Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.187
- Πόντοι
- 1.056
Η μία Λευκορρωσίδα ατυχώς δε με άφησε να βγάλω καμία φωτό.Εβγαλα μόνο τα πόδια της.Η άλλη με άφησε να τη βγάλω με εσώρουχα.
Γιατί τι θα πάθεις;ακυρωθηκε το ταξιδι μου ναπολη γιατι δεν βρηκα αεροπορικα με αιρ σερβια.με φτηνες εταιριες εχει αλλα δεν τολμω.
αναγκαστηκα δεν ταξιδευσα.ιουνιο ψηνομε για βοσνια.απο εδω μονο γουιζ πας πολονια και δεν παω με αυτους.
Μάλλον δεν κλείνει με φθηνές αεροπορικές γιατί δεν έχουν αρκετό χώρο για τα πόδια του οι θέσεις.Γιατί τι θα πάθεις;
Σε έχουν βάλει blacklist και δεν σε βάζουν μέσα;
Ψηλός ή χοντρός;Μάλλον δεν κλείνει με φθηνές αεροπορικές γιατί δεν έχουν αρκετό χώρο για τα πόδια του οι θέσεις.
Πάνω από 1.90 έχεις θέμα .Ψηλός ή χοντρός;
Νορμάλ άνθρωποι δεν έχουν κανένα θέμα για πτήσεις μερικών ωρών.
Είναι γνωστό ντερέκι ο Χάρης ή αλλιώς ουκάς τσέπηςΨηλός ή χοντρός;
Νορμάλ άνθρωποι δεν έχουν κανένα θέμα για πτήσεις μερικών ωρών.
Δύο μέρες ακόμα.Καλή είναι αλλά κάπως psycho.Θα της προτείνω τριολέ με Πολωνέζα μάλλον θα δεχτεί.
Η νέα γενιά έχουν ξεφύγει.Τα τριολέ,τα γλυφοκώλια τα έχουν για πασατέμπο.
Αφου σου εχω πει κυριε Χαρη να κλεινεις δυο θεσεις παντα για να χωραςακυρωθηκε το ταξιδι μου ναπολη γιατι δεν βρηκα αεροπορικα με αιρ σερβια.με φτηνες εταιριες εχει αλλα δεν τολμω.
αναγκαστηκα δεν ταξιδευσα.ιουνιο ψηνομε για βοσνια.απο εδω μονο γουιζ πας πολονια και δεν παω με αυτους.
ολη η κυπρος πηγε ναπολη απο παφο,με ριαν αιρ.30 ευρο με βαλιτσακι.Είναι γνωστό ντερέκι ο Χάρης ή αλλιώς ουκάς τσέπης
Eγώ με 1.87 σε τέτοιες εταιρείες και για πτήσεις άνω της μίας ώρας,
πληρώνω πάντα θέση με extra legroom,αλλιώς δεν την παλεύω.
βαλκανιε το σκεφτομουν για πραγα αλλα δεν θελω να με κλεβουν στα λεφτα και φαγια οπως κανουν
τιρανα ημουν ησυχος,καλος κοσμος,δεν εκλεβαν,παφτηνα,καθαρα,ομορφα κοριτσια και τωρα βρηκα βιζιτες
ετοιμες
Εντάξει αφού στο μυαλό σου συγκρίνεις Τίρανα με Πράγα, οκ καταλάβαμε.βαλκανιε το σκεφτομουν για πραγα αλλα δεν θελω να με κλεβουν στα λεφτα και φαγια οπως κανουν
τιρανα ημουν ησυχος,καλος κοσμος,δεν εκλεβαν,παφτηνα,καθαρα,ομορφα κοριτσια και τωρα βρηκα βιζιτες
ετοιμες
Μου θυμίζει πολύ μια Πολωνέζα πρώην μου. Μόνο που τώρα η Πολωνέζα θα είναι συν 15-20 χρόνια μεγαλύτερη και γνωρίζει την εταιρία ΖιλετΦωτό της Βαλτικής.
Λεττονική επέλασις.
Καλές οι Βαλτικές αλλά πολύ αποστασιοποιημένες.Προτιμώ τις Σλάβες,πολύ πιο θερμές,συναισθηματικές και καυλιάρες.
Τύπε παραεισαι τρολ για να είσαι πραγματικός ΑλβανόςΗ Αλβανία γεωγραφικά είναι Ευρώπη..βρε καημενε δεν είναι Κύπρος που είναι όλοι αραβοφατσες..ο κόσμος είναι πολύ φιλικός Τίρανα..ωραίες γυναίκες λευκές..όχι Κύπριες μαυροτσουκαλα..
Περιμένεις από τον Αλβανό αυτόν να ξέρει από γεωγραφία;Τύπε παραεισαι τρολ για να είσαι πραγματικός Αλβανός
Χάρη, στην Πράγα μπορείς στο 99,9% των συναλλαγών σου να πληρώσεις με κάρταβαλκανιε το σκεφτομουν για πραγα αλλα δεν θελω να με κλεβουν στα λεφτα και φαγια οπως κανουν
ετοιμες
Όντως τύπε, η Αλβανία είναι η μόνη ευρωπαική χώρα που ο λαός της ντρέπεται για την καταγωγή του και λέει ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι...Η Αλβανία γεωγραφικά είναι Ευρώπη..βρε καημενε δεν είναι Κύπρος που είναι όλοι αραβοφατσες..ο κόσμος είναι πολύ φιλικός Τίρανα..ωραίες γυναίκες λευκές..όχι Κύπριες μαυροτσουκαλα..