Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Καλα αυτα δεν ειναι τιποτα μπροστα στην ελλεινοτητα της ελληνιδας. Στο κοσμοπολιταν φορουμ ποσταρουν καβλια αραπηδων και ξερογλειφονται και συζητανε αν χωραει στο μουνι ή τον πατο τους!

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Να είστε σίγουροι πως η μέση Πολωνεζα σαν ομορφιά ειναι σαν τις φωτογραφίες..

Οποίος κατάφερει να πηδηξει Πολωνία εφταρι σας εγγυομαι θα πηδαει και Ελλάδα ανετα!!

Ολοι πενταρακια πηδανε εκει ανεξάρτητα τι γράφεται εδω..Τα εχω δει και ζησει..Παρεα εκανα με παλικάρια απο παντού ..Ολοι μου λέγανε γαμαμε εδώ αλλα οταν λέγαμε την αλήθεια και τα βαζαμε κατω  νυχτες με αλκοολ διαπιστωναμε πως πηδουσαμε απλα το τουλάχιστον μετριότητες.Δύο  χρόνια μονιμα και 10 χρόνια επισκέπτης Πολωνία  ποτε δεν πηδηξα το επίπεδο που πηδηξα στα 2 τελευταία ταξίδια στο Κιεβο.

Ουκρανία τα εφταρια κυκλοφορουν παντου στο δρόμο..Πολωνία σπάνιζουν οπότε  είναι και στατιστικά δύσκολο να τα φας..Κατι ψιλοχοντρουλες η στραβομυτες θα τρωτε..Η διαφορά ομορφιας Ουκρανεζων με Πολωνεζων είναι αστρονομικη!!

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ πέρα γράφουμε για Πολωνία,Ουκρανία,Τσεχία από το 2007.Και σε άλλα σάιτ από το 2002.Γιατί άραγε?Γιατί είναι και ήταν οι καλύτερες χώρες.Τίποτα δεν άλλαξε ουσιαστικά.
Εντάξει οι Πολωνέζες πάχυναν πέντε κιλά και κάτι έγινε.Οι Ουκρανέζες τρώνε 50 ευρώ παραπάνω και κάτι έγινε.Οι Τσέχες χτύπησαν μερικά τατού και λοιπόν?Ο Βαλκάνιος καβαλάρης δεν υπολογίζει τις ασήμαντες διαφοροποιήσεις.Η κατάσταση παραμένει σταθερά η ίδια.
Για τζαμπέ γαμήσια από κλαμπ αν είσαι κάτω των 35 Πολωνία πάντα.Για φτιαγμένους άνω των 40,ίντερνετ κτλ,Ουκρανία πάντα.Οπως και παλιά.Μιλάμε για σταθερά περιβάλλοντα αξίες που δεν αλλάζουν ποτέ.
Πάντα Ουκρανία γαμύσα καλύτερες εμφανισιακά γκόμενες και πιο νέες από Πολωνία,αυτό δε σημαίνει οτι έκοψα ποτέ την Πολωνία χάριν της Ουκρανίας ή το αντίστροφο.
Πρέπει να είστε multi thinkers,πολλαπλοί γαμιάδες,δεν υπάρχουν λεωφόροι καλύτερο μέρος άρα πάμε εκεί,χειρότερο μέρος άρα δεν πάμε εκεί.

• Like

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εδώ πέρα γράφουμε για Πολωνία,Ουκρανία,Τσεχία από το 2007.Και σε άλλα σάιτ από το 2002.Γιατί άραγε?Γιατί είναι και ήταν οι καλύτερες χώρες.Τίποτα δεν άλλαξε ουσιαστικά.
Εντάξει οι Πολωνέζες πάχυναν πέντε κιλά και κάτι έγινε.Οι Ουκρανέζες τρώνε 50 ευρώ παραπάνω και κάτι έγινε.Οι Τσέχες χτύπησαν μερικά τατού και λοιπόν?Ο Βαλκάνιος καβαλάρης δεν υπολογίζει τις ασήμαντες διαφοροποιήσεις.Η κατάσταση παραμένει σταθερά η ίδια.
Για τζαμπέ γαμήσια από κλαμπ αν είσαι κάτω των 35 Πολωνία πάντα.Για φτιαγμένους άνω των 40,ίντερνετ κτλ,Ουκρανία πάντα.Οπως και παλιά.Μιλάμε για σταθερά περιβάλλοντα αξίες που δεν αλλάζουν ποτέ.
35-40 που παίζουμε αρχηγέ; :hi: :kneel: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
35-40 που παίζουμε αρχηγέ; :hi: :kneel: :rockon:

Τέλεια ερώτηση.Φοβερή ερώτηση.
Αν έχεις τα βαλάντια,απλά Ρωσία.Αλλιώς Κίεβο ή Λευκορρωσία.
Με εισόδημα  2000-4000 ευρώ σε όλες τις περιπτώσεις είναι καλύτερη η Ουκρανία.Με εισόδημα κάτω των των 2000 ευρώ αρχίζουν οι παραλλαγές.Με πάνω από 4000 ευρώ κατευθύνεσαι μητροπόλεις Μόσχα,Αγία Πετρούπολη.
Εχω μιλήσει ξανά για τις προυποθέσεις.
Ας δούμε τις προυποθέσεις ενός Βαλκάνιου γαμέως.
1.Ηλικία κάτω των 35
2.Υψος άνω του 180
3.Μούσκουλα,εμφάνιση
4.Μόνιμη κατοικία
5.Εισόδημα άνω των 1500 ευρώ επιτοπίως από σταθερή δουλειά
6.Γνώση της τοπικής σλαβικής γλώσσας
Ενας τέτοιος γαμέας είναι ακαταμάχητος.Με πρόειρους υπολογισμούς θα γαμάει 2 γκόμενες τη βδομάδα εφτάρια σε οποιοδήποτε σλαβικό κέντρο.
Ας πάμε τώρα στις φυσικές παραλλαγές του Βαλκάνιου γαμέως.
Εστω
1.Ηλικία άνω των 40
2.Υψος κάτω του 180
3.Μέτρια εμφάνιση
4.Διαμονή εκτός χώρας
5.Εισόδημα κάτω των 1500 ευρώ
6.Μη γνώση σλαβικής γλώσσας.
Εδώ ο γαμέας την πούτσισε.Πρέπει να εφαρμόσει συστήματα.Και πάλι χλωμό.Πολλά αν,ποολές προυποθέσεις,πολλά ρίσκα και αβέβαιο αποτέλεσμα.Μπορεί να πιάσει τα αρχίδια του κυριολεκτικά να του φάνε τα λεφτά και να μείνει αγάμητος.Πολύ πιθανόν.
Ας πούμε οτι δουλεύει στις ατέλειές του.
1.Την ηλικία δεν την αλλάζει
2.Το ύψος δεν το αλλάζει
3.την εμφάνιση πολύ δύσκολα την αλλάζει
4.Τη διαμονή δεν την αλλάζει
Αρα μένει το εισόδημα και η γνώση της τοπικής γλώσσας.Εκεί μπορεί να χτυπήσει ο γαμέας για υπεραναπλήρωση.
Για την ακρίβεια το παραδάκι είναι ιδιαίτερα σημαντικά.Μπορείς με αυτό να καλύψεις όλα τα χάντικαπ εκτός ίσως του ηλικιακού.Είναι ο μεγάλος εξισσοροπητής(equalizer).

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πάντα Ουκρανία γαμύσα καλύτερες εμφανισιακά γκόμενες και πιο νέες από Πολωνία,αυτό δε σημαίνει οτι έκοψα ποτέ την Πολωνία χάριν της Ουκρανίας ή το αντίστροφο.
Πρέπει να είστε multi thinkers,πολλαπλοί γαμιάδες,δεν υπάρχουν λεωφόροι καλύτερο μέρος άρα πάμε εκεί,χειρότερο μέρος άρα δεν πάμε εκεί.

Τίποτα δεν άλλαξε για σένα που βγάζεις 5000 ευρώ το μήνα και πας σε πληρωμένες. Ο μέσος Έλληνας έχασε το 50% του μισθού του (αν δεν έμεινε άνεργος) και ταυτόχρονα Πολωνία πήραν 50% αύξηση του μισθού!! Η ανάπτυξη του μισθού σημαίνει Δυτικοποίηση!!Mac Donalds=Κιλά, shopping malls (Δες τι γίνεται Πόζναν σε σχέση με λίγα χρόνια πριν),άπειρα ταξίδια εξωτερικό (ρωτήστε πόσα ταξίδια πάει πλέον η μέση Πολωνέζα) κάτι που σημαίνει πως τρώει ξένη πουτσα άλλου δεν είσαι και κάτι το εξωτικό πλέον για αυτή και ταυτόχρονα σημαίνει εισβολή ξένων εργαζόμενων στην Πολωνία λόγω της ανάπτυξης που χειροτερεύει την κατάσταση κατά πολύ (Ήδη άτομα απο το forum μετανάστευσαν εκεί γαι δουλεία και άλλοι ψάχνουν - αυτό 7 χρόνια πριν έμοιαζε κομωδία!!Μετανάστευση Πολωνία για δουλεια)..
Όλες οι απόψεις σεβαστές και καλό να ακούγονται!! Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έτος 2017 να πάει κάποιος Πολωνία και να χαλάσει τα τριπλάσια λεφτά σε σχέση με Κίεβο για να κυνηγήσει πενταράκια max εξαράκια με τον Κίεβο να είναι όλα τσάμπα, το διαδίκτυο να δουλευεί καιη πιθανότητα να τσιμπήσεις απο 7 και πάνω πολύ μεγαλύτερη..
Όπως είπα ο καθένας κάνει τις επιλογές του αλλά δημοκρατία έχουμε λέμε τις απόψεις μας και ο καθενας ακολουθεί..

• Like
Αντιδράσεις: mick11

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τίποτα δεν άλλαξε για σένα που βγάζεις 5000 ευρώ το μήνα και πας σε πληρωμένες. Ο μέσος Έλληνας έχασε το 50% του μισθού του (αν δεν έμεινε άνεργος) και ταυτόχρονα Πολωνία πήραν 50% αύξηση του μισθού!! Η ανάπτυξη του μισθού σημαίνει Δυτικοποίηση!!Mac Donalds=Κιλά, shopping malls (Δες τι γίνεται Πόζναν σε σχέση με λίγα χρόνια πριν),άπειρα ταξίδια εξωτερικό (ρωτήστε πόσα ταξίδια πάει πλέον η μέση Πολωνέζα) κάτι που σημαίνει πως τρώει ξένη πουτσα άλλου δεν είσαι και κάτι το εξωτικό πλέον για αυτή και ταυτόχρονα σημαίνει εισβολή ξένων εργαζόμενων στην Πολωνία λόγω της ανάπτυξης που χειροτερεύει την κατάσταση κατά πολύ (Ήδη άτομα απο το forum μετανάστευσαν εκεί γαι δουλεία και άλλοι ψάχνουν - αυτό 7 χρόνια πριν έμοιαζε κομωδία!!Μετανάστευση Πολωνία για δουλεια)..
Όλες οι απόψεις σεβαστές και καλό να ακούγονται!! Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έτος 2017 να πάει κάποιος Πολωνία και να χαλάσει τα τριπλάσια λεφτά σε σχέση με Κίεβο για να κυνηγήσει πενταράκια max εξαράκια με τον Κίεβο να είναι όλα τσάμπα, το διαδίκτυο να δουλευεί καιη πιθανότητα να τσιμπήσεις απο 7 και πάνω πολύ μεγαλύτερη..
Όπως είπα ο καθένας κάνει τις επιλογές του αλλά δημοκρατία έχουμε λέμε τις απόψεις μας και ο καθενας ακολουθεί..

Δεν κατάλαβες όμως οτι έπαιξε και το αντίστροφο.Εκεί που ο Πολωνός είχε στανταράκι τη φυσική εύκολη Πολωνέζα αυτή λόγω οικονομικής ανάπτυξης άλλαξε στάνταρ και ψάχνει τον ξένο με τις παραδούλες για να γαμηθεί.Για αυτό και οι Πολωνοί έχουν αγριέψει τόσο σε σχέση με δύο χρόνια πριν.Χώρια τα μιλούνια Ουκρανές που ήρθανε που ούτε καν θέλουν να ακούσουν για τους σφιχτοχέρηδες Πολωνούς πολλώ δε να κάνουν σχέση μαζί τους έχοντας τον ανταγωνισμό από τις κάργιες Πολωνές όπως τις βλέπουν.Συνεπώς η Πολωνία βελτιώθηκε δε χειροτέρεψε σε σχέση με δύο χρόνια πριν και εγώ το διαπιστώνω.
Οντως ο μέσος Ελληνας εντός Ελλάδας έχει πλέον βγει εκτός ανταγωνισμού γιατί τον πήδηξαν αυτοί που ψήφισε.Αν όμως έχει λίγο μυαλό και την κοπανήσει,οι ευκαιρίες είναι ανοιχτές.Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο εύκολα όσο σήμερα.(αν εξαιρέσουμε τα χρόνια προ του 1989).
Πραγματικά τώρα για άντρες με διαθέσιμο ρευστό είναι απίστευτα εύκολα τα πράγματα,άπειρες επιλογές.Παιδιά κονομήστε κασεράκι και μετά ξεσκίστε τα μουνέτα,δε χρειάζεται να χάνετε χρόνο για τις γκόμενες.
Κοιτάξτε να βγάλετε λεφτά,γράψτε τις γκόμενες στις αρχιδάρες σας εντελώς,δεν αξίζουν ούτε μισό σκατό.
Υπάρχει άπειρη ζήτηση για σπόνσορες είναι buyers market.1 σπόνσορας για 100 υποψήφιες σπονσορέτς.Αν η μία δε γουστάρει τα χώνεις στην άλλη που είναι καλύτερη εμφανισιακά.Δε χάνεις ποτέ.
Εγώ βασικά ταξιδεύω Πολωνία για φτηνά σπονσοριλίκια επειδή ζητούν λιγότερα από τις Ουκρανές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.296
Πόντοι
3.656
:grin: τα φτηνα σπονσοριλικια ειναι κατι 300 αρια μονο για κερασματα κ φιλια?
Εαν ναι,οντως τρελλη ευκαιρια...σπευσατε  :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.296
Πόντοι
3.656
Τέλεια ερώτηση.Φοβερή ερώτηση.
Αν έχεις τα βαλάντια,απλά Ρωσία.Αλλιώς Κίεβο ή Λευκορρωσία.
Με εισόδημα  2000-4000 ευρώ σε όλες τις περιπτώσεις είναι καλύτερη η Ουκρανία.Με εισόδημα κάτω των των 2000 ευρώ αρχίζουν οι παραλλαγές.Με πάνω από 4000 ευρώ κατευθύνεσαι μητροπόλεις Μόσχα,Αγία Πετρούπολη.
Εχω μιλήσει ξανά για τις προυποθέσεις.
Ας δούμε τις προυποθέσεις ενός Βαλκάνιου γαμέως.
1.Ηλικία κάτω των 35
2.Υψος άνω του 180
3.Μούσκουλα,εμφάνιση
4.Μόνιμη κατοικία
5.Εισόδημα άνω των 1500 ευρώ επιτοπίως από σταθερή δουλειά
6.Γνώση της τοπικής σλαβικής γλώσσας
Ενας τέτοιος γαμέας είναι ακαταμάχητος.Με πρόειρους υπολογισμούς θα γαμάει 2 γκόμενες τη βδομάδα εφτάρια σε οποιοδήποτε σλαβικό κέντρο.
Ας πάμε τώρα στις φυσικές παραλλαγές του Βαλκάνιου γαμέως.
Εστω
1.Ηλικία άνω των 40
2.Υψος κάτω του 180
3.Μέτρια εμφάνιση
4.Διαμονή εκτός χώρας
5.Εισόδημα κάτω των 1500 ευρώ
6.Μη γνώση σλαβικής γλώσσας.
Εδώ ο γαμέας την πούτσισε.Πρέπει να εφαρμόσει συστήματα.Και πάλι χλωμό.Πολλά αν,ποολές προυποθέσεις,πολλά ρίσκα και αβέβαιο αποτέλεσμα.Μπορεί να πιάσει τα αρχίδια του κυριολεκτικά να του φάνε τα λεφτά και να μείνει αγάμητος.Πολύ πιθανόν.
Ας πούμε οτι δουλεύει στις ατέλειές του.
1.Την ηλικία δεν την αλλάζει
2.Το ύψος δεν το αλλάζει
3.την εμφάνιση πολύ δύσκολα την αλλάζει
4.Τη διαμονή δεν την αλλάζει
Αρα μένει το εισόδημα και η γνώση της τοπικής γλώσσας.Εκεί μπορεί να χτυπήσει ο γαμέας για υπεραναπλήρωση.
Για την ακρίβεια το παραδάκι είναι ιδιαίτερα σημαντικά.Μπορείς με αυτό να καλύψεις όλα τα χάντικαπ εκτός ίσως του ηλικιακού.Είναι ο μεγάλος εξισσοροπητής(equalizer).
πεστα δασκαλε  :worship:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν κατάλαβες όμως οτι έπαιξε και το αντίστροφο.Εκεί που ο Πολωνός είχε στανταράκι τη φυσική εύκολη Πολωνέζα αυτή λόγω οικονομικής ανάπτυξης άλλαξε στάνταρ και ψάχνει τον ξένο με τις παραδούλες για να γαμηθεί.Για αυτό και οι Πολωνοί έχουν αγριέψει τόσο σε σχέση με δύο χρόνια πριν.Χώρια τα μιλούνια Ουκρανές που ήρθανε που ούτε καν θέλουν να ακούσουν για τους σφιχτοχέρηδες Πολωνούς πολλώ δε να κάνουν σχέση μαζί τους έχοντας τον ανταγωνισμό από τις κάργιες Πολωνές όπως τις βλέπουν.Συνεπώς η Πολωνία βελτιώθηκε δε χειροτέρεψε σε σχέση με δύο χρόνια πριν και εγώ το διαπιστώνω.
Οντως ο μέσος Ελληνας εντός Ελλάδας έχει πλέον βγει εκτός ανταγωνισμού γιατί τον πήδηξαν αυτοί που ψήφισε.Αν όμως έχει λίγο μυαλό και την κοπανήσει,οι ευκαιρίες είναι ανοιχτές.Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο εύκολα όσο σήμερα.(αν εξαιρέσουμε τα χρόνια προ του 1989).
Πραγματικά τώρα για άντρες με διαθέσιμο ρευστό είναι απίστευτα εύκολα τα πράγματα,άπειρες επιλογές.Παιδιά κονομήστε κασεράκι και μετά ξεσκίστε τα μουνέτα,δε χρειάζεται να χάνετε χρόνο για τις γκόμενες.
Κοιτάξτε να βγάλετε λεφτά,γράψτε τις γκόμενες στις αρχιδάρες σας εντελώς,δεν αξίζουν ούτε μισό σκατό.
Υπάρχει άπειρη ζήτηση για σπόνσορες είναι buyers market.1 σπόνσορας για 100 υποψήφιες σπονσορέτς.Αν η μία δε γουστάρει τα χώνεις στην άλλη που είναι καλύτερη εμφανισιακά.Δε χάνεις ποτέ.
Εγώ βασικά ταξιδεύω Πολωνία για φτηνά σπονσοριλίκια επειδή ζητούν λιγότερα από τις Ουκρανές.
Πως αναγνωρίζεις τη σπονσορέτ απο τις ενοχλητικές κανονικές γκόμενες?
Και σε ποιά φάση κάνεις τη ..νήξη για σπονσοριζατιον? Νομίζω αν δεν την κάνεις στα πρώτα δευτερόλεπτα η άλλη θα πιστέψει πως είσαι άλλος ένας βαρετός πέφτουλας σαν το 99% ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.296
Πόντοι
3.656
Και σε ποιά φάση κάνεις τη ..νήξη για σπονσοριζατιον? Νομίζω αν δεν την κάνεις στα πρώτα δευτερόλεπτα η άλλη θα πιστέψει πως είσαι άλλος ένας βαρετός πέφτουλας σαν το 99% ...
ειναι απλο
Τις ρωταει να σας κερασω
Αμεσως οι μη διαθεσιμες λενε οχι
Μενουν οι διαθέσιμες ,αλλα υπαρχει ακομα περιοτωση ναναι καποιες που απλα θελουν να ποιούν
Οποτε κανει την ερωτηση κλειδι
Θες 200/300ε να φιληθουμε ?
Οσες απαντησουν ναι ,ειναι σπονσορετες συμφωνα με τις κμανικας γραφας
Φιλιουνται πινουν ο δασκαλος βγάζει καμμια φωτο κι είναι ολοι χαππυ  :grin:
Μετα πανε ο καθενας σπιτι του
Win win φαση  :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ειναι απλο
Τις ρωταει να σας κερασω
Μενουν οι διαθέσιμες ,αλλα υπαρχει ακομα περιοτωση ναναι καποιες που απλα θελουν να ποιούν
Τι θα γίνει νονε? Έφυγε η ελπίδα της κανονικής γκόμενας απο τον Κμαν και τώρα Πάει και η ελπίδα και  με τις σπονσορέτ απο εσένα..? Δύσκολοι καιροί για Βαλκάνιους..

Επίσης ... αυτό το καλοκαίρι βλέπω Ρωσίδες  απο Μόσχα που είναι το τάργκετ γκρούπ μου να κολλάνε σε τύπους με ...χιπστερικό στυλ! Δηλαδή γένια, ενδυμασία στα όρια του να δείχνει ο άλλος πούστης και αφραγκία...
Φέτος με τις Ρωσίδες πιο πολύ βρίζομαι και πέφτουν μπλοκαρίσματα εκατέρωθεν παρά τα βρίσκουμε όπως στο ...μακρινό 2016... η έστω το χειμώνα που ήμουν Μόσχα...Κάτι σαν να μιλάω με Γερμανίδες είναι η φάση... Είχε δίκιο περίφημο μέλος με δική του σχολή σκέψης εδώ μέσα που μου είπε πως έτσι όπως βλέπει τις Ρωσίδες πλέον .."είμαστε οι τελευταίες γεννιές που Γαμήσαμε Ρωσίδες"
Μόνο ο Κμαν δείνει ελπίδα στο Λαό!!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.296
Πόντοι
3.656
Τι θα γίνει νονε? Έφυγε η ελπίδα της κανονικής γκόμενας απο τον Κμαν και τώρα Πάει και η ελπίδα και  με τις σπονσορέτ απο εσένα..? Δύσκολοι καιροί για Βαλκάνιους..
εγω προσωπικα εαν δεν υπήρχε η Ουκρανία,παντα εκτος αθλιου  κιεβου,θα τον ειχα κοψει...παντως κ σε .αμπα η αβταποκριση εχει πεσει αρκετα σε Ουκρανία, δίνει ακόμα καποια γκολ αλλα β ποιιτητας κ λιγα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Είναι αμοιβαία αναγνώριση.Εσύ ψάχνεις αυτές και αυτές εσένα.Τι να σου λέω τώρα?
Το παιχνίδι γίνεται με τα μάτια.Κατεβαίνει η μουνάρα Ρωσίδα στο Τέμπελχοφ στο Βερολίνο και σε κοιτάζει επίμονα ενώ υπάρχουν χιλιάδες νοματαίοι γύρω.Γιατί εσένα και όχι τους άλλους?Και γιατί εσύ κοιτάζεις αυτή και όχι τις άλλες?Είναι τα αμοιβαία vibes,ο ένας δίνει μηνύματα στον άλλον για γρήγορη αναγνώριση και cut off bulshit.
Στις πιο πολλές περιπτώσεις ίσως στο 90% η νύξη για σπόνσορινγκ γίνεται από τις γκόμενες όχι από εμένα,αυτό δεν καταλαβαίνουν πολλοί εδώ.Π.χ. ρωτάω την άλλη Carribean σου αρέσει το Carribean? και μου απαντάει ξέρεις μόλις μπήκα και δεν πλήρωσα είσοδο.Εντάξει λέω πάρε 300 γκρίβνυα,ευχαριστώ μου λέει,πάω να πληρώσω και γυρνάω αμέσως.Αυτή τη γάμησα την επόμενη μέρα.
Η η Πολωνέζα που χόρευε Βρότσλαβ,μόλις τη ρωτάω είσαι από το Βρότσλαβ?,με αγκαλιάζει και μου λέει σε αγαπάω πάμε στην τράπεζα να βγάλεις λεφτά θέλω να πάω στο Ετερ κλαμπ και μετά με φιλάει στο στόμα.
Απλά κάπως το μυρίζονται οτι είσαι σπονσοράς,βρωμάει από μακριά.Γυναικεία διαίσθηση που λένε.
Ευτυχώς οι Σλάβες δεν είναι πολύ διστακτικές ή ντροπαλές,σου τα λένε όλα χύμα όπως είναι,καμία σχέση με τις Ελληνίδες.Κατ ευθείαν στο ψητό.
Γαμιούνται εύκολα και καλά κάνουν εδώ που τα λέμε,γιατί όχι.Ούτε δυτικοί ψευτοφεμινισμοί,ούτε ανατολικός καθωσπρεπισμός ούτε τίποτα είσαι απλά γαμέας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ειναι απλο
Τις ρωταει να σας κερασω

Οχι να φιληθούμε.Εχω γράψει την κλασσική απόλυτη ατάκα.Lubis podarki?(σου αρέσουν τα δώρα?)Πάνω από 50% των στόχων απαντάνε ναι και συνεχίζω.
Ουκρανή,Ρωσίδα που να μη γουστάρει δώρα δύσκολο.Και Πολωνή τα ίδια.Απλά στις Πολωνές δε λες την ατάκα από την αρχή για να μην προσβληθούν.
Συνήθως απαντάνε oitsien lubliu podarki.Sto chotsies mnie podarit?(πολύ μου αρέσουν τα δώρα.Τι δώρο θες να μου αγοράσεις?).Αν απαντήσεις iphone 7 μωρό μου είναι πίπα κώλος,τριολέ για πενθήμερο η εξέλιξη.
Συνήθως προτείνεις βέβαια κάτι πιο ήπιο π.χ. φόρεμα στα 50-100 ευρώ για να τη δελεάσεις και δοκιμάσεις πρώτα.
Στο κλαμπ εννοείται προτείνεις ποτό και τραπέζι από την αρχή.Γιατί τα ποτά είναι ακριβά Ουκρανία και οι γκόμενες δεν έχουν λεφτά για τραπέζι.Chotsies drink?(θες ποτό?) εξαιρετική ατάκα εκτός αν ήδη πίνει κοκταίηλ στο τραπέζι.
Πολωνία είναι μαλακία να προτείνεις κέρασμα γιατί τα ποτά είναι γελοιωδώς φτηνά,οι γκόμενες θέλουν να χορέψουν και όχι να κάτσουν σε τραπέζια και νομίζει οτι την αγοράζεις.Προτείνεις ποτό μετά τις δύο ώρες γνωριμίας.Elementary που λένε.
Γενικά αυτό που μετράει πολύ στα σλαβικά κλαμπ είναι το ξερό κασέρι πρέπει να έχεις γεμάτη την πορτοφόλα με μια πεντακοσάρα τουλάχιστον και να εξάγεις τα μαρούλια προκαλώντας ρεύσεις στις γκόμενες.Είναι σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα.Με κάθε πενηντάρικο που βγαίνει από την πορτοφόλα θερμαίνονται και καυλώνουν για μισή ώρα,μετά θέλουν πάλι τη δόση τους.

• Like

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οταν μια χωρα δυτικοποιειται αλλαζουν ολα,αυτο γινεται και με την Πολωνια που παιζει φουλ δυση.

Εγω την Πολωνεζα που εχω εδω αλλα και οσες φιλες τις εφερε παρατηρησα ενα μεγαλο μειον...το φαι που τρωνε.Παλια μονο πινανε σαν τρελες(αυτο ευτυχως δεν αλλαξε) αλλα πλεον τρωνε mac πινουν coca cola σε μεγαλο βαθμο και τρωνε σκουπιδια πολλα πατατακια και σε συνδυασμο με breezers,ciders που ειναι τιγκα στην ζαχαρη τα σωματα τους χαλανε παρα πολυ.
Γνωρισα 4φιλες τις που ηρθαν απο το uk και ηταν ολες σαν δυτικες,μεγαλοι ωμοι,κιλακια στις πλατες,στα μπουτια.
Βαλτε τις φατσες των Πολωνεζων που ειναι μετριες αμα χαλασουν και οι ποδαρες τους ειναι για πεταμα.
Μια Ελληνιδα με κιλα βλεπετε αλλα η Πολωνεζα δεν βλεπετε
ΠΟλωνεζα σημαινει υψος με μπουταρες αυτο με κιλα φαινεται ασχημο προχωρας με μια που εχει τα διπλασια μπουτια απο σενα σε παχος εεε δεν λεει.
Αμα συνεχισουν ετσι θα γινουν σαν Αγγλιδες δυστυχως και το θεωρω πολυ πιθανο μεσα κιολας στην 5ετια.

Το καλο που εχουν ειναι οτι ειναι ανοιχτες παντα θα πιουνε,θα γελασουνε αλλα και θα σου τα σπασουν τα @@ βεβαια καποιες φορες ειναι αστειο.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Παντως οι φιλες τις ολες και αυτη κραζανε τους μαυρους ειδικα στο uk και τους μουσουλμανους και λενε μια φιλη τους που βρηκε εναν τετοιο κοψανε την παρεα μαζι της απο ντροπη.
Απ οτι καταλαβα το θεμα τους ειναι κυριως η συμπεριφορα αυτων γιατι κατα τα αλλα ολες μου λεγανε για Κουβανους,Βραζιλιανους που ειναι επισης μαυριδεροι αλλα απ οτι καταλαβα εχουν τρελα μαζι τους(εχω ακουσει για καλες σχεσεις poland-brazil και σαν χωρες).
Αυτο γιατι θελουν χορευταραδες και τυπους εξω καρδια,που δεν τις πιεζουν,δεν τους λενε τι να κανουν και πως να ντυθουν.Επισης,δεν τις νοιαζουν τα λεφτα αντιθετα πρεπει να χεις τρελα,πολλες πινουν και διαφορα οπως mdma και αλλα,βασικα μου πανε οι Πολωνοι πρωτοι σε χαπακοματα στο uk.
Εγω καταλαβαινω οτι ο Ελληνας ειναι καλα στην λιστα τους,πρωτα εχουν Λατινους,Ισπανους και μετα Ιταλους,Ελληνες και Τουρκους(εννοω αυτους που δεν νοιαζονται για ισλαμ και μλκιες).
Μονο κατι τελευταιες θα γαμηθουν με μαυρους και πακηδες κυριως κοντοχοντρες η αυτες που παιρνουν λεφτα.
Με δυτικους δεν ασχολουνται εκτος απο τις goldiggers δεν ταιριαζει καθολου η κουλτουρα τους,να φανταστειτε η δικια μου απο uk και ολοι μα ολοι οι Πολωνοι-εζες που ξερει δεν εχουν ουτε εναν Αγγλο φιλο.

Μιλαω και γραφω οτι ξερω απο πρωτο χερι και μαλιστα απο πολλες Πολωνεζες(καμια δεν ηταν πουτανα ολες νορμαλ δουλειες και καλα λεφτα,πολυ καλα θα ελεγα)

Καποιες ηρθαν με τους Πολωνους γκομενους τους,πιο μαλακες και ζηλιαρηδες δεν εχω γνωρισει τωρα καταλαβαινω γιατι κοιτανε για ξενους.
Οσο ευδιαθετες ειναι και γελανε..ε το ακριβως αντιθετοι αυτοι σε κοιτανε σαν να τους σκοτωσες την μανα

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Ρε συνάδελφοι, καλή η αντιπαράθεση αλλά χαλάει την λειτουργικότητα του φόρουμ.
Μπαίνει κάποιος να ενημερωθεί ή γιατί θέλει να οργανώσει ένα πορνοταξίδι στην πολωνία ή στο αντίστοιχο θρέντ της ουκρανίας και πρέπει να ξεσκαρτάρει 1.000 σελίδες αντιπαράθεσεις για να βρεί μια χρήσιμη πληροφορία!
:S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom