Περάσαμε χθες λίγο μετά τη μία το βράδυ.Άνετο πάρκινγκ πίσω από το μαγαζί, 2 είσοδοι (μία στο πλάι και μία μπροστά).
Ως χώρος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, Ένα μπαρ ,καναπέδες απέναντι,τραπεζάκια.. Το προσωπικό ευγενικό και γρήγορο.Μουσική χιτάκια ξένα και ελληνικά (ευτυχώς όχι αρκουδιάρικα).Ποτό στα 8 ευρώ (έχω πιει καλύτερα, αλλά και πολύ χειρότερα).
Σούπερ αρνητικό για μένα η "φαγητίλα" και ας ήταν περασμένη η ώρα και μόνο 2-3 τύποι έτρωγαν..
Την ώρα που πήγαμε 12 γυναίκες. 5 στα κιλά (και στην ηλικία πιθανόν) του Μπένι. Μία μαυρούλα,4 αδιάφορες και 2 που αν πίναμε αρκετά και με λίγο λιγότερο φως ΊΣΩΣ ανήκαν στην κατηγορία fuckable.
Μας πλησίασαν 6 κοπέλες, οι 5 ζήτησαν ποτό (2 εκ των οποίων με στυλάκι ντίβας που στο τσακ με έφτασαν να ξεχάσω τους τρόπους μου και να τους πω να κοιταχτούν στον καθρέφτη-να με κοιτάξουν καλά- και μετά να μου προσφέρουν ΕΜΕΝΑ χρήματα για να μιλήσω μαζί τους)! Η τελευταία ,μια γιαγιάκα 40αρα,σπασμένη (τη θυμάμαι και ανατριχιάζω) μου πρότεινε δωμάτιο. Μην αντέχοντας άλλο την εικόνα παρακμής ,φύγαμε στα 40'.
Συμπερασματικά το μαγαζί είναι λίγο απ'όλα και ουσιαστικά τίποτα. Τα περί φαγητού κτλ δε με απασχολούν, αν θέλω να φάω πάω σε εστιατόριο και όχι σε κωλόμπαρο.Η ποιότητα των κοριτσιών είναι αντάξια της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδος.
Όποιος θέλει κωλόμπαρο,ας προτιμήσει Κάβο,Σκαραβαίο,Αρωμα
Όποιος θέλει να πηδήξει μετά ποτού ας προτιμήσει Χ-bar (δεν πίστευα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό)