Οι Λευκορωσιδες απ οτι διαβαζα, εχουν το καθαροτερο σλαβικο DNA απο βιολογικης αποψης
Η μία απο τις δύο που είχα τώρα Βαρσοβία είχε την απόλυτη σλαβόφατσα.Πιο Σλάβα δε γίνεται.Μιλάμε για όλα τα χαρακτηριστικά by the book.Της λέω δε μοιάζεις για Πολωνέζα ούτε για Ρωσίδα,είσαι κάτι ενδιάμεσο,μου λέει η μαμά μου είναι Πολωνέζα ο πατέρας μου Λευκορρώσος.Τα πολωνικά τα μιλάει τέλεια εννοείται χωρίς προφορά.Γενικά Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες το δουλεύουν πολύ καλά το πολωνικό,μαθαίνουν πολύ γρήγορα.Μετά κάνουν μπίζνες με Russian speakers.
Αυτή μου είπε οτι τις Πολωνέζες τις ξεχωρίζει αμέσως από τις Λευκορρωσίδες και τις Ουκρανέζες,με μια ματιά.Για τους Πολωνούς άντρες έχουν πολύ χαμηλή γνώμη,θεωρούν οτι οι Ρώσοι είναι πιο ωραίοι.Και πιο γενναιόδωροι φυσικά.
Οταν της είπα οτι Γερμανία τα ζευγάρια μοιράζονται το λογαριασμό στα ραντεβού και πληρώνει ο καθένας τα δικά του φρίκαρε τελείως.Λέει δεν πρόκειται να πατήσω σε αυτή τη χώρα.
Μου εξήγησε οτι οι Ουκρανέζες είναι σε όλα κατώτερες απο τις Λευκορρωσίδες,υπερτερούν μόνο στα βυζιά.
Η ατμόσφαιρα λέει Βαρσοβία,Μινσκ,Μόσχα είναι ακριβώς ίδια τη νύχτα.Γενικά Πολωνία της φαίνονταν όλα οικεία,ίδια κουλτούρα και συνήθειες.