Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Αναχωρώ τώρα από Βαρσοβία με τα αρχίδια άδεια και τις τσέπες γεμάτες που λέει ο λόγος.Επόμενος σταθμός Βιέννη,πάω σήμερα νσ ρίξω καναν πούτσο.Περιμένει η τρελιάρα Πολωνέζα χωριατοπούλα,καταφτάνει απο το χωριό να απολαύσει balkan πέος.

Αρχοντα Βιεννη πας τρενατος η αεροπλανατος;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Οι τσέπες γεμάτες πώς ρε τυπε;
Αφού πληρώνεις για τα πάντα και μάλιστα αδρά.
Και με 5000€, αν σου φεύγει κανένα 2.5χιλιαρο μίνιμουμ για γαμήσια και ποτά/φαγητά με τις βίζιτες, αναρωτιέμαι αν στο τέλος του μήνα έχεις πάνω από 500€ στην τσέπη.
Τον λένε Κμαν και στα αρχιδια του

Συνημμένα

• Screenshot_20240107-160819~2.png
    Screenshot_20240107-160819~2.png
    250,6 KB · Εμφανίσεις: 30

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
Οι τσέπες γεμάτες πώς ρε τυπε;
Αφού πληρώνεις για τα πάντα και μάλιστα αδρά.
Και με 5000€, αν σου φεύγει κανένα 2.5χιλιαρο μίνιμουμ για γαμήσια και ποτά/φαγητά με τις βίζιτες, αναρωτιέμαι αν στο τέλος του μήνα έχεις πάνω από 500€ στην τσέπη.
Γεμάτες αποδείξεις από εστιατόρια

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
Έχετε φαγωθεί ρε μαλακες να λέτε για τον ΚΜΑΝ ότι πληρώνει για να γαμησει

Λες και η Σουλα από το Μενιδι που είναι γύφτισσα από τη μεριά της γιαγιάς της ,κάθεται στο τζάμπα να τη γαμησετε , δε θα δώσετε σε καφέδες ,ποτά ,φαγια

Και εγώ θεωρώ ότι ξοδεύει πολλά και το έχει παρεχεσει με τις μπριζόλες (και εγώ αργεντινικες τρώω ρε ΚΜΑΝ, δε τις ποστάρω) αλλά κάπου ελεος

Βάλτε και εσείς τι γαματε στο τζάμπα ,να βάλω και εγώ , να γελάσουμε όλοι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
Έφαγα χτες μια Περουβιανα, Λατιν με βυζαρες (αν και προτιμώ σλαβες)

Τα φαγια μας ,ποτά μας ,ταξί, μου πήγαν 80 ευρώ . Και δεν ήταν και από τα τοπ μουνια που έχω φάει.

Έβγαινα με μια Ιταλίδα ,μουναρα, μια από τις καλύτερες που είχα , την πήγα στα καλύτερα.

Έχω σκάσει 500 ευρώ για δείπνα με μουνια , και μιλάτε μερικοί λες και το μουνι είναι τζάμπα.

Αν ήταν τζάμπα δεν θα τη βγάζανε κάποιοι με πεπονια

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056
Εχουμε γίνει οι σπόνσορες του χιονιού.Δάγκωσα τα αρχίδια μου από το ψωλόκρυο.

5un7IP.jpg

Τώρα Αυστρία ζεσταίνω το δωμάτιο προς υποδοχή της χωριατοπούλας Πολωνέζας.Θα ακολουθήσει γλέντι τριμούβερτο.

wJmljH.jpg

jXMBgI.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056
Πάντως το ψωλόκρυο έχει πλεονεκτήματα.Ολες ονειρεύονται τη ζεστή αγκαλιά του σπόνσορος.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056
Τρελοπολωνέζες χτυπιούνται και επισκόπηση στόχων.Βαλκανικά γεράκια σε αναμονή.

Διασχίζοντας τη φωταγωγημένη Nowy Swiat με προορισμό τα κλαμπ της Μαζοβιέτσκα.Κάθε δεντράκι συμβολίζει μια Πολωνέζα βυζαρού.Ξέρεις οτι πρόκειται να περάσεις καλά.Μαγική σλαβική ατμόσφαιρα.

tRB46d.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Τρελοπολωνέζες χτυπιούνται και επισκόπηση στόχων.Βαλκανικά γεράκια σε αναμονή.

Αρχοντα ορμηξες στο ξανθο δεξια; Μοιαζει με αρνακι που βοσκαει αμεριμνο 2 μετρα απο το στομα του βαλκανιου λυκου

1704660889139.png

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056
Αρχοντα ορμηξες στο ξανθο δεξια; Μοιαζει με αρνακι που βοσκαει αμεριμνο 2 μετρα απο το στομα του βαλκανιου λυκου

1704660889139.png

Αυτή όλο κοίταζε.Είναι λίγο κωμικό το σκηνικό στο Ρίτουαλ.Μόλις σκας καρφώνουν οι μισές βολτάροντας κοντά σου με την ελπίδα να τις κεράσεις σαμπάνια.Αυτομάτως ανεβαίνουν τα στάνταρντς σου και πας για τα θεόμουνα οπότε τις αγνοείς.Στην αρχή τα παίζεις από το υψηλό επίπεδο εμφάνισης και τα σέξυ ντυσίματα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.870
Πόντοι
2.606
Άρχοντα φατα όλα τα λεφτά μην αφήσεις δεκάρα σε κληρονόμους σαν και σένα εδω παίζουν πρέφα σε καφενέδες η τα κανουν μασουρια γαμησε τα όλα καντα χαρτοπολεμο κάνε αυτό που γουστάρεις παν από όλα και μην ακούς κανέναν

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Άρχοντα φατα όλα τα λεφτά μην αφήσεις δεκάρα σε κληρονόμους σαν και σένα εδω παίζουν πρέφα σε καφενέδες η τα κανουν μασουρια γαμησε τα όλα καντα χαρτοπολεμο κάνε αυτό που γουστάρεις παν από όλα και μην ακούς κανέναν
οταν φτασω στην ηλικια σου αυτο θα κανω.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056
Πάντως τώρα οι μικρές σου την πέφτουν στην ψύχρα για τριολέ.Θέλουν μεζέ και για τη φίλη τους.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πάντως τώρα οι μικρές σου την πέφτουν στην ψύχρα για τριολέ.Θέλουν μεζέ και για τη φίλη τους.
Εγώ αυτό πού δέν καταλαβαίνω φίλε Balkan ξέρεις τί είναι ?
Εφόσον πάς αποφασισμένος καί μέ "Κλεισμένα γυναικεία επαγγελματικά ραντεβού" γιατί νά τραβιέσαι σέ Club σέ εστιατόρια κτλ ?
Δέν γίνεται σέ πιό απλή φάση... νά παίξουν τά Date αυτά ?

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056
Σε αυτή την ξανθιά την έπεσα κάπου 188 ύψος.Ηταν με μια μελαχρινή ακόμα ψηλότερη εντυπωσιακές και οι δύο.Η ξανθιά ήταν πάρα πολύ ωραία στο πρόσωπο.
Εντυπωσιακό σώμα,φοβερά πόδια,εννιάρι σίγουρο.Τέτοιες δε σου κάθονται Πολωνία μόνο Ρωσία,Λευκορρωσία παίζει να γαμήσεις τέτοιο επίπεδο.

7Uiz9U.jpg

Εδώ η ψηλή μελαχρινή φίλη της φοβερής ξανθιάς στο κινητό.

Μετά στο Ενκλάβα χρύπησα αυτή που γλύφει το καλαμάκι στο τέλος.Μίλαγε μόνο πολωνικά,ήμουν υπο την επήρρεια της σαμπάνιας.Γούσταρε κάπως τελικά την έφαγε άλλος Πολωνός.

Η ξανθιά βυζαρού με τα τακούνια που χορεύει δίπλα της έκανε συνεχώς βόλτες δίπλα μου αλλά δε μου άρεσε τόσο να σπονσοράρω.
Μία άλλη που αχνοφαίνεται στις φωτό είχε σκύψει στα γόνατα του Πολωνού και έδειχνε τα πσντα όλα,μόνο πίπα δεν έκανε.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.952
Πόντοι
1.056
Εγώ αυτό πού δέν καταλαβαίνω φίλε Balkan ξέρεις τί είναι ?
Εφόσον πάς αποφασισμένος καί μέ "Κλεισμένα γυναικεία επαγγελματικά ραντεβού" γιατί νά τραβιέσαι σέ Club σέ εστιατόρια κτλ ?
Δέν γίνεται σέ πιό απλή φάση... νά παίξουν τά Date αυτά ?

Δεν πάω κλεισμένος πλήρως.Εχω τα έτοιμα κοννέ αλλά κρατάω και ελευθερία κινήσεων και χτυπάω και στο live clubs,malls και δρόμο.Τώρα έκανε ψωλόκρυο οποτε δρόμος δεν έπαιζε σε 5 λεπτά είχες ξεπαγιάσει και μουλιάσει.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν πάω κλεισμένος πλήρως.Εχω τα έτοιμα κοννέ αλλά κρατάω και ελευθερία κινήσεων και χτυπάω και στο live clubs,malls και δρόμο.Τώρα έκανε ψωλόκρυο οποτε δρόμος δεν έπαιζε σε 5 λεπτά είχες ξεπαγιάσει και μουλιάσει.
Στά κονέ πού έχεις κλείσει γιά Sex, είναι "Προαπαιτούμενο" νά τίς πάς σέ καλά μαγαζιά Clubs εστιατόρια κτλ,
η τό κάνεις γιά τήν πάρτη σου ώστε κατά κάποιο τρόπο νά δείχνεις άπλας, καί νά έχεις καλύτερο...Service από τίς μούνες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom