dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δηλαδη μας λες οτι ελεγα εγω τοσα χρονια.Δεν εχω να προσθεσω και πολλα με καλυψες πληρως αν διαβασεις οτι εγραφα τοσα χρονια ειναι τα ιδια.Το μονο που θελω να συμπληρωσω ειναι οτι θα προτιμησουν τον πετυχημενο ξενο απο εναν ντοπιο πετυχημενος ξενος ειναι αυτος που εχει αμαξια,διαμερισματα και καποιο στατους και ζει ανετα οχι ο κακομοιρης που πηγε εκει και ειναι οπως οι Ελληνες που περιγραφω παρακατω με τα ορειβατικα μποτακια και τα αντιανεμικα μπουφαν .Αυτα να τα δουνε αυτοι που γραφανε οτι αν εισαι ξενος θα ξετρελαθουνε μαζι σου και οτι γουσταρουνε τους μαυριδερους και τα γομαρια .Ενω ο αγιος παντελεημονας και η πλατεια βαθης και τα χαυτεια ειναι γκλαμουρ και χαρουμενα μερη. Αλλα οντως αρχιζει και γινεται καλα εκει περα τωρα φτηναινουν καποια πραγματα, για τον πιρφορο ( τη νεοτροπια, οχι τον ανθρωπο να συννενοουμαστε ) ειναι οτι πρεπει. Σιγουρα πολυ καλυτερα απο το να ερθει εδω ( αλλο για δουλεια που οντως υπαρχει αναπτυξη ). Και τα θετικα στοιχεια ειναι πολλα.
Διαβαζω κατι ιστοριες για αγριους. Οτι οι γκομενες εδω ειναι ετσι αλλιως οτι θα δουνε ξενο και θα πανε μαζι του οτι γαμιουνται για πλακα και δε ξερω και εγω τι αλλα μυθευματα.
Λεω ρε πουστη μου φαρσα μου κανουν και βρισκομαι σε αλλη χωρα κανονικα? Για να πουμε την αληθεια και το τι ισχυει. Οι γυναικες εδω ειναι - οκ το αχωνευτες, αντιπαθητικες κρυες και απιστευτα κομπλεξικες ας πουμε ειναι προσωπικη μου αποψη - αλλα αντικειμμενικα ειναι απο επιφυλακτικες εως και εχθρικες με τους ξενους. Και ειδικα τους ψιλομαυριδερους η νοτιους. Αν πανε μαζι τους θα πανε καθαρα και μονο απο αναγκη. Δηλαδη επειδη οι Πολωνοι αντρες επειδη δεν ειναι πιρφοροι και λιγουρια οπως οι ελληνες, ιταλοι, ισπανοι , τουρκοι κλπ θα πουν και ενα οχι στη γυναικα. Θα την εχουν στο φτυσιμο αμα ειναι μαλακισμενη και δεν αξιζει για οποιοδηποτε λογο. Δε θα κατσουν να την παρακαλανε. Οποτε οσες προβληματικες τρωνε πορτα απο τους Πολωνους καταφευγουν στους επισης προβληματικους λιγο εως πολυ ξενουν που ερχονται εδω για αυτο το λογο. Κοινωνικα ειναι ψιλοξεφτιλα να παει μια με εναν ξενο. Οπως εμεις ας πουμε αυτοι που τρωνε ακυρο απο ελεηνιδες, πανε με κατι βουλγαρες η μολδαβες επειδη θεωρουνται " ευκολες". Εδω ειναι αναποδα τα πραγματα επειδη οι αντρες ειναι αυτοι που επιλεγουν και οι Πολωνοι ειναι οι "δυσκολοι" οι προβληματικες αγαμητες καταφεγουν στος " ευκολους" μαυροκεφαλους.
Και οπως και ο ελληνας που θα παει με αλβανιδα, βουλγαρα η μολδαβη δε σημαινει οτι τις εχει και αναγκη η ξαφνικα αγαπησε τη μολδαβια και τη βουλγαρια η τη ρουμανια. Στο δρομο δεν ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΞΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΩΝΗ. Αντιθετα βλεπω κατι θλιβερα μπουλουκια ιταλων, ισπανων ( οι ελληνες ειναι λιγοι...) να σουλατσαρουν απελπισμενοι περα δωθε και στο τελος να προσπαθουν σε κατι παρακμιακα μπαρακια μπας και βγαλουν καμια.. Το αποτελεσμα μπορειτε να το φανταστειτε.
Απο την αλλη ειναι ευχαριστο να βλεπεις τους πιρφορους να ναυαγουν και αν τρωνε πορτα. Γιατι οπου πηγαινουν ειναι καταστροφη σκετη
Σχετικα τωρα με τους Πιρφορους οταν η Ελλαδα δεν ειχε κριση ολο κανανε πεταγανε τα λεφτα σε μπουρδες ο ανθρωπος Πιρφορος απο την αγαμια του ειχε παει στο Παριση για να πιει καφε με μια απο το Αζερμπα'ι'τζαν που γνωρισε μεσω ιντερνετ Ειδες στα κωλομπαρα που πηγαινουμε για την καλτιλα τι γινεται? θυμασαι στην Τρουμπα που βλεπαμε τους 55-60 ετων που πηγαινανε μαζι με της μπαροβιες στο ΑΤΜ να βγαλουνε λεφτα? Καλα τους κανουνε και τους τα κωψανε για να μην τα πετάνε σε Δε νομιζω οτι διαφωνεις μαζι μου?
Για γραψε μας πως ειναι εκει οι Ελληνες? φωρανε ακομα τα ορειβατικα μποτακια λες και πανε στις αλπεις για ορειβασια και τα αντιανεμικα μπουφαν?Τα μουσια εννοειται οτι ειναι της μοδας και ο Ελληνας πρεπει να ειναι μες τη μοδα .