Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 7.987
- Πόντοι
- 1.056
Ελβετούς καμάκια πάντως έχω δει Πολωνία,Ουκρανία.Σκανδιναυούς όντως έχει πιο πολλούς.
Κατέβηκα στο μπαρ του ξενοδοχείου είχε κάτι Ουκρανέζες εξώλεις και προώλεις.Πιάσαμε την κουβέντα,μου λένε με 1000 ζλότυ ερχόμαστε στο δωμάτιό σου,κάνουμε τα πάντα όλα.
Για ποση ωρα;
Τις κρατάς όσο θες φαντάζομαι.Μου είπαν οτι αράζουν κάθε νύχτα στο ξενοδοχείο είναι το βραδινό τους επάγγελμα,το πρωί είναι kosmetolog.
Η συνηθης ταριφα ειναι 1000ρικο για κανα 3ωρο
1000 και τις δύο μαζί.
1000 και οι δυο για ολη τη νυχτα ειναι τζαμπα. Μαλλον εννοουσαν καμια ωρα η δυο. Αλλα αμα δεν ηταν και ωραιες, λογικο ειναι να ριξουν τις τιμες, αφου ο ανταγωνισμος στην πολη ειναι τεραστιος.
Μιλήσαμε κιόλας,ξέρεις πώς είναι αυτά.Ανάλογα και με τον πελάτη.Βασικά κατάλαβα οτι είναι της δουλειάς αλλά έπιασα κουβέντα να δω τι παίζει.
Σε τι γλωσσα;
Ρωσικά,πολωνικά.Ηταν πολύ άνετη συζήτηση.
Αν μπορεις και μιλας σε αυτες τις γλωσσεις εχεις ενα εξτρα 1000% αβανταζ
Μονο με αγγλικα πεφτεις σε κατω απο το 20% των δυνατοτητων και πολυ λεω
Όλη μέρα στο ξενοδοχείο ήσουν ρε ναυάγιο και έκανες google translate τις πολωνικές πορνοαγγελίες και έπαιρνες τηλέφωνα και σου απαντούσαν πολωνικά οπότε δεν κατάφερες ούτε καν να γαμήσεις οπότε έκανες βόλτες σαν χαζός μόνος σου χριστουγεννιάτικα ενώ οι πολωνοί ήταν με παρέες και με τις γκόμενες τους.
Πιο πανω στα σχολια του Syrios ειχες κανει "like" αρα συμφωνεις με αυτα που σου εγραψε..Τυπε δεν ξερω πως εβγαλες το παραπανω συμπερασμα απο τα σχολια μου
Google translate τυπε; Γιατι μεχρι προχθες ελεγες οτι με κατι λεξουλες εισαι ακομη και την ψιλο παλευεις.Ρωσικά,πολωνικά.Ηταν πολύ άνετη συζήτηση.
Φαγωθηκες με Πολωνία ......Αν μπορεις και μιλας σε αυτες τις γλωσσεις εχεις ενα εξτρα 1000% αβανταζ
Μονο με αγγλικα πεφτεις σε κατω απο το 20% των δυνατοτητων και πολυ λεω
Φαγωθηκες με Πολωνία ......
έλα Ζάμπια Ζιμπάμπουε Κένυα Σιέρα Λεόνε που ξέρεις αγγλικά κ θα γίνει συννενόηση 100%
Τα καλύτερα μουνιά τα γαμάνε οι Πολωνοί.Είναι και ψιλοάδικο ξένοι που είναι πιο εμφανίσιμοι να αρκούνται σε μπάζα στις χώρες τους και να τους βγάζουν και την πίστη ενώ οι Πολωνοί γαμάνε αφρό στο χαλαρό.
Είναι η ντόπια νοοτροπία κυρίως από τις γυναίκες αλλά και τους άντρες που το προκαλεί αυτό.
Ολες εδώ κάνουνε κρα για γκόμενο,δε βλέπεις φεμινισμούς,δυνατές γυανίκες κτλ.Τα rajstopy(μίνι με καλσόν) και μπότες με τακούνια δίνουν και παίρνουν.Είδα όμως και μερικές lesbes.Να είναι η μία με την κουστουμιά ή και το παπιγιόν και η άλλη με το αέρινο φορεματάκι χεράκι χεράκι.Στα κλαμπ όμως δε βλέπεις γυναίκες να φιλιούνται στο στόμα όπως Τσεχία,παίζει όμως να πιάσει η μία τα βυζιά της άλλης.
Βλέπω εδώ επίσης και πολλούς μαλάκες Γάλλους και ορίτζιναλ Γάλλους και Αραβογάλλους.
Συνήθως οι αγγλόφωνες αραπινες είναι πιο άσχημες από της γαλλόφωνες κ πορτογαλοφωνεςΜονο Γκανα τυπε