Ποια σκληρή αλήθεια?Για να κατηγορείς τον άλλον οτι γαμάει μπάζα πρέπει να γαμάς καλύτερες.Τα στάνταρτς τα καθορίζω εγώ.Τα στάνταρντς που ισχύουν για εμένα ισχύουν και για εσένα.Πρέπει να δείξεις επίδοση.Δεν μπορείς να κάνεις πολιτική όπως οι παλαιοί.
Αυτές πού λές ότι γαμείς είναι παντελώς άθλιες γκόμενες γιά εμένα. Πέρα αυτού είναι καί πορνίδια πού πληρώνεις 500 καί 700 ευρώ ανά ημέρα!!
Τά standards σου συμφωνώ ότι τά καθορίζεις εσύ, αλλά οτιδήποτε δημοσιεύεται επιδέχεται...κριτικής καί σχολίων.
Εάν υπήρχε μία περίπτωση νά δείξω επίδοση, θά τό έκανα μέ πολύ δυνατό αντίπαλο εσύ είσαι πολύ χαλαρός γιά εμένα.
Μήν κοιτάς εδώ τούς αγάμητους πού σέ χειροκροτουν γιά τίς άσχημες πληρωμένες γκόμενες, αυτοί είναι σίγουρα πολύ χειρότεροι από εσένα!!!
τυπε μου επειδη εχω παει 10 φορες λιθουανια σε πληροφορω οτι βλεπεις οτι θες και δεν υπαρχει συγκεκριμενος τυπος..απο γιουβαρλακια μεχρι μοντελα απο μελαχροινες μεχρι καταλευκες.και σαν φατσα η συγκεκριμενη ειναι και ομορφουλα ,στο σωμα χανει λιγο
Καί εγώ έχω πάει Λιθουανία άτομο μου καί αρκετές φορές. Συμφωνώ ότι έχει διάφορων επιπέδων γκόμενες. Παντού έτσι είναι.
Είναι φυσικά καί τί ζητάει ο άλλος, καί τό πιό σημαντικό πώς είναι, τά προσόντα του δηλαδή...πού έχει σάν άνδρας!!!
Αν εσύ αυτή τήν γκόμενα τήν βλέπεις ομορφούλα τότε Ok, δέν έχω λόγια!!
Θα βγει ο έτσι με τα θρασ βινύλια ....
και θα πει ότι δεν είναι λευκορωσίδα ...
Και ότι στις καταλήψεις των εξαρχείων με χασικλήδες που πάει , έχει καλύτερες ...
Μπορεί να βάλει καμία φωτογραφία από την εποχή Μαλενκόβ , να δείξει πως είναι οι αληθινές λευκορωσίδες ...
Εσύ ξεβράκωτε, πήγαινε σέ καμία ενορία νά σού δώσουν κανένα κομμάτι ψωμί νά φάς.
Καί άσε τά βινύλια καί τίς γκόμενες δέν είναι γιά τά μούτρα σου...καί γιά τήν τσέπη σου!!!
Ξεκάθαρα από Ζιμπάμπουε
Κάθεσαι τώρα και απαντάς και εσύ στο ΑΜΕΑ..
Νά καί ο επιτυχημένος Ελληνογαμέας τής Ελβετίας, πού πάει στήν Εσθονία μήπως βρεί καμία γκόμενα νά γαμήσει!!
Αν ήταν έτσι οι γαμείς άτομο μου...γιά γέλια είσαι!!