την απάντηση της Μαρίνας, μιλάμε για ένα κόστος μόνο για  :knockinb: 100+ ευρώ για κανένα 15λεπτο, άντε μισή ώρα το πολύ. Αν δε πιεις και ένα-δυο ποτάκια μέχρι να εντοπίσεις αυτή που γουστάρεις για εκτόνωση και κεράσεις και κανένα ποτό, μιλάμε για κόστος ενός πολύ καλού call girl, αυτών δηλαδή με πολύ καλή εμφάνιση και υπηρεσίες που χρεώνουν από 120 ευρώ και πάνω την ώρα σύμφωνα με τους γνώστες του χώρου. Ευχαριστώ, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν θα πάρω...
Φιλε συναγωνιστη μαλλον δεν καταλαβες καλα τη μαριανα.Απο οσο τα ειπαμε μαζι της και με τη ντορα ποιο πριν 50 ευρω η μιση ωρα η κοπελα συν το ξενοδοχειο 25 ευρω για τρεις ωρες η΄100 ευρω η μια ωρα η κοπελα συν 25 ευρω το ξενοδοχειο

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.299
Πόντοι
736
Καμμιά καινούργια ενημέρωση για το menu του νέου χώρου υπάρχει;

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.484
Πόντοι
456
Απο σημερα και γουρουνοπουλα στο μενου :grin:

panos.t

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
87
Πόντοι
1
δηλαδη απ'οτι καταλαβα ..πας στο γουεστ ροοϋζ φραγκατος και δεν πηδας κιολας απο πανω ...γιατι αν προκειτε να φας  κατι επειδη πεινας πας και σε σουβλατζιδικο με 1,90€ ...αααχαχαχαχαχαχ :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Περάσαμε χθες λίγο μετά τη μία το βράδυ.Άνετο πάρκινγκ πίσω από το μαγαζί, 2 είσοδοι (μία στο πλάι και μία μπροστά).
Ως χώρος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, Ένα μπαρ ,καναπέδες απέναντι,τραπεζάκια.. Το προσωπικό ευγενικό και γρήγορο.Μουσική χιτάκια ξένα και ελληνικά (ευτυχώς όχι αρκουδιάρικα).Ποτό στα 8 ευρώ (έχω πιει καλύτερα, αλλά και πολύ χειρότερα).
Σούπερ αρνητικό για μένα η "φαγητίλα" και ας ήταν περασμένη η ώρα και μόνο 2-3 τύποι έτρωγαν..
Την ώρα που πήγαμε 12 γυναίκες. 5 στα κιλά (και στην ηλικία πιθανόν) του Μπένι. Μία μαυρούλα,4 αδιάφορες και 2 που αν πίναμε αρκετά και με λίγο λιγότερο φως ΊΣΩΣ ανήκαν στην κατηγορία fuckable.
Μας πλησίασαν 6 κοπέλες, οι 5 ζήτησαν ποτό (2 εκ των οποίων με στυλάκι ντίβας που στο τσακ με έφτασαν να ξεχάσω τους τρόπους μου και να τους πω να κοιταχτούν στον καθρέφτη-να με κοιτάξουν καλά- και μετά να μου προσφέρουν ΕΜΕΝΑ χρήματα για να μιλήσω μαζί τους)! Η τελευταία ,μια γιαγιάκα 40αρα,σπασμένη (τη θυμάμαι και ανατριχιάζω) μου πρότεινε δωμάτιο. Μην αντέχοντας άλλο την εικόνα παρακμής ,φύγαμε στα 40'.
Συμπερασματικά το μαγαζί είναι λίγο απ'όλα και ουσιαστικά τίποτα. Τα περί φαγητού κτλ δε με απασχολούν, αν θέλω να φάω πάω σε εστιατόριο και όχι σε κωλόμπαρο.Η ποιότητα των κοριτσιών είναι αντάξια της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδος.
Όποιος θέλει κωλόμπαρο,ας προτιμήσει Κάβο,Σκαραβαίο,Αρωμα
Όποιος θέλει να πηδήξει μετά ποτού ας προτιμήσει Χ-bar (δεν πίστευα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό)

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.154
Πόντοι
4.642
Περάσαμε χθες λίγο μετά τη μία το βράδυ.Άνετο πάρκινγκ πίσω από το μαγαζί, 2 είσοδοι (μία στο πλάι και μία μπροστά).
Ως χώρος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, Ένα μπαρ ,καναπέδες απέναντι,τραπεζάκια.. Το προσωπικό ευγενικό και γρήγορο.Μουσική χιτάκια ξένα και ελληνικά (ευτυχώς όχι αρκουδιάρικα).Ποτό στα 8 ευρώ (έχω πιει καλύτερα, αλλά και πολύ χειρότερα).
Σούπερ αρνητικό για μένα η "φαγητίλα" και ας ήταν περασμένη η ώρα και μόνο 2-3 τύποι έτρωγαν..
Την ώρα που πήγαμε 12 γυναίκες. 5 στα κιλά (και στην ηλικία πιθανόν) του Μπένι. Μία μαυρούλα,4 αδιάφορες και 2 που αν πίναμε αρκετά και με λίγο λιγότερο φως ΊΣΩΣ ανήκαν στην κατηγορία fuckable.
Μας πλησίασαν 6 κοπέλες, οι 5 ζήτησαν ποτό (2 εκ των οποίων με στυλάκι ντίβας που στο τσακ με έφτασαν να ξεχάσω τους τρόπους μου και να τους πω να κοιταχτούν στον καθρέφτη-να με κοιτάξουν καλά- και μετά να μου προσφέρουν ΕΜΕΝΑ χρήματα για να μιλήσω μαζί τους)! Η τελευταία ,μια γιαγιάκα 40αρα,σπασμένη (τη θυμάμαι και ανατριχιάζω) μου πρότεινε δωμάτιο. Μην αντέχοντας άλλο την εικόνα παρακμής ,φύγαμε στα 40'.
Συμπερασματικά το μαγαζί είναι λίγο απ'όλα και ουσιαστικά τίποτα. Τα περί φαγητού κτλ δε με απασχολούν, αν θέλω να φάω πάω σε εστιατόριο και όχι σε κωλόμπαρο.Η ποιότητα των κοριτσιών είναι αντάξια της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδος.
Όποιος θέλει να πηδήξει μετά ποτού ας προτιμήσει Χ-bar (δεν πίστευα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό)

Αυτή είναι ενημέρωση κύριοι... Σε ευχαριστώ άρχοντα taurus1

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830

Ήταν και η Μαρίνα;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
διαβασα στο διπλα σαϊτ οτι ενας περασε πανω και του κοστισε 100 συν 25 το δωματιο ενω καποια αλλη του ζηταγε 150 συν 25 το δωματιο...βαλε και τα μπριζολιδια και τα κρασα πριν , το κοστος ανερχεται σε ενα 200-250αρι για ενα πηδημα  :jerking: :jerking: απορω πως δεν εχουν παει τρεχοντας ηδη οι μπρουκληδες του σαίτ να παρουν και φουλ προγραμματα με τετοια ευκαιρια  :jerking: :jerking:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.127
Πόντοι
2.356

Respect στον Ταύρο. Δεν θα χρειαστεί να πάμε... Η Ντόρα η τρανσ δεν ήταν εκεί;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
διαβασα στο διπλα σαϊτ οτι ενας περασε πανω και του κοστισε 100 συν 25 το δωματιο ενω καποια αλλη του ζηταγε 150 συν 25 το δωματιο...βαλε και τα μπριζολιδια και τα κρασα πριν , το κοστος ανερχεται σε ενα 200-250αρι για ενα πηδημα  :jerking: :jerking: απορω πως δεν εχουν παει τρεχοντας ηδη οι μπρουκληδες του σαίτ να παρουν και φουλ προγραμματα με τετοια ευκαιρια  :jerking: :jerking:

Για πόση ώρα στο δωμάτιο; Το πιο σημαντικό δεν μας είπες.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830

Και γιατί η μία ζήταγε 100 και η άλλη 150 και γιατί λες ότι μαζί με τα φαγητά-ποτέ πάει στα 250; Είναι υποχρεωτικό να φας/πιεις; Επίσης μπορεί να ήθελε να κάνει χαϊλίκια στο δωμάτιο.

Το πιο οικονομικό πακέτο εκεί ποιο είναι; Δηλαδή να πας χωρίς να φας/πιεις, να διαλέξεις μία και να πας πάνω για μισή ώρα να κάνεις δουλειά. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα και στα πόσα είναι, ή αν δεν κεράσεις ποτό κλπ δεν προχωράει το θέμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom