Διαβασα ολα τα post σας, drlove, chevalier, man.
Οκ, διχως να θελω να πολυαμφισβητω γιατι εσεις ξερετε καλυτερα, καποιες αποριες:
- Μπαζα οι περισσοτερες πολωνες, που ειναι ρε γαμωτο…σλαβες; Δηλαδη οσο και ‘κατωτερης ποιοτητας’ σλαβες να ειναι, εχουν σλαβικα γονιδια!
- Και ‘ομορφες’ οι ελληνιδες; Οκ, το δεχομαι, εχουν ομορφυνει, γιατι αν συγκρινω τι εβλεπα πριν 20 χρονια και τι βλεπω τωρα, καλυτερες ειναι. Αλλα μεχρι να λεμε γενικα….ομορφες οι ελληνιδες, υπαρχει διαφορα….εξαλλου η ομορφη ελληνιδα, ειναι στανταρντ καραψωναρα του κερατα, και θελει το χρημα του λάτση
- ‘Τρελες’ οι πολωνες; Οκ. Δηλαδη η ορθολογιστρια και φεμινιστρια Ελληνιδα(ειναι, κι ας μη το λεει παντα….τα δικαιωματα και οι απαιτησεις πανω απ’ολα…η κριση κριση, κι αυτες στην κοσμαρα τους, και πειτε ειμαι λαθος…),
ειναι η ‘λογικη’, αλλα τοσο λογικη που τα ξεσκιζει ολα; Εχουν εναν γ@@@@μηνο ορθολογισμο, εγω τουλαχιστον εγω βλεπω, κατι μαθηματικα μυαλα, που σε κοβουν και σε ζυγιζουν με μοριακο βαρος! Αυτες δεν ειναι γυναικες, επι της ουσιας(αφηστε το φυλο), ειναι ψυχροι υπολογιστες, και αμα περασουν τα χρονακια και σβησει και το παθος, σε εκτελουν ανελεητα! Λαθος τα λεω; Ειδατε τον περιγυρο φιλων σας με ελληνιδες; Ειναι…ευτυχισμενοι με την ψυχρουπολογιστρια ελληνιδα τους;
Δηλαδη τυφλα να εχει η τρελα ετσι…
- Με τοση πεινα στην Ουκρανια, φανταζομαι το να βρεις εσυ, εγω, καποιος, το ‘καλο σεμνο κοριτσι που δεν σε θελει για παροχεα’, ειναι σκετη ουτοπια…
- Μεγαλο μειον της ελληνικης πραγματικοτητας, περαν των αλλων στα οποια αλλοι συμφωνουν κι αλλοι διαφωνουν, ειναι οντως ο τροπος γνωριμιων. Εκτος κι αν εισαι κανας παιδαρος που τραβας τα βλεματα οπου πας, κατα τα αλλα, γνωριμιες γενικως σε τυχαιους δημοσιους χωρους ή μπαρακια, δεν παιζουν…το ξερετε ολοι….παει στο μιλητο η δουλεια, απο γνωστο-γνωστη, λες και ψαχνουν την ‘σιγουρη εγγυηση’. Τελικα στην Ελλαδα παιζει μαλλον το ‘παπουτσι απ’τον τοπο σου κι ας ειναι μπαλωμενο’….τωρα ας κρινει ο καθενας αν αυτος ειναι τροπος γνωριμιων εν ετει 2017….και μετα οπως ειπωθηκε, και να θες να ασχοληθεις (να ριξεις τον εαυτο σου θα ελεγα εγω….αλλα πες κομματια να γινει, να τους δωσεις μια ευκαιρια), δεν σου βγαινει….
- Ειπωθηκε και το ‘περιουσιακο’. Πιστευετε οτι ενα προσον που εχει μεινει (ακομη?) στην ελλεεινιδα, ειναι οτι παει στην ευχη, ολο και κατι θα χει συνηθως απο τους γονεις κλπ, οποτε ειναι μια καβατσα σε δυσκολους καιρους; Πιστευετε οτι οντως ετσι ειναι;
Τι να πω ρε παιδια….ιδανικες καταστασεις σιγουρα δεν υπαρχουν.
Κι επισης απο συνομιλιες που εχω με αλλες φυλες, κυριως ασιατικες, βλεπω οτι εκει οι γυναικες δεν εχουν ταμπου και κοληματα, αμα γουσταρουν γουσταρουν, ουτε αν εχεις φραγκα, ουτε τι δουλεια κανεις, ουτε τι εχεις να παρεχεις για το μελλον, ουτε τι πιστευεις για διαφορα θεματα, ανεκτικες στα παντα ολα….
και μονο που σκεφτομαι οτι σε τυχον νταραβερι με ελλεινειδα, ειναι θεμα χρονουν να αρχισουν να σκανε οι απαιτησεις της, ειναι το πλεον αντιερωτικο πραγμα, για μενα που με νοιαζουν σοβαρες σχεσεις και βλεπω βαθος χρονου, αλλιως σιγα μη με ενοιαζει και μενα…
Τοπιο στην ομιχλη….