master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Υδρα σπετσες πανε δελφινια πλεον,και φλαινκατ,ο κατωτερος μισθος σε αυτα ειναι 2200 και τα παιρνει ο βοηθος μηχανης ενω 2300 παιρνει ο ναυτης επειδη ειναι κοντινα τα λιμανια και δεν εχουν υπερωριες.Σου επαναλαμβανω επειδη εισαι βλαμενος υπαρχει ΣΣΕ δεν μπορει ο καθε εφοπλιστης να δινει οτι θελει,δεν ειναι ατομικη η συμβαση εργασιας αλλα συλογικη.Για δοκιμασε να βρεις δουλεια με αυτα τα λεφτα? Ενας φιλος μου που πηγαινει Υδρα Σπέτσες (νομιζω και Κυθηρα δεν ξερω)παιρνει 1000 Ευρω και οταν του ειπα τοσα λίγα?Μου απαντησε οτι υπαρχει τρομερη ανεργια.Ολοι οι φιλοι μου οι εφοπλιστες δινουν στα πληρωματα τους κοντα στα 1000 Ευρω μιλαω για Ελληνες και για καθε θεση εργασιας γινονται καμια 300αρια αιτησεις! και εσενα σου δινουνε 2000+ Απλος εχεις καταντισει γελοιος με αυτα που γραφεις Το οτι ειναι εχθρικοι με τους ξενους το ξερω.Αλλα αυτοι θελαν να μπουνε στην Ευρωπη δεν τους βαλανε με το ζόρι.Και πρεπει να ειναι και πολυ ευχαριστημενοι οταν ο Βουλγαρος δεν εχει να φαει και αυτοι παιρνουνε μισθο 1000+ Ευρω!
Δεν ξερω ισως γιατι δεν ερχομαι απο Ελλαδα ισως επειδη εκανα παρεα μονο με ντοπιους?Δε ξερω γιατι? εμενα με σεβασμο μου φερονταν δεν ειδα τετοια συμπεριφορα απεναντι μου.
Παντος αυτο που ειπες παντος ειναι πολυ ενδιαφερον οτι αν εισαι πετυχημενος θα σε μισουνε ακομα περισσοτερο .Εχει εκει κανεναν Ελληνα πετυχημενο?ή ολοι ειναι με μούσια και ντυνοντε με τα αντιανεμικα και μενουνε στο ενοικιο?
Μπορεις να πας να δεις μονος σου στο ΦΕΚ.Εκτος και αν ο φιλος σου αυτος ειναι αλβανος οπως εσυ και τον εχουν σε κανα κοτερακι με ικα.εκει αλλαζει το πραγμα.