Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αυτο μας το ξαναβαλες! :2funny:Ναι τροφη σε χρημα 576 Ευρω :2funny: και αλλα 96 Ευρω αδειας 672 το μηνα  δηλαδη 22,4 Ευρω τη μερα :2funny: Καλα τροφη για υπποποταμους ή Ρινοκερους ειναι? :2funny: εγω ξερω οτι οι ναυτες τρωνε στο καραβι :think: δεν δινουνε πουθενα επιδωμα φαγητου
 Οσο για τα Μπόνους που γραφει πουθενα δεν δινουνε εδω και πολλα χρονια!Αφου ολες οι ναυτιλιακες εχουνε προβλημα!
 Απο ποιο σα'ι'τ το κατεβασες ενα εχεις χαρτι που εχεις κατεβασει απο το ιντερνετ εχεις και μας το τσαμπουνας  :jerking:
  Τελικα για να εισαι Ναυτης πρεπει να εισαι πολυ κακομοιρης και φουκαρας  :2funny: αποφοιτος γυμνασιου κ'εσυ σα το Σκυλοχάρα  :2funny:
  Εγω κανω παρεα με τα αφεντικα σου ψωριαρη  :2funny:.Και ξερω πολυ καλα πόσα σας δινουνε μισθο Το οτι γραφουνε τετοιοι αγραμματοι εδω μεσα δειχνει πόσο εχει πεσει το επιπεδο του σα'ι'τ.Τουλαχιστον ο Σινοχάρας οταν ρεζιλευεται κανει ενα κλωνο και συνεχιζει να γραφει με τον κλωνο του  :2funny:.Πιο πολυ  :2funny: μαζι σου με το ταξηδι που λες οτι θα πηγαινες στο Μπαλί  :2funny: ακομα πηγαινεις  :2funny:
προσπαθει να σε εξαπατησει ο μαστερ, η μισθοδοσια ειναι απο ιουλιο του 2013 ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
προσπαθει να σε εξαπατησει ο μαστερ, η μισθοδοσια ειναι απο ιουλιο του 2013 ;)
Μ'αρεσει που το εχει τυπωσει κιολας  :2funny:Αν θελετε μπορω να σας τυπωσω οτι θελετε  :2funny:Ενας δευτερος καπετανιος αυτη τη στιγμη στα πλοια που πανε για Κρητη παιρνει 2500 στο χερι (εχω γνωστο) σιγα μη δινουνε στους ναυτες οσα σας γραφει  οτι παιρνει:2funny:
 Το οτι γραφει ενας τετοιος φουκαρας γραφει εδω μεσα ειναι καταντια για το σα'ι'τ  :2funny: Το μονο που μας λειπει ειναι ενας οδοκαθαριστης  :2funny: και ενας σκουπιδιαρης  :2funny:.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μ'αρεσει που το εχει τυπωσει κιολας  :2funny:Αν θελετε μπορω να σας τυπωσω οτι θελετε  :2funny:Ενας δευτερος καπετανιος αυτη τη στιγμη στα πλοια που πανε για Κρητη παιρνει 2500 στο χερι (εχω γνωστο) σιγα μη δινουνε στους ναυτες οσα σας γραφει  οτι παιρνει:2funny:
 Το οτι γραφει ενας τετοιος φουκαρας γραφει εδω μεσα ειναι καταντια για το σα'ι'τ  :2funny: Το μονο που μας λειπει ειναι ενας οδοκαθαριστης  :2funny: και ενας σκουπιδιαρης  :2funny:.

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
Ρομπα εγινες παλι.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

εκτος απο παραμυθας ειναι και μεγαλος πιρφορος ο μαστερ  ;) ολη μερα γλυφει βρωμοελλεηνιδες και τις παρακαλαει να του κατσουνε  :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εκτος απο παραμυθας ειναι και μεγαλος πιρφορος ο μαστερ  ;) ολη μερα γλυφει βρωμοελλεηνιδες και τις παρακαλαει να του κατσουνε  :headbang:
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
παρε και εσυ στην μαπα να χεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπορει να βγαλει γκομενα 55-60 ετων  :2funny:.Αν εχεις προσεξει οσοι ασχολουντε με τη θαλασσα γερνάνε πιο γρηγορα.Ενας 35-40 ετων συνηθως ειναι γεματος ρυτιδες!Αν ειναι 42-44 θα μοιαζει σαν 50+.
  Η πλακα ειναι οτι σε πολλες ναυτιλιακες δεν τους πληρωνουνε κιολας  :2funny: γιατι εχουν πεσει πολυ τα εσοδα.Τωρα ειδηκα που γινανε και οι Low Cost εταιριες και θα εχει τιμες φτηνοτερες απο το να πας με καράβι για Ρόδο και για Κρήτη θα δεις οτι η ακτοπλοοια θα εχει τρομερο προβλημα.
  Εχεις προσεξει οτι το σα'ι'τ εχει γεμισει προλετάριους  :2funny: ο Σινοχάρας εγραφε οτι ειναι μεγιστανας και ητανε τυπογραφος μες τη μουτζουρα  :2funny: ο αλλος ο ηλιθιος που πηγε να το παιξει Ουκρανολογος και μαγκας ενω μεγαλωνε τα μουλικα της Ουκρανης που παντρευτηκε  :2funny:.Και τέλος αυτος εδω  :2funny: που ειναι οτι πιο ξεφτηλισμενο  :2funny: παιρνει κανα χιλιαρικο το μηνα δουλευει 4 μηνες το χρονο υπηρετης  :2funny: Ναυτης ειναι οτι πιο χαμηλο δεν υπαρχει πιο κατω  :2funny: ζει με αυτα τα ψιχουλα  :2funny: και σας κανει και το μεγιστανα  :2funny: Γελαγα που ελεγε οτι θα παει στο Μπαλί  :2funny: Υπαρχει βεβαια και πιο γελοιο απ'αυτον ειναι σκουπιδιαρης και οδοκαθαριστης  :2funny:.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
PHOTO_20140415_012048.jpg

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
:tooth: :tooth: :tooth:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για να λέμε την αλήθεια ο Δημητράκης σε βούλωσε
Τουλαχιστον ο Σινοχάρας οταν ειδε οτι δεν τον πιστευει πια κανενας αρχισε γραφει με κλωνο.Αυτος εδω ρεζιλευεται και παρολαυτα συνεχιζει να γραφει  :2funny: πρεπει να ειναι πολυ θλυβερος  :2funny: γ'αυτο και κρυβεται και δεν τον εχει δει κανενας  :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Τουλαχιστον ο Σινοχάρας οταν ειδε οτι δεν τον πιστευει πια κανενας αρχισε γραφει με κλωνο.Αυτος εδω ρεζιλευεται και παρολαυτα συνεχιζει να γραφει  :2funny: πρεπει να ειναι πολυ θλυβερος  :2funny: γ'αυτο και κρυβεται και δεν τον εχει δει κανενας  :2funny:
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα που τον εσβισα τον φτωχομπινε και δεν μπορει πια να σταθει βαζει κλωνους! :2funny:Άποδειχτηκε οτι ειναι κλωνος του Μάστερ.Αυτο ειναι ακομα πιο υποτιμιτικο γ'αυτον :)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και κατι αλλο για το φουκαρα  :2funny: πρεπει να ειναι ανεργος ναυτης αλλα ανεργος.Που βρισκει χρονο να ειναι συνεχεια στο σα'ι'τ? :think:και να γραφει αυτος και οι κλωνοι του?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εμένα φουκαρα ναυτη  :2funny: οι γκομενες με ανεβασανε στην πρωτη θεση του ΤΟΠ 100 να η αποδειξη οχι κωλοχαρτα που μας εβαζες  :jerking: οτι παιρνεις μισθο  :2funny: και αλλα ψεματα
      Πανω απο 1.500.000 αντρες μελη του σα'ι'τ απο αυτους γραφουνε κοντα στο 1.000.000 ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΡΩΤΟ  :).
  ΟΣΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΟΣΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ που θα ζεις μεσα στα  :shit:.Συνεχισε να κρυβεσαι φουκαρα  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εμένα φουκαρα ναυτη  :2funny: οι γκομενες με ανεβασανε στην πρωτη θεση του ΤΟΠ 100 να η αποδειξη οχι κωλοχαρτα που μας εβαζες  :jerking: οτι παιρνεις μισθο  :2funny: και αλλα ψεματα
       Πανω απο 1.500.000 αντρες μελη του σα'ι'τ απο αυτους γραφουνε κοντα στο 1.000.000 ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΡΩΤΟ  :).
  ΟΣΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΟΣΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ που θα ζεις μεσα στα  :shit:.Συνεχισε να κρυβεσαι φουκαρα  :2funny:
Υπαρχει καποιος Μοντεράτορ να μπανάρει τον κλωνο του φουκαρά?Δεν ειναι προσβλητικο το βιντεάκι που εβαλε? :think:
  Νομιζω υπαρχουν κανονες του σα'ι'τ που τους παραβιασε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τωρα που τον εσβισα τον φτωχομπινε και δεν μπορει πια να σταθει βαζει κλωνους! :2funny:Άποδειχτηκε οτι ειναι κλωνος του Μάστερ.Αυτο ειναι ακομα πιο υποτιμιτικο γ'αυτον :)

Πως τον έσβησες...;  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πως τον έσβησες...;  :rockon:
Το οτι εβαλε τον κλωνο του δεν ειναι ξεφτιλα.Ένα χαρτί μισθοδοσιας.Ελα ομως που ξερω πόσα παιρνουνε στ'αληθεια.Στο Facebbok εχω πολλες φωτογραφιες με φιλους μου εφοπλιστες και ξερω πολυ καλα πόσα δινουνε στα πληρωματα τους.Αρκετοι γνωστοι μου με εχουνε παρακαλεσει να βρω δουλεια σε αυτους ή τα παιδια τους μεχω των γνωστων μου και ολοι μιλανε για μισθους γυρω στο χιλιαρικο.Ασε που μπορει να μη δουλευει καν οπως λεει αν δουλευε ναυτης οπως λεει δεν θα ειχε χρονο να γραφει.Αυτος εγραφε και το καλοκαιρι ακομα που λεει οτι δουλευε :think:
  Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως βγαινει και το καυχιεται οτι ειναι Ναύτης  :2funny: Δεν ξερω εχω φυγει χρόνια απο Ελλαδα.Τοσο πολυ εχει πεσει το επιπεδο στην Ελλαδα που θεωρουνε το Ναύτη οτι ειναι χά'ι'?εγω θα ντρεπομουνα να το πω τι να λεω οτι ειμαι υπηρετης? :rockon: το 1992 που εφυγα ετσι τους θεωρουσανε στην ιδια κατηγορια με τους υπηρετες.Και αν τους εβλεπες κατι ξεδοντιαριδες ρυτιδιασμενοι ειναι ολοι τους :2funny:.
  Το σα'ι'τ εχει καταντισει πολυ προλεταριακο  :2funny: πηγανε να κανουνε το Μουτζουρη ηρωα  :2funny: αυτος εδω το παιζει οτι ειναι χα'ι'.
  Παιζει να ειναι και κλωνος του σα'ι'τ για να αυξησει την κινηση  :think: γιατι δεν τον μπαναρουνε?Και γιατι το προσβλητικο βιντεακι που ανεβασε δεν το κατεβασαν ακομα τοσες ωρες μετα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το οτι εβαλε τον κλωνο του δεν ειναι ξεφτιλα.Ένα χαρτί μισθοδοσιας.Ελα ομως που ξερω πόσα παιρνουνε στ'αληθεια.Στο Facebbok εχω πολλες φωτογραφιες με φιλους μου εφοπλιστες και ξερω πολυ καλα πόσα δινουνε στα πληρωματα τους.Αρκετοι γνωστοι μου με εχουνε παρακαλεσει να βρω δουλεια σε αυτους ή τα παιδια τους μεχω των γνωστων μου και ολοι μιλανε για μισθους γυρω στο χιλιαρικο.Ασε που μπορει να μη δουλευει καν οπως λεει αν δουλευε ναυτης οπως λεει δεν θα ειχε χρονο να γραφει.Αυτος εγραφε και το καλοκαιρι ακομα που λεει οτι δουλευε :think:
  Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως βγαινει και το καυχιεται οτι ειναι Ναύτης  :2funny: Δεν ξερω εχω φυγει χρόνια απο Ελλαδα.Τοσο πολυ εχει πεσει το επιπεδο στην Ελλαδα που θεωρουνε το Ναύτη οτι ειναι χά'ι'?εγω θα ντρεπομουνα να το πω τι να λεω οτι ειμαι υπηρετης? :rockon: το 1992 που εφυγα ετσι τους θεωρουσανε στην ιδια κατηγορια με τους υπηρετες.Και αν τους εβλεπες κατι ξεδοντιαριδες ρυτιδιασμενοι ειναι ολοι τους :2funny:.
  Το σα'ι'τ εχει καταντισει πολυ προλεταριακο  :2funny: πηγανε να κανουνε το Μουτζουρη ηρωα  :2funny: αυτος εδω το παιζει οτι ειναι χα'ι'.
  Παιζει να ειναι και κλωνος του σα'ι'τ για να αυξησει την κινηση  :think: γιατι δεν τον μπαναρουνε?Και γιατι το προσβλητικο βιντεακι που ανεβασε δεν το κατεβασαν ακομα τοσες ωρες μετα?
Ποιον κλωνο ρε και παπαριες,αδελφη σαν και σενα ειμαι να φτιαχνω κλωνους;Ρωτα τον σεβαλιε αυτος θα ξερει αν ειναι κλωνος και ποιανου.Καταρχην μαθε να ξεχωριζεις τι σημαινει ναυτης και τι ναυτικος.
Φαε το ξεφτιλισμα σου τωρα με αποδειξεις και αλλη φορα να μαθεις να μην λες μαλακιες. :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom