Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Μια χαρα περναω στην Πολωνια παντως. Με οχι τοσο τρομερα λεφτα. Εχω τις γκομενες μου, τις βοντκες, τα μπυρονια, τα ζουμερα μοσχαρισια στεηκ και μπεργκερ , τις σαουνες και τα τζακουζι, τα γυμναστηρια κλπ., και ολα αυτα με τη σπιταρωνα μου ( σε κυριλε πολυκατοικια), και τη μηχανη μου. Εξω κοσμος , μαγαζια, μπαρακια, κλαμπακια καθε ειδους, για ολα τα γουστα. Στο δρομο δε βλεπεις, γερους, πουστηδες, μαυρους, πακιστανο-αλμπανια, ψευτο-κουλτουριαρηδες, λεσβιο-φεμινιστριες. Βλεπω χαμογελαστα γλυκα κουκλακια ετοιμα για φλερτ ανα πασα ωρα και στιγμη.  Επισης πολυ καλη δουλεια με πολυ καλες συνθηκες. Δε πα να χει χρημα η Γερμανια? Εφοσον εχω εδω απο μονα τους αυτα που χρειαζομαι τι να το κανω το χρημα στη Γερμανια? Για να αγοραζω απλα με παραπανω τιμη, αυτα που εδω μπορω να τα εχω τζαμπα ή πολύ φτηνά?
ωραιος σαν ιποτης
ποσα παιρνεις ρε μαν,,η αστο,,τι εννοεις καλο μισθο?
γερμανια αστο,,μεχρι 35 κ μετα τελος
δεν γαμας,μονο κωλογριες κι ουτε,,

κ μιλαμε εχουμε κ μια καλη οικονομικη ανεση

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ετσι ακριβώς είναι.Πολύ σωστά τα έγραψες.Σκέψου εγώ σκάω 400 ευρώ μόνο και μόνο για να περάσω ένα Σαββατοκύριακο εκεί που εσύ μένεις μόνιμα.Οποιος μπορεί να βρει καλή δουλειά στην Πολωνία είναι μέγας.
Και στη Γερμανία παίζουν φρικιά,θεόχοντρες,μουρλαμένοι,ανάπηροι,ππδηλάτες,μαλακιστήρια παντού που δεν έχει στην Ελλάδα.Χώρια οι χαπακωμένοξ και οι πρεζάκηδες.Τι να πω Πολωνία ακόμα και οι αλκοολικοί είναι εντάξει σωστά άτομα δε σε ενοχλούνε.
Πέραν του ό,τι Γερμανία έχεις σέρβις μηδέν σε κλέβουν όλοι ενώ Πολωνία σου κάνουν τεμενάδες.Δεν το συζητάω για high lifw μόνο Πολωνία.

Εδω δεν εχω δει ουτε πρεζακια, ουτε πουστη ουτε φρικιο ουτε τπτ. Το πολυ πολυ κανας ζητιανος που ουτε καν ερχεται να σου ζητησει. Καθονται εκει σε μια γωνια και εχουν ενα χαρτι που λεει "piwo". Πολωνια οι σερβιτοροι ειναι ευγενεστατοι! Και γενικα ο κοσμος.
Δεν εχει ουτε τα μαλακιστηρια που εχει η Γερμανια και αλλες χωρες αλλα ουτε τοο γυφταριο και τη βρωμια της Ελλαδας.
Ελλαδα θα δεις βρωμιαρηδες γερους, πουστηδες, μουσατους μαυροκεφαλους παντου. Εδω σε καθε γωνια χαμογελαστα κοριτσακια.
Διαφωνω ωστοσο μαζι σου σε κατι. Που ειπες για πιο πριν. Εχω την εντυπωση οτι παλια ηταν καλυτερα απο θεμα γαμησιου ( αν και οχι απο θεμα ανεσεων κλπ ).
Δηλαδη αν καποιος μεταξυ 20-30 ετων κυριως Ελληνας, εμενε τις προηγουμενες δεκαετιας ( 90 η 2000 ) στην Πολωνια θα χε ξεσκιστει στα γαμησια! Ζωντας εδω, συνειδητοποιεις τι γαμησια θα εριχνες και πως σπαταλιοσουν και ταλαιπωρουσουν σε μια χωρα σα την Ελλαδα και ειναι να τρελαινεσαι...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ωραιος σαν ιποτης
ποσα παιρνεις ρε μαν,,η αστο,,τι εννοεις καλο μισθο?
γερμανια αστο,,μεχρι 35 κ μετα τελος
δεν γαμας,μονο κωλογριες κι ουτε,,

κ μιλαμε εχουμε κ μια καλη οικονομικη ανεση

Θα σου δωσω να καταλαβεις με τιμες. Ενοικιο οκ βαλε 200-250 ειναι κανονικα. Παριλαμβανει ομως τα παντα μεσα. Επομενως δε βαζεις λογαριασμους, κοινοχρηστα οπως Ελλαδα.
Απο εκει και περα πηρα ενα κιλο ρυζι, περιπου 60 λεπτα, τοσο ενα κιλο ζυμαρικα και γυρω στο 1 ευρω εχει ενα κιλο πατατες. Με αυτα βγαζεις βδομαδα τουλαχιστον.Δλδ με περιπου 5 ευρω περνας μηνα με βασικη τροφη. Φυσικα θα βαλεις και τα κρεατικα σου, πχ γαλοπουλες, καμια μοσχαρισια, η κανα λουκανικο. Και σαλατες, τυρια κλπ Δεν ειναι ακριβα ουτε αυτα.
Να παω σε σπα, σαουνα, γυμναστηριο κλπ ειναι παροχες δωρεαν απο την εταιρεια. Κατι που πολυς κοσμος το εχει.
Για κινητο, με 5 ευρω το μηνα εισαι καλυμενος και απο ομιλια και απο ιντερνετ. Οταν λεμε ιντερενετ, wi-fi ειμαι μονο στο σπιτι μου. Ποτε αλλοτε δε μπαινω. Σχεδον συνεχομενα οταν ειμαι εκτος σπιτιου το χω ανοιχτο. Εξω αν βγεις τα ποτα , καφεδες κλπ κοστιζουν 1-2 ευρω αντε 3-4 σε κυριλε. 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδω δεν εχω δει ουτε πρεζακια, ουτε πουστη ουτε φρικιο ουτε τπτ. Το πολυ πολυ κανας ζητιανος που ουτε καν ερχεται να σου ζητησει. Καθονται εκει σε μια γωνια και εχουν ενα χαρτι που λεει "piwo". Πολωνια οι σερβιτοροι ειναι ευγενεστατοι! Και γενικα ο κοσμος.
Δεν εχει ουτε τα μαλακιστηρια που εχει η Γερμανια και αλλες χωρες αλλα ουτε τοο γυφταριο και τη βρωμια της Ελλαδας.
Ελλαδα θα δεις βρωμιαρηδες γερους, πουστηδες, μουσατους μαυροκεφαλους παντου. Εδω σε καθε γωνια χαμογελαστα κοριτσακια.
Διαφωνω ωστοσο μαζι σου σε κατι. Που ειπες για πιο πριν. Εχω την εντυπωση οτι παλια ηταν καλυτερα απο θεμα γαμησιου ( αν και οχι απο θεμα ανεσεων κλπ ).
Δηλαδη αν καποιος μεταξυ 20-30 ετων κυριως Ελληνας, εμενε τις προηγουμενες δεκαετιας ( 90 η 2000 ) στην Πολωνια θα χε ξεσκιστει στα γαμησια! Ζωντας εδω, συνειδητοποιεις τι γαμησια θα εριχνες και πως σπαταλιοσουν και ταλαιπωρουσουν σε μια χωρα σα την Ελλαδα και ειναι να τρελαινεσαι...
Οταν εγω σας τα ελεγα βγαινανε οι διαφοροι  :jerking: του σα'ι'τ και λεγανε οτι η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα που εχει τον ηλιο,τη θαλασσα το καλο φα'ι'  :jerking:.Το ιδιο ακριβως με 'σενα εχω γραψει πολλες φορες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Μη νομίζεις.Εγώ είχα πάει το 2002 Πολωνία καλεσμένος από γκόμενα.Τότε άμα ήσουν ξένος ήσουν κάτι σαν έκθεμα σε ζωολογικό κήπο.Σε κάρφωναν όλοι έκανες μπαμ.Τώρα ούτε που δίνουν σημασία,
Επίσης όλες οι παρέες ήταν μικτές.Οι γκόμενες πανεύκολες αλλά δεν μπορούσες να διεισδύσεις γιατί τις μοίραζαν μεταξύ τους τα ξαδέρφια.
Πράγματι τόσους πούστηδες,μουσάτους και γυναικωτούς δε βλέπεις Γερμανία.Μέχρι τώρα μόνο ένα Γερμανό έχω ακούσει με θηλυπρεπή φωνή ενώ στην Ελλάδα ακούς πουστίζοντες κάθε μέρα.Είναι μεσογειακό φαινόμενο.Από την άλλη Γερμανία πολλά φρικιά και λεσβάκια που δεν παίζουν Ελλάδα.Μερικές καριόλες λεσβίες τρώνε πολύ ωραίες γκόμενες.Πολωνία δεν είδα ποτέ τέτοια σκηνικά τουλάχιστον δεν τολμάνε να το δείξουν δημοσίως.Επίσης άντρες να φιλιούνται ή να γαμιούνται στο δρόμο δεν είδα ποτέ Πολωνία άμα συμβεί το πιο πιθανό είναι να φάνε κλωτσιές.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οταν εγω σας τα ελεγα βγαινανε οι διαφοροι  :jerking: του σα'ι'τ και λεγανε οτι η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα που εχει τον ηλιο,τη θαλασσα το καλο φα'ι'  :jerking:.Το ιδιο ακριβως με 'σενα εχω γραψει πολλες φορες.

Το φαι  :jerking: Γιατι στις αλλες χωρες ο κοσμος νηστικος ειναι δε τρωει?  :think: Τον ηλιο τι να τον κανω? Με ρωτανε καμια φορα αν μου λειπε και τους λεω πως γλυτωσα τους καυσωνες, και τον ιδρωτα καλοκαιριατικα και να μη μπορεις να περπατησεις . Οσο για το χειμωνα, αν δε ριχνει θερμοκρασιες με κανα ρευμα απο Σιβηρια, εδω το κρυο ειναι λιγοτερο τσουχτερο, απο κατι ξεροβορια στην Ελλαδα.
Οσο για τη θαλασσα δηλαδη τι ακριβως απολαμβανει ο Ελληνας απο τη θαλασσα? Και για ποιο λογο να μου αρεσει η θαλασσα? Αυτοι που πηγαινουν σε παραλιες ζητημα να μπαινουν 5 λεπτα στο νερο οση ωρα ειναι εκει μεσα. Και αυτο για 2 μηνες το χρονο. Διαφορετικα καποιος που μενει Κοζανη, Καρδιτσα, Τριπολη, η Αγιο παντελεημονα, Λιοσια, Κατω Πατησια, ποια ακριβως διαφορα κανει στην ποιοτητα ζωης του το να υπαρχει θαλασσα?
Η Ελλαδα ειναι καλη χωρα παντως. Αλλα για ποιον? Ειναι παραδεισος, για  : πουτανες , στρηπτιτζουδες, κολομπαρουδες, νταβαδες, θλιβερα μπαζα που βρισκουν τον εαυτο τους και την αυτοπεποιθηση τους, πουστηδες, λαμογια και παπατζηδες καθε ειδους απο πολιτικαντηδες μεχρι μικρο-απατεωνες, και τυχοδιωκτες λαθρομεταναστες.
Για εναν κανονικο ανθρωπο η Ελλαδα δεν εχει τιποτα απολυτως να προσφερει . Ουτε εργασια, ουτε γαμησια, ουτε ανεσεις, ουτε καθαριοτητα η ησυχια.  
Το θετικο της Ελλαδας ειναι η αισθηση ελευθεριας, η καλτιλα και το σουρεαλ και γελιο που μπορει να προσφερει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το φαι  :jerking: Γιατι στις αλλες χωρες ο κοσμος νηστικος ειναι δε τρωει?  :think: Τον ηλιο τι να τον κανω? Με ρωτανε καμια φορα αν μου λειπε και τους λεω πως γλυτωσα τους καυσωνες, και τον ιδρωτα καλοκαιριατικα και να μη μπορεις να περπατησεις . Οσο για το χειμωνα, αν δε ριχνει θερμοκρασιες με κανα ρευμα απο Σιβηρια, εδω το κρυο ειναι λιγοτερο τσουχτερο, απο κατι ξεροβορια στην Ελλαδα.
Οσο για τη θαλασσα δηλαδη τι ακριβως απολαμβανει ο Ελληνας απο τη θαλασσα? Και για ποιο λογο να μου αρεσει η θαλασσα? Αυτοι που πηγαινουν σε παραλιες ζητημα να μπαινουν 5 λεπτα στο νερο οση ωρα ειναι εκει μεσα. Και αυτο για 2 μηνες το χρονο. Διαφορετικα καποιος που μενει Κοζανη, Καρδιτσα, Τριπολη, η Αγιο παντελεημονα, Λιοσια, Κατω Πατησια, ποια ακριβως διαφορα κανει στην ποιοτητα ζωης του το να υπαρχει θαλασσα?
Η Ελλαδα ειναι καλη χωρα παντως. Αλλα για ποιον? Ειναι παραδεισος, για  : πουτανες , στρηπτιτζουδες, κολομπαρουδες, νταβαδες, θλιβερα μπαζα που βρισκουν τον εαυτο τους και την αυτοπεποιθηση τους, πουστηδες, λαμογια και παπατζηδες καθε ειδους απο πολιτικαντηδες μεχρι μικρο-απατεωνες, και τυχοδιωκτες λαθρομεταναστες.
Για εναν κανονικο ανθρωπο η Ελλαδα δεν εχει τιποτα απολυτως να προσφερει . Ουτε εργασια, ουτε γαμησια, ουτε ανεσεις, ουτε καθαριοτητα η ησυχια.  
Το θετικο της Ελλαδας ειναι η αισθηση ελευθεριας, η καλτιλα και το σουρεαλ και γελιο που μπορει να προσφερει.

Εντάξει η Ελλάδα έχει τη θάλασσα τον καλό καιρό και το χαβαλέ φραπέ κτλ τα ξέκωλα που δεν βλέπεις στην Ευρώπη.Εχει πολλές ανετιές η Ελλάδα.Αλλά για ουσία στο γαμήσι η ανατολική Ευρώπη δεν παίζεται.Και για λεφτά η δυτική Ευρώπη δε συγκρίνεται.Οπότε η Ελλάδα είναι κάπου ανάμεσα δε δίνει μάξιμουμ πουθενά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το ιδιο σκεφτομαι κ'εγω και καθε Ελληνας που εχει καποια μορφωση και καποιο επιπεδο.Δες ποιοι στο σα'ι'τ λεγανε τα αντιθετα.Οι πιο κακομοιρηδες που δεν εχουνε παει ουτε μεχρι τη Θήβα ή οι εντελως τελειωμενοι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Σεβαλιε, απο αρνητικα της Πολωνιας σε σχεση με την Ελλαδα, και με αλλες δυτικοευρωπαϊκες χωρες, ποια θα ελεγες οτι ειναι;
Ενταξει, το τι λειπει απο τον καθενα ειναι υποκειμενικο, πχ κι εμενα δεν θα μου ελειπε ουτε ο ηλιος ουτε οι φραπεδες ουτε οι παραλιες.

Αλλα περα απο αυτα τα πιο καθημερινα, γενικα, τι θα κατέτασσες στα αρνητικα της Πολωνιας;
Οτιδηποτε σχετικα αντικειμενικο νομιζεις. (που θα συμφωνουσε ο περισσοτερος κοσμος δηλαδη, οχι μονο δικη σου προσωπικη αποψη)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στην Πολωνία δεν υπάρχουν αρνητικά εκτός από τον καιρο.Παίζουν θερμοκρασίες τον Ιανουάριο και το Δεκέμβριο που τα αρχίδια σου ζαρώνουν σαν κουμπότρυπες.Φυσικά αν μπεις στα κλαμπ αγριεύεις ξανά εκεί έχει ζέστη.
Το άλλο κακό στην Πολωνία είναι το PKP.Γνωστοί μαλάκες έτσι κι αλλιώς όλοι το βρίζουν.
Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο άσχημο στην Πολωνία εκτός από το οτι δεν έχει πολλούς πάκηδες αλλά αυτό δεν ενοχλεί πολλούς.Τέλος πάντων τα καλά της Πολωνίας είναι πολλά ιδίως αν είσαι ξένος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην Πολωνία δεν υπάρχουν αρνητικά εκτός από τον καιρο.Παίζουν θερμοκρασίες τον Ιανουάριο και το Δεκέμβριο που τα αρχίδια σου ζαρώνουν σαν κουμπότρυπες.Φυσικά αν μπεις στα κλαμπ αγριεύεις ξανά εκεί έχει ζέστη.
Το άλλο κακό στην Πολωνία είναι το PKP.Γνωστοί μαλάκες έτσι κι αλλιώς όλοι το βρίζουν.
Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο άσχημο στην Πολωνία εκτός από το οτι δεν έχει πολλούς πάκηδες αλλά αυτό δεν ενοχλεί πολλούς.Τέλος πάντων τα καλά της Πολωνίας είναι πολλά ιδίως αν είσαι ξένος.
Οι σχετικα μικρες πολεις ναι ειναι ακομα παραδεισος αλλα η  Βαρσοβια εχει χαλασει εχει γεμισει ξενους,παλια ηταν πολυ καλητερα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι μικρές πόλεις είναι καλές αλλά άδειες από κόσμο.Πάνω από το 70% έχουν μεταναστεύσει.Ερημιά.Παρ όλα αυτά τα κλαμπ κινούνται και μια ντουζίνα Πολωνέζες να υπάρχουν στην πόλη πάλι θέλουν να κυκλοφορήσουν με τα μίνι και τις ζαρτιέρες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι μικρές πόλεις είναι καλές αλλά άδειες από κόσμο.Πάνω από το 70% έχουν μεταναστεύσει.Ερημιά.Παρ όλα αυτά τα κλαμπ κινούνται και μια ντουζίνα Πολωνέζες να υπάρχουν στην πόλη πάλι θέλουν να κυκλοφορήσουν με τα μίνι και τις ζαρτιέρες.
Συγγνωμη διευκρινησα καλα τι εννοουσα.Μικρες πολεις με τα δεδομενα της Ρωσσιας  μικρες πολεις  οπως π.Χ.  Πόζναν,Λιούμπλιν ή Κρακοβ που μενει ο Φιντέλ κλπ. εκει ειναι ακομα πολυ ωραια για να μενεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σεβαλιε, απο αρνητικα της Πολωνιας σε σχεση με την Ελλαδα, και με αλλες δυτικοευρωπαϊκες χωρες, ποια θα ελεγες οτι ειναι;
Ενταξει, το τι λειπει απο τον καθενα ειναι υποκειμενικο, πχ κι εμενα δεν θα μου ελειπε ουτε ο ηλιος ουτε οι φραπεδες ουτε οι παραλιες.

Αλλα περα απο αυτα τα πιο καθημερινα, γενικα, τι θα κατέτασσες στα αρνητικα της Πολωνιας;
Οτιδηποτε σχετικα αντικειμενικο νομιζεις. (που θα συμφωνουσε ο περισσοτερος κοσμος δηλαδη, οχι μονο δικη σου προσωπικη αποψη)

Θα ελεγα το μεγαλυτερο κακο ειναι- σε σχεση με ελλαδα- το οτι δεν εχει το χαβαλε και το " εξω καρδια " που εχει η ελλαδα, την ανεση, την απλα. Να πας για φραπεδια, η για ουζακι η κρασακι να κανεις χαβαλε να γελασεις να μαλακιστεις. Οχι οτι ειναι τιποτα κλεισουρα και εδω η μουχλα, ισα ισα, απλα αυτο το χυμα που υπαρχει στην Ελλαδα σε κανει καμια φορα να θες να ξελαμπικαρεις.
To PKP , οι σιδηροδρομοι δλδ που λεει ο κμαν, δεν ειναι τοσο κακοι η εν πασει περιπτωσει ισως εχουν βελτιωθει. Οι τιμες τους ειναι πολυ καλες, οσες φορες εχω παρει τρενο δεν ειχα ποτε κανα ιδιαιτερο προβλημα.
Ενα αλλο κακο οτι πολλες φορες εστιατορια και φαγαδικα κλεινουν νωρις ( αν και θα βρεις το βραδυ μερικα ανοιχτα ). Και επισης οτι το νερο της υδρευσης στις περισσοτερες πολεις δεν ειναι ποσιμο ( αλλα αυτο ειναι κατι συνηθισμενο στην Ευρωπη γενικα, νομιζω και στη Γερμανια και αλλου ισχυει ).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Συγγνωμη διευκρινησα καλα τι εννοουσα.Μικρες πολεις με τα δεδομενα της Ρωσσιας  μικρες πολεις  οπως π.Χ.  Πόζναν,Λιούμπλιν ή Κρακοβ που μενει ο Φιντέλ κλπ. εκει ειναι ακομα πολυ ωραια για να μενεις.

Η Κρακοβια εχει πολυ " κουλτουρα" και ειναι τουριστικη πολη με πολλους ξενους κλπ. Αυτο ειναι κατι που δε το θελεις αν εισαι ξενος μονιμος κατοικος- δυσκολευει το γαμησι και ανεβαζει το κοστος ζωης. Οι καλυτερες πολεις κατα τη γνωμη μου ειναι η τετραδα Ποζναν, Βροτσλαβ, Κατοβιτσε, Λουτζ . Επισης απο βορεια ισως το Στετιν και το Γκντανσκ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα ελεγα το μεγαλυτερο κακο ειναι- σε σχεση με ελλαδα- το οτι δεν εχει το χαβαλε και το " εξω καρδια " που εχει η ελλαδα, την ανεση, την απλα. Να πας για φραπεδια, η για ουζακι η κρασακι να κανεις χαβαλε να γελασεις να μαλακιστεις. Οχι οτι ειναι τιποτα κλεισουρα και εδω η μουχλα, ισα ισα, απλα αυτο το χυμα που υπαρχει στην Ελλαδα σε κανει καμια φορα να θες να ξελαμπικαρεις.
To PKP , οι σιδηροδρομοι δλδ που λεει ο κμαν, δεν ειναι τοσο κακοι η εν πασει περιπτωσει ισως εχουν βελτιωθει. Οι τιμες τους ειναι πολυ καλες, οσες φορες εχω παρει τρενο δεν ειχα ποτε κανα ιδιαιτερο προβλημα.
Ενα αλλο κακο οτι πολλες φορες εστιατορια και φαγαδικα κλεινουν νωρις ( αν και θα βρεις το βραδυ μερικα ανοιχτα ). Και επισης οτι το νερο της υδρευσης στις περισσοτερες πολεις δεν ειναι ποσιμο ( αλλα αυτο ειναι κατι συνηθισμενο στην Ευρωπη γενικα, νομιζω και στη Γερμανια και αλλου ισχυει ).
Σχετικα με το χαβαλέ θα ελεγα το ιδιο για τη Ρωσσια.Εδω ομως τα περισσοτερα φαγαδηκα ειναι 24ωρα και τα εμπορικα κεντρα κλεινουν στις 10 το βραδυ.Τα δε Гипермаркет δουλευουν 24ωρο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και Πολωνία τα βράδυα είναι ανοιχτά τα Zabka και βρίσκεις ό,τι θες να φας.Γενικά υπάρχει πολλή διασκέδαση στη χώρα στη Γερμανία είσαι σα σε φυλακή ενώ εκεί ξεσαλώνεις.

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
.. ρε μαγκες , διαβασα 3-4 σελιδες πισω , αλλα για γαμησια δεν ειδα να λετε τιποτα.
Αν καποιος δεν ζει εκει και ερθει πχ για ενα ΠΣΚ , μπορει να περασει ωραια , η θα πρεπει να παει 5 ωρες στο νταπα ντουπα των κλαμπ , και να μιλαει
μεχρι να μαλλιασει η γλωσσα του , για να παρει τιποτα στο ξενοδοχειο και αυτο αν !;
εχει τιποτα  :knockinb: παραδεισους για τον συνειδητοποιημενο μπουρδελιαρη (σαν αυτα της γερμανιας) , η πρεπει να θυμηθουμε τα νιατα μας ;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και Πολωνία τα βράδυα είναι ανοιχτά τα Zabka και βρίσκεις ό,τι θες να φας.Γενικά υπάρχει πολλή διασκέδαση στη χώρα στη Γερμανία είσαι σα σε φυλακή ενώ εκεί ξεσαλώνεις.

Τα zabka ως τις 11 ειναι . Ωστοσο εχει καποια mini markets η και σουπερ μαρκετ μεγαλα ακομη 24ωρα.
Ενα αλλο αρνητικο που εχει η Πολωνια- για να συνεχισω την απαντηση στο ερωτημα του φιλου προηγουμενως- ειναι οτι ειναι καπως "κλειστη" κοινωνια και δυσκολα ξανοιγονται. Αν και ειναι ευγενικοι και τυπικοι με ολους και βοηθανε αλλα να ξανοιχτουν πολυ δυσκολα. Αν σε μαθουν και το κανουν ειναι οκ. Επισης με τους ξενους ειναι καπως, αν οχι ρατσιστες, τελοσπαντων επιφυλακτικοι. Ισως δεν ειναι συνηθισμενοι σε πολλους ξενους και τους ξενιζει. ( μη ξεχναμε ειναι λαος που γενικα τωρα τελευταια "βγαινει " απο την απομονωση, δλδ πηγαινουν ξενοι, εκει, εχουν εισοδημα να ταξιδεψουν οι ιδιοι κλπ ). Αλλα αν σε γνωρισουν και σε εμπιστευτουν και αν φυσικα μαθεις τη γλωσσα, ειναι μια χαρα.
Τωρα τα θετικα και τα αρνητικα ειναι και πολυ υποκειμενικα.
Εξαρταται και απο τη δικη σου θεση και προοπτικη.
Για εμενα, προσωπικα, εφυγα απο μια χωρα οπου βρωμαει ο τοπος ανεργους και δεν υπαρχουν δουλειες και τις επιχειρησεις και επενδυσεις τις ψαχνεις με το κυαλι, και που δεν υπαρχουν γυναικες, σε μια χωρα που σφυζει απο επενδυσεις και εταιρειες, ο εργαζομενος διαλεγει ο ιδιος που θα δουλεψει, και ειναι τιγκα στις ωραιες γυναικες. Αρα ως εργαζομενος που ειμαι και ως αντρας αυτοματα η "μετοχη" μου ανεβαινει. Αποκτω " αξια " εδω. Πολυ περισσοτερη αξια θα αποκτησει ενας 25χρονος εμφανισιμος ελληνας με ενα πτυχιο και 2-3 γλωσσες αν ερθει.
Γενικα εδω ειναι ιδανικα για καποιον απο 20-30. Θα εχει τα φοντα να περασει πολυ καλα και να περασει τα γκομενακια πριονοκορδελα. Απο 30-40 εινα καλα να πας μια δυτικη ευρωπη η αμερικη για να αφοσιωθεις σε δουλεια, και μετα καβατζωμενος και επιτυχημενος, και χορτασμενος απο γαμησια και γυναικες και λεφτα, ερχεσαι Ελλαδα και πουλας τρελα, και αφιερωνεσαι σε θαλασσιτσα, ψαρακι, ουζακι, καμια πουτανα αμα λαχει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
.. ρε μαγκες , διαβασα 3-4 σελιδες πισω , αλλα για γαμησια δεν ειδα να λετε τιποτα.
Αν καποιος δεν ζει εκει και ερθει πχ για ενα ΠΣΚ , μπορει να περασει ωραια , η θα πρεπει να παει 5 ωρες στο νταπα ντουπα των κλαμπ , και να μιλαει
μεχρι να μαλλιασει η γλωσσα του , για να παρει τιποτα στο ξενοδοχειο και αυτο αν !;
εχει τιποτα  :knockinb: παραδεισους για τον συνειδητοποιημενο μπουρδελιαρη (σαν αυτα της γερμανιας) , η πρεπει να θυμηθουμε τα νιατα μας ;;

Αν ειναι να ερθεις μονο για πσκ και μονο για γαμησι μη κανεις τον κοπο δεν αξιζει. Τα χουμε πει και για γαμησια τι ισχυει πως κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom