Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.801
Πόντοι
1.056
O Τσάινας όντως μίλαγε άπταιστα πολωνικά.Μπορεί και καλύτερα από τη γκόμενα που είχε μάλλον ουκρανική προφορά.
Γενικώς οι ξένοι που βλέπεις εδώ με καλές γκόμενες συνήθως είναι μονιμάδες,πού και πού όμως βλέπεις και τους Ιταλούς,Ισπανούς,Λατίνους,Τούρκους με τα tinder dates.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.353
Πόντοι
446
Αν δεν μάθεις τη γλώσσα της χώρας που επισκέφθεσε συχνά και ειδικά όταν πας επαρχία μη περιμένετε να ρίξετε γκόμενα μόνο με τα αγγλικά γιατί η πλειοψηφία των χωρών της ευρώπης και ειδικά στην επαρχία αγγλικά γιοκ. Σκεφτείτε τους ξένους υπήκοους που ήρθαν και μένουν Ελλάδα θέλουν δε θέλουν μαθαίνουν τα ελληνικά για να συννενοούνται με τους γηγενείς της περιοχής. Παράδειγμα οι γυναίκες της ανατολικής ευρώπης που δουλεύουν στα μασατζίδικα της Αθήνας που ρίχνουμε μανίκι έχουν μάθει τα ελληνικά γιατί σχεδόν κανένας έλληνας δεν ξέρει τι μητρική τους γλώσσα η μόνη που έχει σε πολύ καλό επίπεδο τα ελληνικά είναι η πολωνέζα Αλίνα στην ιασώνος δεν καταλαβαίνεις την προφορά της αν είναι ξενική η όχι. Αυτά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Αφου εχει τοσο καμακι εκει οπως λες εσυ γιατι ενοικιαζεις με χρονοχρεωση κορασιδες του χωρου. Δηλαδη ειναι σαν να πηγαινεις στο jumbo με το παιχνιδι σου. Και απο την αλλη σε ποια γλωσσα θα υπαρχει επικοινωνια με τις υποψηφιες καμακωμενες-στα Σουαχιλι; Κατι τετοιες ονειροπαρμενες ιστοριες ελεγες και του Τζωρτζ71 και οταν πηγε ο τυπος επανω εμεινε στα κρυα του λουτρου και ειδε τελικα οτι ειναι ανθρακας ο θυσαυρος.

Τυπε δεν ξερω πως εβγαλες το παραπανω συμπερασμα απο τα σχολια μου:

1704306961011.png

Βασικα αυτα που βιωσα στις λιγες μερες επιβεβαιωνουν οσα λεει ο κμαν εδω και καιρο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Αν δεν μάθεις τη γλώσσα της χώρας που επισκέφθεσε συχνά και ειδικά όταν πας επαρχία μη περιμένετε να ρίξετε γκόμενα μόνο με τα αγγλικά γιατί η πλειοψηφία των χωρών της ευρώπης και ειδικά στην επαρχία αγγλικά γιοκ. Σκεφτείτε τους ξένους υπήκοους που ήρθαν και μένουν Ελλάδα θέλουν δε θέλουν μαθαίνουν τα ελληνικά για να συννενοούνται με τους γηγενείς της περιοχής. Παράδειγμα οι γυναίκες της ανατολικής ευρώπης που δουλεύουν στα μασατζίδικα της Αθήνας που ρίχνουμε μανίκι έχουν μάθει τα ελληνικά γιατί σχεδόν κανένας έλληνας δεν ξέρει τι μητρική τους γλώσσα η μόνη που έχει σε πολύ καλό επίπεδο τα ελληνικά είναι η πολωνέζα Αλίνα στην ιασώνος δεν καταλαβαίνεις την προφορά της αν είναι ξενική η όχι. Αυτά.

Η σπονσορετα που πηδηξα ειναι αποφοιτη Αγγλικης Φιλολογιας

Μου λεγε πως τα Ελληνικα της φαινονται φοβερα δυσκολη γλωσσα

Και για εμας νομιζω τα Πολωνικα δεν ειναι και απο τις πιο ευκολες. Αμα τους ακους να μιλανε γρηγορα, χανεις τη μπαλα...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216

Και για εμας νομιζω τα Πολωνικα δεν ειναι και απο τις πιο ευκολες. Αμα τους ακους να μιλανε γρηγορα, χανεις τη μπαλα...
Με το πουλί στο χέρι έμεινες χαχα

Καφέ στο πολωνικό γρηγόρη , βόλτες μόνος σαν χαζός και μετά τον έπαιζες στο ξενοδοχείο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.353
Πόντοι
446

όταν ξέρεις τη γλώσσα και τη διάλεκτο τους απτιαστα μιλάς με υπερηχητική ταχύτητα με τον άλλον και δεν το καταλαβαίνεις ο ίδιος, όπως μιλάμε οι έλληνες μεταξύ μας οι ξένοι δεν χαμπαριάζουν χριστό τι λέμε. Επιπλέον είναι στον άνθρωπο πόσο γρήγορα θα μάθει τη γλώσσα ιταλός που γνώρισα πρίν αρκετά χρόνια ήξερε αρκετές ελληνικές λέξεις και τα έλεγε με καθαρή ελληνική προφορά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
όταν ξέρεις τη γλώσσα και τη διάλεκτο τους απτιαστα μιλάς με υπερηχητική ταχύτητα με τον άλλον και δεν το καταλαβαίνεις ο ίδιος, όπως μιλάμε οι έλληνες μεταξύ μας οι ξένοι δεν χαμπαριάζουν χριστό τι λέμε. Επιπλέον είναι στον άνθρωπο πόσο γρήγορα θα μάθει τη γλώσσα ιταλός που γνώρισα πρίν αρκετά χρόνια ήξερε αρκετές ελληνικές λέξεις και τα έλεγε με καθαρή ελληνική προφορά.

Απο δω και περα ισως υπαρξουν Ελληνες που θα ενδιαφερθουν να μαθουν Πολωνικα, στη γενια μας ηταν ελαχιστοι, δεν ξερω αν η Πολωνια προσφερε και σπουδες παλιοτερα οπως Ρουμανια, Βουλγαρια, κλπ απο γνωστους μου δεν ξερω κανεναν να πηγε για σπουδες η να εχει ασχοληθει με τη γλωσσα. Για τους νεους ομως που ψαχνονται σημερα, ισως αξιζει, γιατι ειναι ανερχομενη χωρα ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. Εχει 40 εκατομμυρια μεσα και αλλα 20 εκατομμυρια εξω απ τη χωρα. Συν φυσικα τις ευκαιρες για καμακι, κλπ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Η Πολωνία έχει χαθεί από το χαρτί του σεξοτουρισμου από το 2004 και μετά
Που σκατα ξετρυπωσατε αυτή τη χώρα πραγματικά δεν ξέρω.
Περιμένω ανταπόκριση από Ελβετία του 7ου αιώνα μΧ όταν οι βυζαντινοί γαμουσαμε σπονσορετες τις χωριατισσες των Άλπεων

ελεος :confused:.

μονο Ζιμπάμπουε ρε νιαμου :takethis::takethis::takethis:

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.353
Πόντοι
446
Απο δω και περα ισως υπαρξουν Ελληνες που θα ενδιαφερθουν να μαθουν Πολωνικα, στη γενια μας ηταν ελαχιστοι, δεν ξερω αν η Πολωνια προσφερε και σπουδες παλιοτερα οπως Ρουμανια, Βουλγαρια, κλπ απο γνωστους μου δεν ξερω κανεναν να πηγε για σπουδες η να εχει ασχοληθει με τη γλωσσα. Για τους νεους ομως που ψαχνονται σημερα, ισως αξιζει, γιατι ειναι ανερχομενη χωρα ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. Εχει 40 εκατομμυρια μεσα και αλλα 20 εκατομμυρια εξω απ τη χωρα. Συν φυσικα τις ευκαιρες για καμακι, κλπ
Η γυναικα δεν πρεπει να ειναι επηρεασμενη απο τη φεμινιστικη ιδεολογια ανεξαρτητος εθνικοτητας ειδικα στη Δυση που εγινε μαστιγα, αν βρεις παραδοσιακη γυναικα και εκτιμαει τα 5 ουσιωδη πραγματα που της προσφερεις σαν ατομο π.χ μια βοηθεια/ συμβουλη, ενα πιατο φαι κλπ για αυτην θα κανεις τα αδυνατα δυνατα για να μην τη χασεις. Πριν λιγα χρονια ειχα γνωρισει μια βραζιλιανα απο μικρη πολη της βραζιλιας στο εξωτερικο καναμε χημεια, ταιριαζαμε της προσφερα ουσιωδη βοηθεια και πραγματα ναι μεν ελεγε ευχαριστω αλλα δεν το εκτιμουσε πολυ κατα βαθος στο τελος ειχα κουραστει με την κυκλοθυμια και αρχισα να απομακρυνομαι για τα καλα τοτε αρχισε να με εκτιμαει σαν ατομο γιατι ημουνα ο μονος οπως μου ειπε που της φερθηκα καλα και δεν ειχε προβληματα αλλα της ειπα ειναι αργα και ετσι χωρισανε οι δρομοι μας. Γνωρισα μια κινεζα το 2021 της ειχα προσφερει καποια πραγματα και συμβουλες για καποια προβληματα που ειχε και με ευχαριστησε στο επακρο και μου ανοιγε τα ποδια της διαπλατα και με παρακαλαγε να την γαμαω οποτε συναντιομασταν, δεν ειναι τοπ μουνι αλλα αξιζε η γυναικα γιατι εκτιμησε την προσφορα μου σαν ατομο. Αυτα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.967
Πόντοι
456
Η Πολωνία έχει χαθεί από το χαρτί του σεξοτουρισμου από το 2004 και μετά
Που σκατα ξετρυπωσατε αυτή τη χώρα πραγματικά δεν ξέρω.
Περιμένω ανταπόκριση από Ελβετία του 7ου αιώνα μΧ όταν οι βυζαντινοί γαμουσαμε σπονσορετες τις χωριατισσες των Άλπεων

ελεος :confused:.

μονο Ζιμπάμπουε ρε νιαμου :takethis::takethis::takethis:
Για σεξοτουρισμό δεν είναι,αλλά για αυτό που κάνει ο kman είναι μια χαρά,
ειδικά με ότι έχει συμβεί σε Ρωσία και Ουκρανία.
Που αλλού να πάει για να κάνει αυτά που κάνει;

Kάποτε του είχα πει να πηγαίνει σε σλαβικά πάρτι και αντίστοιχα events στη Γερμανία,
όπου γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.
Αλλά αυτός θέλει όλη την εμπειρία, οπότε πάει Πολωνία που στην ηλικία του είναι ότι πρέπει
μιας και η μόνη επιλογή είναι το σπόνσορινγκ.

Τέσπα, τζάμπα μελάνι....
Θα πεταχτεί πάλι κανένας και θα πει ότι θα μπορούσε να πάρει 2 call girls ή να πάει FKK..
O kman θέλει κάτι συγκεκριμένο, πάει και το βρίσκει χωρίς να ενοχλεί κανέναν και έχεις τους σπασαρχίδες να του λένε τι θα εκαναν στη θέση του, λες και τους ρώτησε κανείς..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Για σεξοτουρισμό δεν είναι,αλλά για αυτό που κάνει ο kman είναι μια χαρά,
ειδικά με ότι έχει συμβεί σε Ρωσία και Ουκρανία.
Που αλλού να πάει για να κάνει αυτά που κάνει;

Kάποτε του είχα πει να πηγαίνει σε σλαβικά πάρτι και αντίστοιχα events στη Γερμανία,
όπου γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.
Αλλά αυτός θέλει όλη την εμπειρία, οπότε πάει Πολωνία που στην ηλικία του είναι ότι πρέπει
μιας και η μόνη επιλογή είναι το σπόνσορινγκ.

Τέσπα, τζάμπα μελάνι....
Θα πεταχτεί πάλι κανένας και θα πει ότι θα μπορούσε να πάρει 2 call girls ή να πάει FKK..
O kman θέλει κάτι συγκεκριμένο, πάει και το βρίσκει χωρίς να ενοχλεί κανέναν και έχεις τους σπασαρχίδες να του λένε τι θα εκαναν στη θέση του, λες και τους ρώτησε κανείς..
Εγώ στη θέση του θα πήγαινα Αγκόλα και Μοζαμβίκη :confused:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.801
Πόντοι
1.056
Κλασσική Πολωνία.Τετάρτη βράδυ,καθημερινή και ζευγάρια παντού στο εστιατόριο.Σλαβικοί ρομαντισμοί.

e9Zxjv.jpg

c46wbv.jpg

Η γκόμενα επιθεωρεί την ανθοδέσμη που άφησε ο καλός της.

3yh2sk.jpg

Αλμυρός ο λογαριασμός αλλά φοβερό μπριζολικό,το καλύτερο που έχω φάει στη Βαρσοβία.Αξιζε τον κόπο.

xfUgim.jpg

zklwo2.jpg

Γενικά οι Σλάβοι είναι του ευ ζειν και ευ γαμείν.Συμφωνώ με το σλαβικό Weltanschauung και lifestyle.
Αμα δεις ανδροπαρέες απλά έχουν μαζευτεί για να συζητήσουν σοβαρά ζητήματα μακριά από γκόμενες.Αλλιώς είναι ζευγάρια,οι γκόμενες ψοφάνε για καβαλιέρους,άκρατος ρομαντισμός.

Αύριο έρχεται μια νέα σπονσορέτ από Καλίς πολύ τρελιάρα.Αμα δεν έρθει γιατί δεν έχει πού να αφήσει τη γάτα της ως συνήθως θα γαμήσω την κλασική Λετονή που έχω εδώ.Με έχει καλέσει και Ρωσίδα Πράγα αλλά θέλω να δρέψω τους καρπούς της βαρσοβιανής νύχτας στα high end club το ΠΣΚ τώρα που έπιασα τι παίζει.Την Κυριακή καταφτάνει η άλλη Πολωνέζα Βιέννη και έχω υποσχθεί να πάω να ρίξω κανάν πούτσο.Για να δούμε.Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.967
Πόντοι
456
Εγώ στη θέση του θα πήγαινα Αγκόλα και Μοζαμβίκη :confused:
Εγώ τύπε κάποτε πάρκαρα σε τέτοιες χώρες το Tinder προφίλ μου αλλάζοντας τοποθεσία για να τιγκάρω στα γρήγορα likes και superlikes,ώστε όταν το επαναφέρω στην τοποθεσία μου να εμφανίζομαι πρώτο τραπέζι πίστα.
Αλλά και πάλι έβλεπα πίσω από τον κόρφο μου, μήπως με έχει πάρει στο κατόπι καμία με τόξο και κόκκαλο στην αφάνα:confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.967
Πόντοι
456
Αλμυρός ο λογαριασμός αλλά φοβερό μπριζολικό,το καλύτερο που έχω φάει στη Βαρσοβία.Αξιζε τον κόπο.

xfUgim.jpg
Εσύ πήγαινε όταν γυρίσεις να κάνεις τίποτα εξετάσεις που την είδες κανίβαλος και κατεβάζεις και τα κοκτέιλ το ένα μετά το άλλο, γιατί τζάμπα τα κολλάς τα ένσημα νομίζω..

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.801
Πόντοι
1.056
Τα κοκταίηλ στο κλαμπ το Σάβατο ήταν μάπα.Είχα hangover μέχρι το επόμενο βράδυ.Την παραμονή ήπια τρία ποτήρια σκέτη Belvedere με χυμό και δύο ή τρία Jack Daniels με κόλα συν ένα μπουκάλι Sancere και δεν είχα ούτε πονοκέφαλο ούτε τίποτα.Τα κοκταίηλ κάναν τη ζημιά.Οι γκόμενες είναι ηλίθιες,κοιτάνε χρώματα και γεύση αντί για ποιότητα και γουστάρουν κοκταίηλ και σε παρασέρνουνε.
Γενικά ό,τι μαλακία υπάρχει σε φαί και πιώμα αυτό παραγγέλνουνε οι γκόμενες.Είναι φοβερό.Ποιος άντρας θα πάει να φάει σούσι?Εκτός αν είναι Ιάπων φανατικός που λέει ο λόγος.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Τα κοκτέηλ στο κλαμπ το Σάβατο ήταν μάπα.Είχα hangover μέχρι το επόμενο βράδυ.Την παραμονή ήπια τρία ποτήρια σκέτη Belvedere με χυμό και δύο ή τρία Jack Daniels με κόλα συν ένα μπουκάλι Sancere και δεν είχα ούτε πονοκέφαλο ούτε τίποτα.Τα κοκταίηλ κάναν τη ζημιά.Οι γκόμενες είναι ηλίθιες,κοιτάνε χρώματα και γεύση αντί για ποιότητα και γουστάρουν κοκταίηλ και σε παρασέρνουνε.
Γενικά ό,τι μαλακία υπάρχει σε φαί και πιώμα αυτό παραγγέλνουνε οι γκόμενες.Είναι φοβερό.Ποιος άντρας θα πάει να φάει σούσι?Εκτός αν είναι Ιάπων φανατικός που λέει ο λόγος.

Βοτκα και ουισκυ και κρασι την ιδια βραδια ρε τυπε;

Βασικα ποιος ο λογος να αλλαξεις ποτο;

Με ο,τι ξεκιναμε με αυτο τελειωνουμε, αντε το πολυ να πλακωσεις καμια μπυρα μετα απο ουισκια για ξεδιψασμα. Οχι ομως και τοσο χοντρες αλλαγες.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.801
Πόντοι
1.056
Βοτκα και ουισκυ και κρασι την ιδια βραδια ρε τυπε;

Βασικα ποιος ο λογος να αλλαξεις ποτο;

Με ο,τι ξεκιναμε με αυτο τελειωνουμε, αντε το πολυ να πλακωσεις καμια μπυρα μετα απο ουισκια για ξεδιψασμα. Οχι ομως και τοσο χοντρες αλλαγες.

Σου δημιουργεί διαφορετική διάθεση το καθένα.Το κρασί σε κάνει mellow,το ουίσκυ σε εξιτάρει,η βότκα σε διεγείρει για καμάκι κτλ.Εξαρτάται τι διάθεση θέλεις να δημιουργήσεις.
Με το μπουκάλι κρασί τουλάχιστον ξέρεις τι παίρνεις.Τους Πολωνούς τους εμπιστεύομαι στο σκληρό αλκοόλ αλλά και στη μπύρα,δεν είναι Τουρκία να μαλακίζονται και να βάζουν ό,τι ναναι ούτε Ουκρανία να είναι όλα όσα έρχονται από εξωτερικό νοθευμένα,ειδικά τα κρασιά.
Ουκρανία στα κλαμπ μόνο μπύρα πίνω κατά προτίμηση εγχώρια,όλα τα άλλα είναι πολύ αμφίβολα.Βέβαια και εκεί οι γκόμενες δε χαμπαριάζουν ζητούν να πιεις κοκταίηλ,ουίσκια μαζί τους με τραγικά αποτελέσματα.
Εδώ Πολωνία πλέον ρωσικές βότκες όπως Russian standard κτλ δε βρίσκεις μετά τη ρωσική εισβολή,είναι όλες πολωνικές και φινλανδικές.

Κυκλοφορούν και πολλοί αλήτρες Ουκρανοί έξω από βαθιά ουκρανική επαρχία με λαικές Ουκρανέζες,φαίνονται dodgy,επικίνδυνοι,μπροστά τους οι Πολωνοί φαίνονται αριστοκράτες.Μερικοί Ουκρανοί σου μιλάνε απευθείας στα ουκρανικά ή στα ρωσικά,στα αρχίδια τους όλα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Σου δημιουργεί διαφορετική διάθεση το καθένα.Το κρασί σε κάνει mellow,το ουίσκυ σε εξιτάρει,η βότκα σε διεγείρει για καμάκι κτλ.Εξαρτάται τι διάθεση θέλεις να δημιουργήσεις.
Με το μπουκάλι κρασί τουλάχιστον ξέρεις τι παίρνεις.Τους Πολωνούς τους εμπιστεύομαι στο σκληρό αλκοόλ αλλά και στη μπύρα,δεν είναι Τουρκία να μαλακίζονται και να βάζουν ό,τι ναναι ούτε Ουκρανία να είναι όλα όσα έρχονται από εξωτερικό νοθευμένα,ειδικά τα κρασιά.
Ουκρανία στα κλαμπ μόνο μπύρα πίνω κατά προτίμηση εγχώρια,όλα τα άλλα είναι πολύ αμφίβολα.Βέβαια και εκεί οι γκόμενες δε χαμπαριάζουν ζητούν να πιεις κοκταίηλ,ουίσκια μαζί τους με τραγικά αποτελέσματα.
Εδώ Πολωνία πλέον ρωσικές βότκες όπως Russian standard κτλ δε βρίσκεις μετά τη ρωσική εισβολή,είναι όλες πολωνικές και φινλανδικές.

Καλυτερα να χτυπουσες κανα φιαλιδιο να ειχες το κεφαλι σου ησυχο. Πχ με ενα Hendrick στα 660ζλτ θα ησουν αρχηγοπουλο.

Η δικια μου μου ζητησε κρασι για τη συναντηση, εγω ειχα στο δωματιο λιγο απομειναρι απο Σιβας, χτυπησα ακομα ενα φιαλιδιο και τη βγαλαμε κοτσανι. Της ειπα πως δεν υπηρχε περιπτωση να ρισκαρω τη βραδια σε φιαλες κρασιων που δε γνωριζω/πιθανα κατουρα και συμφωνησε. Να ημασταν Ελλαδα, που ξερω τις περισσοτερες μαρκες να πω οκ

Γενικα δεν υπαρχει χειροτερο απο αθλιο αλκοολ, μπορει να σου χαλασει ολη τη βραδια, οσο καλα και αν σου πανε τα υπολοιπα

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.801
Πόντοι
1.056
Είναι ανάλογα με τη χώρα.Γερμανία,Γαλλία εμπιστεύεσαι.Πολωνία δε θα εμπιστευτείς τα κρασιά,δεν έχουν κουλτούρα στο κρασί,εμπιστεύεσαι όμως τη μπύρα και τις βότκες.
Αυτές που λες είναι βίζιτες,λένε παίρνω τόσα για τόσο χρόνο,κάνω αυτά κτλ.Ρωτάνε τι σου αρέσει στο σεξ κτλ.
Το καλύτερο εδώ Πολωνία είναι το live αλλά αν έχεις ξεπεράσει κάποια ηλικία γίνεται μόνο σε συγκεκριμένα μαγαζιά ή αν είσαι πολύ τολμηρός σε καφέ,σούπερ μάρκετ κτλ.
Μιλάμε όμως στο live σου φεύγουν χοντρά λεφτά,τραπέζια,σαμπάνιες,shopping κτλ δεν είναι Ουκρανία.Θες τριπλάσια για το ίδιο αποτέλεσμα.
Σε αυτό το κλαμπ Σεν μιλάς με τις μουνάρες και σου απαντάνε με χαμόγελο,πρέπει όμως να σκάσεις 1000 ζλοτούβκια σε τραπέζι για να έχεις πιθανότητες.Εχει και άλλους 100 που κάνουν το ίδιο,πρέπει να είσαι σβέλτος.Γενικά πολύ σπόνσορινγκ.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Εγώ τύπε κάποτε πάρκαρα σε τέτοιες χώρες το Tinder προφίλ μου αλλάζοντας τοποθεσία για να τιγκάρω στα γρήγορα likes και superlikes,ώστε όταν το επαναφέρω στην τοποθεσία μου να εμφανίζομαι πρώτο τραπέζι πίστα.
Αλλά και πάλι έβλεπα πίσω από τον κόρφο μου, μήπως με έχει πάρει στο κατόπι καμία με τόξο και κόκκαλο στην αφάνα:confused:
Τα μυστικά του τιντερ ΧΑ ΧΑ
Πλέον φυσικά κ αυτό καταστράφηκε

Μιας που όπως είπες είσαι πλέον Ελβετία έχω μια τεράστια απορία

Λοιπόν...ενώ οι Ελβετοί είναι μια χώρα με τους πιο δυνατούς μισθούς κ μια χώρα σε πληθυσμό όσο Σουηδία Αυστρία Δανία πάνω κάτω ......κ μια χώρα που δεν έχει θάλασσα ....γιατί ποτέ στο εξωτερικό δεν πετυχαίνεις τουρίστα Ελβετό πχ μαλδιβες ταυλανδη ακόμα κ Ελλάδα ή Ιαπωνία Κορέα ..
Πραγματικά μού κάνει τεράστια εντύπωση που ενώ έχουν δυνατό πορτοφόλι κ μισθούς για ναζ κάνουν ταξίδια είτε αναψυχής είτε πορνοταξιδια σπάνια βγαίνουν από τη χώρα τους ( κ τους συγκρίνω με Αυστριακούς Σουηδούς Δανούς που θα δεις τουρίστες από αυτές τις χώρες )

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom