Ωσάν καουμπόης παλαιών εποχών στην εξερεύνηση της Δύσης, με τη διαφορά ότι εσύ στράφηκες προς την ανατολή. Ποιες περιοχές μένουν ακόμα ανεξερεύνητες; Βαλτική, Καύκασος, κεντρική Ασία;Εμένα με ενδιαφέρει το κυνήγι,η περιπέτεια,η αδρεναλίνη.Να κατεβαίνω στο σταθμό στα μουνολίβαδα στην άγνωστη πόλη και να ψάχνω για στόχους.Ολα αυτά τα ταξίδια,η περιπέτεια,αυτό είναι που σου μένει.Τι να την κάνεις την κονσέρβα,το έτοιμο κτλ?
Δεν υπάρχει καλύτερη διασκέδαση από τα μουνολίβαδα,νιώθεις πραγματικά ωραία εκεί.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 876K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Oι κομμουνιστές έκαναν πολλά που βοήθησαν πολύ όσους ήρθαν αργότερα να γαμήσουνε.
1.Διατήρησαν τα ιστορικά κέντρα των πόλεων αντί να τα γκρεμίσουν για να γίνουν μαγαζιά κτλ όπως έγινε σε μεγάλο βαθμό δυτική Ευρώπη
2.Εχτισαν τεράστιες λεωφόρους με μεγάλα πεζοδρόμια,πάρκα,παγκάκια κτλ οπότε είναι εύκολο να χτυπήσεις γκόμενες που περπατάνε δεν είχε μαγαζάκια κάθε λίγο και λιγάκι
3.Διέλυσαν τελείως τις τάξεις οπότε μπορούσες να χτυπήσεις μουνάρα που παλιά ήταν απρόσιτη αφού ανήκε στην αριστοκρατία
4.Εφτιαξαν τεράστια μπλοκ με πανομοιότυπα διαμερίσματα να μένουν οι κάτοικοι οπότε οι γκόμενες δεν πίστευαν οτι είναι καλύτερες σε κάτι αφού είχαν τις ίδιες συνθήκες με τους άλλους.Αυξήθηκε πολύ ο αριθμός γεννήσεων ιδίως στη δεκαετία του 80 με αποτέλεσμα στα 00s να βλέπεις πλήθος από νέες κοπέλες στους δρόμους.
5.Εφτιαξαν κουλτούρ παλάστ κτλ,ενίσχυσαν την εθνική κουλτούρα,έστρεψαν μακριά τις χώρες από τον αμερικανισμό.Οπότε είχαν και οι γκόμενες άλλη κουλτούρα τότε,δεν ήταν επηρρεασμένες από τη Δύση,την υλιστική κουλτούρα,τον καταναλωτισμό κτλ και ήταν πιο εύκολο να γαμήσεις.Δηλαδή η αξία του μουνιού ήταν πολύ χαμηλή τότε όπως και όλων των πραγμάτων.
Γενικά έδωσαν ένα παράθυρο ευκαιρίας οι κομμουνιστές να γαμήσει κάποιος Δυτικός πολύ ωραίες γκόμενες που κανονικά δε θα ήταν ποτέ διαθέσιμες και αρκετοί το αξιοποίησαν.
Για την οικονομική ανάπτυξη αυτών των χωρών αυτά που έκαναν βέβαια οι κομμουνιστές ήταν καταστροφικά,πήγαν άλλοτε ευημερούσες χώρες όπως η Τσεχοσλοβακία πολύ πίσω και ακόμα δεν έχουν συνέλθει πλήρως από τη ζημιά που υπέστησαν γιατί επηρρεάστηκαν όλες οι γενιές.
Ο κμαν ειναι ιδανικος ως υπαλληλος η ως ελευθερος επαγγελματιας για να σου φερει εις περας ακριβως οπως θελεις τη δουλεια που θελεις. Το καταλαβαινεις ευκολα απο το πως αναλυει τα πραγματα αλλα και το ιστορικο του.
Αν ηθελε να παντρευτει θα το ειχε κανει ηδη ευκολα ακομα και Ελλαδα (με αντολικη δε συζητειται καν) αλλα θα ειχε βαρεθει πολυ γρηγορα. Ασε που με το ελληνικο προτυπο οικογενειας, να μπλεκονται μεσα πεθερες, κλπ δε θα αντεχε ουτε μερα. Πιστευω πως κοντα στα 60 του θα γκαστρωσει καμια ανατολικη, θα γραψει και κανα σπιτι Αθηνα κατευθειαν στο παιδι (με επικαρπια στη μανα του ισως) και θα συνεχισει τη δραση του οσο κραταν οι αντοχες τους. Ιδανικο σεναριο για εναν βαλκανιο καουμπου
Εγω αυτο που θα του προτεινα ειναι να ασχοληθει με μπιζνες η με freelancing γιατι εχει τρομερο δαιμονιο και μπορει να το αξιοποιησει. Δειχνει υπερδραστηριος και κοφτερο μυαλο και αυτο οι πελατες το εκτιμαν και το πληρωνουν. Επισης ξερει ηδη πολλες γλωσσες, μεταξυ αυτων αψογα Αγγλικα και Γερμανικα συν καποιες ανατολικες και αυτο απο μονο του ειναι τρομερο ασετ. Βεβαια εχει καταφερει εναν αξιολογο μισθο Γερμανια, που δυσκολα αφηνεις για να αναλαβεις αλλα ρισκα, επομενως η μεταβαση πρεπει να γινει με τον ασφαλεστερο τροπο. Ισως για αρχη καποια εταιρια η μαγαζι σε ανατολικη χωρα, μια ΕΠΕ δικης του ιδιοκτησιας με εναν ντοπιο αχυρανθρωπο με το 1% και τη διαχειριση και μετα βλεποντας και κανοντας.
Εχει πολλες ευκαιριες σε εκεινες τις χωρες αυτα τα χρονια και πολλες εχουν γινει αρκετα φιλικες στο επιχειρειν. Το καλο ειναι οτι εχει αρκετα μεγαλο μισθο, με μερος του οποιου μπορει να χρηματοδοτησει τις τυχον επιχειρηματικες του κινησεις
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.861
- Πόντοι
- 2.306
Ωσάν καουμπόης παλαιών εποχών στην εξερεύνηση της Δύσης, με τη διαφορά ότι εσύ στράφηκες προς την ανατολή. Ποιες περιοχές μένουν ακόμα ανεξερεύνητες; Βαλτική, Καύκασος, κεντρική Ασία;
Δεν υπάρχουν ανεξερεύνητες περιοχές η παγκοσμιοποίηση τα έχει ισοπεδώσει όλα.Φυσικά μπορείς να τις φορμάρεις αυτές τις πουστάρες της παγκοσμιοποίησης αν ξέρεις πώς λειτουργούν.
Τελευταία τροποποίηση:
Ας πούμε να σπονσοράρεις βαλτικιά, γεωργιανή, ουζμπέκα...Δεν υπάρχουν ανεξερεύνητες περιοχές η παγκοσμιοποίηση τα έχει ισοπεδώσει όλα.Φυσικά μπορείς να τις φορμάρεις αυτές τις πουστάρες της παγκοσμιοποίησης αν ξέρεις πώς λειτουργούν.
Πρέπει πάντα να είσαι ένα βήμα μπροστά εκεί που πάει η πούστρα να σου ετοιμάσει κάτι τον φέρνεις προ τετελεσμένων καταστάσεων.
Τύπος Guy Marchand (γάλλος ηθοποιός και μπον βιβέρ) σπονσοράριζε ρωσομογγόλα Adelina (40 χρόνια διαφορά), και στο τέλος την παντρεύτηκε κιόλας.
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.861
- Πόντοι
- 2.306
Παίζει ρόλο και το legacy,εμένα ας πούμε ο παππούς μου ήταν φαντάρος στη μικρασιατική εκστρατεία,μπαίνει στην τουρκική πόλη για πλιάτσικο και ρωτάει την πιο πλούσια Τουρκάλα πού είναι τα χρυσά?Δεν έχω τίποτα λέει αυτή,απλώνει ο παππούς το χέρι και βγάζει τα χρυσά φλουριά από το μουνί της Τουρκάλας.
Αμα προέρχεσαι από τέτοιο παππού,δεν τίθεται ζήτημα για το τι κάνεις στα μουνολίβαδα.
Αμα προέρχεσαι από τέτοιο παππού,δεν τίθεται ζήτημα για το τι κάνεις στα μουνολίβαδα.
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.861
- Πόντοι
- 2.306
Ας πούμε να σπονσοράρεις βαλτικιά, γεωργιανή, ουζμπέκα...
Τύπος Guy Marchand (γάλλος ηθοποιός και μπον βιβέρ) σπονσοράριζε ρωσομογγόλα Adelina (40 χρόνια διαφορά), και στο τέλος την παντρεύτηκε κιόλας.
Οχι ρε συ.Τι μογγόλες τώρα?Πας καλά?Εδώ κάνουμε αμάν να βρούμε καθαρές Σλάβες και θα πάμε σε μογγόλες?
Οι Γεωργιανές είναι κακάσχημες με μυτόγκες,κάνουν βέβαια τα πάντα όλα και οι Βαλτικές είναι υπερβολικά ψυχρές και ωμές,η άλλη η Λεττονή μου λέει ονειρευόμουνα να έρθεις για να μπορέσω να αγοράσω φούρνο,δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα.Μηδέν ρομαντισμός.
Σλάβες και ξανά Σλάβες,με όλα τα αρνητικά που έχουνε,χίλιες φορές καλύτερες από τις άλλες.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Οχι ρε συ.Τι μογγόλες τώρα?Πας καλά?Εδώ κάνουμε αμάν να βρούμε καθαρές Σλάβες και θα πάμε σε μογγόλες?
Οι Γεωργιανές είναι κακάσχημες με μυτόγκες,κάνουν βέβαια τα πάντα όλα και οι Βαλτικές είναι υπερβολικά ψυχρές και ωμές,η άλλη μου λέει ονειρευόμουνα να έρθεις για να μπορέσω να αγοράσω φούρνο,δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα.Μηδέν ρομαντισμός.
Σλάβες και ξανά Σλάβες με όλα τα αρνητικά που έχουνε,χίλιες φορές καλύτερες από τις άλλες.
Οι ασιατισες εχουν καλυτερο χαρακτηρα. Ναι μεν ταιριαζουμε περισσοτερο με τις Σλαβες ως DNA, και προφανως ειναι ομορφοτερες, αλλα αμα καποιος ψαχνει χαρακτηρα, οι ασιατισες υπερτερουν με διαφορα.
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.861
- Πόντοι
- 2.306
Οι ασιατισες εχουν καλυτερο χαρακτηρα. Ναι μεν ταιριαζουμε περισσοτερο με τις Σλαβες ως DNA, και προφανως ειναι ομορφοτερες, αλλα αμα καποιος ψαχνει χαρακτηρα, οι ασιατισες υπερτερουν με διαφορα.
Στο χαρακτήρα καλές είναι όντως αλλά στο σύνολο οι Σλάβες ρίχνουν σε όλες στα αυτιά.Οσο τρελή και απρόβλεπτη να είναι μια Πολωνέζα την προτιμώ στο σύνολο από Γερμανίδα,για Ασιάτισσα δεν το συζητάμε.Γερμανοσλάβες άλλη φάση,εντυπωσιακές μεν αλλά καμιά φορά χρειάζεται να προσέχεις.Ασιατοσλάβες ή Καυκασιοσλάβες,Αρμενοσλάβες όχι με την καμία δεν είναι του γούστου μου.
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Στο χαρακτήρα καλές είναι όντως αλλά στο σύνολο οι Σλάβες ρίχνουν σε όλες στα αυτιά.Οσο τρελή και απρόβλεπτη να είναι μια Πολωνέζα την προτιμώ στο σύνολο από Γερμανίδα,για Ασιάτισσα δεν το συζητάμε.Γερμανοσλάβες άλλη φάση,εντυπωσιακές μεν αλλά καμιά φορά χρειάζεται να προσέχεις.Ασιατοσλάβες ή Καυκασιοσλάβες όχι με την καμία δεν είναι του γούστου μου.
Απλα δεν εχεις ασχοληθει με ασιατισες, για αυτο τις απορριπτεις.
Αν ασχοληθεις λιγο θα αλλαξεις αποψη.
Και σε καθε περιπτωση ο χαρακτηρας παιζει τεραστιο ρολο. Το καλυτερο μουνι που εχω δει ποτε, ηταν μια καμπαρετζου Ουκρανεζα το 2002. Σου επεφταν τα σαγονια, ελεγες δεν ειναι δυνατον τετοια ομορφια.
Τι να το κανεις ομως, αμα βλεπεις απεναντι ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και λαιμαργια για λεφτα και μηδεν συναισθημα;
Οσο να ναι σε ξενερωνει
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.861
- Πόντοι
- 2.306
Απλα δεν εχεις ασχοληθει με ασιατισες, για αυτο τις απορριπτεις.
Αν ασχοληθεις λιγο θα αλλαξεις αποψη.
Και σε καθε περιπτωση ο χαρακτηρας παιζει τεραστιο ρολο. Το καλυτερο μουνι που εχω δει ποτε, ηταν μια καμπαρετζου Ουκρανεζα το 2002. Σου επεφταν τα σαγονια, ελεγες δεν ειναι δυνατον τετοια ομορφια.
Τι να το κανεις ομως, αμα βλεπεις απεναντι ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και λαιμαργια για λεφτα και μηδεν συναισθημα;
Οσο να ναι σε ξενερωνει
Εμένα μου αρέσει ο σλαβικός χαρακτήρας.Οι Σλάβες είναι ηδυπαθείς,ευχάριστες,τέλος πάντων σε φτιάχνουν με την παρουσία τους.Σε σχέση με τις Σλάβες οι υπόλοιπες ψοφίμια φαίνονται.Αν εξαιρέσουμε βέβαια Γερμανίδες,Σκανδιναυές,Ολλανδέζες που είναι τοπ αλλά και εκεί μιλάμε κυρίως για εμφάνιση,μόρφωση,επίπεδο,στυλ.Λιγότερο σεξ απίλ και θηλυκότητα από τις Σλάβες.
Σλαβικές χώρες είναι τέλεια από πλευράς γυναικών.Αλλος τη βρίσκει με Ρωσίδες,άλλος με Ουκρανές άλλος με Πολωνέζες ή Τσέχες αλλά πάντα περνάς καλά αρκεί να είσαι σε σλαβική χώρα.
Να βρεις άντρα να πει σιχάθηκα τις Ρωσίδες,τις Πολωνέζες ή τις Τσέχες και το ρίχνω στις Δυτικές πολύ σπάνιο.Το αντίθετο εξαιρετικά σύνηθες.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.587
- Πόντοι
- 3.936
Αν δεις ολλανδεζα που να μετραει θα σου κουνηθει ο εγκεφαλος. Παλαιοτερα πηγαινα ολλανδια γι χαυτο το λεω.Αν εξαιρέσουμε βέβαια Γερμανίδες,Σκανδιναυές,Ολλανδέζες που είναι τοπ αλλά και εκεί μιλάμε κυρίως για εμφάνιση,μόρφωση,επίπεδο,στυλ.Λιγότερο σεξ απίλ και θηλυκότητα από τις Σλάβες.
Το είπα γιατί παραπάνω μας έλεγες ότι όλα αυτά τα κάνεις για την αδρεναλίνη και την περιπέτεια. Καμμία καταδρομική σε Almaty, Astana κλπ στο Καζακστάν δεν προβλέπεται; Πόλεις άνω του εκατομμυρίου. Αχαρτογράφητες περιοχές στον σπονσορικό χάρτη μου φαίνονται. Αλλά δεν ξέρω πόσο δύσκολες περιοχές είναι αυτές, γιατί παίζει και ισλάμ.Οχι ρε συ.Τι μογγόλες τώρα?Πας καλά?Εδώ κάνουμε αμάν να βρούμε καθαρές Σλάβες και θα πάμε σε μογγόλες?
Οι Γεωργιανές είναι κακάσχημες με μυτόγκες,κάνουν βέβαια τα πάντα όλα και οι Βαλτικές είναι υπερβολικά ψυχρές και ωμές,η άλλη η Λεττονή μου λέει ονειρευόμουνα να έρθεις για να μπορέσω να αγοράσω φούρνο,δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα.Μηδέν ρομαντισμός.
Σλάβες και ξανά Σλάβες,με όλα τα αρνητικά που έχουνε,χίλιες φορές καλύτερες από τις άλλες.
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.861
- Πόντοι
- 2.306
Το είπα γιατί παραπάνω μας έλεγες ότι όλα αυτά τα κάνεις για την αδρεναλίνη και την περιπέτεια. Καμμία καταδρομική σε Almaty, Astana κλπ στο Καζακστάν δεν προβλέπεται; Πόλεις άνω του εκατομμυρίου. Αχαρτογράφητες περιοχές στον σπονσορικό χάρτη μου φαίνονται. Αλλά δεν ξέρω πόσο δύσκολες περιοχές είναι αυτές, γιατί παίζει και ισλάμ.
Εκεί ασιατοφέρνουν.Καζακστάν έχει 80% Καζάκες και μόνο 20% Σλάβες.Γιατί να πάω να ψάχνω τις Σλάβες στα άχυρα?Πάω εκεί που έχει 100% Σλάβες.Είναι αρκετά απλό.
Οπως αν γουστάρεις μαύρες θα πας Αφρική και όχι Αγγλία,αν γουστάρεις Σλάβες θα πας σε σλαβική χώρα όχι στο Μπαλί ή στο Καζακστάν.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.870
- Πόντοι
- 3.846
Επειδή πάλι γράφεις άπειρες μαλακιες, άκου πέντε πράγματα από κάποιον που τις ζει της ουκρανες κάθε μέρα εδώ και χρόνια.Δεν έχω ασχοληθεί με Ουκρανέζες πάνω από 40.Γενικά οι Ουκρανέζες μετά τα 30 μπαγιατεύουν και βάζουν τα δυνατά τους να ανταγωνιστούν τις μικρές.Κάνουν δίαιτες,γυμναστικές,καλλωπίζονται,ντύνονται εντυπωσιακά αλλά τις μικρές δεν τις φτάνουν,έχει πολύ ανταγωνισμό Ουκρανία συνέχεια αλληλοσυγκρίνονται οι γκόμενες.
Οι μεγάλες Ρωσίδες είναι πιο hardcore,ξέρουν τα κουμπιά του άντρα,μια Ρωσίδα σαραντάρα μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο.Ουκρανέζα αποκλείεται.
Ξέρω δεκάδες άνω ή κάτω των 30, παντρεμένες με Ουκρανους ή κύπριους.
Αυτές τις αηδίες που γράφετε, ότι όλες εκμεταλλεύονται είναι εντελώς ότι ναι και απορώ ποιος βλάκας το ξεκίνησε και μετά κάποια πρόβατα το συνέχισαν.
Και αυτές θα εκμεταλλευτούν όπως όλες οι γυναίκες.
Εγώ βλέπω κοπέλες που απ' τα 25 τους είναι συνεχώς δίπλα στον άνδρα τους, δουλεύουν σκληρά, έχουν κορμάρα, τρέχουν με τα παιδιά (όσες έχουν) και γενικά είναι γυναίκες για οικογένεια.
Οι δε χωρισμένες και άνω των 40 είναι φωτιά. Δε βλέπω διαφορές στο σώμα από Ρωσίδες, αν και πλέον έχω μάθει και ξεχωρίζω χαρακτηριστικά προσώπου μετά από τόσες δεκάδες γκόμενες που έχω γνωρίσει και πηδήξει εδώ.
Εννοείται δε συγκρίνονται στο σώμα με μια μέση ελληνίδα και οι περισσότερες που ξέρω διατηρούν γαμω τα σώματα χωρίς γυμναστήρια κλπ.
Ξέρω και περιπτώσεις Σλάβων στο γυμναστήριο που πάνε για να πετύχουν σώμα μοντέλου με κοιλιακούς κλπ. Η μέση Ουκρανη ή Ρωσίδα, δεν το χρειάζεται το γυμναστήριο με τέτοιο DNA.
Αλλά εκείνη η γκόμενα, μετά όταν θέλει να πάει το βράδυ στο club, θέλει να βάλει το σουπερμινι και να πετάει ο τετρακεφαλος στο μπούτι. Μου τα είπε η ίδια, κάποιες καυλωνουν έτσι να φαίνονται.
Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Μενεις στη κυπρο και εχεις αποψη για τις σοβιετικες ρε σουργελο χαχαχαχχαχαψα.Επειδή πάλι γράφεις άπειρες μαλακιες, άκου πέντε πράγματα από κάποιον που τις ζει της ουκρανες κάθε μέρα εδώ και χρόνια.
Αυτές τις αηδίες που γράφετε, ότι όλες εκμεταλλεύονται είναι εντελώς ότι ναι και απορώ ποιος βλάκας το ξεκίνησε και μετά κάποια πρόβατα το συνέχισαν.
Εγώ βλέπω κοπέλες που απ' τα 25 τους είναι συνεχώς δίπλα στον άνδρα τους, δουλεύουν σκληρά, έχουν κορμάρα, τρέχουν με τα παιδιά (όσες έχουν) και γενικά είναι γυναίκες για οικογένεια.
Οι δε χωρισμένες και άνω των 40 είναι φωτιά. Δε βλέπω διαφορές στο σώμα από Ρωσίδες, αν και πλέον έχω μάθει και ξεχωρίζω χαρακτηριστικά προσώπου μετά από τόσες δεκάδες γκόμενες που έχω γνωρίσει και πηδήξει εδώ.
Εννοείται δε συγκρίνονται στο σώμα με μια μέση ελληνίδα και οι περισσότερες που ξέρω διατηρούν γαμω τα σώματα χωρίς γυμναστήρια κλπ.
Ξέρω και περιπτώσεις Σλάβων στο γυμναστήριο που πάνε για να πετύχουν σώμα μοντέλου με κοιλιακούς κλπ. Η μέση Ουκρανη ή Ρωσίδα, δεν το χρειάζεται το γυμναστήριο με τέτοιο DNA.
Αλλά εκείνη η γκόμενα, μετά όταν θέλει να πάει το βράδυ στο club, θέλει να βάλει το σουπερμινι και να πετάει ο τετρακεφαλος στο μπούτι. Μου τα είπε η ίδια, κάποιες καυλωνουν έτσι να φαίνονται.
Παψε ρε να λες πραγματα που δεν ισχυουν,πες για τις κυπριες και ασε τις σοβιετικες,εισαι μικρος ακόμα σε 10 χρονια που θα μεγαλώσεις μιλάμε.
Οι σοβιετικες εκμεταλλευοται περισσοτερο απο τις υπολοιπες αρεσει δεν αρεσει,αγαπούν περισσοτερο το χρημα και αυτο ειναι αποδεδειγμενο,ολες αυτες που λες που μενουν με τους αντρες τους εχουν βρει παραδακι,αν οι αντρες τους ηταν τίποτα άνεργοι η επαιρναν χαμηλο μισθο να δεις για ποτε θα τους αφηναν.
Γενικα τη σοβιετικη τη κρατας μονο αν εχεις και βγαζεις λεφτα,δεν χρειαζεται να κανεις τίποτα αλλο,το πορτοφολι της κραταει.
Οσο για το σωμα ισχύει αλλα αυτο το ξέρουν ολοι δεν ειπες κατι που δεν ξέρουμε.
Αν σου παρω γλειφιτζουρι θα πάψεις να γράφεις εδω μεσα?
Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Αρχοντα εχω την εντύπωση οτι καζακες ειναι ακομα πιο εύκολες.Εκεί ασιατοφέρνουν.Καζακστάν έχει 80% Καζάκες και μόνο 20% Σλάβες.Γιατί να πάω να ψάχνω τις Σλάβες στα άχυρα?Πάω εκεί που έχει 100% Σλάβες.Είναι αρκετά απλό.
Οπως αν γουστάρεις μαύρες θα πας Αφρική και όχι Αγγλία,αν γουστάρεις Σλάβες θα πας σε σλαβική χώρα όχι στο Μπαλί ή στο Καζακστάν.
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.861
- Πόντοι
- 2.306
Επειδή πάλι γράφεις άπειρες μαλακιες, άκου πέντε πράγματα από κάποιον που τις ζει της ουκρανες κάθε μέρα εδώ και χρόνια.
Οι Ουκρανέζες στον Τζίπρον το ξυρίζουν το μουστάκι όπως οι Κυπραίες?
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.418
- Πόντοι
- 4.746
Για να πιάνει μόνο μπουτάκι χεράκι και φωτο για το θεαθήναι τα πεντακό μαζί με τα έξοδα παράστασης δεν τα λες και λίγα.Με 500 κατοσταρικα που λεει πως ξοδευει ανα ημερα με τις κορασιδες στα μουνολιβαδα, απολαμβανει προιον που με κανονικη εσκορτ θα ηθελε 1500-3000 ανα ημερα
Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Ισχύει οτι οι κυπραιες δεν ξυριζονται?Οι Ουκρανέζες στον Τζίπρον το ξυρίζουν το μουστάκι όπως οι Κυπραίες?
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.870
- Πόντοι
- 3.846
Α καλά είσαι και καθυστερημένος εσύ τελικά.Μενεις στη κυπρο και εχεις αποψη για τις σοβιετικες ρε σουργελο χαχαχαχχαχαψα.
Παψε ρε να λες πραγματα που δεν ισχυουν,πες για τις κυπριες και ασε τις σοβιετικες,εισαι μικρος ακόμα σε 10 χρονια που θα μεγαλώσεις μιλάμε.
Οι σοβιετικες εκμεταλλευοται περισσοτερο απο τις υπολοιπες αρεσει δεν αρεσει,αγαπούν περισσοτερο το χρημα και αυτο ειναι αποδεδειγμενο,ολες αυτες που λες που μενουν με τους αντρες τους εχουν βρει παραδακι,αν οι αντρες τους ηταν τίποτα άνεργοι η επαιρναν χαμηλο μισθο να δεις για ποτε θα τους αφηναν.
Γενικα τη σοβιετικη τη κρατας μονο αν εχεις και βγαζεις λεφτα,δεν χρειαζεται να κανεις τίποτα αλλο,το πορτοφολι της κραταει.
Οσο για το σωμα ισχύει αλλα αυτο το ξέρουν ολοι δεν ειπες κατι που δεν ξέρουμε.
Αν σου παρω γλειφιτζουρι θα πάψεις να γράφεις εδω μεσα?
Εκεί που δουλεύεις στα σουβλάκια, δεν ξέρουν να σου πούνε τι γίνεται στη Λεμεσό; Ότι η μισή πόλη είναι γεμάτη Ουκρανία και Ρωσία.
Τράβα άνοιξε κανένα ίντερνετ ρε στραβαδι, αν έχεις χρήμα για συνδρομή βέβαια.
Φαντάσου πώς θα σου φαίνεται με τα 800€ που βγάζεις πώς είναι για κάποιον να δίνει 1150€ για νοίκι.