Τι δουλειά έχει εδώ η Μολδαβία?Οποιος γουστάρει Μολδαβία να πάει στο εκεί θρεντ.Επιπλέον το δίλημμα Πολωνία ή Μολδαβία δεν το έχει κανένας.Πολωνία ή Ουκρανία ναι.Πολωνία ή Τσεχία υπάρχει όντως δίλημμα.Η Μολδαβία παίζει με Ρουμανία ή Ουκρανία σαν επιλογή.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 868K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Βασικά ερωτήματα του Βαλκάνιου πέουλα είναι:
1.Πού είναι ευκολότερες οι γκόμενες.
2.Πού είναι φτηνότερες οι γκόμενες.
3.Πού θα γαμήσω ωραιότερες γκόμενες.
Με βάση την εμπειρία μου:
1.Ευκολότερες στην Ουκρανία.
2.Φτηνότερες στην Πολωνία.
3.Καλύτερες γαμάς Ρωσία.
Συνεπώς είναι θέμα budget και βλέψεων.Θες να γαμάς πολλές μέτριες χωρίς να ξοδεύεις?Πήγαινε Πολωνία.
Θες να γαμάς λίγες μουνάρες και να τα σκας?Ρωσία.
Θες να γαμάς πολλές καλές και να τα σκας?Ουκρανία.
Υστερα είναι το θέμα των εξόδων.Η Ρωσία είναι πολύ ακριβότερη για Βαλκάνιους καουμπόυ και ο λόγος είναι το ανατιμημένο ρούβλι και η βίζα.Η Ουκρανία έχει φτηνήνει αισθητά με την πτώση του γκρίβνα λόγω πολέμου και η Πολωνία είναι αρκετά φτηνή λόγω ζλότυ.
Συνεπώς ρεαλιστικά ένας Ελληνόπουτσος:
1.Στη Ρωσία αν κάτσει μια εβδομάδα και ξοδέψει 2500 ευρώ(συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού,βίζας) έχει 80% πιθανότητες να γαμήσει μια μουνάρα.
2.Ο ίδιος κάτοχος Ελληνοπέους έχει τη δυνατότητα να γαμήσει 2 καλές Ουκρανές ξοδεύοντας κάπου 1500 ευρώ για το αντίστοιχο διάστημα.
3.Αν όμως προτιμήσει Πολωνία μπορεί να γαμήσει μία ή δύο μέτριες ξοδεύοντας 800 ευρώ.
Συνεπώς αν ο Ελλην διακορευτής είναι σε budget λόγω κρίσης και δεν έχει πρόβλημα με την ποιότητα μπορεί να τον συμφέρει η πολωνική κατάληξη.Με 800 ευρώ θα δυσκολευετεί να γαμήσει Ουκρανία και αποκλείεται να γαμήσει Ρωσία.
3.Καλύτερες γαμάς Ρωσία.
Συνεπώς είναι θέμα budget και βλέψεων.Θες να γαμάς πολλές μέτριες χωρίς να ξοδεύεις?Πήγαινε Πολωνία.
Υστερα είναι το θέμα των εξόδων.Η Ρωσία είναι πολύ ακριβότερη για Βαλκάνιους καουμπόυ και ο λόγος είναι το ανατιμημένο ρούβλι και η βίζα.Η Ουκρανία έχει φτηνήνει αισθητά με την πτώση του γκρίβνα λόγω πολέμου και η Πολωνία είναι αρκετά φτηνή λόγω ζλότυ.
1.Στη Ρωσία αν κάτσει μια εβδομάδα και ξοδέψει 2500 ευρώ(συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού,βίζας) έχει 80% πιθανότητες να γαμήσει μια μουνάρα.
2.Ο ίδιος κάτοχος Ελληνοπέους έχει τη δυνατότητα να γαμήσει 2 καλές Ουκρανές ξοδεύοντας κάπου 1500 ευρώ για το αντίστοιχο διάστημα.
3.Αν όμως προτιμήσει Πολωνία μπορεί να γαμήσει μία ή δύο μέτριες ξοδεύοντας 800 ευρώ.
Συνεπώς αν ο Ελλην διακορευτής είναι σε budget λόγω κρίσης και δεν έχει πρόβλημα με την ποιότητα μπορεί να τον συμφέρει η πολωνική κατάληξη.Με 800 ευρώ θα δυσκολευετεί να γαμήσει Ουκρανία και αποκλείεται να γαμήσει Ρωσία.
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Τι δουλειά έχει εδώ η Μολδαβία?Οποιος γουστάρει Μολδαβία να πάει στο εκεί θρεντ.Επιπλέον το δίλημμα Πολωνία ή Μολδαβία δεν το έχει κανένας.Πολωνία ή Ουκρανία ναι.Πολωνία ή Τσεχία υπάρχει όντως δίλημμα.Η Μολδαβία παίζει με Ρουμανία ή Ουκρανία σαν επιλογή.
σωστος
υγ οχι με ουκρανια,,με ρουμανια μονο
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
δηλ πολωνια,,για την ψτωχολογια μεχρι 2500 το μηνα...Βασικά ερωτήματα του Βαλκάνιου πέουλα είναι:
3.Καλύτερες γαμάς Ρωσία.
δηλ πολωνια,,για την ψτωχολογια μεχρι 2500 το μηνα...
Βασικά άμα μένεις σε hostel με 10 ευρώ τη μέρα και έχεις φτάσει στη χώρα με το λεωφορείο η μόνη χώρα που παίζει να γαμήσεις είναι η Πολωνία.Εχω δει Πολωνέζες να τραβιούνται σε hostel με ξένους άμα πεις σε Ουκρανή οτι μένεις σε hostel είναι death kiss.
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αυτα λες κ μου τα χαλας,,,θα πας να γαμησεις κ θα μενεις σε χοστελ αν εισαι ανω των 17?κ θα βαλεις κ γκολ???,,,Βασικά άμα μένεις σε hostel με 10 ευρώ το μήνα και έχεις φτάσει στη χώρα με το λεωφορείο η μόνη χώρα που παίζει να γαμήσεις είναι η Πολωνία.Εχω δει Πολωνέζες να τραβιούνται σε hostel με ξένους άμα πεις σε Ουκρανή οτι μένεις σε hostel είναι death kiss.
αυτα λες κ μου τα χαλας,,,θα πας να γαμησεις κ θα μενεις σε χοστελ αν εισαι ανω των 17?κ θα βαλεις κ γκολ???,,,
Πρέπει να σκέφτεσαι όλες τις κατηγορίες.Πες οτι ο άλλος είναι άνεργος on budget και θέλει οπωσδήποτε να γαμήσει.Τι θα του πεις?Πήγαινε Ουκρανία?Που τα 300 ευρώ στα καταπίνουν σε μια ώρα?Του λες πήγαινε Πολωνία που και με το επίδομα ανεργίας είσαι άρχοντας έχεις πιθανότητες να γαμήσεις.Μείνε σε hostel ή σπίτι με άλλους και χτύπα τα κλαμπ.
geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.868
- Πόντοι
- 34.478
Βασικά ερωτήματα του Βαλκάνιου πέουλα είναι:
3.Καλύτερες γαμάς Ρωσία.
για πουτανες μιλας;
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ανεργος1,βρισκει γκομενα στην ουρα οαεδΠρέπει να σκέφτεσαι όλες τις κατηγορίες.Πες οτι ο άλλος είναι άνεργος on budget και θέλει οπωσδήποτε να γαμήσει.Τι θα του πεις?Πήγαινε Ουκρανία?Που τα 300 ευρώ στα καταπίνουν σε μια ώρα?Του λες πήγαινε Πολωνία που και με το επίδομα ανεργίας είσαι άρχοντας έχεις πιθανότητες να γαμήσεις.Μείνε σε hostel ή σπίτι με άλλους και χτύπα τα κλαμπ.
2.παει μεταξι με 10ε
3,ανοιγει το χβιντεος και παιζει μπασκετ,,
πολωνια δεν παει με 300ε κ 600ε;)
θαναι αντι για καμακι,για λυπηση
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
για ολαγια πουτανες μιλας;
γκρι ζωνη ;)
ανεργος1,βρισκει γκομενα στην ουρα οαεδ
2.παει μεταξι με 10ε
3,ανοιγει το χβιντεος και παιζει μπασκετ,,
πολωνια δεν παει με 300ε κ 600ε;)
θαναι αντι για καμακι,για λυπηση
Μην το λες.Μαζεύει δύο επιδόματα ανεργίας παίρνει το λεωφορείο με 50 ευρώ και φτάνει Πολωνία.Μένει σε hostel με 10 ευρώ τη μέρα.Μπορεί χαλαρά να κινείται σε 1-2 κλαμπ για δύο εβδομάδες και οι πιθανότητες να γαμήσει είναι αρκετές.Τι να κάνει να μιζεριάζει με φραπέδες στην Ελλάδα?
Αν το κάνει αυτό ένας κάτω των 30 και πάει σε πολωνική φοιτητούπολη(τα μεγάλα θηρία) σε περίοδο από Οκτώβριο μέχρι Μάιο θα γαμήσει σίγουρα.
Αν είσαι άνω των 35 παίζουν άλλα μπάτζετ.Μιλάμε χρειάζεσαι 100 ευρώ ημερησίως μίνιμουμ για γούστα.
Δηλαδή οι γκόμενες στο λένε στη μάπα σου θέλω λεφτά μετά το πρώτο δεύτερο γαμήσι.
για πουτανες μιλας;
Γενικά στις σλαβικές χώρες το να ψάχνεις ποια είναι πουτάνα ποια γκόμενα ποια semi pro δεν έχει σημασία.Ετσι κι αλλιώς αυτή που γαμάς τζάμπα και τη θεωρείς γκόμενα πάει και με τον παππού για λεφτά.Οπότε δεν έχει νόημα να την ψάχνεις.
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
γκρι ζωνη ρε παιδιαΓενικά στις σλαβικές χώρες το να ψάχνεις ποια είναι πουτάνα ποια γκόμενα ποια semi pro δεν έχει σημασία.Ετσι κι αλλιώς αυτή που γαμάς τζάμπα και τη θεωρείς γκόμενα πάει και με τον παππού για λεφτά.Οπότε δεν έχει νόημα να την ψάχνεις.
ουτε πουτανες ουτε κανονικες
το τελειο περιβαλλον,,
γκρι ζωνη ρε παιδια
ουτε πουτανες ουτε κανονικες
το τελειο περιβαλλον,,
Μόνο κάτι Αραβες και Αλβανοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό.Και τελικά καταλήγουν να παντρεύονται γκόμενες που τις έχουν ξεκωλιάσει όλοι.Και αυτοί τις φυλάνε σαν κόρες οφθαλμού.
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
κι ιταλοι κ κυπριοι κ αλλοι,,,, ;)Μόνο κάτι Αραβες και Αλβανοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό.Και τελικά καταλήγουν να παντρεύονται γκόμενες που τις έχουν ξεκωλιάσει όλοι.Και αυτοί τις φυλάνε σαν κόρες οφθαλμού.
Γενικά για αυτό γουστάρω Πολωνία.Είναι οι πιο Σλάβοι από τους Σλάβους.Δεν υπάρχει άλλη επίδραση οι άνθρωποι είναι καράσλαβοι και αυτό φαίνεται στις γκόμενες.Είναι ο απόλυτος παράδεισος.(υπάρχει βέβαια και η Ουκρανία,Λευκορρωσία δίπλα αλλά είναι το καλό έναντι του καλύτερου).
κι ιταλοι κ κυπριοι κ αλλοι,,,, ;)
Οντως.Καλά οι Ιταλοί είναι τραγικοί.Πήγαν να μου φάνε κάτι γκόμενες στο Πόζναν ολόκληρη παρέα Ιταλών και το τι μαλακίες έλεγαν.Απλά τραγικοί.Οι Ελληνες τους έχουν για πλάκα.Οι Ισπανοί λίγο καλύτεροι αλλά και αυτοί στη μαλακία μέσα.Ο Ελληναράς είναι εκ φύσεως ανώτερος άλλο αν μας έχουν πατήσει οι γερμανικοί λαοί οικονομικά αλλά άμα πας για τα πίτουρα....
Γενικά ο γνήσιος Ελληνας σαν καμάκι γαμεί κώλους Πολωνία.Δεν ξέρω άλλη εθνικότητα να μπορεί να μας συναγωνιστεί.Λίγο οι Σέρβοι αλλά αυτοί συνήθως δεν την κάνουν για Βόρεια έχουν μουνάρες στα μέρη τους.
Οι Αμερικανοί έχουν σωστή τεχνική λένε τα σωστά πράγματα αλλά είναι ξέψυχοι.Οι μαύροι κάτι κάνουνε λόγω χορευτικών ικανοτήτων και σωματικής διάπλασης και λίγο οι Λατίνοι αλλά ο Ελληνας τους χέζει χαλαρά.
Οι Αγγλοι και οι Σκανδιναυοί είναι καλοί αλλά συνήθως γίνονται λιώμα από το ποτό δεν αντέχουν στις βότκες με τους Πολωνούς.Οι πιο επικίνδυνοι είναι οι Γερμανοί και οι Ρώσσοι δηλαδή αν χάσεις γκόμενα είναι συνήθως από αυτούς γιατί είναι ύπουλοι όπως και οι Πολωνοί.
Γενικά οι Πολωνέζες έχουν φοβερή πόρωση με την Ισπανία.Σου λένε μαθαίνω ισπανικά,γουστάρω ισπανική μουσική,λάτιν χορούς θέλω να μείνω Ισπανία κτλ.Οπότε σε αυτή την περίπτωση απαντάω:
-Μαθαίνω ισπανικά.
-Σιγά τη γλώσσα.Σαν τα ιταλικά είναι.Οι Πολωνοί γουστάρουν να μιλάνε ελληνικά.
-Μου αρέσει η ισπανική μουσική.
-Αρχίδια.Κάτσε να σου βάλω λίγο μπουζούκι ή κλαρίνο να τα παίξεις.
-Οι λάτιν χοροί είναι φοβεροί.
-Προφανώς γιατί δε χορεύεις τσιφτετέλι.
-Θέλω να μείνω Ισπανία.
-Δεν κλάνουν μία οι παραλίες τους σε σχέση με Ρόδο,Μύκονο,Κέρκυρα,Πάρο.Τι να κάνεις Ισπανία?Σου αρέσουν οι ταυρομαχίες?Ελα Ελλάδα να βρεις την υγειά σου να φας αληθινό φαί κτλ.
Απλώς η Ελλάδα δεν έχει διαφημιστεί τόσο όσο τα Banderas κτλ.Αλλά άμα γνωρίσουν το αληθινό πράγμα τους έχουν τους Ισπανούς,Ιταλούς για τον πούτσο.Είναι απλώς να το γνωρίσουν.
Συνήθως για την Ελλάδα με ρωτάνε γιατί οι γκόμενες γουστάρουν να κουνάνε τους κώλους τους όταν δεν έχουν παρτεναίρ και γιατί οι άντρες κάθονται παρέα με άλλους άντρες.Μήπως είναι γκαίυ?Ειδικά οι Τσέχες μου το έλεγαν αυτό συνέχεια.Κοίτα δύο Ελληνες μαζί στις διακοπές σίγουρα είναι gay.Και οι Πολωνέζες το ίδιο για εμένα είναι πολύ σημαντικό που αν και Ελληνας δεν είσαι gay.
-Μαθαίνω ισπανικά.
-Σιγά τη γλώσσα.Σαν τα ιταλικά είναι.Οι Πολωνοί γουστάρουν να μιλάνε ελληνικά.
-Μου αρέσει η ισπανική μουσική.
-Αρχίδια.Κάτσε να σου βάλω λίγο μπουζούκι ή κλαρίνο να τα παίξεις.
-Οι λάτιν χοροί είναι φοβεροί.
-Προφανώς γιατί δε χορεύεις τσιφτετέλι.
-Θέλω να μείνω Ισπανία.
-Δεν κλάνουν μία οι παραλίες τους σε σχέση με Ρόδο,Μύκονο,Κέρκυρα,Πάρο.Τι να κάνεις Ισπανία?Σου αρέσουν οι ταυρομαχίες?Ελα Ελλάδα να βρεις την υγειά σου να φας αληθινό φαί κτλ.
Απλώς η Ελλάδα δεν έχει διαφημιστεί τόσο όσο τα Banderas κτλ.Αλλά άμα γνωρίσουν το αληθινό πράγμα τους έχουν τους Ισπανούς,Ιταλούς για τον πούτσο.Είναι απλώς να το γνωρίσουν.
Συνήθως για την Ελλάδα με ρωτάνε γιατί οι γκόμενες γουστάρουν να κουνάνε τους κώλους τους όταν δεν έχουν παρτεναίρ και γιατί οι άντρες κάθονται παρέα με άλλους άντρες.Μήπως είναι γκαίυ?Ειδικά οι Τσέχες μου το έλεγαν αυτό συνέχεια.Κοίτα δύο Ελληνες μαζί στις διακοπές σίγουρα είναι gay.Και οι Πολωνέζες το ίδιο για εμένα είναι πολύ σημαντικό που αν και Ελληνας δεν είσαι gay.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Οι Ελληνες ειναι πιο λιγοι και " σπανιοι" και για αυτο εχουν μια καλη εικονα. Αλλα γενικα θα διαφωνισω στο οτι με λεφτα η κατι τετοιο μπορει να κανεις κατι. Και στο οτι ο ανεργος πχ να παει εκει για λιγες μερες. Δε νομιζω να εχει αποτελεσμα. Εγω θα ελεγα να παει για μονιμα να βρει δουλεια. Και καλη δουλεια θα βρει και θα γαμαει.
Σημαντικο ειναι να μιλας τη γλωσσα οχι μονο για την επικοινωνια. Αλλα και για τι δεν εισαι ενας ακομη "αλεξιπτωτιστης ξενος" που πηγε μονο για να γαμησει. Εισαι ενας "απο αυτους". Σε βλεπουν πολυ διαφορετικα. Επειδη δειχνει οτι εισαι ενσωματωμενος, εχεις σκοπο να μεινεις εκει και οτι κανεις το κανεις στα σοβαρα.
Δε θεωρω καλη ιδεα να παει καποιος και να ψαχνει σπονσοραρισμα και τετοια. Αφηστε ο κμαν τι κανει ο κμαν ειναι εμπειρος και δε φοβαται τα στραπατσα και να χωθει κλπ. Αν τωρα παει κανενας αδαης εκει αμφιβαλλω κατα ποσο θα κανει οτι ο κμαν.
Γενικα η Πολωνια ειναι μια χωρα που αν τι σεβεσαι θα σε σεβαστει και θα σε ανταμοιψει και με το παραπανω. Αλλα αν δε δειξεις σεβασμο τοτε καλυτερα μη πατησεις σε αυτη τη χωρα. Αν πας φωρτομενος με μαγκια και ετσι και στυλ εχω τα ευρω μου και θα παρω πουτανες, κουνα που σε κουναγε. Θα φας μεγαλη ηττα και το εννοω αυτο. Σκεψου να σε σε κανα κλαμπ και να παιζεις με τπτ γκομενες και να προτεινεις κανα σπονσοραρισμα η να πεις καμια μαλακια η να το παιξεις και να στραβωσει λιγο αυτη. Και πιο περα ναναι καμια παρεα της ( που εσυ δε θα χεις δει ) η ακομη χειροτερα τιποτα συγγενεις, dresiarz η κοκκινοσβερκοι γοριλες.
Αυτες επειδη ειναι και λιγο περιεργες ποτε δε ξερεις πως αντιδρουν. Δεν θα θες παντως να στραβωσει το πραγμα εκει σε μια τετοια φαση.
Ακομη και τον ξενο που δε παει με σκοπο κατι τετοιο αλλα με προφανη σκοπο να " γαμησει πολωνεζες" δεν θα ελεγα οτι ειναι ιδιαιτερα συμπαθης εκει περα. Και οταν λεω δεν ειναι συμπαθης οχι μονο σε γυναικες αλλα σε αντρες. Αν πας να το παιξεις γοης και φορτωμενος και ετσι ακομη και με διακριτικο τροπο, θα σε στραβοκοιτανε αρκετοι εκει περα. Ειδικα αν εισαι ξενος που δε μενει εκει και δε μιλαει τη γλωσσα. Πρεπει κατα καποιο τροπο να ενσωματωθεις στη νοοτροπια τους και να πας λιγο με τα νερα τους για να μπορεσεις να εχεις αποτελεσμα.
Σημαντικο ειναι να μιλας τη γλωσσα οχι μονο για την επικοινωνια. Αλλα και για τι δεν εισαι ενας ακομη "αλεξιπτωτιστης ξενος" που πηγε μονο για να γαμησει. Εισαι ενας "απο αυτους". Σε βλεπουν πολυ διαφορετικα. Επειδη δειχνει οτι εισαι ενσωματωμενος, εχεις σκοπο να μεινεις εκει και οτι κανεις το κανεις στα σοβαρα.
Δε θεωρω καλη ιδεα να παει καποιος και να ψαχνει σπονσοραρισμα και τετοια. Αφηστε ο κμαν τι κανει ο κμαν ειναι εμπειρος και δε φοβαται τα στραπατσα και να χωθει κλπ. Αν τωρα παει κανενας αδαης εκει αμφιβαλλω κατα ποσο θα κανει οτι ο κμαν.
Γενικα η Πολωνια ειναι μια χωρα που αν τι σεβεσαι θα σε σεβαστει και θα σε ανταμοιψει και με το παραπανω. Αλλα αν δε δειξεις σεβασμο τοτε καλυτερα μη πατησεις σε αυτη τη χωρα. Αν πας φωρτομενος με μαγκια και ετσι και στυλ εχω τα ευρω μου και θα παρω πουτανες, κουνα που σε κουναγε. Θα φας μεγαλη ηττα και το εννοω αυτο. Σκεψου να σε σε κανα κλαμπ και να παιζεις με τπτ γκομενες και να προτεινεις κανα σπονσοραρισμα η να πεις καμια μαλακια η να το παιξεις και να στραβωσει λιγο αυτη. Και πιο περα ναναι καμια παρεα της ( που εσυ δε θα χεις δει ) η ακομη χειροτερα τιποτα συγγενεις, dresiarz η κοκκινοσβερκοι γοριλες.
Αυτες επειδη ειναι και λιγο περιεργες ποτε δε ξερεις πως αντιδρουν. Δεν θα θες παντως να στραβωσει το πραγμα εκει σε μια τετοια φαση.
Ακομη και τον ξενο που δε παει με σκοπο κατι τετοιο αλλα με προφανη σκοπο να " γαμησει πολωνεζες" δεν θα ελεγα οτι ειναι ιδιαιτερα συμπαθης εκει περα. Και οταν λεω δεν ειναι συμπαθης οχι μονο σε γυναικες αλλα σε αντρες. Αν πας να το παιξεις γοης και φορτωμενος και ετσι ακομη και με διακριτικο τροπο, θα σε στραβοκοιτανε αρκετοι εκει περα. Ειδικα αν εισαι ξενος που δε μενει εκει και δε μιλαει τη γλωσσα. Πρεπει κατα καποιο τροπο να ενσωματωθεις στη νοοτροπια τους και να πας λιγο με τα νερα τους για να μπορεσεις να εχεις αποτελεσμα.
geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.868
- Πόντοι
- 34.478
ε τοτε ρε καπαμαν λες πολλα γενικολογαΓενικά στις σλαβικές χώρες το να ψάχνεις ποια είναι πουτάνα ποια γκόμενα ποια semi pro δεν έχει σημασία.Ετσι κι αλλιώς αυτή που γαμάς τζάμπα και τη θεωρείς γκόμενα πάει και με τον παππού για λεφτά.Οπότε δεν έχει νόημα να την ψάχνεις.
εβγαλες ταριφα σαν τουριστικο γραφειο
το χεις το ανατολικο μπλοκ και φενετε
αλλα φτανεις στα ορια της υπερβολης
ΥΓ, πολωνια δεν εχω αποψη ποτε παω πασο, αλλα για της αλλες δυο χωρες εχω βιωματα οχι μον αποψη