Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 871K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μα και το 2010 αν έμπαινες στο ίντερνετ ίδια ήταν η διαφορά Ρωσίας,Πολωνίας.Δεν ήταν ότι σου κάθονταν μουναρες Πολωνεζες από το ίντερνετ.
Απλά δεν έμπαινες τότε πολωνικά ιντερνετικα σαιτ για αυτό σου φαίνεται ότι άλλαξε κάτι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μα και το 2010 αν έμπαινες στο ίντερνετ ίδια ήταν η διαφορά Ρωσίας,Πολωνίας.Δεν ήταν ότι σου κάθονταν μουναρες Πολωνεζες από το ίντερνετ.
Απλά δεν έμπαινες τότε πολωνικά ιντερνετικα σαιτ για αυτό σου φαίνεται ότι άλλαξε κάτι.

Πάς καλά? Βαρσοβία δεν πήγαινα το 2010? Δεν έβλεπα την διαφορά? Υπήρχαν ξένοι και μάλιστα να μένουθν εκεί μονιμα? Ήταν ίδιοι οι μισθοί και η ανάπτυξη? Υπήρχε περίπτωση να πάρεις σε δουλεία εκεί 2000 ευρώ? Max ήταν 700 σε πολύ καλή θέση..Ο μέσος όρος ήταν κάτω απο 500 ευρώ. Θυμαμαι επιπλέον να μιλάω Ελληνικά και να με ρωτάνε τι γλώσσα είναι αυτη? Τώρα πάς και είναι παντού ξένοι, δεν τους κάνεις την παραμικρή εντύπωση..Βγαίνεις βράδυ και οι Πολωνοί είναι μειοψηφία στα μαγαζια.Φούλ στα αυνάνια να πολιορκούν τα ελάχιστα θύματα..Με αυτά που γράφεις αρχίζω και πιστέυω πως δεν έχεις πάει την τελευταία τριετία!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σου λένε αν έμπαινες σε ιντερνετικα dating sites στην Πολωνία το 2010,όχι αν πήγαινες Πολωνία.
Προφανώς δεν έμπαινες.Και τότε και τώρα η κατάσταση ήταν ίδια στο ίντερνετ η Ουκρανία και η Ρωσία πάντα υπερειχαν έναντι της Πολωνίας,δεν άλλαξε τίποτα.
Η μεγάλη εικόνα δεν έχει σημασία όπως και η σύγκριση με το παρελθόν.
Εγώ φέτος πήγα δυο φορές Πολωνία και λέω ότι η Πολωνία έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι γιατί έχουν εισρευσει πολλές Ουκρανες.Επίσης ο ανταγωνισμός στα κλαμπ είναι ασήμαντος αφου ξένοι και Πολωνοι είναι αφραγκοι και οι γκομενες τους έχουν τυποποιησει.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Σου λένε αν έμπαινες σε ιντερνετικα dating sites στην Πολωνία το 2010,όχι αν πήγαινες Πολωνία.
Προφανώς δεν έμπαινες.Και τότε και τώρα η κατάσταση ήταν ίδια στο ίντερνετ η Ουκρανία και η Ρωσία πάντα υπερειχαν έναντι της Πολωνίας,δεν άλλαξε τίποτα.
Η μεγάλη εικόνα δεν έχει σημασία όπως και η σύγκριση με το παρελθόν.
Εγώ φέτος πήγα δυο φορές Πολωνία και λέω ότι η Πολωνία έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι γιατί έχουν εισρευσει πολλές Ουκρανες.Επίσης ο ανταγωνισμός στα κλαμπ είναι ασήμαντος αφου ξένοι και Πολωνοι είναι αφραγκοι και οι γκομενες τους έχουν τυποποιησει.

Μια χαρά υπήρχαν και τα internet sites τότε και δούλευαν..Απλά δεν υπήρχε το Tinder..Το badoo όμως τότε ζούσε χρυσες εποχές και το Are you interested..
Αφου η Πολωνία έχει βελτιωθεί λόγο εισροής Ουκρανων γιατί δεν πηγαινεις κατεθυειαν στην Ουκρανια να της βρεις. Η εμπειρία η δικιά μου ειναι ακριβως ανάποδη.Οι Ουκρανες της Πολωνίας ήταν πολύ ψωνισμένες γιατί κατάφεραν να ξεφυγουν και νομίζουν πως έγιναν Ευρωπαίες!!...Anyway δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ...Εγω πλέον για Κυνήγι μόνο Ουκρανια..Πολωνία μόνο αν υπάρχει καμια έτοιμη γκόμενα και ανέβω μόνο για αυτή..Με τα χιλλίαδες καγκούρια στα clubs της Πολωνίας να κυνηγάνε τα πεντάρια δεν ασχολούμε καν.Το κυνηγητο για μένα εκεί έχει τελείωσει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μια χαρά υπήρχαν και τα internet sites τότε και δούλευαν..Απλά δεν υπήρχε το Tinder..Το badoo όμως τότε ζούσε χρυσες εποχές και το Are you interested..
Αφου η Πολωνία έχει βελτιωθεί λόγο εισροής Ουκρανων γιατί δεν πηγαινεις κατεθυειαν στην Ουκρανια να της βρεις. Η εμπειρία η δικιά μου ειναι ακριβως ανάποδη.Οι Ουκρανες της Πολωνίας ήταν πολύ ψωνισμένες γιατί κατάφεραν να ξεφυγουν και νομίζουν πως έγιναν Ευρωπαίες!!...Anyway δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ...Εγω πλέον για Κυνήγι μόνο Ουκρανια..Πολωνία μόνο αν υπάρχει καμια έτοιμη γκόμενα και ανέβω μόνο για αυτή..Με τα χιλλίαδες καγκούρια στα clubs της Πολωνίας να κυνηγάνε τα πεντάρια δεν ασχολούμε καν.Το κυνηγητο για μένα εκεί έχει τελείωσει.

Εγώ σου λέω για πολωνικά σάιτ όπως ranki.org,interia.pl.sympatia.pl,wp.pl.Εβγαζες γκόμενες από εκεί αλλά φυσικά όχι όπως Ουκρανία με τα mamba κτλ.
Οι Ουκρανές Πολωνία είναι πανεύκολες αν σπρώχνεις χρήμα.Εχουν απελπιστεί με τους σπάγγους Πολωνούς με τα καβούρια στην τσέπη,δε θέλουν ούτε να τους βλέπουν.Το όνειρό τους είναι να φύγουν από την Πολωνία και να έρθουν Δύση.
Στα κλαμπ οι περισσότεροι είναι irrelevant.Απλά περιμένεις στη σειρά σου να σου δωθεί η ευκαιρία και δαγκώνεις.
Καμία σχέση βέβαια με Κίεβο όπου κάνεις one night stands.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.549
Πόντοι
216
Ωραίες οι αναλύσεις στην θεωρία (Βαρουφάκης style) αλλά εγώ είμαι άνθρωπος της πράξης.
Οι 3 τελευταίες Πολωνέζες που γνώρισα.

Η Agziezska γνωριμία στο Decata Βαρσοβία..Ετών 30 βοηθός καθηγητή στο Πανεπιστήμιο σε γλωσσολογία με PHD. Σπίτι δικό της Βαρσοβία κέντρο πίσω από το zlote tarasy 100 τμ, μισθός 1700 ευρώ, macbook air καινουριο, iphone κλπ..Πλέον δουλεύει στο Πανεπιστήμιο στο Τορόντο..

Η Annia ετων 27 Tinder..Γνωριμία Βαρσοβία αλλά καταγωγή από Lublin.Δήλωνε ζωγράφος αλλά η αλήθεια είναι ο αδερφός της μάνας της είχε κάνει το American dream..Δούλεψε USA έκανε εταιρία με investment και γύρισε πίσω Βαρσοβία..Οπότε της είχε κάνει δώρο ένα απίστευτο σπίτι αυτά τα συγκροτήματα που ειναι πολλά διαμερίσματα μαζί με κοινόχρηστη πισινά προσωπική φυλαξη, προσωπικό μπακάλικο,παιδικη χαρα κλπ..(που κατάφερα να με σπιτώσει 1,5 μήνα) και της έδινε τρελό μισθό..Πάνω από 2500 ευρώ..Αλλά επειδή ήταν θείος και τον έβλεπε πάνω από αφεντικό δούλευε 14 ώρες την μέρα..Άλλο που δεν ήθελα εγώ να έχω την ησυχία μου.

Milena η τελευταία..Γνωριμία έξω απο starbucks στην Μιχαλοκοπουλού Αθήνα..Ετών 24 στα 25..Μόλις είχε τελειώσει γιατρός και είχε έρθει στην Αθήνα για ένα συνέδριο Ιατρικής στο μέγαρο μουσικής (είδα και τις photos απο το διαδικτυο μέσω google)..Γνωριστήκαμε ελάχιστα (1 ώρα) αλλά ξεκίνησε τρελή ομιλία μετά μέσω facebook..Σαν αποτέλεσμα έχει κλείσει ξενοδοχείο αυτην την εβδομαδα gdansk να παμε ΠΣΚ. Εμενα θα μου κοστίσει 90 ευρω..Go light aegean..Έβγαλα εισητήριο αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν θα πάω..Μου γράφει πολλά παρανοικά-ψυχολογικα..Αλλά οικονομικό θέμα είναι πάνω από πολύ καλά η γκόμενα.

Γράψε ότι παπαριές θές για λεφτά και παραμύθια για μπατιρισες!! Εγώ αυτές γνωρίζω Βρασοβία και δηλώνω ανοιχτά πως δεν έχω καμία πιθανότητα να γνωρίσω τέτοιες οικονομικά φτιαγμένες Αθήνα...Γιατι παράτησα Poland Warsaw τοτε?

Γιατί αυτές δεν παλεύονται πάνω απο 2 μήνες...Είναι όλες τρελές στον εγκέφαλο με ψυχολογικά προβλήματα ! Οπότε δεν είναι για σχέση..Όπως όλοι έχετε εμπειρίες και καλά με Πολωνέζες που πήρώνονται αυτες ειναι μερικές απο τις δικές μου εμπειρίες (έχω πολλές ακόμα στα ίδια επίπεδα) απο γκομενες της Βαρσοβίας. Στην Επαρχία είναι διαφορετικά όντως τα πράγματα αλλά και στην Ελληνική επαρχία τα ίδια ειναι στα χωρια..

Ουκρανία τι να γράψω? Η καλύτερη γκόμενα που γνωρισα έβγαζε 550 ευρώ και μάλιστα το έπαιζε στέλεχος στη  εταιρία.. Αυτό που μου έχει κάνει τρελή εντύπωση είναι πως καμία ρε γαμώτο δεν έκανε καν τι κίνηση ποτέ να πληρώσει κάτι..Ακόμα και όταν δε σου βγαίναν τα ψιλά (αξίας λίγον λεπτων του ευρώ) εκέι να σε σε αφήσει να βγάλεις χαρτονόμισμα!! θεωρούν δεδομένο πως θα πληρώνει τα πάντα ο άντρας..

Οι προσωπικές μου εμπειρίες από την πράξη όμως είναι πως είναι απείρως πιο ισσοροπημένες απο τις Πολωνέζες στο μυαλό..Δηλάδη αν αποδεχτείς πως ο άντρας είναι ο πάροχος (με την καλή έννοια της παλίας κοινωνίας) τις θεωρώ καλύτερες για σχέση μακράν από τις Πολωνέζες που θα σε στείλουν ψυχιατρείο..

Αν τελικά πάω με την άλλη gdansk θα στείλω κάποιες οδηγίες από εκεί..Αλλά θα είναι ταξιδι αστραπή (τρίημερο) και απλά για αλλγή περιβάλλοντος (αφου έχει πληρωσει και η άλλη τα πολλά)

DrLove, με ενδιαφερει η οπτικη σου.
Ετσι οπως μου ερχονται στο μυαλο, θα θελα να σου κανω καποιες ερωτησεις;
- Θεωρεις πιο...ισορροπημενες τις ελληνιδες απο τις πολωνεζες;
- Οσοι 'καταφερνουν' και ζουν μονιμα με πολωνεζες (σχεση, γαμος κλπ), πως λες οτι το καταφερνουν; Γιατι καποιοι τις εχουν μονιμα....τρελοι ειναι, ή κατι αλλο;
- Τι ειναι χειροτερο για σενα, απο οικονομικης αποψεως; Να ειναι μια ανεξαρτητη οπως η πολωνεζα, ή να ειναι η αλλη μονιμως στο 'δωστα ολα' οπως η ουκρανεζα;
- Οι ουκρανες ειναι πιο παραδοσιακες γυναικες σε σχεση με τις πολωνες; Θα τις ελεγες πχ ακομη και πιο υποτακτικες σε γενικες γραμμες;
- Οι ουκρανες οπως τα λετε ολοι(λεφτα...αναγκη), αρκουνται εν τελει οι καλες τουλαχιστον, στα λιγα; Ή θελουν λες και ειναι σε κομπλεξ, να πιασουν 'την καλη', και να κανουν 'μεγαλη ζωη';
- Μια μινι(το εννοω) συγκριση, σε τριπλο επιπεδο, ελληνιδα-πολωνεζα-ουκρανη; Ποιος στην ευχη θα επαιρνε ....ελλεεινιδα, σε σχεση με τις αλλες δυο εθνικοτητας;
- Απο πλευρας 1)απαιτησεων και 2) χαρακτηρων, πως θα κατετασσες, την ελληνιδα σε σχεση με πολωνεζα και ουκρανη;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.764
Πόντοι
3.656
Ελλάδα είναι ηλίθιες.Δε σε αφήνουν να προσεγγίσεις.Προτιμάνε άτομα του κύκλου τους με 500 ευρώ το μήνα και ας μην είναι σε θέση να κεράσουν πορτοκαλάδα.
μεχρι ποτε θατραβηξει το στυλ αυτο?
ποτε θα δουμε μαζικα σπονσοριζομενες στην Ελλαδα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
- Οσοι 'καταφερνουν' και ζουν μονιμα με πολωνεζες (σχεση, γαμος κλπ), πως λες οτι το καταφερνουν; Γιατι καποιοι τις εχουν μονιμα....τρελοι ειναι, ή κατι αλλο;
- Τι ειναι χειροτερο για σενα, απο οικονομικης αποψεως; Να ειναι μια ανεξαρτητη οπως η πολωνεζα, ή να ειναι η αλλη μονιμως στο 'δωστα ολα' οπως η ουκρανεζα;
- Οι ουκρανες ειναι πιο παραδοσιακες γυναικες σε σχεση με τις πολωνες; Θα τις ελεγες πχ ακομη και πιο υποτακτικες σε γενικες γραμμες;
- Οι ουκρανες οπως τα λετε ολοι(λεφτα...αναγκη), αρκουνται εν τελει οι καλες τουλαχιστον, στα λιγα; Ή θελουν λες και ειναι σε κομπλεξ, να πιασουν 'την καλη', και να κανουν 'μεγαλη ζωη';
- Μια μινι(το εννοω) συγκριση, σε τριπλο επιπεδο, ελληνιδα-πολωνεζα-ουκρανη; Ποιος στην ευχη θα επαιρνε ....ελλεεινιδα, σε σχεση με τις αλλες δυο εθνικοτητας;
- Απο πλευρας 1)απαιτησεων και 2) χαρακτηρων, πως θα κατετασσες, την ελληνιδα σε σχεση με πολωνεζα και ουκρανη;

Θα σου απαντήσω εγώ.
1.Οι Ελληνίδες είναι τελείως πεζές,ρεαλίστριες,βαρετές,τα βάζουν όλα σε κουτιά.Αν δεν μπαίνεις στην κατηγορία που θέλουνε και δεν τικάρεις τα boxes ,δεν ενδιαφέρονται.
Οι Πολωνέζες είναι ασταθείς,ρομαντικές,πετάνε στα σύννεφα,τρελιάρες,δεν κατηγοριοποιούν,δίνουν ευκαιρίες,είναι αλλοπρόσαλες,αλλάζουν αμέσως γνώμη και γούστα όπως ο καιρός και χίλια δυο άλλα.Μπορεί να είσαι τελείως για τον πούτσο και να κολλήσουν μαζί σου για κάποιο λόγο.Γενικά έχουν περίπεργα κριτήρια επιλογής που μπορεί να είναι οτι προτιμούν συνειδητά συνεσταλμένους,άσχημους,άφραγκους κτλ απλά γιατί θα κολλήσουν περισότερο μαζί τους,θα τις ερωτευτούν πιο εύκολα,θα μείνουν πιστοί κτλ.
Γενικά πολλά πράγματα τα βλέπουν ανάποδα.
2.Οσοι ζουν με Πολωνέζες τρώνε κέρατο αβέρτα αφού βγαίνουν και πηδιούνται ταυτόχρονα με πολλούς.Εξάλλου κάποια στιγμή είσαι για ψυχιατρείο με αυτά που βιώνεις,είναι τελείως τρελοκομείο.Την κατάσταση σώζει η πολωνική πίπα που λόγω τρέλλας είναι καλιτέχνημα.
3.Οικονομικά τα τρώνε όλες απλά με τις Ουκρανέζες είναι πολύ πιο πιθανό να βάλεις χρέη και να καταλήξεις στη φυλακή,τα ξεκοκαλίζουν όλα,ενώ με τις Πολωνέζες πληρώνεις συνήθως για τις μαλακίες και τα λάθη που κάνουνε.
4.Οι καλές Ουκρανές πάνε με Ουκρανούς και όχι με ξένους.Με ξένους συγχρωτίζονται οι κοπέλες που θέλουν να φάνε.Βασικά οι Ουκρανές πεινάνε πολύ.
5.Ελεεινίδα συμφέρει αν θες διαιώνιση του ελληνικού είδους και καλύτερη οικονομική κατάσταση αναβάθμιση γιατί η Ελληνίδα έχει κάποια περιουσία,ενώ η Ουκρανέζα έχει χρέη και η Πολωνή είναι άφραγκη.Επίσης επαγγελματικά μπορεί να σε βοηθήσει η Ελληνίδα ενώ η Πολωνή θα σε τραβήξει προς τα κάτω και η Ουκρανή μπορεί να σε βουλιάξει εντελώς.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μεχρι ποτε θατραβηξει το στυλ αυτο?
ποτε θα δουμε μαζικα σπονσοριζομενες στην Ελλαδα?

Ετοιμες είναι πιστεύω.Κάπως θα την βρούνε την άκρη.Τώρα με την κρίση θα έχει γεμίσει απελπισμένες η Ελλάδα ή μάλλον παλαβωμένες.Πρέπει να έχουν παλαβώσει με την κατάσταση,δεν είναι της νοοτροπίας πίπα-κώλο όπως οι Ανατολικές που ξέρουν να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Φιλε μου για να τελειωνουμε αυτο το παραμυθι με μια απο τις πιο αδιαφορες χωρες σε θεμα γυναικων.

Στη χωρα αυτη ανω των 22-23 80-90 %των γυναικων ειναι η παντρεμενες η δεσμευμενες σε " σοβαρη σχεση". (αλλο αν μετα τα 40 πολλες χωριζουν )
Απο το υπολοιπο που απομενει.

ενα χαλαρα 60 % ειναι απλα ΜΠΑΖΑ (οταν λεω μπαζα δεν εννοω απλα συμπαθητικα γαμευσιμα μπαζακια αλλα μπαζα κατω του  5 που δε τα γαμας ουτε με δεκα βαρελια ουισκι).
Απο τις υπολοιπες εχει καποια συμπαθητικα 6ρο7ρακια η πλειοψηφια εκτος απο ενα 5-10 % ψηλοτερης ποιοτητας που ετσι κ αλλιως δε θα ειναι προσβασιμο απο ξενους.
Αυτο που λεει με την τρελα δεν ειναι η συμπαθητικη χαριτωμενη "τρελιτσα". Δε καταλαβες. Μιλαμε για περιπτωσεις που πολλες φορες ειναι καθαρα κλινικες περιπτωσεις διαφορων σοβαρων νευρωψυχωτικων παθησεων.
Και ολα αυτα για να εχεις μια γυναικα που το πιθανοτερο ειναι το μονο που ξερει απο σεξ να ειναι απλα να ξαπλωνει και να περιμενει  .Τα κοριτσια απλα στο θεμα αυτο ειναι τραγικα, δε το χουν. (οκ μια πιπα καλη την εχουν για να τα λεμε ολα)
Τωρα για τα λεγομενα του κμαν, μπορει και να "σπονσοραρει" επαγγελματιες,ερασιτεχνες οτι θες.
Ασχετα αν δε γραφει ξεκαθαρα και συγκεριμενα πως τι απο που.
Το θεμα ειναι οτι τι θα κανει καποιος?Θα παει εκει σε κλαμπ η στο δρομο η στα εμπορικα και θα ρωταει τις γκομενες αν θελουν να σπονσοραριστουν? (!!!!) Δε θα το συνιστουσα.
Αν θελετε μπειτε σε ενα σαιτ γνωριμιων και δοκιμαστε να το πειτε σε κοπελες. Και οτι βγει
Οσο για τον κμαν, οκ δεν ειναι ολες καριεριστριες στη Βαρσοβια, μπορει και ετσι η αλλιως να βρισκει καπως (?) σπονσοραριζομενες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.764
Πόντοι
3.656
Ετοιμες είναι πιστεύω.Κάπως θα την βρούνε την άκρη.Τώρα με την κρίση θα έχει γεμίσει απελπισμένες η Ελλάδα ή μάλλον παλαβωμένες.Πρέπει να έχουν παλαβώσει με την κατάσταση,δεν είναι της νοοτροπίας πίπα-κώλο όπως οι Ανατολικές που ξέρουν να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες.
δεν βλεπω ενδειξεις γι αυτο παντως
ουτε σε μεγαλες πολεις ουτε σε μικρες
δεν τοχουν μαλλον σκεφτει οτι μπορει να πηδιονται με καποιους στην κουφη κ να τα παιρνουν,ενω συνεχιζουν κανονικα την προηγουμενη ζωη τους,πραγμα που στην ανατ ευρωπη ειναι μητροπαραδοτο...
ανοιγω ενιοτε συζητησεις με προσβασιμα ξεκωλα,πχ γκαρσονες κομωτριες κλπ,αλλα δεν βλεπω θετικο φηντ μπακ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Cool με μία λέξη...Ξέχνα την Πολωνέζα για δεσμό..Μην ασχολείσαι κάν..Η θα είναι τρελή η και θα είναι καριερίστρια αν την βρείς απο Βαρσοβία..Γενικά θεωρώ ίσως την χειρότερη επιλογή γυναίκας για δεσμό και γάμο στις δεκάδες φυλές που έχω γνωρίσει...Για κανά πήδημα φοιτητριούλες στο Πόζναν με αλκοολ αν σου κάτσει καλά ειναι...Μέχρι εκεί.
Αυτό που δεν γράφει κανείς ξεκάθαρα είναι η ασχήμια στην Πολωνία..Η νέα γενία Ελληνιδών δεν έιναι 5 φορές πάνω αλλα 100 φορές πάνω απο ομορφία..Παίζει τρελή μπαζίλα στην Πολωνία..Πάρα πολλές κάτω του 5..Απλά στις 100 που περνάνε στο δρόμο θα δείς μια δυνατή και τις άλλες 99 τις ξεχνάμε..Η αλήθεια είναι πρόσβαση σε γκόμενα πάνω του 6 ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ...Οπότε όλοι πηδάνε POland λένε αλλά τι πηδάνε κανείς δεν λέει..
Άρα ασχήμια και τρέλα στον εγκέφαλο..Τι άλλο θέλεις?

Ουκρανία έχει πολύ ωραίες γυναίκες..Για κάποιον που δεν ταξιδέυει δεν χρειάζεται πολύ ανάλυση ας μπει στα dating sites και ας δεί τον μέσο ορο ομορφίας της Πολωνίας που είναι σαν τον δράκουλα και ας δεί μετά στην Ουκρανία για σύγκριση. Το πρόβλημα είναι πως Ουκρανία δεν ειναι Ευρωπαική Ένωση και οι γυναίεκς είναι πεινασμένες και γενικά ψάχνουν τον πάροχο...Όχι ακριβως ξεκάθαρη πουτανία αλλά κάποιος να νιώθουν ασφάλεια και να τους τα παρέχει όλα.

2 χρόνια Poland σερί σαν μόνιμος κάτοικος και 10 χρόνια επισκέψεις ΠΟΤΕ δεν έχω πηδήξει πάνω απο 7 εκεί.Γύρω στο 6 άντε 6,5 όλες.

Ουκρανία μονο το τελευταίο εξάμηνο πηδηξα δυο που χαλαρά πέρναν το 7 προς το 8!!! Και η μια δικηγορίνα που το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά πως μπορεί να είναι αυτή που πρέπει να αράξω..Γενικά απο προσωπική εμπειρία έχασα τα χρόνια μου με την Κολω-Πολωνια και άφησα δυστυχώς πίσω την Ουκρανία..ΠΟυ ναι μεν έχει πολλές πουτάνες αλλά μπορείς να πετύχει και κουκλάρα και καλο κορίτσι..Κάτι που Πολωνία μην ακούς τους άλλους δεν έχεις ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ...Στα μπαζάκια θα κινήσαι μόνιμα που θα τα διεκδικούν σαν πεινασμένοι και ντόπιοι και ξένοι..

Οι Ελληνίδες για γάμο και οικογένεια είναι μια χαρά...Όσο και να τις βριζουν εδώ είναι πολύ καλύτερες απο ΠΟλωνέζες και Ουκρανέζες.
Εγώ τις βρίζω μόνιμα για άλλους λόγους...Τις βρίζω γιατί ακόμα ζουν στο 1950 και περιμένουν να γνωρίσουν μόνο απο τη  παρέα τους!! Δεν είναι προσεγγίσιμες εύκολα οπότε με τα κολλήματα του χωριού που έχουν δεν γνωρίζεις σχεδόν ποτέ και αναγκάζεσαι να κινήσε σε άλλες φυλές..Αν δεν έχεις δουλειά στην Ελλάδα που να σε φέρει σε επαφή με κόσμο δεν έχεις πρόσβαση και σε μεγάλο αριθμό Ελληνίδων..Είσαι καταδικασμένος..Δυστυχώς εγώ που ασχολούμαι με την πληροφορική δεν έχω..Όταν όμως απο εδώ και απο εκέι γνωρίζω μια χαρα παέι..Και γρήγορα κάθονται και εντάξει συμπεριφορά..Αλλά κουράζεσαι να περιμένεις να γνωρίζεις μια το τρίμηνο-τετραμηνο και υπο προυποθέσεις...Ελπίζω κάποια στιγμή σε κάποια χρόνια αν υπάρχει ακόμα νέος κόσμος Ελλάδα να αλλάξει φιλοσοφία και να μην φοβάται να γνωρίζεται με αγνώστους!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
για τη μπαζιλα εχω πει κ εγω απ οταν ημουνα εκει.επισης οσοι ειστε φσν του κολου διαγραψτε απο το χαρτη αυτο το μερος.οι γκομενες εκει εχουν ξεχασει να βαλουν κολο.απλα απο την πλατη ξεκινανε κατευθειαν τα ποδια :S.
και εκει αν θες να πας σε κατι περα απο τα μπαζακια πρεπει να μπεις σε κυκλο.δεν ειναι καμια διαλυμενη κοινωνια οπως ουκρανια, μολδαβια κλπ.οι γκομενες ειναι "παγιδευμενες" σε ισχυρες κοινωνικες δομες που δε τις σπας ουτε με καλεμι.ποσο μαλλον αν εισαι ξενος.καλα οσο για το φιλο που κυνηγαει να τη....φερει στην ελλαδα κιολας (!!!!) και μαλιστα μεσω...ιντερνετ (!!!!) ο  ανθρωπος ζει αλλου για αλλου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οχτάρια Πολωνέζες έχω γαμήσει μόνο δύο,αλλά έπαιξε σταθερό σπόνσορινγκ-σχέση πάνω από χρόνο.Και αυτά μέχρι το 2013.
Απλά οι Πολωνέζες ψάχνονται και γκόμενους να έχουν και παντρεμένες να είναι πάντα παίζει το μάτι τους για κάτι καλύτερο.
Οι κώλοι των Πολωνέζων είναι πεταχτοί όπως σε αυτά τα τραγούδια.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Οχτάρια Πολωνέζες έχω γαμήσει μόνο δύο,αλλά έπαιξε σταθερό σπόνσορινγκ-σχέση πάνω από χρόνο.Και αυτά μέχρι το 2013.
Απλά οι Πολωνέζες ψάχνονται και γκόμενους να έχουν και παντρεμένες να είναι πάντα παίζει το μάτι τους για κάτι καλύτερο.

8ρια Πολωνεζες υποθετω εννοεις το 1% που δε παιρνουν ψυχοφαρμακα με ενδοφλεβιες και ορο ετσι? Γιατι Αμερικα οι Πολωνεζες εχουν 3 κοινα, μπαζα, σαβουρογαμιολες και τρελλες με την ιατρικη εννοια του ορου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
8ρια Πολωνεζες υποθετω εννοεις το 1% που δε παιρνουν ψυχοφαρμακα με ενδοφλεβιες και ορο ετσι? Γιατι Αμερικα οι Πολωνεζες εχουν 3 κοινα, μπαζα, σαβουρογαμιολες και τρελλες με την ιατρικη εννοια του ορου.

Δυτική Ευρώπη οι Πολωνέζες παχαίνουν και γίνονται σαν ελέφαντες.Αρχίζουν και τα ψυχοφάρμακα και το έργο ολοκληρώνεται.
Στην Πολωνία είναι σχετικά πιο λεπτές αν και τελευταία άρχισαν να βάζουν κιλά.Επίσης πολλές παίρνουν ναρκωτικά και πίνουν τον άμπακα.Αλλά έτσι κι αλλιώς είναι τρελλές,με το αλκοόλ γίνονται μάλλον πιο λογικές από ό,τι νηφάλιες.
Λογική,νορμάλ Πολωνέζα δεν έχω συναντήσει ακόμα,όλες έχουν μέντα και μερικές είναι θεόμουρλες.Αν ξέρεις πολωνικά και ακούς τι λένε μεταξύ τους φλιπάρεις εντελώς.
Είναι και φοβερά προληπτικές,πιστεύουν σε ζώδια,ταρρώ,διαβόλια κτλ.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.549
Πόντοι
216
Διαβασα ολα τα post σας, drlove, chevalier, man.

Οκ, διχως να θελω να πολυαμφισβητω γιατι εσεις ξερετε καλυτερα, καποιες αποριες:

- Μπαζα οι περισσοτερες πολωνες, που ειναι ρε γαμωτο…σλαβες; Δηλαδη οσο και ‘κατωτερης ποιοτητας’ σλαβες να ειναι, εχουν σλαβικα γονιδια!

- Και ‘ομορφες’ οι ελληνιδες; Οκ, το δεχομαι, εχουν ομορφυνει, γιατι αν συγκρινω τι εβλεπα πριν 20 χρονια και τι βλεπω τωρα, καλυτερες ειναι. Αλλα μεχρι να λεμε γενικα….ομορφες οι ελληνιδες, υπαρχει διαφορα….εξαλλου η ομορφη ελληνιδα, ειναι στανταρντ καραψωναρα του κερατα, και θελει το χρημα του λάτση

- ‘Τρελες’ οι πολωνες; Οκ. Δηλαδη η ορθολογιστρια και φεμινιστρια Ελληνιδα(ειναι, κι ας μη το λεει παντα….τα δικαιωματα και οι απαιτησεις πανω απ’ολα…η κριση κριση, κι αυτες στην κοσμαρα τους, και πειτε ειμαι λαθος…),
ειναι η ‘λογικη’, αλλα τοσο λογικη που τα ξεσκιζει ολα; Εχουν εναν γ@@@@μηνο ορθολογισμο, εγω τουλαχιστον εγω βλεπω, κατι μαθηματικα μυαλα, που σε κοβουν και σε ζυγιζουν με μοριακο βαρος! Αυτες δεν ειναι γυναικες, επι της ουσιας(αφηστε το φυλο), ειναι ψυχροι υπολογιστες, και αμα περασουν τα χρονακια και σβησει και το παθος, σε εκτελουν ανελεητα! Λαθος τα λεω; Ειδατε τον περιγυρο φιλων σας με ελληνιδες; Ειναι…ευτυχισμενοι με την ψυχρουπολογιστρια ελληνιδα τους;
Δηλαδη τυφλα να εχει η τρελα ετσι…

- Με τοση πεινα στην Ουκρανια, φανταζομαι το να βρεις εσυ, εγω, καποιος, το ‘καλο σεμνο κοριτσι που δεν σε θελει για παροχεα’, ειναι σκετη ουτοπια…

- Μεγαλο μειον της ελληνικης πραγματικοτητας, περαν των αλλων στα οποια αλλοι συμφωνουν κι αλλοι διαφωνουν, ειναι οντως ο τροπος γνωριμιων. Εκτος κι αν εισαι κανας παιδαρος που τραβας τα βλεματα οπου πας, κατα τα αλλα, γνωριμιες γενικως σε τυχαιους δημοσιους χωρους ή μπαρακια, δεν παιζουν…το ξερετε ολοι….παει στο μιλητο η δουλεια, απο γνωστο-γνωστη, λες και ψαχνουν την ‘σιγουρη εγγυηση’. Τελικα στην Ελλαδα παιζει μαλλον το ‘παπουτσι απ’τον τοπο σου κι ας ειναι μπαλωμενο’….τωρα ας κρινει ο καθενας αν αυτος ειναι τροπος γνωριμιων εν ετει 2017….και μετα οπως ειπωθηκε, και να θες να ασχοληθεις (να ριξεις τον εαυτο σου θα ελεγα εγω….αλλα πες κομματια να γινει, να τους δωσεις μια ευκαιρια), δεν σου βγαινει….

- Ειπωθηκε και το ‘περιουσιακο’. Πιστευετε οτι ενα προσον που εχει μεινει (ακομη?) στην ελλεεινιδα, ειναι οτι παει στην ευχη, ολο και κατι θα χει συνηθως απο τους γονεις κλπ, οποτε ειναι μια καβατσα σε δυσκολους καιρους; Πιστευετε οτι οντως ετσι ειναι;

Τι να πω ρε παιδια….ιδανικες καταστασεις σιγουρα δεν υπαρχουν.
Κι επισης απο συνομιλιες που εχω με αλλες φυλες, κυριως ασιατικες, βλεπω οτι εκει οι γυναικες δεν εχουν ταμπου και κοληματα, αμα γουσταρουν γουσταρουν, ουτε αν εχεις φραγκα, ουτε τι δουλεια κανεις, ουτε τι εχεις να παρεχεις για το μελλον, ουτε τι πιστευεις για διαφορα θεματα, ανεκτικες στα παντα ολα….
και μονο που σκεφτομαι οτι σε τυχον νταραβερι με ελλεινειδα, ειναι θεμα χρονουν να αρχισουν να σκανε οι απαιτησεις της, ειναι το πλεον αντιερωτικο πραγμα, για μενα που με νοιαζουν σοβαρες σχεσεις και βλεπω βαθος χρονου, αλλιως σιγα μη με ενοιαζει και μενα…

Τοπιο στην ομιχλη….

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Πολωνέζες είναι θεότρελες και δεν έχουν καθόλου ηθικούς ενδοιασμούς.Εχω γαμήσει πολλές έγκυες.Μερικές φορές ο άντρας τους ήταν στο δίπλα δωμάτιο και η έγκυος με άφηνε να τη δαχτυλιάζω ρίχνοντας ματιές στην πόρτα μην μπει ο σύζυγος.
Τους αρέσει να μεταφέρουν χύσια από τον έναν άντρα στον άλλο.Αν το φιλί της έχει περίεργη γεύση,μπορεί να γεύεσαι τα χύσια του Αλβανού.Γενικώς είναι τρελλές,καυλιάρες και ένα σωρό πράγματα,για πίπα καλές είναι και για σχέσεις της μιας βδομάδας.Επίσης είναι τέλειες για booty call.Αλλιώς για μόνιμη σχέση άστο καλύτερα εκτός αν μπορείς να γαμάς 10 ώρες το εικοσιτετράωρο οπότε είναι ικανοποιημένες με έναν μόνο πούτσο.
Φυσικά και τις προτιμάς από τις άκαυλες,ξινές Ελεεινίδες που κοιτάνε πώς θα πουλήσουνε ακριβά το μουνί τους και μιλάνε με ατάκες.Τα πολωνικά εξαράκια σε απογειώνουν,το πουλόμετρο χτυπάει κόκκινο.
Με τις Πολωνές ξεκινάς να μιλάς στη γκόμενα στο κλαμπ και σου χουφτώνει το μπούτι,σου χαιδεύει τα χέρια ή σε αγκαλιάζει.Φασώνεται σε dt μετά από 10 λεπτά γνωριμίας.Σιγά μην τα κάνει αυτά η ψηλομύτα Ελεεινίδα.
Γενικά όποιος εισβάλει στα σλαβικά μουνολίβαδα δύσκολα γυρνάει στη μίζερη ελληνική πραγματικότητα.Είναι παράλληλο σύμπαν.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οι Πολωνεζες οπως εχω ξαναπει ειναι δυο σκαλια σε ομορφια κατω απο Ρωσιδες-Ουκρανεζες-Λευκορωσιδες εναμιση απο Σερβες-Κροατισες και ενα απο Ρουμανες-Βουλγαρες
Γενικα εχουν  καποια καλα ετοιμες για σεξ παντα το γουσταρουν,χαλαρες,πινουν-πολυ το γουσταρω σε γυναικες,μιλανε για ολα χωρις κομπλεξ και γουσταρουν να γνωριζουν κοσμο,ειναι ανοιχτες δηλαδη
Το θεμα ειναι οτι σαν εμφανιση εχουν(ειχαν??) καποια καλα οπως υψος,αδυνατες αλλα και κακα οπως ακολες,μικρα βυζια οι περισοτερες,μεγαλες μυτες και προσωπα που δεν ειναι και οτι ανωτερο οσον αφορα σλαβες

Αυτο που γουσταρα ομως σαν πιτσιρικας ειναι τα ξεκολε που φορουσανε με τις απιστευτες μπουταρες

Πλεον ξεχαστε μαγκες τις Πολωνεζες,μου φερε η δικια μου εδω Αθηνα φιλες τις απο Αγγλια ολες Πολωνεζες και βουβαλακια που με το που ηρθανε πλακωσανε τα goodys και τα souvlakia
Παει το burger και η coca cola συννεφο

Οσο πιο πολυ Αμερικανοποιουνται τοσο θα χαλανε ακομα και η δικια μου,μου εδειξε φωτο της πριν κανει διαιτα και ηταν γομαρακι τρομαξα να την αναγνωρισω τις λεω αμα ησουν ετσι και σε γνωριζα ουτε που θα μου σηκωνοτανε χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom