Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 877K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Και Πολωνια το ιδιο.Μερικοι Πολωνοι αναγκαζονται να παριστανουν τους Ισπανους για να γαμησουνε.Ενας τους ελεγε οτι ειναι Ισλανδος,αλλος Ελβετος κτλ.Εχουν και βιντεο που οταν πανε σαν Πολωνοι οι γκομενες τους φτυνουν ενω οταν παριστανουν τους ξενους θεριζουν.
Γενικα παντως αμα πω ειμαι απο Ελλαδα με βλεπουν με μισο ματι.Αμα πεις Γερμανια αμεσως αστραφτει το ματι τους και χαμογελανε.
Εγώ όπως έχω πει έχω παίξει πολύ το χαρτί «τοποθεσία». Κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Κι ο Β. Πουτσαράς το διαπίστωσε επίσης από όταν πήγε Ελβετία. Επειδή από εδώ που είμαι θα φύγω κάποια στιγμή, παίρνω πολύ στα σοβαρά την επιλογή νέας πόλης σαν ατού για image.

Επίσης ένα άλλο χαρτί, που σου έχω επισημάνει, αλλά δεν βάζεις μυαλό, είναι αυτό του ντυσίματος και της περιποίησης. Είσαι επιεικώς απαράδεκτος και μπορεί εξ αιτίας αυτού να σου ζητάνε περισσότερα οι σπονσορέτες. Από μια ηλικία και μετά τις πληρώνουμε για να μας ανέχονται. Άλλο να λένε «είναι μεγάλος, αλλά θα περάσω ευχάριστα» κι άλλο να δυσανασχετούν και να μετράνε την ώρα να φύγουν.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Πριν 15 χρόνια άκουγαν Έλληνας και ξεκινούσαν το μπουκι. Τα έχουμε ξαναπεί οι ψωλαδες μας κατέστρεψαν

Παλια η εικονα του Ελληνα συνδεοταν με τον Ωναση κτλ,με τετοιους μας ταυτιζαν.Με την κριση αρχισε να παιζει η φατσα ΓΑΠ σε ολα τα καναλια,ηρθε και ο Τσιπρας με τον Μπαρουφ και το αποτελειωσαν.Αμα οι γκομενες σε ταυτιζουν με τετοιες εικονες χαιρετα μου τον πλατανο,δε γαμας ουτε του Αγιου Πουτσου.Υπεστη τρομερη δυσφημιση η Ελλαδα με αυτες τις φατσες.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Εγώ όπως έχω πει έχω παίξει πολύ το χαρτί «τοποθεσία». Κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Κι ο Β. Πουτσαράς το διαπίστωσε επίσης από όταν πήγε Ελβετία. Επειδή από εδώ που είμαι θα φύγω κάποια στιγμή, παίρνω πολύ στα σοβαρά την επιλογή νέας πόλης σαν ατού για image.

Επίσης ένα άλλο χαρτί, που σου έχω επισημάνει, αλλά δεν βάζεις μυαλό, είναι αυτό του ντυσίματος και της περιποίησης. Είσαι επιεικώς απαράδεκτος και μπορεί εξ αιτίας αυτού να σου ζητάνε περισσότερα οι σπονσορέτες. Από μια ηλικία και μετά τις πληρώνουμε για να μας ανέχονται. Άλλο να λένε «είναι μεγάλος, αλλά θα περάσω ευχάριστα» κι άλλο να δυσανασχετούν και να μετράνε την ώρα να φύγουν.

Με εμενα γουσταρουν οι γκομενες.Δημιουργω μια high ατμοσφαιρα και παρασυρονται,θελουν να ειναι τμημα της Ενταξει αμα η αλλη ειναι ψοφια,παντα ψοφια θα ειναι ο,τι και να κανεις αλλα αμα προμηθευεις το καυσιμο και κρατας ψηλα το ενδιαφερον ολα εξελισσονται ομαλως.Θυμαμαι Μοσχα με τη Ρωσιδα ητανε τοσο ατμοσφαιρα ανατολικης Ευρωπης που δεν το πιστευα.Να μην μπαινει η γκομενα στο ρεστωραν αν δεν της εβγαζα το παλτο,στεκοταν ακινητη.Η να μην μπαινει στο ταξι και να καθεται στο κρυο αν δεν ανοιγα την πορτα.Να νιωθεις υπερπεουλας και βαλε,γενικα οι Ρωσιδες δημιουργουν εκπληκτικη ατμοσφαιρα,ξεφευγεις τελειως σα να παιζεις σε ταινια δεκαετιας του 50 με femme fatale ειναι.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846

Να ήταν μόνο το ντύσιμο...
Φαντάσου πόσο τον χρεώνουν όταν βγάζει έξω την αφανα που κρύβει κάτω. Να αναγκάζεται η τύπισσα να τον γλυψει μέσα από όλη αυτή την τρίχα.
Δεν είναι τυχαίο ότι άλλες γκόμενες περνάνε τη γλώσσα πάνω κάτω από όλη την περιοχή γύρω γύρω όταν δουν ξυρισμένα τα πάντα.

Αλλά δεν έχει μυαλό να το καταλάβει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Ενα αλλο λαθος που εχει κανει ολα αυτα τα χρονια και του το υπενθυμιζω συνεχεια, ειναι πως δεν εκμεταλλευτηκε τα χαμηλα επιτοκια στεγαστικων στη Γερμανια ολα αυτα τα χρονια. Αν ειχε παρει ενα ακινητο με 300.000 το 2010 με 1-2% επιτοκιο, τωρα θα ειχε κερδος ηδη πανω απο 100.000, ισως και 200.000, απο τη διαφορα ενοικιων και κοστος δανεισμου συν τον πληθωρισμο των τελευταιων ετων. Τεραστιο οικονομικο λαθος

Συν το οτι θα ανεβαζε το ιματζ του στα μουνετα αν ελεγε πως εχει δικο του σπιτι Γερμανια αξιας 400Κ (σημερα)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.826
Πόντοι
456
Εμενα μου εχουν πει ξενοι Γερμανοι,Αυστριακοι κτλ οτι εχουν γαμησει Ελληνιδες στις διακοπες στα νησια με one night stands,δεν τις κυκλοφορουν τις γκομενες,τις γαμανε μονο.
Οι Ελληνιδες στη Γερμανια κανουν κρα για Γερμανους.

Οι κεντροβόρειοι γαμάνε εύκολα ελληνίδες στις διακοπές.
Όχι γιατί η ελληνιδα ελπίζει να την πάρει μαζί της ο άλλος, απλά παίζει ένα κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι σε συγκεκριμένους λαούς και οι ελληνίδες κολακεύονται που κερδίζουν την προσοχή τους.

Οι Ελληνίδες της Γερμανίας κάνουν κρα για Έλληνες γεννημένους/μεγαλομένους στην Ελλάδα
και Γερμανούς. Όμως και οι δύο αυτές κατηγορίες αντρών, τις γράφουν συνήθως στα αρχίδια τους.

Γενικα παντως αμα πω ειμαι απο Ελλαδα με βλεπουν με μισο ματι.Αμα πεις Γερμανια αμεσως αστραφτει το ματι τους και χαμογελανε.

Άμα πεις Ελβετία να δεις..
Που να δεις αν το πεις και Ελλάδα.
Όταν άλλαξα το location στα social media δέχθηκα πάσης φύσεως μηνύματα.
Από δανεικά λεφτά και πως να έρθει κάποιος Ελβετία, μέχρι άσχετες γκόμενες.
Όταν κατέβηκα δε, υπήρξε τύπος 40 plus που συνεργάζεται με τον πατέρα μου,
οποίος ήρθε στο τραπέζι μας και άρχισε να μου λέει για την κόρη του που μόλις τελείωσε
το Πανεπιστήμιο και είναι.....αστέρι:confused:
Και πως πρέπει να την γνωρίσω...

Παρακμή,για αυτό δεν κάθομαι πολύ όταν κατεβαίνω..

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Αυτο μονο Λευκορρωσια μου εχει τυχει.Ειχα παει το 2011 για καμακι διπλα στο ποταμι Βιτεμπσκ οπου παιζανε μικρα καφε,μπαρ,πιτσαριες,υπαιθρια σασλικια κτλ κλασσικη σλαβικη κατασταση και μου πιανει την κουβεντα ενας Λευκορρωσος.Με ρωταει απο που ειμαι και ποσα λεφτα βγαζω και μου λεει αν σου αρεσουν οι κοπελες εδω εχω να σου προτεινω την κορη μου,22 χρονων.Πολυ καλο κοριτσι,σεμνη,σπουδαζει,μαγειρευει καλα.Και οντως μου εφερε να γνωρισω την κορη του που εκανε βολτα διπλα στο ποταμι.Η τυπισσα να εχει κατακοκκινισει,να μιλαει μονο ρωσικα.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Είναι δύσκολο να πεις τι είναι Έλληνας. Δεν υπάρχει μέσος Έλληνας σε τέτοια ομοιομορφία που συναντάται στις βόρειες χώρες της Ευρώπης ή της Ανατολικής Ευρώπης. Όταν μιλάτε για Έλληνα τι ακριβώς εννοείτε? Έναν γεματούλη αξύριστο με μαυρα ρούχα? Έναν καραφλο σαραντάρη με παππουδίστικα ρούχα? Έναν ξυρισμένο με τσαντάκι ώμου καλά ρούχα και καλό ανάστημα? Έναν τύπο μοδάτο γυμνασμένο με τατού?
Όλα μπορεί να υπάρχουν στην Ελλάδα ενώ σε Πολωνίες, Σκανδιναβίες και Γερμανίες όλοι είναι μια συγκεκριμένη κοψιά.
Επίσης ο Έλληνας όπως και ο μεσανατολίτης ή ο Εβραίος έχει ένα μυστήριο ως προς τη τσέπη του. Είναι Κίντερ έκπληξη για μια γκόμενα ενώ για τον ευρωπαίο είναι δεδομένο πως κινείται στον μέσο όρο της χώρας.

Παίζει μεγάλο ρόλο τι προβάλλουν τα ΜΜΕ.Αμα η άλλη βλέπει συνέχεια χλίδες και Μυκόνους και Ελληνες κροίσους και εφοπλιστές θαμπώνεται.Απειροι Ελληνες έχουν γαμήσει χάρη στον Ωνάση.
Αμα βλέπει συνεχώς κλαμμένη Γαπόφατσα να περιφέρει το δίσκο της επαιτείας,πιθηκόφατσα Τσίπρα και ψευτονταηλίκια Μπαρούφ με τα ανοιχτά πουκάμισα και τις μηχανές,άντε γεια και ο Ελληνας.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Οι Ρωσίδες εκτιμούν την ελληνική κουλτούρα.Ελεγε η γκόμενα οτι είμαι Ελληνας και οι Ρώσοι λέγανε Grecja eta vsio.(η Ελλάδα είναι τα πάντα).Κυρίως τους Ρώσους τους επηρρέασε το Βυζάντιο όχι τόσο η αρχαία Ελλάδα ενώ Δύση αντλούν έμπνευση από την αρχαιότητα,για Βυζάντιο ούτε που θέλουν να ακούνε.
Στις Ρωσίδες και γενικά στις Σλάβες αρέσει ο μεσογειακός τύπος άντρα αλλά πολιτισμικά οι Τσέχες έλκονται περισσότερο από Ιταλούς,οι Πολωνέζες από Ισπανούς και οι Ρωσίδες από Ελληνες.Δηλαδή είμαστε πιο κοντά πολιτισμικά με τη Ρωσία από ό,τι τα άλλα μεσογειακά έθνη αλλά πιο μακρυά από Δυτική Σλαβία.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.310
Πόντοι
3.506
Οι Ρωσίδες εκτιμούν την ελληνική κουλτούρα.Ελεγε η γκόμενα οτι είμαι Ελληνας και οι Ρώσοι λέγανε Grecja eta vsio.(η Ελλάδα είναι τα πάντα).Κυρίως τους Ρώσους τους επηρρέασε το Βυζάντιο όχι τόσο η αρχαία Ελλάδα ενώ Δύση αντλούν έμπνευση από την αρχαιότητα,για Βυζάντιο ούτε που θέλουν να ακούνε.
Στις Ρωσίδες και γενικά στις Σλάβες αρέσει ο μεσογειακός τύπος άντρα αλλά πολιτισμικά οι Τσέχες έλκονται περισσότερο από Ιταλούς,οι Πολωνέζες από Ισπανούς και οι Ρωσίδες από Ελληνες.Δηλαδή είμαστε πιο κοντά πολιτισμικά με τη Ρωσία από ό,τι τα άλλα μεσογειακά έθνη αλλά πιο μακρυά από Δυτική Σλαβία.
Θα έπρεπε να διδάσκουν Ρωσικά στα σχολεία και να στέλνουν τους πιτσιρικάδες στη βαθειά ρωσική επαρχία.

Να δεις για ποτε θα στήνανε κωλο οι ελλεινιδες

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Ενα αλλο λαθος που εχει κανει ολα αυτα τα χρονια και του το υπενθυμιζω συνεχεια, ειναι πως δεν εκμεταλλευτηκε τα χαμηλα επιτοκια στεγαστικων στη Γερμανια ολα αυτα τα χρονια. Αν ειχε παρει ενα ακινητο με 300.000 το 2010 με 1-2% επιτοκιο, τωρα θα ειχε κερδος ηδη πανω απο 100.000, ισως και 200.000, απο τη διαφορα ενοικιων και κοστος δανεισμου συν τον πληθωρισμο των τελευταιων ετων. Τεραστιο οικονομικο λαθος

Συν το οτι θα ανεβαζε το ιματζ του στα μουνετα αν ελεγε πως εχει δικο του σπιτι Γερμανια αξιας 400Κ (σημερα)
Δεν γνωρίζω τι μπορείς να κάνεις με τα ακίνητα στη Γερμανία, αλλά άμα βγάζεις 6Κ (όπως λέει) μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα γενικώς. Και σε επενδύσεις και σε ποιότητα ζωής. Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει είναι να φτιάξει την εικόνα του σχετικά με το θέμα «γυναίκες» και το καλύτερο να βγάζει λεφτά απο αυτό, αξιοποιώντας τις εμπειρίες του, ώστε να κάνει το κέφι του με τα λεφτά των άλλων.

Βασικά στο θέμα «γυναίκες» δεν γίνεται να μην κάνεις τίποτα, γιατί ο χρόνος είναι αντίπαλός σου και από κάποια στιγμή και μετά θα αρχίσεις να σέρνεσαι, θα φαίνεσαι αξιολύπητος και θα σου ζητάνε περισσότερα. Αλλά κυρίως πρέπει να το κάνεις για σένα. Εγώ το πήρα πια απόφαση ότι θα πρέπει να τα σκάω για γενική συντήρηση σε μόνιμη βάση από δω και πέρα, ενώ πρώτα το έκανα ευκαιριακά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.310
Πόντοι
3.506
Σωστή η μετατόπιση του ενδιαφέροντος από τη Βαλτική στην βαθιά Ρωσία:hi:
Πες μας τι πληροφορίες θα ήθελες να μάθεις?
Το τελευταίο update που έχω είναι πριν δυο εβδομάδες από δυνατό μέλος των ανατολικών νημάτων που βρέθηκε σε Νοβοσιμπίρσκ και Ιρκούρσκ. Πολύ έμπειρος σε νύχτα ο συναγωνιστής και με εμπειρία στο μπλόκ, τα βρήκε σκούρα στην επαρχία και προτείνει μόνο Αγ. Πετρούπολη και Μόσχα. Έγραψε βέβαια το κοντέρ 1-2 επιτυχίες αλλά χαρακτήρισε την όλη φάση "χωριό".
Στα θετικά είναι η απλοποίηση της Βίζας που γίνεται πλέον ηλεκτρονικά. Καμιά σχέση με το παρελθόν που έπρεπε να σταλεί το διαβατήριο στη πρεσβεία.
Τύπε μου σκέφτομαι να μπω Αγία Πετρούπολη και μετά Μόσχα .

Γενικά ψάχνομαι για μια επέλαση στα σλαβικά μουνολιβαδα. Προτού πάω Κολομβία.

Θα κοιτάξω την ηλεκτρονική βίζα ,αλλά πως πληρώνεται αφού έχουν κυρώσεις

Για την Βαλτική τι να πω μια τρέλα σκέτη. Τοπ μουνι , όχι για τα δόντια μου , αν την έπαιρνα θα ήταν η νούμερο ένα που έχω πάρει τζάμπα αλλά τελείως τρελή.

Γενικά τώρα πέφτω σε τρελές που κοστίζουν χρόνο και χρήμα , αλλά οκ δε θα γίνω και χικικαμορι σαν τον σαμπζιρο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Έχεις πάει Ρωσία τύπε ξέρεις ; Γιατί ψάχνομαι

Δυστυχως οχι. Η μονη μου επαφη με Ρωσια ειναι μια ρωσιδουλα που χτυπησα παλια στην Παραλια Κατερινης μαζι με εναν φιλο. Του φιλου η κοπελια παροτι πανεμορφη, δεν ηξερε λεξη αγγλικα οποτε την εβγαλαν για μερες στο μουγκο και στις χειρονομιες, οταν δεν ημαστα 4αδα.
Η δικια μου μιλουσε μια χαρα αγγλικα και ομολογω πως περασα ωραια. Αυτο που περασε ο φιλος, να εισαι επι μερες με καποια χωρις να μπορεις να αλλαξεις λεξη, το θεωρω φρικαλεοτητα. Για αυτο και τονιζω πως η γλωσσα ειναι το Α και το Ω και μετα ερχονται ολα τα αλλα. Και για αυτον τον λογο η Αγγλια παραμενει κορυφαιος προορισμος για παιχνιδι. Ευκολες γκομενες και ολες μιλανε αγγλικα

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Σλαβικές βουκολικές καταστάσεις.Ο Σλάβος αδερφός θέλει πολύ να πίνει και να κοιμάται.

Πολωνοί καουμπόυς και καουμπόισσες.

Κλασσική Πολωνέζα ξανθιά.Στο πρόσωπο δε λένε πολλά,πολλές έχουν βλάχικα χαρακτηριστικά και μεγάλες μύτες αλλά έχουν φοβερά σώματα και καυλωτικό στυλ.

Οι περίφημες Πολωνέζες maniury.Δεν υπάρχουν λέει πουθενά σε Ασία,Καναδά,ΗΠΑ,Ευρώπη,μόνο στην Πολωνία.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Πολωνικός γάμος.Αμα δείτε Γερμανίδες να χορεύουν έτσι,καλά κρασιά.

Εδώ τραγούδι για τις Σλάβες.Ρωσίδες,Ουκρανέζες,Πολωνέζες.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Ουκρανέζα διαπιστώνει οτι Πολωνέζες διαμαρτύρονται οτι οι Ουκρανές τους κλέβουν τους Πολωνούς άντρες.Αρκετές Ουκρανέζες από την άλλη ανεβάζουν βίντεο για το πώς ρίχνουν στις Πολωνέζες στα αυτιά στην εμφάνιση.Λέει οτι μάλλον πρόκειται για ρωσικό δάκτυλο.

Οι περισσότεροι Πολωνοί στα σχόλια λένε οτι προτιμούν τις Πολωνέζες διότι οι Ουκρανέζες είναι απαιτητικές,ακριβές,απρόβλεπτες και ψάχνουν για φραγκάτους,ενώ με τις Πολωνέζες έχουν την ίδια κουλτούρα.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Κομμουνιστική Πολωνία το 1979.Ωραία πράγματα.Μαυρισμένα κτίρια,Φίατ Πόλσκι στους δρόμους.Βλέπετε τότε έμοιαζε πολύ με δυτική Ουκρανία,θα ήταν φανταστικά να γαμήσεις αλλά δεν προλάβαμε αυτές τις εποχές.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.310
Πόντοι
3.506
Εσύ πάντως δε γαμας τίποτα. Καλά τα έλεγε ο τροβαδούρος. Μαλακια όλη μερα αφού από τις κυπριες με το μουστάκι και τη μαύρη τρίχα στα χερια τρως μόνο πιτες
Ρε τύπε δώσε κάνα ινφο για μουνια στο Δυρράχιο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.310
Πόντοι
3.506
Κομμουνιστική Πολωνία το 1979.Ωραία πράγματα.Μαυρισμένα κτίρια,Φίατ Πόλσκι στους δρόμους.Βλέπετε τότε έμοιαζε πολύ με δυτική Ουκρανία,θα ήταν φανταστικά να γαμήσεις αλλά δεν προλάβαμε αυτές τις εποχές.

Χειρότερες εποχές ήταν τότε.

Ταγάρια κομμουνίστριες ήταν που λούζονταν με σταλινικό σαπούνι.

Τα καλύτερα χρόνια του μπλοκ ήταν αμέσως μετά την πτώση μέχρι την είσοδο τους στην ΕΕ.

Μετά πάχυναν και αυτές και έμαθαν τα σοσιαλ

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Χειρότερες εποχές ήταν τότε.

Ταγάρια κομμουνίστριες ήταν που λούζονταν με σταλινικό σαπούνι.

Τα καλύτερα χρόνια του μπλοκ ήταν αμέσως μετά την πτώση μέχρι την είσοδο τους στην ΕΕ.

Μετά πάχυναν και αυτές και έμαθαν τα σοσιαλ

Δεν ξε΄ρω.Αλλοι λένε οτι η δεκαετία του 80 ήταν κορυφή.Οι γκόμενες ήταν τελείως απελπισμένες,ρομαντικές και το έδιναν αβέρτα.Η δυτική επίδραση ήταν μηδενική τότε.Δεν έχω γνώμη γιατί δεν έζησα αυτές τις εποχές το μπλοκ.
Αυτό που θυμάμαι στη δεκαετία του 90 είναι οτι οι Τσέχες διάβαζαν βιβλία στο μετρό αντί να είναι κολλημένες με τα κινητά και ήταν πιο εύκολο να προσεγγίσεις.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom