Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ε τοτε ρε καπαμαν λες πολλα γενικολογα
εβγαλες ταριφα σαν τουριστικο γραφειο
το χεις το ανατολικο μπλοκ και φενετε
αλλα φτανεις στα ορια της υπερβολης
ΥΓ, πολωνια δεν εχω αποψη ποτε παω πασο, αλλα για της αλλες δυο χωρες εχω βιωματα οχι μον αποψη
ποιες δυο αλλες μαν?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οποιος θέλει ας κάνει το ταξίδι Κατοβίτσε-Λβωφ-Μπρεστ για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα τι παίζει σε αυτές τις χώρες πού είναι καλύτερα και πού χειρότερα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ελληνες ειναι πιο λιγοι και " σπανιοι" και για αυτο εχουν μια καλη εικονα. Αλλα γενικα θα διαφωνισω στο οτι με λεφτα η κατι τετοιο μπορει να κανεις κατι. Και στο οτι ο ανεργος πχ να παει εκει για λιγες μερες. Δε νομιζω να εχει αποτελεσμα. Εγω θα ελεγα να παει για μονιμα να βρει δουλεια. Και καλη δουλεια θα βρει και θα γαμαει.
Σημαντικο ειναι να μιλας τη γλωσσα οχι μονο για την επικοινωνια. Αλλα και για τι δεν εισαι ενας ακομη "αλεξιπτωτιστης ξενος" που πηγε μονο για να γαμησει. Εισαι ενας "απο αυτους". Σε βλεπουν πολυ διαφορετικα. Επειδη δειχνει οτι εισαι ενσωματωμενος, εχεις σκοπο να μεινεις εκει και οτι κανεις το κανεις στα σοβαρα.
Δε θεωρω καλη ιδεα να παει καποιος και να ψαχνει σπονσοραρισμα και τετοια. Αφηστε ο κμαν τι κανει ο κμαν ειναι εμπειρος και δε φοβαται τα στραπατσα και να χωθει κλπ. Αν τωρα παει κανενας αδαης εκει αμφιβαλλω κατα ποσο θα κανει οτι ο κμαν.
Γενικα η Πολωνια ειναι μια χωρα που αν τι σεβεσαι θα σε σεβαστει και θα σε ανταμοιψει και με το παραπανω. Αλλα αν δε δειξεις σεβασμο τοτε καλυτερα μη πατησεις σε αυτη τη χωρα. Αν πας φωρτομενος με μαγκια και ετσι και στυλ εχω τα ευρω μου και θα παρω πουτανες, κουνα που σε κουναγε. Θα φας μεγαλη ηττα και το εννοω αυτο. Σκεψου να σε σε κανα κλαμπ και να παιζεις με τπτ γκομενες και να προτεινεις κανα σπονσοραρισμα η να πεις καμια μαλακια η να το παιξεις και να στραβωσει λιγο αυτη. Και πιο περα ναναι καμια παρεα της ( που εσυ δε θα χεις δει ) η ακομη χειροτερα τιποτα συγγενεις, dresiarz η κοκκινοσβερκοι γοριλες.
Αυτες επειδη ειναι και λιγο περιεργες ποτε δε ξερεις πως αντιδρουν. Δεν θα θες παντως να στραβωσει το πραγμα εκει σε μια τετοια φαση.
Ακομη και τον ξενο που δε παει με σκοπο κατι τετοιο αλλα με προφανη σκοπο να " γαμησει πολωνεζες" δεν θα ελεγα οτι ειναι ιδιαιτερα συμπαθης εκει περα. Και οταν λεω δεν ειναι συμπαθης οχι μονο σε γυναικες αλλα σε αντρες. Αν πας να το παιξεις γοης και φορτωμενος και ετσι ακομη και με διακριτικο τροπο, θα σε στραβοκοιτανε αρκετοι εκει περα. Ειδικα αν εισαι ξενος που δε μενει εκει και δε μιλαει τη γλωσσα.  Πρεπει κατα καποιο τροπο να ενσωματωθεις στη νοοτροπια τους και να πας λιγο με τα νερα τους για να μπορεσεις να εχεις αποτελεσμα.

Οντως σε στραβοκοιτάνε αλλά δεν έχει σημασία.Πάντως ξύλο δεν τρως.Σε μαγαζιά με σβέρκους συνήθως δεν τσακώνεσαι γιατί οι γκόμενες που θέλουν φουσκωτούς πάνε με αυτούς.Αν πάει κάποιος Ελληνας φουσκωτός ίσως να τσακωθεί.
Συνήθως οι Πολωνοί και οι Πολωνέζες καταλαβαίνουν οτι ο λόγος που ήρθες είναι να γαμήσεις.Αν έχεις καλό προφίλ(λευκός,όχι σκούρα χαρακτηριστικά) και μοιράζεις λεφτά δεν έχουν πρόβλημα με αυτό.Οι Πολωνοί γενικώς γουστάρουν πολωνόφιλους,σλαβόφιλους και ξέρουν ποιος όντως γουστάρει σλαβική κατάσταση και ποιος όχι γιατί φαίνεται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ε τοτε ρε καπαμαν λες πολλα γενικολογα
εβγαλες ταριφα σαν τουριστικο γραφειο
το χεις το ανατολικο μπλοκ και φενετε
αλλα φτανεις στα ορια της υπερβολης
ΥΓ, πολωνια δεν εχω αποψη ποτε παω πασο, αλλα για της αλλες δυο χωρες εχω βιωματα οχι μον αποψη

Εχω χάσει τις ψευδαισθήσεις με Σλάβες με αυτά που έχω δει.Οταν περάσεις όλα τα στάδια γκόμενος,γαμιάς,σπόνσορας με την ίδια γκόμενα τότε καταλαβαίνεις κάπως τι παίζει γιατί βλέπεις και την οπτική γωνία των άλλων ταυτόχρονα.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Γενικά στις σλαβικές χώρες το να ψάχνεις ποια είναι πουτάνα ποια γκόμενα ποια semi pro δεν έχει σημασία.Ετσι κι αλλιώς αυτή που γαμάς τζάμπα και τη θεωρείς γκόμενα πάει και με τον παππού για λεφτά.Οπότε δεν έχει νόημα να την ψάχνεις.
Φιλαράκι μάλλον έχεις κακοπέσει ! Είπαμε οι Σλάβες είναι πουτανιάρες αλλά όχι και έτσι.. Υπάρχουν και γκόμενες με @@ που γουστάρουν φάση και όχι μόνο τα λεφτά !

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χτες ο κολητός μου έφτασε το πρωί Βαρσοβία και είχε Ραντεβού με μια Πολωνέζα που γνώρισε στη Ρόδο και αλλάξαν νούμερα! Η Γκόμενα του είπε ψέματα ότι θα πάει στο χωριό της (του είχε πει για Παρασκευή σήμερα) έτσι ο δικός μου πήγε μόνος του Enklawa και προς το τέλος της βραδιάς ΦΟΡΤΩΣΕ ένα μέτριο Πολωνεζάκι ...!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Το πρωί το τάισε ένα Σάντουιτς και το έστηλε...
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Από το κλάμπ πάντος μου έλεγε πως ήταν γεμάτο καμάκια και πολλούς άραβες... 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το πρωί το τάισε ένα Σάντουιτς και το έστηλε...  

:rockon: χαχαχα respect! Το σκεφτηκε το κοριτσι παντως  :grin:

H αλλη παντως μπορει να του πε αληθεια γιατι εδω ειναι αυριο μια μεγαλη θρησκευτικη γιορτη. Και πολλοι πανε στο χωριο τους , και την αργια την κανουν σε μια εργασιμη ημερα ( οποτε παιζει να την πηρε Παρασκευη, εγω θα την παρω την ερχομενη Τεταρτη ).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενταξει φανταζομαι πηρα τις τιμες απο τα φτηνοτερα καταλυματα και σε low season περιοδο. Η Κρακοβια ειναι παντως αρκετα φτηνη, και για το μονιμο κατοικο ακομη περισσοτερο. Δυο πολωνικες πολεις υπαρχουν εκει σε αυτο το βιντεακι.
Και για Πολωνια ειναι ακριβη θα ελεγα. Οπως ξαναειπα για να ζεις μονιμα , κατα τη δικη μου γνωμη και οπτικη παντα- ειναι η χειροτερη πολη της Πολωνιας. Απο θεμα κοστος ζωης και γκομενες.
Οι ξενοι που ερχονται εδω ειναι διαφορετικοι απο αυτους που εχουν παει στη Ρωσια. Αυτοι που πηγαν εκει, πηγαν με μια ρωσιδα επαρχιωτισσα που βρηκαν στην Ελλαδα ( πως αλλιως θα ειχαν αδεια παραμονης? ) . Που πηγαν εκει ως τυχοδιωκτες διχως να εχουν κατι σιγουρο. Ακομη και για την γυναικα τους που ειναι απο την ιδια χωρα αλλα απο επαρχια τα πραγματα ειναι δυσκολα ισως?
Αυτοι που ηρθαν εδω ηρθαν εχοντας βρει τη δουλεια απο πριν και συγκεκριμενα για τη δουλεια. Η δουλεια τους εφερε, εδω, δεν ηρθαν εδω και βρηκαν τη δουλεια. Σιγουρα θα εχει και τετοιους στην Ρωσσια.
Το καλο με αυτους ειναι πως ειναι ησυχοι, ζουν τη ζωουλα τους, πανε στη δουλεια τους , η το γυμναστιριο τους. Απο την αλλη,βρεθηκαν εδω " κατα λαθος". Χωρις να εχουν καποια αλλη σχεση με τη χωρα η το γενικοτερο κλιμα εδω και της ανατολικης ευρωπης. Για αυτο και αισθανονται καπως εξω απο τα νερα τους. Οι περισσοτεροι θα ηθελαν να φυγουν, αλλα προφανως δεν ειναι ηλιθιοι να χασουν τη δουλεια τους. Που για την ωρα εδω την εχουν. Για αυτο δε μιλανε ουτε πολωνικα. Λιγοι ειναι αυτοι που εχουν καταλαβει που ηρθαν , γιατι ηρθαν, και θελουν να το αξιοποιησουν.
Αν δεν εχεις λεφτα παντως και ουτε υπαρχουν οι προυποθεσεις να κανεις στο εξωτερικο, για μενα ειναι καλυτερα να μεινει καποιος Ελλαδα. Για αυτον που δεν εχει λεφτα, η Ελλαδα ειναι καλυτερη. Τη βγαζει φτηνα, περναει καλα , το ριχνει στο χαβαλε, εχει παρεα, γονεις, συγγενεις. Αν τωρα καποιος εχει πτυχια, καποια προσοντα η ειδικευση και γνωριζει μια η περισσοτερες γλωσσες καλα και θελει να κανει κατι στη ζωη του τοτε στην Ελλαδα απλα απαξιωνεται. Καλυτερα να φυγει. Και οπως ειναι η κατασταση  τωρα ειναι πολυ βολικο και υπαρχουν θετικα στοιχεια στο να παει σε χωρα της ανατολικο-κεντρικης Ευρωπης μαλλον παρα της δυτικης. Αν δε ειναι και καπως μικρος ( χωρις αυτο να σημαινει οτι αν ειναι μεγαλυτερος δε γινεται ) , θα απολαυσει και πολλες γκομενες και γαμησια.
Εδω αυτοι που επιχηρουνε να ερθουν κατα 99% φευγουν πισω Ελλαδα γιατι απλουστατα σαν τον μεταναστη που ειδες δεν βγαινουν!Θα μου πεις γιατι δεν βρηκαν καποια απο την Αγια Πετρουπολη που να εχει δικο της διαμερισμα και να μενουν μαζι της και να μην πληρωνουν ενοικιο? :think:
  Η απαντηση ειναι απλη  :) μια γυναικα απο την Αγια Πετρουπολη με δικο της διαμερισμα αυτους θα κοιταξει?Οι Ελληνες παντρευοντε ολα τα σκουπηδια γυναικες που κανενας δεν προκειται να της παρει εδω γ'αυτες ειναι οι λυσεις αναγκης.Αν μια γυναικα εχει εδω δικο της διαμερισμα καποιον θα βρει.Εχει κανα δυο Ελληνες που πηραν απο Αγια Πετρουπολη γυναικες.Η ηλικια τους ειναι απαγορευτικη για να βρουνε Ρωσσο και καμια δεν εχει δικο της διαμερισμα στην καλητερη περιπτωση να μενουν με τη μανα της.
  Δε νομιζω οτι ειναι άνετα για καποιον να ερθει να μενει μονιμα σε ενα δωματιο 12-15 τετραγωνικα (στο αλλο δωματιο θα μενει η μανα της γυναικας του) για 7-10 μερες δεν ειναι προβλημα αλλα για μονιμα  :headbang:!
  Εδω οσοι ηρθαν απογοητευθηκαν ενω ερχομενοι λεγανε:Θα κανουμε δουλειες,εισαγωγες απο Ελλαδα (αυτους περιμεναν τα μαγαζια για να τους φερουν προ'ι'οντα απο Ελλαδα,λες και δεν εχουν αλλους προμυθευτες  :2funny:) θα βρω δουλεια.Τι δουλεια να βρεις οταν δεν ξερεις λεξη Ρωσσικα  :2funny:και δεν εισαι Ρωσσις υπηκοος ουτε ταξιτζης δεν γινεσαι!.
  Σιγουρα αν δεν εχεις λεφτα ξεχνα την Πορνομεταναστευση για τη Ρωσσια!Για Πολωνια δεν ξερω?Παντος αν βρεις δουλεια και εχεις μισθο 700-1000 Ευρω πιστευω μπορεις να επιζησεις εκει περα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με 700-1000 ευρω οχι μονο να επιζησεις αλλα να περνας και καλα. 1000 ευρω για Πολωνια δλδ 4000 ζλοτυ! Εισαι αρχοντας! Και 1500 να δινεις ενοικιο, τα αλλα φτανουν μια χαρα! Ειδικα αν μενεις σε μια πολη φτηνη καπως. Και δουλεια βρισκεις και πολωνικα να μη ξερεις. Βεβαια ειναι καλυτερο αμα ξερεις για εσενα τον ιδιο.

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1

Πουλημένοι στους Αμερικάνους οι Πολωνοί. Οι Πολωνέζες όμως έχουν πολύ καύλα μέσα τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ μια Πολωνέζα πριν ταξιδέψει για διακοπές στην Τουρκία για 2 εβδομάδες ρωτάει τις συναδέλφισσές της να τη βοηθήσουν πώς είναι το σεξ με Τούρκους.Αν προτιμούν κλασσικό ή πρωκτικό ή αν απλά αρκούνται στα τσιμπούκια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΠΡΕΕΕΕΕΕΕ!!! Ξυπνήστε τον Λαο!!!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΡΟΚΛΑΜΠΟ ΣΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΜΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΟΛΩΝΕΖΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΟΔΙΤΗ!!!!!!!!!!!!!

Λεπτομεριες συντομα!!!!!!!!!!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εδώ μια Πολωνέζα πριν ταξιδέψει για διακοπές στην Τουρκία για 2 εβδομάδες ρωτάει τις συναδέλφισσές της να τη βοηθήσουν πώς είναι το σεξ με Τούρκους.Αν προτιμούν κλασσικό ή πρωκτικό ή αν απλά αρκούνται στα τσιμπούκια.

Λενε διαφορα αλλα σε γενικες γραμμες οτι οι Τουρκοι ειναι ωραιοι και θερμοι αντρες ,και σε αντιμετωπιζουν σα πριγκηπισα ( δλδ πυρφοροι :grin: ) . Aλλα εχουν το μειονεκτημα οτι στο σεξ σκεφτονται την παρτη τους και οχι την ικανοποιηση της συντροφου και τονιζουν ιδιαιτερα οτι δε τους αρεσει το γλυφομουνι.
Κανα δυο μονο γραφουν αρνητικα και ρατσιστικα  για τους Τουρκους

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
ΠΡΕΕΕΕΕΕΕ!!! Ξυπνήστε τον Λαο!!!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΡΟΚΛΑΜΠΟ ΣΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΜΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΟΛΩΝΕΖΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΟΔΙΤΗ!!!!!!!!!!!!!

Λεπτομεριες συντομα!!!!!!!!!!!!!!

Τι κατασταση παιζει;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216

Οταν βλεπω φωτο με πολωνεζα σε ταξιδι στην Τουρκια, μου ερχεται αηδια. Πως μπορουν και πανε σε κατι χωρες οπως Τουρκια, Αιγυπτο κλπ. Αυτο δεν ειναι εξωτικο, ειναι μια αηδία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom