Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.024
- Πόντοι
- 3.506
θα σε αφήσει ξεβράκωτο όμωςΜε τη σλαβα θα μπουχτισεις λάχανο βραστό κ σμετανα.
θα σε αφήσει ξεβράκωτο όμωςΜε τη σλαβα θα μπουχτισεις λάχανο βραστό κ σμετανα.
Δεν μας νοιάζει για τα δαχτυλίδια τύπε !θα σε αφήσει ξεβράκωτο όμως
Ζεις επικίνδυνα τύπε.Δεν μας νοιάζει για τα δαχτυλίδια τύπε !
Κι αντέχουμε να κοιμόμαστε στα σανίδια.
Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη μέση τύπε , ξηγιεσαι άδικαρε τυπε ολο για balkan πεος μιλας αλλα το πουλι σου απο οτι φαινεται στη φωτο δεν υπερβαινει σε υψος τις ψωλοτριχες. Η αλλη αντε να εχει 5cm πλατος χουφτας και το τσουτσουνι σου εχει χαθει μεσα στο χερι της. Αμα γ@μανε ετσι τοτε τι να πω.. Ουτε με ρουφακωλαντα δε σου κανει κουκου.
Οι Αλβανοί σε ποια φυλή ανήκουν τύπε , διαφώτισε μαςΜας δείχνει το ναυάγιο το κόλο μιας που λέει ότι είναι Ρωσίδα(εγώ βέβαια δεν το πιστεύω).κοιτα από πίσω την Κύπρια που της φτιάχνει το καφέ.ειναι φανερό ότι δεν ανήκει στη λευκή φυλή η Κύπρια..αν δεχτούμε ότι οι Κύπριες(και πολλές κρητικές)ανήκουν στη λευκή φυλή..τότε θα πρέπει να δεχτούμε ότι και οι ιορδανες,αιγυπτιες,Παλαιστίνιες ιρακινές ανήκουν και αυτες στη λευκή φυλή!δε γίνεται να λες ότι η Κύπρια κρητικιά ροδιτισα είναι λευκή..αλλά πχ οι ιορδανες δεν είναι λευκές..όταν και οι δύο ανήκουν στη μεσανατολικη φυλή!!!
Εάν αυτή η γκόμενα είναι Λιθουανή, εγώ είμαι ο Δούκας τού Εδιμβούργου!!
Κόψε τόν παπά...καλύτερα άτομο μου!!!
Τυπάρα, μη μαζεύεις ακίνητα πουθενά. Τίποτε δεν αξίζουν . Όχι εσύ , όλοι μας.Ζεις επικίνδυνα τύπε.
Εγώ σαν πτωχαδακι κοιτάω πως να έχω πάντα αρκετά χρήματα είτε για ρύζι στην Μπανγκογκ είτε για μακαρόνια με κέτσαπ στη Σομαλια
Όπως είπε και ο ΚΜΑΝ όσο περνάνε τα χρόνια ανεβαίνουν τα έξοδα και δεν σκοπεύω να χτίσω αλλα σπίτια στην Σλαβική επικράτεια
Τυπάρα ... ο ακροατής, ξέρει μόνο τα ταγάρια που πάνε στις καταλήψεις των εξαρχείωνΓιατί εσένα για τι σου μοιάζει δηλαδή?
ρε τυπε ολο για balkan πεος μιλας αλλα το πουλι σου απο οτι φαινεται στη φωτο δεν υπερβαινει σε υψος τις ψωλοτριχες. Η αλλη αντε να εχει 5cm πλατος χουφτας και το τσουτσουνι σου εχει χαθει μεσα στο χερι της. Αμα γ@μανε ετσι τοτε τι να πω.. Ουτε με ρουφακωλαντα δε σου κανει κουκου.
Γιά εμένα αυτή η γκόμενα δέν είναι Λιθουανή. Εάν είναι, είναι τής τάξεως επιεικώς τού 5!!Γιατί εσένα για τι σου μοιάζει δηλαδή?
Γιά εμένα αυτή η γκόμενα δέν είναι Λιθουανή. Εάν είναι, είναι τής τάξεως επιεικώς τού 5!!
Είναι δηλαδή μία ασχημομέτρια Λιθουανή, υπάρχουν καί αυτές φυσικά!!
Καί έκανες όλα αυτά τά έξοδα...γιά αυτή τήν γκόμενα ?
Τουρκία καί Ελλάδα ?
Ερωτευμένος είσαι ?
-Εμένα μού μοιάζει γιά Πολωνέζα-
5άρι-5.5άρι μέχρι εκεί είναι!!Εδώ η Λεττονή που έχω Βαρσοβία.
Σλαβικός κόσμος,όλα τα λεφτά.
5άρι-5.5άρι μέχρι εκεί είναι!!
Πάντως εγώ, πού δέν γνωρίζω από αυτό πού λές εσύ Σπόνσορινγκ,
χωρίς νά θέλω νέ σέ προσβάλω, όχι νά πληρώσω, ούτε νά μέ πληρώσουν...δέν θά πήγαινα μέ αυτές!!
Εγώ δέν είμαι Πορνοστάρ!!Τις δικές σου το τελευταίο τρίμηνο δεν τις είδα.Φαντάζομαι θα είναι τίποτα Θεές.
Εγώ δέν είμαι Πορνοστάρ!!
Τόν τίτλο εσύ τόν έχεις, καί τόν τόν κρατάς...μέ τήν αξία σου!!
Κριτική κάνω διότι βλέπω ασχημομέτριες γκόμενες. Πού εσύ καί οι περισσότεροι από εδώ...τίς βλέπουν γιά μουνάρες!!Τότε πώς κάνεις κριτική αφ υψηλού?Αν σου φαίνονται πεντάρια αυτές δείξε τα δικά σου τα οχτάρια το τελευταίο τρίμηνο.
Πάντως αυτή τη στιγμή που πρώην ΕΣΣΔ έχει ουσιαστικά κλείσει λόγω του πολέμου η νούμερο ένα επιλογή στα μουνολίβαδα είναι η Βαρσοβία σαφώς.Απειρες ευκαιρίες.
Η μόνη καλύτερη ίσως εναλλακτική είναι ταξίδι Μόσχα ή Μόσχα-Μινσκ και χτύπημα γκόμενας επι τόπου στα κλαμπ αλλά έχει ρίσκο αποτυχίας.
μια βόλτα να κάνεις κατω στην πρωτεύουσα της Κύπρου θα νομίσεις ότι είσαι στην Καμπούλ.Τυπάρα, μη μαζεύεις ακίνητα πουθενά. Τίποτε δεν αξίζουν . Όχι εσύ , όλοι μας.
Αφού δεν μπορούμε να πάρουμε βίλλα, στο μοναδικό μουνοπαράδεισο του κόσμου,
εκεί που αξίζει , τα άλλα όλα , είναι πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές.
Για την Κύπρο λέω ....