Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 853K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.925
Κριτικές
8
Like
1.696
Πόντοι
216
Οι τιμες στα φαγαδικα μου φανηκαν αρκετα λογικες. Γενικα δε μου φανηκε ακριβη η πολη, θα τολμησω να πω φθηνη για πρωτευουσα. Ταξι-μετακινησεις φθηνα, οταν εφτασα αεροδρομιο, εβγαλα καρτα εβδομαδιαια με νομιζω 6-7 ευρω για ολα τα μεσα, ασχετα αν στη συνεχεια επαιρνα για παντου ταξι. Εχει και FREENOW (το οποιο χρησιμοποιω κατα κορον Ελλαδα) με προπληρωμη, ενω Ελλαδα ειναι παντα με ταξιμετρο. Αυτο το θεωρω καλο. Και φυσικα Ουμπερ με πανω κατω τα ιδια κοστη και υπηρεσιες.

Διαμονη λογικες τιμες, εχει αιρμπνμπ στο καρακεντρο με 40-50 ευρω, ειδα ενα με 41 ευρω βαθμολογια 4.95 με 200 κριτικες, στα 100 μετρα απο το χοτελ που εμενα. Και τα ενοικια που ειδα για κεντρο μια χαρα ειναι.

Γενικα, απο την πρωτη ωρα που περπατησα την πολη, μου εδωσε την εντυπωση ενος "μικρου Λονδινου της Ανατολης". Ψηλα-γυαλινα-μοντερνα κτιρια γραφειων, παντου διασπαρτα μαγαζια μεγαλων αλυσιδων οπως Σταρμπακς, Νερο, Κοστα, Μακ, Σαμπγουει, κλπ και επιπροσθετα μεγαλη ποικιλια σε αλλα μαγαζια και κουζινες. Και επιπλεον παρκα, αγορες, μεγαλα πεζοδρομια, χωροι τεχνων, κλπ ολα συγκεντρωμενα σε μια μικρη σχετικα εκταση, ευκολα περπατησιμη με τα ποδια.

Συγκοινωνιες παρα πολυ καλες, με πυκνο δικτυο, το τραμ βοηθαει εδω παρα-παρα πολυ και χωρις ιδιαιτερο μποτιλιαρισμα στο κεντρο. Εχθες επινα καφε επι του Νερο κατω απο το Νοβοτελ και παροτι τεραστια λεωφορος, εβλεπα σε κατι φασεις 1 αμαξι ανα 2 λεπτα.

Γενικα ειναι μια πολη ιδανικη για ατελειωτο αραγμα, βολτες, μασες, νυχτοπερπατηματα, γαμησια, κλπ και μπορεις να το στησεις ολο αυτο σχετικα ευκολα και χωρις μεγαλο κοστος και κουραση. Πχ μπορεις να νοικιασεις με λογικη τιμη κατι σε αποσταση 10 λεπτα με το τραμ, η ακομα και μεσα στο κεντρο σε αποσταση βολης με τα ποδια.

Για τις γυναικες τι να πει κανεις, ξεκιναω με το οτι δεν ειδα σχεδον καθολου χοντρουλες-γεματες, η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι στα κιλα της η αδυνατη. Οσες πεφτουν κατω απο 7, ειναι καθαρα λογω φατσας και αλλων χαρακτηριστικων και οχι κιλων και εγκαταλειψης τους εαυτου τους. Αυρα σλαβικη, ηρεμες, αερινες, συζητησιμες, αλλα ταυτοχρονα χωρις να χανουν το δυναμισμο τους. Μου κανε εντυπωση στο σταθμο, ενας αστεγος-μπεκρης-ναυαγιο που κατι ελεγε σε μια γκομενα 9ρι και αυτη του απαντουσε ηρεμη με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια.
Ντυσιμο καθαρα γυναικειο, δε βλεπεις ηλιθιες αποκλισεις. Ολες υφασμα (παιζει πολυ το υφασματινο παντελονι σε γυναικα) και καλο παπουτσι και πολυ κλασικο ντυσιμο (φορεματα, κλπ) το βραδυ
Βεβαια να πω πως εδω οι Αγγλιδες υπερτερουν, γιατι θυμαμαι Αγγλια παροτι ο καιρος ηταν παρομοιος, Σαββατοβραδο εβλεπες ολες τις γκομενες με ξωπλατα-μινι φορεματα συχνα χωρις καν πανωφορι. Δες βιντεο απο Σαββατοβραδα σε αγγλικες πολεις και θα δεις. Βαρσοβια δεν επαιζε αυτο, γενικα ειναι πιο φασκιωμενες. Απο την αλλη, δειχνει πως δεν ειναι και η καταλληλη εποχη για να κρινεις, φανταζομαι Απριλιο-Μαιο και μετα θα ειναι αλλη φαση εντελως.

Μεγαλη πυκνοτητα ωραιων γυναικων. Θυμαμαι φαση που πηρα ενα λεωφορειο για βολτα προς περιφερειακα και σε μια ανυποπτη στιγμη πιανω τον εαυτο μου να βρισκεται αναμεσα σε τεσσερις γκομενες 8ρια+ και τρια 7ρια, μεσα σε ενα απλο λεωφορειο. Ζλοτυ Τερατσυ μουνοθυελλα ατελειωτη. Το ωραιο ειναι πως σε ολα τα αραχταδικα τυπου Σταρμπακς, Νερο, κλπ βλεπεις παρα πολλες γκομενες μονες η το πολυ δυαδες και μπορεις να κανεις παιχνιδι. Οχι ευκολα αλλα μπορεις. Τελος, οι γκομενες παιζουν το ματι, δεν ειναι τυχαια στο πρασινο η Πολωνια στον παρακατω χαρτη:

1704108570915.png


Το ωραιο ειναι οταν περπατας ανεμελος στο κεντρο, στριβεις στο στενο και τρακαρεις πανω σε ενα 9ρι-10ρι που κανει τη βολτα του. Πραγμα συνηθες και ουδολως δε θα επρεπε να μας αιφνιδιαζει :tooth: Ειναι καποιες με αυτο το βαθυ-δυνατο βλεμμα σα να ρχεται απο το υπερπεραν που σε γονατιζει. Πρεπει να ειναι το DNA. Γυναικες ωραιες, χαιρεσαι να τις κοιτας, να τις ακους να μιλανε, να τις βλεπεις να περπαταν, να σε σερβιρουν (οι πιο πονηροι ο νους σας πηγε κατευθειαν στο γαμησι, ξερω)

Δυστυχως η γριπη με πηδηξε και δε μπορεσα να βγω Σαββατοβραδο σε κλαμπ να παρω μια ολοκληρωμενη εικονα της νυχτερινης ζωης. Παντως και Nowy Swiat καποια μαγαζια λενε.

Με αλλες σλαβες δε μπορω να συγκρινω, γιατι δεν εχω μεγαλη εμπειρια. Θελω καποια στιγμη να παω Μοσχα, στη μητροπολη της σλαβικης μουνοκρατοριας, για να παρω μια καλυτερη αποψη

Γενικα δεν εχω να θυμηθω τιποτε που να μου εκανε ασχημη εντυπωση στην πολη, πλην ισως του καιρου, και του οτι νυχτωνει πολυ νωρις (15:30) που οκ, γνωστο το προβλημα, ειδικα για εμας τους καλομαθημενους στον ηλιο μεσογειακους. Αν πας ομως αλλη εποχη δεν υπαρχουν ουτε αυτα τα προβληματα.
Βεβαια ειδα την πολη υπο καλο πρισμα, γιατι εκλεισα σε καλο χοτελι στην καρδια της του κεντρου. Σιγουρα δεν ειναι ο,τι αντιπροσωπευτικοτερο. Επισης, ο κοσμος εχει καλη ομοιομορφια δε βλεπεις πολλους μεταναστες τυπου Αγγλια-Σουηδια, κλπ

Για το θεμα της γλωσσας: Με λιγα λογια ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΩΝΙΚΑ, ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20-30% και σε επαρχια φανταζομαι αρκετα περισσοτερο. Αυτο ναι ειναι ενα μεγαλο μειον, γιατι δε νομιζω να υπαρχουν πανω απο 3-4 Ελληνες στους 10.000 που να μιλανε Πολωνικα.

Τελος να πω πως η προσβαση απο Ελλαδα ειναι πολυ βολικη, με πτησεις συχνες και μη ακριβες και διαρκεια 2:30 ωρων. Το αεροδρομιο τους ειναι αρκετα κοντα στην πολη, που το κανει ακομα πιο ευκολο.
Όλη μέρα στο ξενοδοχείο ήσουν ρε ναυάγιο και έκανες google translate τις πολωνικές πορνοαγγελίες και έπαιρνες τηλέφωνα και σου απαντούσαν πολωνικά οπότε δεν κατάφερες ούτε καν να γαμήσεις οπότε έκανες βόλτες σαν χαζός μόνος σου χριστουγεννιάτικα ενώ οι πολωνοί ήταν με παρέες και με τις γκόμενες τους.
 

Mpratan

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Μηνύματα
5.828
Κριτικές
21
Like
10.916
Πόντοι
3.346
Καταρχην πως ξεκιναν-τελειωνουν οι 3 μερες που αναφερεις; Περιλαμβανουν και το ταξιδι μεσα η ειναι καθαρα 3 μερες πλην ταξιδιων; Γιατι εχει διαφορα
Θα σου πω. Σκοπεύω να κάτσω 4 με 5 βράδια (πιθανότατα 4). Είχα στο μυαλό μου για Βερολίνο και αν υπάρχει χρόνος να γυρίσω και καμιά άλλη πόλη. Φυσικά όχι να την γυρίσω όλη καθώς ο χρόνος είναι σχετικά λίγος, αλλά δε θα με χάλαγε να έπαιρνα και μια εικόνα και από μια άλλη πόλη. Φυσικά όπως προανέφερα ακόμα το οργανώνω...
 
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.422
Like
11.000
Πόντοι
3.556
Θα σου πω. Σκοπεύω να κάτσω 4 με 5 βράδια (πιθανότατα 4). Είχα στο μυαλό μου για Βερολίνο και αν υπάρχει χρόνος να γυρίσω και καμιά άλλη πόλη. Φυσικά όχι να την γυρίσω όλη καθώς ο χρόνος είναι σχετικά λίγος, αλλά δε θα με χάλαγε να έπαιρνα και μια εικόνα και από μια άλλη πόλη. Φυσικά όπως προανέφερα ακόμα το οργανώνω...

Μερα 1 προσγειωνεσαι Βερολινο, μενεις βραδυ 1, βραδυ 2
Μερα 3, ταξιδευεις Μοναχο με τρενο, μενεις βραδυ 3, βραδυ 4
Μερα 5 πετας πισω Ελλαδα

Ουιαστικα θα εχεις μια ολοκληρη μερα (2) να δεις ο,τι προλαβεις απο Βερολινο
και μια ολοκληρη μερα (4) να δεις ο,τι προλαβεις απο Μοναχο

Στα συν οτι θα δεις και λιγο ενδοχωρα με το τρενο
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.667
Κριτικές
6
Like
11.039
Πόντοι
3.936
Επισης πηγα και μια βολτα Γκντανσκ. Ομορφη και γραφικη πολη, ιδανικη για βολτες στα πλακοστρωτα και πολλα εστιατορια, αλλα οι γυναικες χαλια
Ρε τζορτζ ειναι αυτα που λεγαμε.. δηλαδη εαν δεν πληρωσεις εκδιδομενη ειτε διαδικτυακα ειτε σε φραπεδαδικο(μασαζ) δεν γ@μας. Εχει αλλαξει το παχνιδι ετη φωτος μπροστα και δεν ειναι οπως παλια που εβλεπαν ξενο και επεφταν να σε φανε, τωρα πια δεν ισχυει αυτο, και ειδικα εαν δεν γνωριζεις την κατα τοπους γλωσσα.Μη βλεπεις τον αλλο που σταζει αδρα( τα μηνιατικα) σε κορασιδες αρπαχτικα του χωρου, βγαζει και 2-3 φωτο αναμνηστικες με εξτραδακι και παραμυθιαζεται πρωτα αυτος και μετα οι αλλοι οτι τις εχει γκομενες.Αν ηθελες πολωνεζες πουτ@νες εβρισκες και εδω, δεν χρειαζοταν να ξενιτευτεις.
 

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Μηνύματα
7.920
Κριτικές
15
Like
11.881
Πόντοι
3.846
Ένα σωρό κατεβατα για να ακούσουμε αυτά που ξέρουμε εδώ και χρόνια για την Πολωνία.
Να τα κάνουμε λίγο ξανά λιανα για όποιον βαριέται να διαβάζει μεγάλα σεντόνια.
1) ξεχνάτε μπουρδέλα) στούντιο/ψωνισμα δρόμο
2) μασαζ γενικά δε γαμάς και είναι πανάκριβα. Πχ 60€ για ένα happy ending για 30 λεπτά
3) Για εσκορτ κλπ θες καλά φραγκα, δεν είναι καθόλου φτηνές οι γκόμενες.

Συμπέρασμα: γαμας μόνο με αρκετά φράγκα κάτι που σημαίνει ότι για την πλειοψηφία, απλά δεν αξίζει σαν σεξοπροορισμός.
 

Mpratan

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Μηνύματα
5.828
Κριτικές
21
Like
10.916
Πόντοι
3.346
Μερα 1 προσγειωνεσαι Βερολινο, μενεις βραδυ 1, βραδυ 2
Μερα 3, ταξιδευεις Μοναχο με τρενο, μενεις βραδυ 3, βραδυ 4
Μερα 5 πετας πισω Ελλαδα

Ουιαστικα θα εχεις μια ολοκληρη μερα (2) να δεις ο,τι προλαβεις απο Βερολινο
και μια ολοκληρη μερα (4) να δεις ο,τι προλαβεις απο Μοναχο

Στα συν οτι θα δεις και λιγο ενδοχωρα με το τρενο
Είχα σκοπό να νοικιάσω αυτοκίνητο για να είμαι πιο άνετος, αλλά και αυτό είναι ένα καλό σενάριο.
 

Glyfomounix

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Μηνύματα
4.292
Like
9.321
Πόντοι
2.306
Πως άλλαξε η Πολωνία σε μια εικοσαετία ρε πούστη……

Ποιος ξέρει που θα γαμαμε σε είκοσι χρόνια
 

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Μηνύματα
2.584
Like
6.184
Πόντοι
1.056
Οι Πόλκες σείονται ενώ τα καμάκια προθερμαίνονται.Κάποια στιγμή είναι οι περισσότερες πιωμένες και τα φασώματα πέφτουν βροχή.



Βασικά είσαι την περισσότερη ώρα στουμπηγμένος ανάμεσα σε βυζιά και κώλους,παίζει να βαρεθείς τις γυναίκες.Παραείναι θηλυκές οι Σλάβες για τα δυτικά δεδομένα.

Τα καμάκια επιτίθενται και τα φασώματα αρχίζουν.Από εκεί και πέρα καθείς και η τύχη του.Αλλοι φορτώνουν άλλοι μένουν στην απέξω.



Γενικά στην πίστα και στο μπαρ πέφτουν κορμιά ποιος θα πιάσει καλή θέση,θα ρίξει τη γκόμενα,έχεις πολύ λίγο χρόνο να δράσεις και πρέπει να είσαι πολύ δυνατό καμάκι.Βλέπετε τον ανταγωνισμό.


Γενικά πρωτόγονος Σλαβισμός.Γκόμενες θηλυκές όσο δεν πάει,αρσενικοί άντρες.Πάντα υπάρχει αδρεναλίνη και έξαψη.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Μηνύματα
2.584
Like
6.184
Πόντοι
1.056
Παρέλαση σαμπάνιας.Μία τέτοια να αγοράσεις με τραπέζι κλεισμένο έχεις φτιαχτεί.Δύσκολα οι γκόμενες αντιστέκονται στη σαμπανοειδή γοητεία.


Ο νέος χρόνος ξεκινάσει καλά στην Πολωνία.Θα γαμήσουν όλοι καλά.

 
Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Μηνύματα
2.584
Like
6.184
Πόντοι
1.056
Πόλκες στη γκαρνταρόμπα.Βγαίνανε διαρκώς ενώ έμπαιναν συνεχώς καινούργιες.Αυτές είναι όσες τράβηξα στα 5 λεπτά που περιμέναμε το ταξί ενώ το μαγαζί ήταν φίσκα και έξω είχε τεράστια ουρά.Καταλαβαίνετε τι γινότανε.

YAew6a.jpg


Βλέπετε και τον ευειδή Αράπη με το κουστούμι να έχει φορτώσει.

NrUnuC.jpg



vpXrWP.jpg



QVodjU.jpg



3HD7eq.jpg





Gn4ouR.jpg

Αυτές είναι τα κλασσικά πολωνικά εξαράκια.Στο μαγαζί είχε φοβερές,οχτάρια,εννιάρια.(Αν δεν ήμουνα με τη δικιά μου θα έδειχνα περισσότερες,θα τσίμπαγα κανά τηλεφωνάκι στάνταρντ.)
Προ δέκα δεκαπέντε ετών μπορούσες να φορτώνεις και να γαμάς ένα,δυο τέτοια εξαράκια κάθε βδομάδα από τα κλαμπ σαν ξένος.Ηταν πολύ εύκολες.
 
Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.667
Κριτικές
6
Like
11.039
Πόντοι
3.936
Οι Πόλκες σείονται ενώ τα καμάκια προθερμαίνονται.Κάποια στιγμή είναι οι περισσότερες πιωμένες και τα φασώματα πέφτουν βροχή.
Πια καμακια ωρε ονειροπαρμενε Μορφωνιε ; Αφου δεν γνωριζεις την γλωσσα και οι περισσοτερες δεν γνωριζουν αγγλικα. Τις ιδιες μυθοπλασιες αραδιαζες και στον Τζορτζ 71 πηγε το παλικαρι πηρε τα φρυδια του και εμεινε μπουκαλα. Μονο ταριφες δουλευουν εκει που ζητανε ολοκληρα μηνιατικα για νυχτερινη συντροφια. Αυτα τα μυθευματα πες τα σε κατι παιδακια που δεν εχουν βγει παραεξω απ τον Προμαχωνα για να σου πουν ουαου. Οι υπολοιποι που εχουμε παει σε αυτα τα μερη και τα εχουμε ζησει γνωριζουμε τι παιζει και τι επαιζε παλαιοτερα.
 

Glyfomounix

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Μηνύματα
4.292
Like
9.321
Πόντοι
2.306
Πια καμακια ωρε ονειροπαρμενε Μορφωνιε ; Αφου δεν γνωριζεις την γλωσσα και οι περισσοτερες δεν γνωριζουν αγγλικα. Τις ιδιες μυθοπλασιες αραδιαζες και στον Τζορτζ 71 πηγε το παλικαρι πηρε τα φρυδια του και εμεινε μπουκαλα. Μονο ταριφες δουλευουν εκει που ζητανε ολοκληρα μηνιατικα για νυχτερινη συντροφια. Αυτα τα μυθευματα πες τα σε κατι παιδακια που δεν εχουν βγει παραεξω απ τον Προμαχωνα για να σου πουν ουαου. Οι υπολοιποι που εχουμε παει σε αυτα τα μερη και τα εχουμε ζησει γνωριζουμε τι παιζει και τι επαιζε παλαιοτερα.
Τύπε με κάθε σεβασμό στον Τζόρτζιο , με αυτά που λέει ,τον κόβω πιο κατάλληλο για Ταιλαντ όχι για Πολκα


Οι Πολκες είναι για τον στρατηγό πεντακοσαευρω
 
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.667
Κριτικές
6
Like
11.039
Πόντοι
3.936
Με την Ουκρανεζα που την είχες μόνιμη και πηγαίνατε και καριμπιαν τι έγινε ; Μια ξανθιά; Ήρθε ΕΕ;
Tελειωσε η ενοικιαση της κορασιδος με χρονοχρεωση και πηγε στον επομενο πελατη. Παροχη υπηρεσιων λεγεται μονο που δεν κοβει αποδειξη η εκδιδομενη.
 

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Μηνύματα
2.584
Like
6.184
Πόντοι
1.056
Εχει πολύ μουνί Βαρσοβία.Ορεξη να έχεις να καμακώνεις.Στο κλαμπ με είχαν πατικώσει.Το ένα μου χέρι πιεζόταν στον κώλο της μιας,το άλλο στο μουνί της άλλης ενώ από πίσω με έσφιγγαν τα βυζιά της δικιάς μου.Πολύ μουνί,παθαίνεις κορεσμό.
Εχω τρεις βασικές σπονσορέτς εδώ αλλά σκέφτομαι να κρατήσω τα λεφτά για να κάνω ισχυρή κρούση στα κλαμπ το ΠΣΚ.Με μια χιλιαρούμπα έξοδο τη νύχτα πιστεύω το χτυπάω το οχτάρι Sen,Ritual ή Level27.Για να δούμε.
Ολο το θεμα είναι να μην ενδώσεις στον πειρασμό να γαμήσεις το στάνταρντ εφτάρι,εφταμισάρι για να έχεις δύναμη πυρός για μια ευκαιρία στο οχτάρι,εννιάρι.Χρειάζεται μεγάλη αυτοσυγκράτηση και αυτοπειθαρχία δεν είναι για αγόμενους και φερόμενους.

Απέναντι ο ευειδής ξένος με την Πολωνέζα του.Δεν τον κόβω για Ελληνα.

7jyuI6.jpg


Και ο Σκανδιναυός το τσίμπησε το σλαβικό μουνάκι.
Σχεδόν όλες όσες συνοδεύονται καρφώνουνε με τα μάτια,νιώθεις ημίθεος και βάλε.Πάμπολλοι ξένοι κυκλοφορούνε Πολωνέζες και Ουκρανές και έχει ζωή κάθε μέρα όχι μόνο τα ΠΣΚ.
Θα χτυπήσω Ζλότε Τεράσυ,εκεί γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.Ο Κράουζερ όλο εκεί συχνάζει πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις και οι PUAs του RSD και London daygame εκεί κάνουν τα bootcamps.Σα Βαλκάνιος πρέπει να τους κατατροπώσεις.
 
Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.667
Κριτικές
6
Like
11.039
Πόντοι
3.936
Εχει πολύ μουνί Βαρσοβία.Ορεξη να έχεις να καμακώνεις.Στο κλαμπ με είχαν πατικώσει.
Αφου εχει τοσο καμακι εκει οπως λες εσυ γιατι ενοικιαζεις με χρονοχρεωση κορασιδες του χωρου. Δηλαδη ειναι σαν να πηγαινεις στο jumbo με το παιχνιδι σου. Και απο την αλλη σε ποια γλωσσα θα υπαρχει επικοινωνια με τις υποψηφιες καμακωμενες-στα Σουαχιλι; Κατι τετοιες ονειροπαρμενες ιστοριες ελεγες και του Τζωρτζ71 και οταν πηγε ο τυπος επανω εμεινε στα κρυα του λουτρου και ειδε τελικα οτι ειναι ανθρακας ο θυσαυρος.
 

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Μηνύματα
7.920
Κριτικές
15
Like
11.881
Πόντοι
3.846
Μουνί ναι έχει.
Να καμακωνεις δεν παίζει.
Πήγα πρόσφατα σε πόσα μαγαζιά στο Wroclaw και απογοητεύτηκα από το επίπεδο των αγγλικών τους.
Νέα παιδιά οι σερβιτόρες και ίσα ίσα που καταλάβαιναν αγγλικά. Ζήτημα είναι αν 1/3 μιλάνε αγγλικά σε επίπεδο συννενόησης.
Αν δεν είχα ντόπια κονε, προσωπικά θα θεωρούσα την Πολωνία από τις πιο αφιλόξενες χώρες.
Ακόμα και Γαλλία, λιγότερο πρόβλημα έχω με τους ντόπιους.

Είπαμε για γαμήσι δεν αξίζει.
Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο Κμαν λέει τόσα παραμύθια. Σύντομα δεν θα τον πιστεύει κανένας για τις παπαριές που ποσταρει, παρά μόνο ότι πληρώνει αδρά για να γαμήσει.
Κάτι που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε μεσήλικας ανεξάρτητου εμφάνισης.
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.667
Κριτικές
6
Like
11.039
Πόντοι
3.936
Εχει πολύ μουνί Βαρσοβία.Ορεξη να έχεις να καμακώνεις.Στο κλαμπ με είχαν πατικώσει.Το ένα μου χέρι πιεζόταν στον κώλο της μιας,το άλλο στο μουνί της άλλης ενώ από πίσω με έσφιγγαν τα βυζιά της δικιάς μου.Πολύ μουνί,παθαίνεις κορεσμό.
Εχω τρεις βασικές σπονσορέτς εδώ αλλά σκέφτομαι να κρατήσω τα λεφτά για να κάνω ισχυρή κρούση στα κλαμπ το ΠΣΚ.Με μια χιλιαρούμπα έξοδο τη νύχτα πιστεύω το χτυπάω το οχτάρι Sen,Ritual ή Level27.Για να δούμε.
Ολο το θεμα είναι να μην ενδώσεις στον πειρασμό να γαμήσεις το στάνταρντ εφτάρι,εφταμισάρι για να έχεις δύναμη πυρός για μια ευκαιρία στο οχτάρι,εννιάρι.Χρειάζεται μεγάλη αυτοσυγκράτηση και αυτοπειθαρχία δεν είναι για αγόμενους και φερόμενους.
Απέναντι ο ευειδής ξένος με την Πολωνέζα του.Δεν τον κόβω για Ελληνα.
Και ο Σκανδιναυός το τσίμπησε το σλαβικό μουνάκι.
Σχεδόν όλες όσες συνοδεύονται καρφώνουνε με τα μάτια,νιώθεις ημίθεος και βάλε.Πάμπολλοι ξένοι κυκλοφορούνε Πολωνέζες και Ουκρανές και έχει ζωή κάθε μέρα όχι μόνο τα ΠΣΚ.
Θα χτυπήσω Ζλότε Τεράσυ,εκεί γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.Ο Κράουζερ όλο εκεί συχνάζει πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις και οι PUAs του RSD και London daygame εκεί κάνουν τα bootcamps.Σα Βαλκάνιος πρέπει να τους κατατροπώσεις.
 

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Μηνύματα
696
Like
2.465
Πόντοι
446
Κοιτάξτε εδώ ο Τσάινας απέναντί μου τι μουνάκι κυκλοφορεί.Με τα ψηλοτάκουνα,το σούπερ μίνι,δεν πρόλαβα να τραβήξω όταν σηκώθηκαν.Ωραία η μικρή.

CtJJTC.jpg


Βλέπεις τέτοιους συνδυασμούς.Ο Κινέζος μίλαγε άψογα πολωνικά εντωμεταξύ και η γκόμενα ήταν στα μέλια.
Ελλάδα θα τον πλάκωναν τον Κινέζο άμα κυκλοφορούσε τέτοια γκόμενα.

Επειδή το φαινόμενο αυτό με σχιστομάτηδες παίζει και στην Τσεχία ας διευκρινίσουμε κάποια πράγματα..
Όποιος είναι στην εμφάνιση ξένος, δε σημαίνει ότι είναι και τουρίστας, πόσο μάλλον πορνοτουρίστας..

Υπάρχουν Κινεζοειδείς,κυρίως Βιετναμέζοι που έχουν έρθει από τη δεκαετία του 70 σε πρώην κομμουνιστικές χώρες της Ευρώπης, στα πλαίσια εκπαίδευσης και εργασίας.
Ο Ασιάτης της φωτογραφίας παίζει να έχει γεννηθεί Πολωνία,να μιλάει άπταιστα πολωνικά και να μην έχει πάει ποτέ στη χώρα των προγόνων του.

Όσο για το μαύρο, μπορεί π.χ.να είναι κανάς καλά αμειβόμενος αθλητής.
Εννοείται αν ο άλλος είναι νέος, γυμνασμένος και βγάζει έστω και 100.000 το χρόνο σαν αθλητής,θα βρει καλής εμφάνισης Πολωνέζα,ακόμη και για γάμο.

Γενικά ας μην βλέπουμε παντού πορνοτουρίστες και πουτάνες, δεν είναι έτσι τα πράγματα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom