Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πολωνία είναι ο τύπος ξέκωλου βυζιά,μπούτια,κώλος δηλαδή κάπως χύμα,δεν έχουν τη φινέτσα των Ρωσίδων που θα βάλουν μακριά διαφανή φορέματα πιο επιτηδευμένα ούτε είναι το ξέκωλο ουκρανικού τύπου. Οταν η μία δείχνει τα βυζιά η άλλη τον κώλο η άλλη τις μπουτάρες κτλ δε γίνεται να μην καυλώσεις ασχέτως τι ατέλειες έχουν.Είναι η συνολική επίδραση.
Στήν Μόσχα πάντως πού είχα μείνει 3-4 μήνες παλιά, στά καλύτερα Clubs -Πού ήταν πανάκριβα- είχα πάθει πλάκα!!
Βέβαια μιλάω...πρίν 15 χρόνια τουλάχιστον.
-Υπερμουνάρες μέ full sexy ντυσίματα-

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτα τα γιατι ειναι που μας τρελαινουν
Τόν ρώτησα γιά νά καταλάβω άν είναι προαπαιτούμενο extra από τίς γκόμενες, γιά νά τόν συναντήσουν!!
Διότι κάθε γκόμενα...κάνει τά δικά της.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056
Τόν ρώτησα γιά νά καταλάβω άν είναι προαπαιτούμενο extra από τίς γκόμενες, γιά νά τόν συναντήσουν!!
Διότι κάθε γκόμενα...κάνει τά δικά της.

Μερικές φορές το ζητάω εγώ.Για να μη φας πόρτα σε μερικά μαγαζιά πρέπει να συνοδεύεσαι.Οπότε λες στη γκόμενα να πάτε μαζί και μετά ό,τι αρπάξεις.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056
Στήν Μόσχα πάντως πού είχα μείνει 3-4 μήνες παλιά, στά καλύτερα Clubs -Πού ήταν πανάκριβα- είχα πάθει πλάκα!!

Κίεβο που είχα πάει Decadence το 2008 να έχει γκόμενες που είχαν βγάλει το παντελόνι και χόρευαν μόνο με το στρινγκ και μπλουζίτσα από πάνω.Αυτό στο πιο high end κλαμπ του Κιέβου.Αυτό μόνο Ουκρανία το έχω δει,ανέβαινες στο VIP και ήταν οι γκόμενες υπερμουνάρες καθιστές με τις κυλότες μόνο γύρω από τον προύχοντα.Μπορούσες να ζητήσεις ό,τι ήθελες οι Ουκρανέζες ήταν πολύ sub.
Αυτό οι Πολωνέζες δεν το κάνουνε να βγάζουν φούστα ή παντελόνι στο κλαμπ και να μένουν με το στρινγκ.Θυμάμαι της άλλης ο κώλος ήταν τελείως παγωμένος όπως τη χούφτωνα στο σοφά του κλαμπ.
Αυτά μόνο Ουκρανία μπορούν να τα κάνουνε,εξωτερικό θα τις είχαν βιάσει.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056
Η Πολωνέζα καταφτάνει με σέξυ εσώρουχα για να δούμε.Τον δάγκωσε από το κρύο λέει στο ταξίδι από Πολωνία,χάλια οι δρόμοι από το χιονιά.Εντωμεταξύ στο πεντάστερο που είμαι όλο ουκρανικά μουνάκια βλέπω,κακοπερνάνε οι προσφυγοπούλες.Εχουν κάνει τους Αυστριακούς υπηρέτες τους.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056

Οι Πολωνέζες έχουν στάνταρντ συνταγή δε διαφέρουν πολύ.Κολλητό παντελόνι να φαίνεται η κωλάρα,ανοιχτό ντεκολτέ να φαίνονται οι βυζάρες,σούπερ μίνι ή μαύρο κοντό φόρεμα και σέξυ καλσόν με μαύρες μπότες ή τακούνια.Τις αναγνωρίζεις και στο εξωτερικό εύκολα.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056
Αυτό πού λές είναι μέγιστη αλήθεια έχω γυρίσει όλο τόν κόσμο, στήν Ανατολική Ευρώπη έχω πάει παντού τίς καλές εποχές.
Τώρα μόνο στήν Σερβία καί στήν Βοσνία πάω πού τίς θεωρώ ότι έχουν...τίς ωραιότερες γκόμενες!!

Εχεις δει εσύ Σερβία και Βοσνία να φασώνονται οι γκόμενες στα κλαμπ με αγνώστους?Αυτά που γίνονται Πολωνία δε γίνονται πουθενά στην ΕΕ.
Εχεις δει Αραπάδες να φορτώνουν Σερβία ή Βοσνία?

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κίεβο που είχα πάει Decadence το 2008 να έχει γκόμενες που είχαν βγάλει το παντελόνι και χόρευαν μόνο με το στρινγκ και μπλουζίτσα από πάνω.Αυτό στο πιο high end κλαμπ του Κιέβου.Αυτό μόνο Ουκρανία το έχω δει,ανέβαινες στο VIP και ήταν οι γκόμενες υπερμουνάρες καθιστές με τις κυλότες μόνο γύρω από τον προύχοντα.Μπορούσες να ζητήσεις ό,τι ήθελες οι Ουκρανέζες ήταν πολύ sub.
Αυτό οι Πολωνέζες δεν το κάνουνε να βγάζουν φούστα ή παντελόνι στο κλαμπ και να μένουν με το στρινγκ.Θυμάμαι της άλλης ο κώλος ήταν τελείως παγωμένος όπως τη χούφτωνα στο σοφά του κλαμπ.
Αυτά μόνο Ουκρανία μπορούν να τα κάνουνε,εξωτερικό θα τις είχαν βιάσει.
Εγώ στά Clubs πού λέω στήν Μόσχα, ήταν κυριλέ μόνο χορός ποτό καί φαγητό σέ καμία περίπτωση γιά Sex!!
Απλά είχαμε πάει μία όμαδα ατόμων γιά νά στήσουμε...τόν ήχο καί τούς Djs!!

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056
Εγώ στά Clubs πού λέω στήν Μόσχα, ήταν κυριλέ μόνο χορός ποτό καί φαγητό σέ καμία περίπτωση γιά Sex!!
Απλά είχαμε πάει μία όμαδα ατόμων γιά νά στήσουμε...τόν ήχο καί τούς Djs!!

Στα κλαμπς της Μόσχας λένε οτι φορτώνεις.Θέλω να πάω στο Icon,το Oblaka και το Siberia.Δεν ξέρω τι ατμόσφαιρα έχει θεωρούνται εντυπωσιακά.
Κίεβο είχε μόνο 2-3 κλαμπ άξια λόγου γενικά πενιχρή νυχτερινή ζωή σε σχέση με Βαρσοβία.Κίεβο,Μόσχα,Βαρσοβία μπορεί να κάνεις One night stands.
Πάντως οι ξένες Πολωνία Ουκρανές,Λευκορρωσίδες,Λεττονές διαμαρτύρονται για τους Πολωνούς άντρες.Δεν είδα καμία να λέει τι γαμάτοι που είναι οι Πολωνοί.Το δουλεύουν όμως το πολωνικό άπταιστα.Πολωνία γαμάς εύκολα ξένες όπως και Πολωνέζες εξωτερικό.

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εχεις δει εσύ Σερβία και Βοσνία να φασώνονται οι γκόμενες στα κλαμπ με αγνώστους?Αυτά που γίνονται Πολωνία δε γίνονται πουθενά στην ΕΕ.
Εχεις δει Αραπάδες να φορτώνουν Σερβία ή Βοσνία?
Οχι αυτά δέν παίζουν ούτε Σερβία ούτε Βοσνία, σέ καμία περίπτωση!!
Αλλά επειδή πήγαινα επαγγελματικά τά τελευταία χρόνια, γνώρισα γκόμενες...εκεί καί πάω!
Στα κλαμπς της Μόσχας λένε οτι φορτώνεις.Θέλω να πάω στο Icon,το Oblaka και το Siberia.Δεν ξέρω τι ατμόσφαιρα έχει θεωρούνται εντυπωσιακά.
Κίεβο είχε μόνο 2-3 κλαμπ άξια λόγου γενικά πενιχρή νυχτερινή ζωή σε σχέση με Βαρσοβία.Κίεβο,Μόσχα,Βαρσοβία μπορεί να κάνεις One night stands.
Τώρα δέν ξέρω τί παίζει, πάντως νά ξέρεις ότι η Μόσχα έχει από τά πιό ακριβά Clubs πού υπάρχουν!!

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056
Οχι αυτά δέν παίζουν ούτε Σερβία ούτε Βοσνία, σέ καμία περίπτωση!!
Αλλά επειδή πήγαινα επαγγελματικά τά τελευταία χρόνια, γνώρισα γκόμενες...εκεί καί πάω!

Τώρα δέν ξέρω τί παίζει, πάντως νά ξέρεις ότι η Μόσχα έχει από τά πιό ακριβά Clubs πού υπάρχουν!!

Εχει και σκληρό face control,οι ξένοι πάνε κυρίως στο Icon,στα άλλα πάνε Ρώσοι.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056
Πολωνία μόνο Βαρσοβία έχω δει κάπως face control.Αλλιώς τους αφήνουν όλους.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πολωνία μόνο Βαρσοβία έχω δει κάπως face control.Αλλιώς τους αφήνουν όλους.
Πιστεύω ότι ο Ελληνοψωλέας ούτε εκεί στήν Βαρσοβία, είναι ικανός νά γαμήσει!!
Τόν έχουν χαζέψει... οι Ελλεηνίδες.

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056
Οι Ελληνίδες είναι πολύ σπασαρχίδες και dominant σε σχέση με τις Σλάβες.Ηταν μία στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας σήμερα και φώναζε χαλί τον είχε κάνει τον Ελληναρά.Οι Σλάβες μιλάνε ήρεμα και χαμηλόφωνα.Με το που βγαίνεις από Πολωνία βλέπεις τη διαφορά,όλες είναι νευρικές.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι Ελληνίδες είναι πολύ σπασαρχίδες και dominant σε σχέση με τις Σλάβες.Ηταν μία στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας σήμερα και φώναζε χαλί τον είχε κάνει τον Ελληναρά.Οι Σλάβες μιλάνε ήρεμα και χαμηλόφωνα.Με το που βγαίνεις από Πολωνία βλέπεις τη διαφορά,όλες είναι νευρικές.
Αυτό πού λές είναι μεγάλη αλήθεια!!
Μία "Γκόμενα" χορεύτρια πού έχω στήν Σερβία, όταν μού μιλάει, σχεδόν δέν τήν ακούω,
καί όταν τή ρωτάω γιατί δέν μιλάς πιό δυνατά, μού λέει δέν είναι ωραίο...καί ούτε sexy!!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936
Αναχωρώ τώρα από Βαρσοβία με τα αρχίδια άδεια και τις τσέπες που λέει ο λόγος.Επόμενος σταθμός Βιέννη,πάω σήμερα νσ ρίξω καναν πούτσο.
Κι απο Δευτερα (η αμαξα γινεται κολοκυθα) τα κεφαλια μεσα φακορυζο για οικονομια, 12ωρα στο φουλ και καμαρουλα μια σταλια 2×2. Ζωαρα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
1.7 μεροκαματα του αρχοντος

Σαν να ειχε μεινει Ελλαδα να δουλευει υπαλληλος στους γονους και τους ψωλαδες και να ειχε φαει...50 ευρω σε Σαββατιατικη εξοδο...
Και να μη γαμουσε κιόλας ενώ θα κερναγε την βρομιάρα από τα πατησια που ζει δίπλα στους τσαινα και στους μαύρους

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936
Αρα ο Κμν2, εκανε ενα ταξιδι στην Πολωνια εφαγε δυο μπριζολες, πηρε το ματακι του στα κλαμπ για χειρωνακτικη εργασια, μισθωσε μια αλλοδαπη για ερωτικες υπηρεσιες (η οποια ανετα μπορει να δουλευε και σε συνεργειο καθαρισμου στην ελλαδα) αφησε και τα ρεστα του εκει, αλλα δεν μπορεσε να σκαρφαλωσει πολωνεζα. Κατα τα αλλα εχει φουλ και ευκολο μ@υνι για καμακι εκει. Ο'τι να' ναι..:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom