Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αρα δεν γαμας,,σαν τουριστας... ;) ;) ;).Βαρσοβία υπαρχει χρημα σε αντιθεση με την Ελλαδα.
αρα δεν γαμας,,σαν τουριστας... ;) ;) ;).Βαρσοβία υπαρχει χρημα σε αντιθεση με την Ελλαδα.
ουι κανετε κ στην ελλαδα με 400 κ σπιτι του ,παμπαtoo true ολοκληρο! Εχω δει και μισθο 1000zloty (235ε πανω κατω) στην κωμοπολη που ειναι η γυναικα μου :/ Τι να κανεις με αυτα τα χρηματα
κμαν.μην βαζεις σαλτσεςΔε συγκρίνεται η Γερμανία με την Πολωνία.Η διαφορά είναι χαοτική.Οι πιο πολλές Πολωνέζες μένουν σε χωριά και μικρές πόλεις και εκεί δεν παίζει σχεδόν τίποτα από άποψη δουλειάς ή έχουν πολύ χαμηλά αμοιβόμενη εργασία.
Επίσης σα νοοτροπία Πολωνέζες Γερμανίδες είναι μέρα με τη νύχτα.Τα γούστα που έχει η Πολωνία απλά δεν υπάρχουν.
Αμα έρχεσαι από Γερμανία η Πολωνία φαίνεται φτωχή.Π.χ. ποιος ξέρει έστω και ένα πολωνικό προιόν?Μια πολωνική εταιρία?Απλά δεν υπάρχουν ό,τι εξάγουν το παίρνουν οι Γερμανοί.Αλλά από μουνιά άλλο τίποτα.Είναι μουνοχώρα μόνο άλλες σλαβικές χώρες όπως Ουκρανία,Λευκορρωσία,Ρωσία μπορούν να συγκριθούν.
Οσο για αμάξια,πάτε μια βόλτα Φρανκφούρτη,Στουτγγάρδη ή Μόναχο και μετά σε πολωνική πόλη.Εντάξει αν είναι κάτι καλό έχει πάντα γερμανικές πινακίδες.Κακά τα ψέμματα όλα τα λεφτά στην ΕΕ τα έχουν τώρα οι Γερμανοί.
Μια Πολωνέζα που φροντίζει ηλικιωμένους στη Γερμανία βγάζει 1500 ευρώ το μήνα και βάλε.Και έχει δωρεάν διαμονή.Αν κάνει αυτή τη δουλειά στην Πολωνία πόσα θα παίρνει?Πάνω από 300 ευρώ?Ενας Πολωνός οικοδόμος στη Γερμανία βγάζει 18 ευρώ την ώρα.Στην Πολωνία?Πάνω από 5 ευρώ?
Οι μισθοί Γερμανία Αγγλία είναι κάπου 3-5 φορές υψηλότεροι σε σχέση με Πολωνία για την ίδια δουλειά.Για αυτό και τόσοι Πολωνοί έχουν μετανατσεύσει μαζικά.
κμαν.μην βαζεις σαλτσες
τα 1500 ειναι μικτα ΑΝ υπαρχουν,,,αρα 1100
κ τα 18 την ωρα μενουν 10 καθαρα
παω συνεχεια νοτια γερμανια κ βλεπω οτι ζοριζονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι αλλοδαποι,,κι οι γερμανοι ΑΝΩ των 50
απο πολωνια φευγουν φυσικα γιατι εχει μεγαλη ανεργια λογω ΕΕ οπως παντου
τα αλλα ειναι σχετικα
κι εμενα μου φαινεται φτωχη η γερμανια ερχομενος απο ελβετια..
καθε φορα κ χειροτερη,,,
δεν ειναι κριτηριο αυτο ομως.. ;)
Πάντως εντάξει οι κλαμπιές και τα γούστα της Πολωνίας απλά δεν υπάρχουν στη Γερμανία.Ξέκωλα και εδώ αλλά η Πολωνία είναι το κάτι άλλο.Παρακολουθώ τα κλαμπ πότε θα μπει καμιά Ανατολική να χωθώ.Και στην Πολωνία να είναι όλες όλες Σλάβες.Απίστευτος παράδεισος.
Εμείς είμαστε πολύ ..."άσπροι" για Γερμανία αλλά πολύ ..."μαύροι" για Πολωνία!!!!Αλλά είπαμε λάθος πόλη η Κρακοβία! Θα πάμε επαρχία! Υπάρχει φόρτωμα και μάλιστα έυκολο στη Πολωνία!!!Γερμανια σε κλαμπ παιζει να φορτωσεις και να σπρωξεις το βραδυ. Στην Πολωνια ειναι πολυ κλο κλο και απο τηγανιτα τιποτα. Χτυπιουνται σα τα ξεβιδομενα στο χορο και στο καβλαντισμα αλλα μετα τζουφιο το καρπουζι
Έτσι ακριβώς είναι Γερμανία! Έκανα Erasmus στο Βερολίνο το 2002 και μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που δεν πήγα Ανατολική Ευρώπη όταν άκουγα μετά ιστορίες από Πράγα και έβλεπα τα Ιταλο-ισπανάκια στο Πόζναν...Γερμανία υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.Πέφτουν κορμιά στα κλαμπ.Πολωνία είναι πολύ εύκολα.Πρέπει να είναι η ευκολότερη χώρα της ΕΕ.
Εχει και πολλές μαλακίες η Γερμανία άπειρους μαύρους,Τούρκους,Αραβες που σε μπλοκάρουν κάνουν φασαρία κτλ.
Και οι Γερμανίδες πολύ μπλαζέ ντύνονται για τον πούτσο τελείως καμία σχέση με τις έκφυλες Πολωνές.Αμα δεις καλή γκόμενα εδώ είναι πάντα Ρωσίδα,Πολωνέζα ή Βαλκάνια άντε και καμιά Βραζιλιάνα.
Επίσης μερικοί Αράπηδες στη Γερμανία κάνουν θραύση.Πέφτουν σε ό,τι βρουν και γαμάνε κάτι καλά κομμάτια.Οι Γερμανοί στα αρχίδια τους γαμάνε πάντα μέσα από παρέες.Οι ελληνόπουτσοι δε βλέπω να τα πάνε τόσο καλά Γερμανία αν και μερικοί έχουν καβαντζωθεί αλλά όχι άλλη γκόμενα κάθε βδομάδα όπως είναι το στυλ Πολωνίας οι περισσότεροι έχουν μόνιμες σχέσεις.Γενικά οι Γερμανίδες είναι πολύ του κύκλου.
Ηδη νοστάλγησα την Πολωνία.Μου έχει σπάσει τα αρχίδια η εδώ κατάσταση.Πήγα σήμερα στο ποτάμε να καμακώσω σαν άνθρωπος και δεν μπορούσες να ησυχάσεις από τους ποδηλάτες,τα σκυλιά,τα μικρά,τους θορυβώδεις ξένους όλα ήταν στα πόδια σου.Πλως να πλησιάσεις μουνί με τέτοιο μπλοκ?Και όλες να διαβάζουν βιβλία ή να έχουν ακουστικά.Η σε μικτές παρέες με Γερμανούς.Πού είναι η Πολωνία αναρωτήθηκα αυτός ο θεσπέσιος επί γης σλαβικός παράδεισος.Ούτε σκυλιλα,ούτε γατιά,ούτε ψυχάκηδε ούτε ανάπηροι ούτε τριτοκοσμικοί μόνο μουνάρες και Σλάβοι ήρεμοι που πίνουν.Μιλάμε για σλαβικό πολιτισμό μια ανώτερη κουλτούρα πολύ φιλική στον πούτσο που και τα μουνιά δείχνουν να απολαμβάνουνε(μπορούν να είναι γυναίκες να εκπουτανίζονται κτλ κανένας δεν τις κατηγορεί στη Γερμανία είναι όλες ανδροπρεπείς).
Εξαρταται ποιό μέρος της Γερμανίας.Περσι τον Φεβρουαριο που ημουν Αμβουργο ειδα πολύ πλούτο!Αμαξι παλαιοτερο των 3 ετων δεν θα δεις!Μονο απο αλλες περιοχες της Γερμανιας αν εχουν ερθει επισκεψη.Ο κοσμος ειχε πολυ χρημα.Για τοΒερολινο που πηγα μετα για μερικες μερες θα συμφωνισω με το Ρολλογά δεν θα ειδηκα στην ανατολικη πλευρα της πολης δεν ηταν τοσο πλουσιοι.Καμια σχεση με Αμβούργο!Ρε κμαν σε σχεση με γερμανια ειναι φτωχη και η ιταλια και η ισπανια και η πορτογαλια και η μιση ευρωπη και βαλε. Κανεις δεν ειπε οτι η Πολωνια ειναι Γερμανια. Αλλο αυτο και αλλο να πεις οτι δε παει καλα οικονομικα. Οταν εχει καθε χρονο αναπτυξη και παει σφαιρα, δε λες δε παει καλα. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Την τελευταια 20ετια εχει αυξησει πανω απο 100 ( !!!) φορες το αεπ της. Και καθε χρονο ανεβαινει ολο και περισσοτερο. Βεβαιως θα ερθει η κοπωση ισως, αλλα εχουν καλη νοοτροπια και καλες βασεις. Αλλο το ενα αλλο το αλλο λοιπον.
Για Μόναχο και Στουτγαρδη δεν μπορω να ξερω γιατι εχω να παω πανω απο 20 χρονια.Το Βερολινο δεν εχει πλουτο η Φρανκφουρτη εχει χρημα αλλα δεν μπορει να συγκριθει με το Αμβουργο!Εκει ο μεσος ορος ειναι πολυ ψηλος κατω απο 2000 Ευρω το μηνα δεν παιρνει κανεις εκει!Ειδα να υπαρχει πολυ χρημα!Αμβούργο(νούμερο 1 λιμάνι με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες),Μόναχο(Βαυαρία),Στουτγγάρδη(αυτοκινητοβιομηχανία,Bosch κτλ) και Φρανκφούρτη(μεγάλες τράπεζες,χρηματιστήριο) παίζει πολύ χρήμα.Παίζει και να βλέπεις μία Πόρσε κάθε 5 λρπτά.Στις άλλες πόλεις όχι και τόσο αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί π.χ. το Πόζναν με τη Φρανκφούρτη.Είναι διαφορά τάξης μεγεθών.
εχει για το 10-20% στα 2 μυρια κοσμο ειναι 20-40 χιλιαδεςΑμβούργο(νούμερο 1 λιμάνι με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες),Μόναχο(Βαυαρία),Στουτγγάρδη(αυτοκινητοβιομηχανία,Bosch κτλ) και Φρανκφούρτη(μεγάλες τράπεζες,χρηματιστήριο) παίζει πολύ χρήμα.Παίζει και να βλέπεις μία Πόρσε κάθε 5 λρπτά.Στις άλλες πόλεις όχι και τόσο αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί π.χ. το Πόζναν με τη Φρανκφούρτη.Είναι διαφορά τάξης μεγεθών.
Για Μόναχο δεν ξερω και δεν εχω γνωμη αλλα το Αμβούργο γαμαει και δέρνει!Μιλαμε για πολυ πλούτο σε ολη την πολη.Ολοι εχουνε λεφτα εκει!Για Ελληνες δεν ξερω?Αν μιλας για μεταναστες που δεν εχουνε δικο τους σπιτι σιγουρα θα ζουνε πολυ χειροτερα απο το μεσο Γερμανο και οι μισθοι τους θα ειναι πολυ μικροτεροι.εχει για το 10-20% στα 2 μυρια κοσμο ειναι 20-40 χιλιαδες
οι αλλοι τριχες,,8ε την ωρα....με 700ε σπιτι,,, ;)
καθε μηνα με παιρνουν τηλ δεκα γνωστοι απο μοναχο κ κλαιγοντε,,
οι πιο πολλοι εχουν αγορασει καινουρια ακριβα αμαξια πιο πριν κ πληρωνουν 500αρια δοση,,
ουι κανετε κ στην ελλαδα με 400 κ σπιτι του ,παμπα
καφετερια φεις κ πιτσι ολη μερα... :S
Μια χαρα περναω στην Πολωνια παντως. Με οχι τοσο τρομερα λεφτα. Εχω τις γκομενες μου, τις βοντκες, τα μπυρονια, τα ζουμερα μοσχαρισια στεηκ και μπεργκερ , τις σαουνες και τα τζακουζι, τα γυμναστηρια κλπ., και ολα αυτα με τη σπιταρωνα μου ( σε κυριλε πολυκατοικια), και τη μηχανη μου. Εξω κοσμος , μαγαζια, μπαρακια, κλαμπακια καθε ειδους, για ολα τα γουστα. Στο δρομο δε βλεπεις, γερους, πουστηδες, μαυρους, πακιστανο-αλμπανια, ψευτο-κουλτουριαρηδες, λεσβιο-φεμινιστριες. Βλεπω χαμογελαστα γλυκα κουκλακια ετοιμα για φλερτ ανα πασα ωρα και στιγμη. Επισης πολυ καλη δουλεια με πολυ καλες συνθηκες. Δε πα να χει χρημα η Γερμανια? Εφοσον εχω εδω απο μονα τους αυτα που χρειαζομαι τι να το κανω το χρημα στη Γερμανια? Για να αγοραζω απλα με παραπανω τιμη, αυτα που εδω μπορω να τα εχω τζαμπα ή πολύ φτηνά?