Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 877K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.418
Πόντοι
4.746
Αμα βλέπει συνεχώς κλαμμένη Γαπόφατσα να περιφέρει το δίσκο της επαιτείας,πιθηκόφατσα Τσίπρα και ψευτονταηλίκια Μπαρούφ με τα ανοιχτά πουκάμισα και τις μηχανές,άντε γεια και ο Ελληνας.
Eνώ όταν βλέπουν τους παρακάτω φωστήρες τρελαίνονται

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpeg
    αρχείο λήψης (1).jpeg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 2e8c36ef85fa85dfb68e-1428190364.jpg
    2e8c36ef85fa85dfb68e-1428190364.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 22

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.418
Πόντοι
4.746
Αυτοί πέτυχαν να μην ακούγονται.Δεν τους βλέπει κανένας έξω.
Ε, ναι αφού οι ίδιοι χρεοκόπησαν την χώρα με τον καθιστό βούδα και μετά έβαλαν τον κεκέ Γαπ να βγάλει τα κάστανα απ' την φωτιά. Αυτός δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά, γιατί τον έφαγαν οι σύντροφοι και μετά ήρθε ο Τσιπρίξ μαζί με βαρουφίξ και οι διεθνείς τοκογλύφοι τους τύλιξαν σε μια κόλα χαρτί για να υποθηκεύσουν τον πλούτο της χώρας.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Το θέμα είναι να μη βλέπει ο ξένος τις σκατόφατσες.Να προβάλλεται η Ελλάδα με Ωνάση,Leonidas,Μεγαλέξανδρο κτλ.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.418
Πόντοι
4.746
Ρε τύπε αφού σου αρέσει να περιτριγυρίζεσαι απο σλάβες γιατί να ξενιτεύεσαι και να παίρντεις το ρίσκο όταν με ένα καλό πουγκί μπορείς να πηγαίνεις σε ένα καλό fkk και να ζεις αρχοντικά για όσες ώρες θες. Τρως πίνεις, σάουνες τζακούζια,μασάζ και φακ. Ολοκληρωμένα πράγματα απο επαγγελματίες του χώρου. Όχι στο πάμε και όπου βγεί

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Εσύ πάντως δε γαμας τίποτα. Καλά τα έλεγε ο τροβαδούρος. Μαλακια όλη μερα αφού από τις κυπριες με το μουστάκι και τη μαύρη τρίχα στα χερια τρως μόνο πιτες
Άργησες ξεφτιλακο να μάθεις να γράφεις ελληνικά και ξεκίνησες με φαντασιώσεις από ποστ παραμυθαδων;
Καλά το πας.
Τις Ρωσίδες πάντως που έχω δοκιμάσει δεν τις βλέπεις ούτε σε φωτογραφίες κακομοίρη.
Φάε τώρα εσύ μια τυροπιτα γιατί δε σε βλέπω να έχεις λεφτά ούτε για 10€ για Μεταξουργείο.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.822
Πόντοι
456
Για αυτο και τονιζω πως η γλωσσα ειναι το Α και το Ω και μετα ερχονται ολα τα αλλα. Και για αυτον τον λογο η Αγγλια παραμενει κορυφαιος προορισμος για παιχνιδι. Ευκολες γκομενες και ολες μιλανε αγγλικα
Η γλώσσα είναι σημαντική στο μπλοκ.
Αλλά δεν χρειάζεται κάποιος να περιοριστεί στις Αγγλίδες απλά εξαιτίας της γλώσσας.

Κεντρική και βόρεια Ευρώπη, πολύ δύσκολα να πετύχεις γκόμενα που δεν ξέρει αγγλικά.
Σκανδιναβία δε, όσες γνώρισα πήγαινε η γλώσσα ροδάνι..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.895
Πόντοι
26.141
Ρε νιαμου ψάχνω Νιο sokol Andreu τροβαδούρο bekozersky ..
Τι σκατα μανία να κάνετε κλώνους .................θα γράψω για Τουρκμενιστάν αλλά κάνω εμπάργκο στο σαητ ως ένδειξη διαμαρτυρίας του αποκλεισμού του αρχηγού κμαν για τους μήνες που περάσαν δίχως τη μεταλαμπαδεύσει του φωτός του

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αλλά δεν χρειάζεται κάποιος να περιοριστεί στις Αγγλίδες απλά εξαιτίας της γλώσσας.

Κεντρική και βόρεια Ευρώπη, πολύ δύσκολα να πετύχεις γκόμενα που δεν ξέρει αγγλικά.

Ναι ισχυει και Ολλανδια επισης μιλανε σχεδον ολοι. Απλα η Αγγλια ειναι τεραστια χωρα για αυτο την ανεφερα, μονη της ειναι μεγαλυτερη απο τη Σκανδιναβια + Κατω Χωρες ολες μαζι (σε πληθυσμο)

Οι αλλες μεγαλες χωρες Γερμανια, Γαλλια, Ιταλια, Ισπανια δυστυχως δεν ειναι ιδιαιτερα αγγλομαθεις, για αυτο και η Αγγλια ειναι ειδικη περιπτωση, συν οτι ειναι πολυ ευκολες οι γυναικες

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.822
Πόντοι
456
Ναι ισχυει και Ολλανδια επισης μιλανε σχεδον ολοι. Απλα η Αγγλια ειναι τεραστια χωρα για αυτο την ανεφερα, μονη της ειναι μεγαλυτερη απο τη Σκανδιναβια + Κατω Χωρες ολες μαζι (σε πληθυσμο)

Οι αλλες μεγαλες χωρες Γερμανια, Γαλλια, Ιταλια, Ισπανια δυστυχως δεν ειναι ιδιαιτερα αγγλομαθεις, για αυτο και η Αγγλια ειναι ειδικη περιπτωση, συν οτι ειναι πολυ ευκολες οι γυναικες
George, για να πετύχεις Γερμανίδα που δεν μιλάει Αγγλικά, πρέπει να πέσεις σε καμία που έμενε στην ίδια τάξη στο σχολείο και έβγαλε το αντίστοιχο ΕΠΑΛ με ειδικότητα πεντικιούρ μανικιούρ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
George, για να πετύχεις Γερμανίδα που δεν μιλάει Αγγλικά, πρέπει να πέσεις σε καμία που έμενε στην ίδια τάξη στο σχολείο και έβγαλε το αντίστοιχο ΕΠΑΛ με ειδικότητα πεντικιούρ μανικιούρ.

Οκ, σιγουρα εχεις καλυτερη εικονα, δεν εχω ζησει εκει, εμεινα σε καποια σχολια που γραφονται ενιοτε στο φεισμπουκ με παραπονα οτι οι Γερμανοι ειναι ρατσιστες με τη γλωσσα τους και δεν εξυπηρετουν στις υπηρεσιες αν δε μιλας Γερμανικα. Σιγουρα η νεολαια μιλαει αγγλικα σε μεγαλο ποσοστο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.310
Πόντοι
3.506
Ρε τύπε αφού σου αρέσει να περιτριγυρίζεσαι απο σλάβες γιατί να ξενιτεύεσαι και να παίρντεις το ρίσκο όταν με ένα καλό πουγκί μπορείς να πηγαίνεις σε ένα καλό fkk και να ζεις αρχοντικά για όσες ώρες θες. Τρως πίνεις, σάουνες τζακούζια,μασάζ και φακ. Ολοκληρωμένα πράγματα απο επαγγελματίες του χώρου. Όχι στο πάμε και όπου βγεί
Ρε μαν τι ΦΚΚ

Πιο γερμανικό γαμησι από φκκ δεν παίζει. Ο Τσομπάνης γουστάρει περιπέτεια ,να νιώσει ζωντανός ,όχι να βλέπει τους φριτζηδες και τους Αχμέτ να του γαμάνε τα μουνια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άργησες ξεφτιλακο να μάθεις να γράφεις ελληνικά και ξεκίνησες με φαντασιώσεις από ποστ παραμυθαδων;
Καλά το πας.
Τις Ρωσίδες πάντως που έχω δοκιμάσει δεν τις βλέπεις ούτε σε φωτογραφίες κακομοίρη.
Φάε τώρα εσύ μια τυροπιτα γιατί δε σε βλέπω να έχεις λεφτά ούτε για 10€ για Μεταξουργείο.
Που να τις δει ,δεν έχει λεφτά για Ίντερνετ σπίτι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.310
Πόντοι
3.506

Σιγά μη θέλει γλώσσα το μπλοκ μαν. Ο ΚΜΑΝ χρησιμοποιεί ευρωπυραυλους για μετάφραση . Ούτε γκουγκλ να ψάχνει δεδομένα στη μέση του κλαμπ

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.418
Πόντοι
4.746
Tώρα το τράβηξες από τα αυτιά και το τερμάτισες τύπε.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.418
Πόντοι
4.746
Εσύ πάντως δε γαμας τίποτα. Καλά τα έλεγε ο τροβαδούρος. Μαλακια όλη μερα αφού από τις κυπριες με το μουστάκι και τη μαύρη τρίχα στα χερια τρως μόνο πιτες
Ρε παλουκάρι δεν φτάνει ότι δεν έχετε ταξιδέψει παραπάνω απο το Σούνιο. Γράφετε και αυτά που γράφετε και γελοιοποιήστε. Πηγαίνετε πρώτα Κύπρο να δείτε πως είναι και μετά μιλάτε. Καταρχήν οι Κύπριες είναι προσεγγίσιμες και έχει ωραία νιαμού κάτω. Μετά έχει τουρίστριες, τουρίστριες από τις πρώην Σοβιετικές χώρες, από όλα έχει ο μπαξές. Όρεξη νά έχεις .Επίσης μου έκανε εντύπωση η ευγένια των ανθρώπων εκεί, που σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.822
Πόντοι
456
Θυμάμαι μια φορά μιλούσα με μια Πολωνέζα πολωνικά και μου λέει άσε μας ρε πατριώτη που παριστάνεις τον Ελληνα για να πηδήξεις.
Συμβαίνουν αυτά ΑΡΧΗΓΕ

Και τον Δημητράκη τον περνούσαν λέει για Τσέχο, τώρα με σύνδρομο down ή όχι, θα σε γελάσω

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.822
Πόντοι
456
Οκ, σιγουρα εχεις καλυτερη εικονα, δεν εχω ζησει εκει, εμεινα σε καποια σχολια που γραφονται ενιοτε στο φεισμπουκ με παραπονα οτι οι Γερμανοι ειναι ρατσιστες με τη γλωσσα τους και δεν εξυπηρετουν στις υπηρεσιες αν δε μιλας Γερμανικα. Σιγουρα η νεολαια μιλαει αγγλικα σε μεγαλο ποσοστο
'Εκλασα στο γέλιο χθες, γιατί διάβασα το μήνυμά σου και 4 λεπτά μετά, ελβετική ώρα, Γερμανίδα της Ελβετίας μου έγραψε αυτό

unnamed.jpg

Μάλλον την μάτιασες και αντί για Then έγραψε When,αν και πάλι θα ήταν λάθος έτσι όπως τα γράφει.

Αυτή με ακύρωσε χθες γιατί δεν πρόλαβε να τελειώσει με μία μετακόμιση μιας φίλης της,
της έγραψα οκέι, αλλά την Κυριακή που θα έρθεις σε εμένα πρέπει να βαρέσεις υπερωρίες:tits:
Και απαντάει στα γερμανικά, ότι θα επανορθώσει και χαίρεται ήδη.

Έχοντας γαμήσει πλέον συντριπτικά πολύ περισσότερες Γερμανίδες από ότι ελληνίδες, μιας και είναι πανεύκολο και δεν χρειάζεται καν να φτάσεις σε 3ο ραντεβού, ούτε κάνουν shit tests, έχω να πω ότι
κάτι απόψεις πως είναι ανέραστες, κρύες,κ.λ.π. που έχω διαβάσει κατά καιρούς, είναι εκτός πραγματικότητας.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Συμβαίνουν αυτά ΑΡΧΗΓΕ

Και τον Δημητράκη τον περνούσαν λέει για Τσέχο, τώρα με σύνδρομο down ή όχι, θα σε γελάσω

Δε μιλαει κανενας ξενος πολωνικα εκτος Πολωνιας,αν μιλας εστω και σπαστα η γραφεις πολωνικα θεωρουν οτι πιθανον εισαι Πολωνος που παριστανει τον ξενο,το κανουν φαινεται μερικοι.
Βαρσοβια με περνουσαν ολοι για Πολωνο και μου μιλαγαν στσ πολωνικα,Ρωσια θεωρουσαν αυτονοητο οτι ημουν Ρωσος,επρεπε να τους πεισω οτι δεν ημουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Οι γκόμενες της δικής μου εποχής Τσεχία,Πολωνία συχνά δε μιλούσαν αγγλικά.Μου είπε μια Τσέχα που πήγε να δουλέψει κουζίνα Αγγλία το 2006 βρήκε μια καταπληκτική μπλούζα με logo που έγραφε I love big dicks.Οταν ρώτησε την Τσέχα ταμία στο κατάστημα να της μεταφράσει τι σήμαινε άφησε τη μπλούζα αμέσως.Μόλις λέει την αφήνω έρχεται μια Πολωνέζα και την αρπάζει αμέσως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom