Εγώ όπως έχω πει έχω παίξει πολύ το χαρτί «τοποθεσία». Κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Κι ο Β. Πουτσαράς το διαπίστωσε επίσης από όταν πήγε Ελβετία. Επειδή από εδώ που είμαι θα φύγω κάποια στιγμή, παίρνω πολύ στα σοβαρά την επιλογή νέας πόλης σαν ατού για image.Και Πολωνια το ιδιο.Μερικοι Πολωνοι αναγκαζονται να παριστανουν τους Ισπανους για να γαμησουνε.Ενας τους ελεγε οτι ειναι Ισλανδος,αλλος Ελβετος κτλ.Εχουν και βιντεο που οταν πανε σαν Πολωνοι οι γκομενες τους φτυνουν ενω οταν παριστανουν τους ξενους θεριζουν.
Γενικα παντως αμα πω ειμαι απο Ελλαδα με βλεπουν με μισο ματι.Αμα πεις Γερμανια αμεσως αστραφτει το ματι τους και χαμογελανε.
Επίσης ένα άλλο χαρτί, που σου έχω επισημάνει, αλλά δεν βάζεις μυαλό, είναι αυτό του ντυσίματος και της περιποίησης. Είσαι επιεικώς απαράδεκτος και μπορεί εξ αιτίας αυτού να σου ζητάνε περισσότερα οι σπονσορέτες. Από μια ηλικία και μετά τις πληρώνουμε για να μας ανέχονται. Άλλο να λένε «είναι μεγάλος, αλλά θα περάσω ευχάριστα» κι άλλο να δυσανασχετούν και να μετράνε την ώρα να φύγουν.