Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Το γενικο συμπερασμα ειναι οτι γενικα δεν αξιζει να ερθεις για λιγο για να γαμησεις. Αλλα αν ερθεις για αλλο λογο και κανεις και την περατζαδα σου και οτι γινει. Αν ειναι να γινει με πουτανες, αυτο μπορει να το κανει οπουδηποτε. Δε χρειαζεται να τραβιεται εδω.
ο χι εχεις λαθος
πουτανες σε ουκρανια ,ρωσσια,ναι,σλοβακια τσεχια ναι
αλλα  σε πχ ελλαδα ρουμανια βουλγαρια,η φαση πουτανα ειναι εντελως ξενερωμα... ;) ;) ;)
αρα εχει σημασια που εισαι κ για τις πουτανες ακομα  :fuck1:
σε χρονο μικρο ειναι απιθανο να γαμησεις κατι,,,,αλλα ωραιο ειναι να παρεις με 100 ενα καυλερο μουνι 25αρι , διωρο το απογευμα,κ να βγεις με πιθανοτητες το βραδυγια καπιο μιλφ καρφωμα.. ;)ο
αυτο μπρατισλαβα γινετε ευκολα. ενω πχ βουκουρεστι  η σοφια  το σκελος β σχεδον απιθανο,,,
αυτο ενοοω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνία αξίζει και για γκόμενες και για πουτάνες.Για πουτάνες ίσως υπάρχουν και καλύτερα μέρη.Αλλά Πολωνία όσο χάλιας και να είσαι κάτι θα βρεις να γαμήσεις δεν υπάρχουν αγάμητοι άντρες στην Πολωνία.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.868
Πόντοι
34.478
Πολωνία αξίζει και για γκόμενες και για πουτάνες.Για πουτάνες ίσως υπάρχουν και καλύτερα μέρη.Αλλά Πολωνία όσο χάλιας και να είσαι κάτι θα βρεις να γαμήσεις δεν υπάρχουν αγάμητοι άντρες στην Πολωνία.
τυπαρα παντου υπαρχουν αγαμητοι
αλλιως δεν θα υπηρχαν πουτανες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εντάξει στην Πολωνία τα θέλουν και τα παθαίνουν.Πάρα πολλοί αγαπούν τη βότκα περισσότερο από τις γυναίκες δως τους ένα μπουκάλι και χαίρονται σαν παιδιά.Το να μη γαμήσεις Πολωνία είναι σχεδόν επιλογή.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
οχι αναγκαστικα
οταν ημουν πιο ανετος απο χρονο,κ σε πιο σωστα περιβαλοντα,ειχα 5-6 γκομενες αυτο που λεμε μουναρες
την ιδια εποχη γαμουσα κ μια δυο φορες το μηνα σε στουντιο η σεμι προ φοιτητριες κ μιλφ,,απο 18-23 κ απο 30-35 ας πουμε
ενδιαμεσες ηλικιες  οχι,,εχω την λοξα μου κι εγω,που την κρατταω κ τωρα-θεωρω οτι πιο κουραστικο πουτανες 23-30,,
οι λογοι  που ξενογαμουσα πουτανες βασικα ηταν 2
1.ηθελα διδυμα κ λεσβιακα κολπα
2.οσο κ να σ αρεσει το φιλετο θες κ κανα πιτογυρο γι αλλαγη
οτι κ ναχεις το νεο ατομο ειναι παντα θελκτικο ας ειναι κ 3 κατηγοριε ςκατω απο την μονιμη
οποτε δεν πανε μονο οι αγαμητοι,,πανε κι αλλοι πολλοι  ;)

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.868
Πόντοι
34.478
οχι αναγκαστικα
οταν ημουν πιο ανετος απο χρονο,κ σε πιο σωστα περιβαλοντα,ειχα 5-6 γκομενες αυτο που λεμε μουναρες
την ιδια εποχη γαμουσα κ μια δυο φορες το μηνα σε στουντιο η σεμι προ φοιτητριες κ μιλφ,,απο 18-23 κ απο 30-35 ας πουμε
ενδιαμεσες ηλικιες  οχι,,εχω την λοξα μου κι εγω,που την κρατταω κ τωρα-θεωρω οτι πιο κουραστικο πουτανες 23-30,,
οτι κ ναχεις το νεο ατομο ειναι παντα θελκτικο ας ειναι κ 3 κατηγοριε ςκατω απο την μονιμη
εσυ γιατι το πηρες προσωπικα;
ναι υπαρχουν αντρες που βγαζουν <γουστα> που λενε στη σαλονικα
αλλα κυριψ αυτοι που βγαζουν τρελα γουστα φωναζουν κανα κολ γκιρλ
αλλα γενικα στα στουντιο και στα μπουρδελα πανε να γαμησουν κυριως οι αγαμητοι
αγαμητος μπορει να ειναι ο παντρεμενος που δεν του καθετε η κυρα λογω παιδιων
αγαμητος μπορει να ειναι ενα μαθητης/φοιτητης
ολοι μας εχουμε περασει περιοδιο αγαμιας
και ευτυχως που υπαρχουν πουτανες που λεει κι ο Παπακωνσταντινου  :grin:
και αγαμητοι υπαρχουν σε ολο τον κοσμο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
οχι αναγκαστικα
Για Πολωνία μιλάς φίλε Μίδα ή Ουκρανία? Ή γενικώς?΄Γιατί στον Παρατατικό ο χρόνος? Τι άλλαξε? Ή ηλικία ή οι Ντέβουσκές και ο βαθμός δυσκολίας?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εσυ γιατι το πηρες προσωπικα;
ναι υπαρχουν αντρες που βγαζουν <γουστα> που λενε στη σαλονικα
αλλα κυριψ αυτοι που βγαζουν τρελα γουστα φωναζουν κανα κολ γκιρλ
αλλα γενικα στα στουντιο και στα μπουρδελα πανε να γαμησουν κυριως οι αγαμητοι
αγαμητος μπορει να ειναι ο παντρεμενος που δεν του καθετε η κυρα λογω παιδιων
αγαμητος μπορει να ειναι ενα μαθητης/φοιτητης
ολοι μας εχουμε περασει περιοδιο αγαμιας
και ευτυχως που υπαρχουν πουτανες που λεει κι ο Παπακωνσταντινου  :grin:
και αγαμητοι υπαρχουν σε ολο τον κοσμο
Τι συμβαίνει εδώ? Διαγωνισμός στην αγαμία??? Πρεεεεεε παω Πολωνία θα πει κανείς τιποτα να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι?

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Για Πολωνία μιλάς φίλε Μίδα ή Ουκρανία? Ή γενικώς?΄Γιατί στον Παρατατικό ο χρόνος? Τι άλλαξε? Ή ηλικία ή οι Ντέβουσκές και ο βαθμός δυσκολίας?
παλι τα ιδια?μιδες κ χρυσος ανθρακες ο θησαυρος..
γενικως ομιλω νεε μου
στα εξηντα πεντε σου παντα στον παρατικο ομιλεις!! :woldman:

υγ σουχω ερωτημα στο μολδοβια θρεντ,,

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παλι τα ιδια?μιδες κ χρυσος ανθρακες ο θησαυρος..
γενικως ομιλω νεε μου
στα εξηντα πεντε σου παντα στον παρατικο ομιλεις!! :woldman:
Οχι βρε παιδια δεν ειναι 65.Καλα δεν καταλαβατε ακομα οτι ο Γεροξούρας ειναι ο Σινοχάρας? :2funny:41 ετων ειναι.Μιλαει στον παρατατικο γιατι ειναι πια τελειωμενος.Δεν μπορει να περπατισει  :2funny:.Τα τερατα παντος ειναι πολυ καλα και οργανωμενα,αλληλοβοηθιουντε  :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Οχι βρε παιδια δεν ειναι 65.Καλα δεν καταλαβατε ακομα οτι ο Γεροξούρας ειναι ο Σινοχάρας? :2funny:41 ετων ειναι.Μιλαει στον παρατατικο γιατι ειναι πια τελειωμενος.Δεν μπορει να περπατισει  :2funny:.Τα τερατα παντος ειναι πολυ καλα και οργανωμενα,αλληλοβοηθιουντε  :2funny:
εχεις κι απο αυτον φοτογραφια πορνομιτσε? :grin: :grin: :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχεις κι απο αυτον φοτογραφια πορνομιτσε? :grin: :grin: :grin:
Δες τα παλια Thread γεματο φωτογραφιες του μουτζουρη ειναι!Οταν τον εσβινα κλαιγοταν στους Μοντερατορ  :2funny:
  Το μονο που κανει τωρα ειναι να μπαινει με κλωνους και να γραφει  :jerking:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Δες τα παλια Thread γεματο φωτογραφιες του μουτζουρη ειναι!Οταν τον εσβινα κλαιγοταν στους Μοντερατορ  :2funny:
Με την φαση στην μολδαβια τι εγινε?
εχω ρωτησει τον γκλοκ να επιβεβαιωσει την θεωρια σου η οχι
δεν εχει απαντησει ακομα,!!!
υγ "αστυνομος σαινης" εσυ μου φαινεσαι παντως,,,, ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οχι ειναι καποιος απο τη Μολδαβια που του επαιξε πουστια  :2funny:.Εγω τον ειχα δει σε φωτο αγκαλια με τον Παναγιωταρο αλλα δεν ηξερα οτι αυτος ειναι ο Dvarits.O Παναγιωταρος (στην πρωτη φωτογραφια που εβαλε ο Σα'ι'νης) εχει καμια 20αρια  φωτογραφιες αγκαλια με διαφορους Πιρφόρους.
  Παντος παθανε κωλουμπρα μετα το χτεσινο  :2funny: ο Παναγιωταρος εσβισε απο το Facebook του ολες της φωτογραφιες που ηταν μαζι με τον Davarits η πλακα ειναι οτι τον κυνηγανε πολλοι να τον  :s&m_1: γιατι εβριζε κοσμο.Γάυτο και χεστηκε πανω του  :2funny:Τον Σόριτα τον απειλουσε και απειλουσε και τα παιδια του.Ο Σόριτας ειναι 2 μετρα Ο.Υ.Κας  :2funny:Εχει πει οτι αν τον πιασει θα τον ξεσκισει τον Φλώρο :2funny:Τωρα ο Σόριτας και οι αλλοι ξερουν ποιος ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρολογάς!!! Εσύ που με βάφτισες τι ανάδοχος είσαι .... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Τι ερώτηση έκανες? Μπήκαν τα μεγάλα πνεύματα από ένα σημείο και πέρα και έχασα τον ειρμό...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
΄Θυμάμε πως είχε απειληθεί και λήψη νομικών μέτρων! Θυμάμε για απειλές με δικηγόρους των 1500 Ευρώ και μυνήσεις... :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
΄Θυμάμε πως είχε απειληθεί και λήψη νομικών μέτρων! Θυμάμε για απειλές με δικηγόρους των 1500 Ευρώ και μυνήσεις... :2funny: :2funny: :2funny:
Ετσι ειναι τα πουστρόνια οταν δεν μπορουν να τα βαλουν στα ισια αμεσως τους Μοντεράτορ και οτι θα κανουν μυνηση!
  Ετσι ειναι οι αναπηροι βγαζουν κακια  :2funny:.Ακομα γελαω με τα χτεσινά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ετσι ειναι τα πουστρόνια οταν δεν μπορουν να τα βαλουν στα ισια αμεσως τους Μοντεράτορ και οτι θα κανουν μυνηση!
  Ετσι ειναι οι αναπηροι βγαζουν κακια  :2funny:.Ακομα γελαω με τα χτεσινά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ από τότε απορούσα τι δικαιοδοσία θα είχε απόφαση σε Ελληνικό δικαστήριο για έναν κάτοικο ΡΩΣΙΑΣ.... Αν έμενες σε καμιά Ψωρο-ευρωπαική χώρα άντε να σου ερχόταν κανένα γράμμα σπίτι... Αλλά ΡΩΣΙΑ δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.. Το αντίθετο μαλλον ... Όπου το λες θα σε καμαρώνουν οι Ρώσοι που την σπάς στους χαζο-Ευρωπαίους :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ από τότε απορούσα τι δικαιοδοσία θα είχε απόφαση σε Ελληνικό δικαστήριο για έναν κάτοικο ΡΩΣΙΑΣ.... Αν έμενες σε καμιά Ψωρο-ευρωπαική χώρα άντε να σου ερχόταν κανένα γράμμα σπίτι... Αλλά ΡΩΣΙΑ δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.. Το αντίθετο μαλλον ... Όπου το λες θα σε καμαρώνουν οι Ρώσοι που την σπάς στους χαζο-Ευρωπαίους :2funny: :2funny: :2funny:
Συγγνωμη να με τιμωρισουν γιατι? :2funny:Τι εκανα?Αυτους μπορουσαν παντος να τους  :knockinb:.Που πέρναν τα βιντεακια μου και βαζαν γραμματα απο κατω που δεν ελεγα.Να σου πω πρεπει να του την κανω του Davarits και νομικα να τον ξεσκισω  :2funny:.Μου εδωσες παντος καλη ιδεα θα δω τι μπορω να κανω  :think: η ip αυτουνου που ανεβασε τα βιντεακια μου με τους ψευτικους υποτιτλους ειναι γνωστη ή ο Σκυλοχάρας ειναι ή ο Davarits.Οποτε δεν ειναι και πολυ δυσκολο να τους βρουνε.
  Ετοιμαζομαι να βγω στο Λαζόπουλο αν ολα πανε καλα  :) Ο Εθνικογαμισμος θα ακουστει ξανα  :).
  Γάυτο με μισουνε τα τέρατα γιατι ειναι εκτρωματα της φυσεως.Ειδες  ελεγαν εμενα καραφλο και χοντρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Μια αλλη πουστια των τεράτων ειναι οτι μπαινουν ολοι μαζι και γραφουνε ποτέ ενας!Μπαινουνε 2-3 βαζουνε και κλωνους και γραφουνε  :jerking:.
  Δεν ειμαι μονο κατοικος Ρωσσιας αλλα και Ρωσσος υπηκοος.Και αν παω και κανω μια καταγγελια οτι με ενοχλουνε αυτα τα ζωα που μπορω να το αποδειξω με τα βιντεακια που εχουν φτιαξει για μενα και αυτα που γραφουν θα τους βαλουν στη μαυρη λιστα οποτε και να θελουν να ερθουν Ρωσσια δεν θα παρουν βιζα ποτέ ξανα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Ειναι παντος χέστες και κουραδομαγκες.Ο Davarits δεν ξαναπηγε ουτε Μολδαβια!Βουλγαρια την εβγαλε το καλοκαιρι! :2funny: κωλονουν να πανε Ουκρανια τωρα.Ευτυχως γιατι αυτα τα ζωα κανανε μεγαλο κακο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom