Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 876K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Α καλά είσαι και καθυστερημένος εσύ τελικά.
Εκεί που δουλεύεις στα σουβλάκια, δεν ξέρουν να σου πούνε τι γίνεται στη Λεμεσό; Ότι η μισή πόλη είναι γεμάτη Ουκρανία και Ρωσία.

Τράβα άνοιξε κανένα ίντερνετ ρε στραβαδι, αν έχεις χρήμα για συνδρομή βέβαια.
Φαντάσου πώς θα σου φαίνεται με τα 800€ που βγάζεις πώς είναι για κάποιον να δίνει 1150€ για νοίκι.
Σοβιετικες εκτος σοβιετιας χαλανε αλλοιώνονται μαθαινουν αλλιως.
Τιβσου λεω εσενα τώρα.....
Αντε για υπνο τωρα να ξεκουραστεις

dalaidama

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2023
Like
181
Πόντοι
0
Βροτσλαβ και Πολωνια ανεβαινω καθε χρονο σταθερα γιατι εχω σπιτι να μενω. Η πολη ειναι καμμενη στο 99%. Χοντρη Πολωνεζα αν γαμησεις και καμια με πολλα ψυχολογικα που χαραζει τον εαυτο της με ξυραφακι.
Ξεχαστε την Πολωνια που ξερατε εκτος αν θελετε να πατε για να δειτε την χωρα που και παλι δεν αξιζει. Πιο ευκολα θα γαμησετε τουριστρια Πραγα Βουδαπεστη η Βιεννη
Οι Πολενεζες πλεον δεν ειναι ευκολες και δεν γαμιουνται ουτε καν με ξενους απο πιο ανεπτυγμενες χωρες απ οτι στην Ελλαδα. Ολες με Πολωνους ειναι
Ο φιλος μου που μενει μονικα εκει εχει φρικαρει δεν γαμαει πλεον ουτε μπαζα και το ριξε σε Ουκρανες που θελουν μονο τα φραγκα του

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Παίζει ρόλο και το legacy,εμένα ας πούμε ο παππούς μου ήταν φαντάρος στη μικρασιατική εκστρατεία,μπαίνει στην τουρκική πόλη για πλιάτσικο και ρωτάει την πιο πλούσια Τουρκάλα πού είναι τα χρυσά?Δεν έχω τίποτα λέει αυτή,απλώνει ο παππούς το χέρι και βγάζει τα χρυσά φλουριά από το μουνί της Τουρκάλας.
Αμα προέρχεσαι από τέτοιο παππού,δεν τίθεται ζήτημα για το τι κάνεις στα μουνολίβαδα.
εσυ θα εισαι ο βαλκανιος αρχοντας κμαν σιγουρα! γεια σου αδερφε ο χαρης ειμαι.
εμενα ο προπαπους μου μεγαλο μυαλο ηταν φοβος και τρομος στην ιταλια αλλα δεν
ξερω που εζησε.μετα τον δευτερο παγκοσμιο που ηταν με τον αγγλικο στρατο μαζι με
αλλους κυπριους εκλεψαν τα αυτοκινητα και τον οπλισμο που ειχαν σαν στρατιωτες
και αρχισαν παντου ληστειες!οταν επεστρεψε κυπρο τον ετρεμαν τουρκοι και εγγλεζοι.
με την ομαδα του δολοφονησαν μια ευπορη κυρια και πηραν τα χρυσαφικα της!
τους επιασαν ομως δεν θυμαμε το ονομα του αστυνομου αλλα ξερω αυτος ηταν ο πρωτος
δικοιτης οταν εγιναν οι κεντρικες φυλακες κυπρο για εγληματιες.καποιος καρφωσε
και ο αστυνομος αυτος ηταν παμπονηρος τους ειπε μου δεινετε εμενα τα χρυσαφικα
και γλιτωνετε την κρεμαλα!αναγκαστηκα εδωσαν τον θησαυρο σε αυτον τον αστυνομο.
αργοτερα πηγε ιταλια μετα απο χρονια ηλικιωμενος γιατι εκρυβε σε τειχους κλοπιμαια
λεφτα και χρυσαφικα.πηγε στο σπιτι που εμενε αλλα βρηκε νεους ενοικους και ειχαν
κανει αλλαγες στο σπιτι.τα κλοπιμαια εκαναν φτερα μαλλον οι χτιστες τα βρηκαν.
πως εμεις βγηκαμε τιμιοι απορω αλλα οι χωριανοι μας ακομα οι παλιοι μιλανε για αυτον.
θυματε ο πατερας μου να τους σταματανε τουρκοι και οταν λεει ποιος ειναι τους εκαναν
τραπεζι και τους φιλοξενησαν.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Βροτσλαβ και Πολωνια ανεβαινω καθε χρονο σταθερα γιατι εχω σπιτι να μενω. Η πολη ειναι καμμενη στο 99%. Χοντρη Πολωνεζα αν γαμησεις και καμια με πολλα ψυχολογικα που χαραζει τον εαυτο της με ξυραφακι.
Ξεχαστε την Πολωνια που ξερατε εκτος αν θελετε να πατε για να δειτε την χωρα που και παλι δεν αξιζει. Πιο ευκολα θα γαμησετε τουριστρια Πραγα Βουδαπεστη η Βιεννη
Οι Πολενεζες πλεον δεν ειναι ευκολες και δεν γαμιουνται ουτε καν με ξενους απο πιο ανεπτυγμενες χωρες απ οτι στην Ελλαδα. Ολες με Πολωνους ειναι
Ο φιλος μου που μενει μονικα εκει εχει φρικαρει δεν γαμαει πλεον ουτε μπαζα και το ριξε σε Ουκρανες που θελουν μονο τα φραγκα του
Εδω πρέπει να απαντησει ο άρχοντας

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Παίζει ρόλο και το legacy,εμένα ας πούμε ο παππούς μου ήταν φαντάρος στη μικρασιατική εκστρατεία,μπαίνει στην τουρκική πόλη για πλιάτσικο και ρωτάει την πιο πλούσια Τουρκάλα πού είναι τα χρυσά?Δεν έχω τίποτα λέει αυτή,απλώνει ο παππούς το χέρι και βγάζει τα χρυσά φλουριά από το μουνί της Τουρκάλας.
Αμα προέρχεσαι από τέτοιο παππού,δεν τίθεται ζήτημα για το τι κάνεις στα μουνολίβαδα.
Αρχοντα με ολο το σεβασμό εχει διαφορα το σπονσοριλικι με τον πόλεμο και το στρατο.
Πάντως ρε αρχοντα καλα ολα αυτα που λες,αλλα τελικος σκοπος σου ποιος ειναι,οταν φτασεις 65-70 δεν θα εχεις τις τωρινες αντοχες τι θα κανεις?

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.857
Πόντοι
2.306
Εδω πρέπει να απαντησει ο άρχοντας

Αυτη ειναι η οπτικη γωνία αρχιδοψωλά.Υπάρχει η οπτικη γωνια ψωλα,η αποψη του μεσου ορου και η αποψη αρχοντος.Διαλεγεις και παιρνεις.Φυσικα αν καποιος ειναι χαλιας,ασχημος,αφραγγος,βαρετος και τεμπελης θα του φανει δυσκολη η Πολωνια.Για το μεσο ορο ειναι πολυ καλυτερη απο Ελλαδα,για αρχοντες ειναι μαγικο μερος.
Βεβαια για να πεισεις τον Ελληνα πρεπει να υιοθετησεις την ψωλαδορικη προσεγγιση,ο Ελληνας αν δε θεωρησει οτι μιλας σαν ψωλαδορος δεν πειθεται,οποτε ο,τι και να γραφω δε θα πατησει κανενας Πολωνια.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.857
Πόντοι
2.306
Αρχοντα με ολο το σεβασμό εχει διαφορα το σπονσοριλικι με τον πόλεμο και το στρατο.
Πάντως ρε αρχοντα καλα ολα αυτα που λες,αλλα τελικος σκοπος σου ποιος ειναι,οταν φτασεις 65-70 δεν θα εχεις τις τωρινες αντοχες τι θα κανεις?

Στα 70 θα μειωσω ισως τα σπονσοριλικια,που να ξερω τι θα κανω τοτε.Παντως Ασιες και Αφρικες δεν παω.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Στα 70 θα μειωσω ισως τα σπονσοριλικια,που να ξερω τι θα κανω τοτε.Παντως Ασιες και Αφρικες δεν παω.
Γιατι δεν καπαρώνεις τωρα μια σλαβα να την εχεις και στα γεραματα σου.
Πόσο εισαι 53?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
222_14.jpg

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Αυτη ειναι η οπτικη γωνία αρχιδοψωλά.Υπάρχει η οπτικη γωνια ψωλα,η αποψη του μεσου ορου και η αποψη αρχοντος.Διαλεγεις και παιρνεις.Φυσικα αν καποιος ειναι χαλιας,ασχημος,αφραγγος,βαρετος και τεμπελης θα του φανει δυσκολη η Πολωνια.Για το μεσο ορο ειναι πολυ καλυτερη απο Ελλαδα,για αρχοντες ειναι μαγικο μερος.
Αρχοντα πολωνια δεν εχω παει,αν είσαι 35ρης εμφανίσιμος γυμνασμενος αλλα χωρις λεφτα πολλα μπορεις να παίξεις μπάλα καλύτερα απο ελλαδα?
Θα μεινω μπρνο αξιζει να πηγαίνω πολωνια για μπαλα η και στο μπρνο ειναι καλά?
Πηγα 1 μηνα αλλα δεν ειδα θετικουρα απο τις γκομενες ουτε στο μπρνο ουτε στη Μπρατισλάβα.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.857
Πόντοι
2.306
Γιατι δεν καπαρώνεις τωρα μια σλαβα να την εχεις και στα γεραματα σου.
Πόσο εισαι 53?

Αυτες αμα τις φερεις Γερμανια και δουν προοπτικες αναβαθμισης την κανουν σε dt.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αρχοντα πολωνια δεν εχω παει,αν είσαι 35ρης εμφανίσιμος γυμνασμενος αλλα χωρις λεφτα πολλα μπορεις να παίξεις μπάλα καλύτερα απο ελλαδα?
Θα μεινω μπρνο αξιζει να πηγαίνω πολωνια για μπαλα η και στο μπρνο ειναι καλά?
Πηγα 1 μηνα αλλα δεν ειδα θετικουρα απο τις γκομενες ουτε στο μπρνο ουτε στη Μπρατισλάβα.

Μπρνο,Οστραβα,Κατοβιτσε και τα περιξ αρκουν.Αν και δεν πιστευω οτι θα μετοικησεις Τσεχια.
35 εισαι στο οριο.Σαν απλος μεταναστης με τοπικο μισθο και χωρις γνωση τσεχικων,πολωνικων δε θα εχεις ιδιαιτερη απηχηση στις μικρες.
Ισως να γαμας ΜΙΛΦ ανω των 35.

Τελευταία τροποποίηση:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Αυτες αμα τις φερεις Γερμανια και δουν προοπτικες αναβαθμισης την κανουν σε dt.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπρνο,Οστραβα,Κατοβιτσε και τα περιξ αρκουν.Αν και δεν πιστευω οτι θα μετοικησεις Τσεχια.
35 εισαι στο οριο.Σαν απλος μεταναστης με τοπικο μισθο και χωρις γνωση τσεχικων,πολωνικων δε θα εχεις ιδιαιτερη απηχηση στις μικρες.
Ισως να γαμας ΜΙΛΦ ανω των 35.
Τσέχικα μαθαίνω αρχοντα και μαθαινονται γτ ξερω και ρώσικα.
Και με μιλφ δεν εχω πρόβλημα

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Και γιατί διάλεξες τσεχια αντί για Γερμανία? Δε λέω ωραία χώρα η Τσεχία.. Αλλα αν εχει βιοτικό επίπεδο Ελλάδας, ποιος ο λόγος να πας εκεί και να πληρώνεις και νοίκια? Βρες μια δουλειά Ελλάδα με 700 να σου μενουν όλα στην ακρη. Εξωτερικό μόνο η Αμερική και η Αυστραλία αξίζουν.. Βγάζω τον Καναδά λόγω κρύου.
Αρχικα η τσεχια εχει ενα 30% καλύτερους μισθους απο ελλαδα.
2ον δεν εχει μαζεψει πολλούς ξενους αραβες αφρικανους κλπ
3ον ειναι καθαρή χώρα με πρασινο
4ον οι τσεχες ειναι πιο ομορφες από τις ελλεινιδες
5ον εχω κοντα πολωνια και ουκρανια για να πεταγομαι.
6ον το μπρνο εχει πολλες ουκρανιδες για παιχνιδι
7ο θελω να φυγω απο την ελλαδα του κουλη
8ο να απεξαρτηθω απο τα μπουρδελα εδώ
9ο να αποφυγω το τοξικο περιβαλλον
Το μονο καλο που εχει η ελλαδα ειναι ο καιρος.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.820
Πόντοι
456
George, ξέρω ότι σε μερικούς φαντάζει παράξενο, αλλά ξέρω μεγάλο αριθμό αντρών που δε γαμάνε μαύρες και ασιάτισσες. Και όχι γιατί είναι ρατσιστές, απλά δεν τις λαμβάνουν υπόψιν σαν γυναίκες.

Εγώ ασχολούμαι αποκλειστικά με λευκές, δυτικές ή Σλάβες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
George, ξέρω ότι σε μερικούς φαντάζει παράξενο, αλλά ξέρω μεγάλο αριθμό αντρών που δε γαμάνε μαύρες και ασιάτισσες. Και όχι γιατί είναι ρατσιστές, απλά δεν τις λαμβάνουν υπόψιν σαν γυναίκες.

Εγώ ασχολούμαι αποκλειστικά με λευκές, δυτικές ή Σλάβες

Δεκτο και κατανοητο, αλλα εχε υποψη πως ισχυει και κατι αλλο: "Οσο πιο πολυ ασχολεισαι με τα εν λογω φυλα, τοσο περισσοτερο αρχιζεις και εκτιμας και να αρεσεις καποια πραγματα"

Πιστευω πως η πλειοψηφια οσων τους ειναι εντελως αδιαφορες οι εν λογω φυλες, ειναι επειδη ποτε δεν ασχοληθηκαν με αυτες. Και ειναι λογικο αμα ζεις Ευρωπη και εχεις τις μουναρες τις Σλαβες διπλα σου.

Μετα τα 60 ομως αλλαζουν τα κοζια. Εκει μπορει ο κμαν να πει, "αντε καλα χορτασα σλαβικο μουνι, καιρος να γκαστρωσω καμια και να φαω και κανα φαι της προκοπης"

Και ξερεις πολυ καλα πως οι Σλαβες μονο για φαι της προκοπης δεν κανουν...

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.857
Πόντοι
2.306
Τσεχια κωλολεει κατα τη γνωμη μου ειδικα αν εισαι σλαβοφιλος,γουσταρεις μπυρες,γκουλας,περιτεχνη κεντροευρωπαικη αρχιτεκτονικη και τσεχικη ροκ και country.Ο βασικος λογος ειναι φυσικα οι γκομενες.Λαθρο δε βλεπεις καθολου,υπαρχουν γυφτοι αλλα οχι σε κοινη θεα,κυριως στις βορειες πολεις σχετικα γκετοποιημενοι.Η τσεχικη φυση φοβερη,δαση,ποτσμια,λιμνες που τα πετανε οι Τσεχες,υπερθεαμα.Το βασικο προβλημα της Τσεχιας η ελλειψη θαλασσας,κανει τις γκομενες νοσταλγικες για ζεστες μεσογειακες παραλιες και νοτιους θερμους εραστες.Για καποιο λογο βεβαια οι Τσεχες προτιμουν τους Ιταλους θεωρουν οτι η κουλτουρα τους μοιαζει περισσοτερο στην τσεχικη απο ο,τι η δικη μας αλλα και οι Ελληνες χωρανε,εχουν γενικα καλο ονομα.Κυριως γιατι πολλοι Ελληνες απο το παιδομαζωμα επι εμφυλιου παντρευτηκαν Τσεχες και αφησαν καλες εντυπωσεις ως νοικοκυραιοι.Την ιδια καλη δουλεια εκαναν και οι Ελληνες Πολωνια με πολυ ευεργετικα αποτελεσματα για τους γαμεις που ηρθαν ως trailers στα 90s και 00s.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.857
Πόντοι
2.306
Δεκτο και κατανοητο, αλλα εχε υποψη πως ισχυει και κατι αλλο: "Οσο πιο πολυ ασχολεισαι με τα εν λογω φυλα, τοσο περισσοτερο αρχιζεις και εκτιμας και να αρεσεις καποια πραγματα"

Πιστευω πως η πλειοψηφια οσων τους ειναι εντελως αδιαφορες οι εν λογω φυλες, ειναι επειδη ποτε δεν ασχοληθηκαν με αυτες. Και ειναι λογικο αμα ζεις Ευρωπη και εχεις τις μουναρες τις Σλαβες διπλα σου.

Μετα τα 60 ομως αλλαζουν τα κοζια. Εκει μπορει ο κμαν να πει, "αντε καλα χορτασα σλαβικο μουνι, καιρος να γκαστρωσω καμια και να φαω και κανα φαι της προκοπης"

Και ξερεις πολυ καλα πως οι Σλαβες μονο για φαι της προκοπης δεν κανουν...

Και τι να τρως?Τις ακριδες και τους αρουραιους που μαγειρευει η Αφρικανη η τα σκουληκια και τα φιδια που τρωει η Ασιατισσα?Εχεις δοκιμασει σλαβικο φαι Delikatessen απο τα χερια Πολωνεζας,Τσεχας?Πεντανοστιμα πιερογκι,ζουρεκ,θαυμασιο γκουλας και σβιτσκοβα να γλυφεις τα δαχτυλα σου ειδικα οταν συνδυαζονται με σπεσιαλ μπουκι.

Τελευταία τροποποίηση:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Και τι να τρως?Τις ακριδες και τους αρουραιους που μαγειρευει η Αφρικανη η τα σκουληκια και τα φιδια που τρωει η Ασιατισσα?Εχεις δοκιμασει σλαβικο φαι απο τα χερια Πολωνεζας,Τσεχας?Πεντανοστιμα πιερογκι,ζουρεκ,θαυμασιο γκουλας και σβιτσκοβα να γλυφεις τα δαχτυλα σου ειδικα οταν συνδυαζονται με σπεσιαλ μπουκι.
Ειναι λυπαρη η κουζινα τους αρχοντα καταλήγεις με χοληστερινη και βραγμενες αρτηρίες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Και τι να τρως?Τις ακριδες και τους αρουραιους που μαγειρευει η Αφρικανη η τα σκουληκια και τα φιδια που τρωει η Ασιατισσα?Εχεις δοκιμασει σλαβικο φαι απο τα χερια Πολωνεζας,Τσεχας?Πεντανοστιμα πιερογκι,ζουρεκ,θαυμασιο γκουλας και σβιτσκοβα να γλυφεις τα δαχτυλα σου ειδικα οταν συνδυαζονται με σπεσιαλ μπουκι.

Τυπε ως συζυγοι/νοικοκυρες οι Ασιατισες δεν παιζονται, ειναι διεθνως γνωστες. Οκ, εχουμε μεγαλο γκαπ εμφανισιακο και γονιδιακο, αλλα για οσους κανουν την υπερβαση, πραγματικα ζουνε σα βασιλιαδες.
Η μηπως θελεις να βαλουμε κατω το κοστος ζωης;
Πες πχ πως στα 62 παιρνεις μια συνταξη απο Ελλαδα+Γερμανια = 1200 ευρω
Τι μπορεις να κανεις ως συνταξιουχος με αυτα τα λεφτα στην Ανατολικη Ευρωπη και τι στην Ασια;
Μεχρι και υπηρετρια μπορεις να εχεις εκει με αυτα τα λεφτα

Και μην ξεχνας το κυριοτερο: Χαρακτηρας

Ο ιδιος εχεις πει χιλιαδες φορες ποσο μουρλες ειναι οι Πολωνες. Με τι κουραγιο να ανοιξεις σπιτι με μια μουρλη;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οπως καί νά τό κάνουμε οι Σλάβες είναι οι ωραιότερες γυναίκες στόν κόσμο, δέν υπάρχουν πιό όμορφες, είναι Top, Νο1.
Αλλά τό θέμα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία τών Ελληνοψωλαράδων είναι άφραγκοι, καί οι Σλάβες θέλουν φράγκα.
-Ολες οι γκόμενες θέλουν, αλλά οι Σλάβες είναι κατά κάποιο τρόπο αρκετά απαιτητικές-
Μόνο μέ σοβαρά εισοδήματα μιλάμε γιά Σλάβες, δυστυχώς όταν τό πορτοφόλι μας είναι άδειο, έρχεται ο Αραβας καί ο Αμερικανός...καί τίς παίρνει!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom