Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.046
Πόντοι
1.056

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.046
Πόντοι
1.056
Κλασσικές Πολωνέζες τη νύχτα.Δύσκολα διαφωνείς.

Βέβαια και οι Ρωσίδες δεν πάνε πίσω.Βλέπετε μετά το 5:20.Σλαβική πανδαισία.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Κλασσικές Πολωνέζες τη νύχτα.Δύσκολα διαφωνείς.

Βέβαια και οι Ρωσίδες δεν πάνε πίσω.Βλέπετε μετά το 5:20.Σλαβική πανδαισία.

Δάσκαλε έλα και στο νήμα ρωσική εισβολή να παραδώσεις μαθήματα :hi:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Μην τον παρασερνετε και ξαναφαει μπαν, δεν εχει κανεναν λογο να μπλεξει με πολιτικα, εχει ενα κοινο για το οποιο πρεπει να μεινει προσηλωμενος στον στοχο του :hi:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Μην τον παρασερνετε και ξαναφαει μπαν, δεν εχει κανεναν λογο να μπλεξει με πολιτικα, εχει ενα κοινο για το οποιο πρεπει να μεινει προσηλωμενος στον στοχο του :hi:
Είναι άδικο να φιμωνουν το λόγο στον δάσκαλο

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τα πόδια είναι από τα δυνατά σημεία στις Πολωνέζες.Οπως και οι βυζάρες.Εδώ είναι η άλλη Πολωνέζα που έχω,τελείως τρελιάρα.

XQyVbU.jpg

yav6iq.jpg
Φωτογραφίες που έβαζες πριν 3-4 χρόνια τις ξαναβάζεις ως πρόσφατες ;;

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.046
Πόντοι
1.056

Δεν μπαίνω στα πολιτικά,είδες τι έγινε.Τα άτομα σαν εμένα δε μας αφήνουν να εκφραστούμε γιατί είμαστε επώδυνοι.Σου λέει ο άλλος για να τα γράψεις αυτά πρέπει πρώτα να σε πλακώσω στις φάπες.Αλλιώς δεν τα δέχομαι.Είτε Πούτιν είτε Ζελένσκυ υποστήριζα το ίδιο θα ΄ήταν,δε γίνεται δεκτό.Δεν έχει να κάνει με το ποια πλευρά υποστηρίζεις αλλά με τον τρόπο που τα γράφεις.Εσένα σε αφήνουν γιατί είσαι ανώδυνος οπότε δεν τους απασχολεί.Είτε από τη μία πλευρά είσαι είτε από την άλλη,δεν παίζει ρόλο.
Για αυτό καλύτερα να ασχολείσαι με γαμηστικά θέματα,εγώ υποστηρίζω Πολωνέζες,Τσέχες ο άλλος Σέρβες,Βαλτικές,μπορεί να τα βρίσκει επώδυνα όσα γράφω αλλά δε θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας αν ο ένας γαμάει εδώ και ο άλλος εκεί,με τι καυλώνει ο καθένας.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Δεν μπαίνω στα πολιτικά,είδες τι έγινε.Τα άτομα σαν εμένα δε μας αφήνουν να εκφραστούμε γιατί είμαστε επώδυνοι.Σου λέει ο άλλος για να τα γράψεις αυτά πρέπει πρώτα να σε πλακώσω στις φάπες.Αλλιώς δεν τα δέχομαι.Είτε Πούτιν είτε Ζελένσκυ υποστήριζα το ίδιο θα ΄ήταν,δε γίνεται δεκτό.Δεν έχει να κάνει με το ποια πλευρά υποστηρίζεις αλλά με τον τρόπο που τα γράφεις.Εσένα σε αφήνουν γιατί είσαι ανώδυνος οπότε δεν τους απασχολεί.Είτε από τη μία πλευρά είσαι είτε από την άλλη,δεν παίζει ρόλο.
Για αυτό καλύτερα να ασχολείσαι με γαμηστικά θέματα,εγώ υποστηρίζω Πολωνέζες,Τσέχες ο άλλος Σέρβες,Βαλτικές,μπορεί να τα βρίσκει επώδυνα όσα γράφω αλλά δε θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας αν ο ένας γαμάει εδώ και ο άλλος εκεί,με τι καυλώνει ο καθένας.
Ρώτησα τι έγινε διότι σε είχαν μπαναρει κ ο λαός σου είχε εκνευρίστει
Ζητάνε δικαιοσύνη και αντικειμενικότητα απ' τη διοικηση

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.046
Πόντοι
1.056
Ρώτησα τι έγινε διότι σε είχαν μπαναρει κ ο λαός σου είχε εκνευρίστει
Ζητάνε δικαιοσύνη και αντικειμενικότητα απ' τη διοικηση

Υποψιάζομαι τι έγινε.Αλλά είναι κάπως λογικό.Θύμωσαν κάποιοι με αυτά που έγραφα με τον τρόπο που τα έγραφα και εκμεταλεύτηκαν τα κονέ με τη διοίκηση στο στυλ τους άλλους θα τους αφήσετε να γράφουν,αλλά αυτόν εδώ με τίποτα.Αυτόν το συγκεκριμένο δε θα τον αφήσετε να γράφει απολύτως τίποτα.
Δεν μπορούν και να με αντιμετωπήσουν σου λέει δεν είμαι μαλάκας να ξεσκιστώ εγώ νοητικά να αντιμετωπίσω εσένα και με ποιο όφελος δηλαδή.Μπαν και τέλος.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Υποψιάζομαι τι έγινε.Αλλά είναι κάπως λογικό.Θύμωσαν κάποιοι με αυτά που έγραφα με τον τρόπο που τα έγραφα και εκμεταλεύτηκαν τα κονέ με τη διοίκηση στο στυλ τους άλλους θα τους αφήσετε να γράφουν,αλλά αυτόν εδώ με τίποτα.
Όλοι καταλάβαμε ότι πήγαν να φιμωσουνν την ελεύθερη φωνή
Τη φωνή της λογικής και της γνώσης ώστε να επικρατήσει το σκοταδι

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.046
Πόντοι
1.056
Όλοι καταλάβαμε ότι πήγαν να φιμωσουνν την ελεύθερη φωνή
Τη φωνή της λογικής και της γνώσης ώστε να επικρατήσει το σκοταδι

Δεν αφήνουν άτομα σαν εμένα να μιλάνε.Δε γίνεται αυτό.Ο άλλος τρέμει από θυμό,γίνεται έξαλλος.Αμα τους δεις θα καταλάβεις.
Και να μιλήσεις,πέντε λέξεις να πεις θα σε διακόψει.Θα σου λει άντε γαμήσου μαλάκα,ας το διάολο.
Εδώ το θεωρεί κατάχρηση οτι γράφεις πάνω από μια πρόταση,γίνεται έξαλλος.Τα ξέρω,ξέρω πώς αντιδρούν για αυτό και τους κοροιδεύω,

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Δεν αφήνουν άτομα σαν εμένα να μιλάνε.Δε γίνεται αυτό.Ο άλλος τρέμει από θυμό,γίνεται έξαλλος.Αμα τους δεις θα καταλάβεις.
Και να μιλήσεις,πέντε λέξεις να πεις θα σε διακόψει.Θα σου λει άντε γαμήσου μαλάκα,ας το διάολο.
Εδώ το θεωρεί κατάχρηση οτι γράφεις πάνω από μια πρόταση,γίνεται έξαλλος.Τα ξέρω,ξέρω πώς αντιδρούν για αυτό και τους κοροιδεύω,
Ποιο άτομο σε κυνήγησε ...πρέπει να τους μάθουμε για να ξέρουμε τους εχθρούς μας

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.046
Πόντοι
1.056
Ποιο άτομο σε κυνήγησε ...πρέπει να τους μάθουμε για να ξέρουμε τους εχθρούς μας

Ε,καλά και εσύ τώρα δεν καταλαβαίνεις.Διάβασε τα ποστ πριν με μπανάρουνε και θα καταλάβεις.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Αν σκας κασέρι δεν υπάρχει πρόβλημα.Μία που έχω είναι 26,η άλλη 25 και η άλλη 27.
Χωρίς κασέρι μια δεκαετία διαφορά το πολύ.
Γενικά τα τρομερά mismatch της Ουκρανίας δεν τα κάνεις.Θα δοκιμάσω και Μινσκ ίσως να δω τι παίζει τον άλλο μήνα αλλά εκεί δε δουλεύουν οι κάρτες πρέπει να πας με κασέρι.
Πολωνία ένα πρόβλημα είναι η έλλειψη χρόνου.Ολο δουλεύουν οι γκόμενες ή έχουν κάτι να κάνουν και δε βρίσκουν χρόνο.Ενώ οι Ουκρανέζες έχουν συνήθως άπειρο χρόνο αφού την περισσότερη ώρα καλλωπίζονται ή ξύνουν το μουνί τους σπάνια κάνουν απαιτητική εργασία.Εχει και αυτό τα καλά του βέβαια.
Αρχηγέ με βίζα οδικώς θα μπεις;

Κανόνισε να είμαστε μαζί στο πούλμαν. Και όταν φτάσουμε τσιπουράκια με Λουκασενκο ,παρα μου

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Μπαρούτι καπνός και μωβ φωτιά (από τα πεντακοσαευρα) πάνω από τα 800 χιλιόμετρα του Οντερ

Επέλαση του στρατηγού καουμπόι που επέστρεψε από την εξορία σαν αλλος Ναπολέοντας από την Αγία Ελένη

Οι σπονσορερες αλαλάζουν κρατώντας ψηλά στον αέρα σώβρακα Πάλκο

Ακόμα και οι άντρες κλαινε με αυτή την επιστροφή

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.046
Πόντοι
1.056
Οδικώς από Βίλνιους σκέφτομαι να πάω.4 ώρες είναι κανονικά,160 χιλιόμετρα αλλά λόγω του πολέμου θα έχει λογικά μεγάλη αναμονή στα σύνορα.Αν και η Λευκορρωσία δεν είναι εμπόλεμη χώρα.Το τρένο το έχουν κόψει από πέρυσι το καλοκαίρι.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.046
Πόντοι
1.056
Το ιδανικο θα ητανε μια επανασυσταση της πολωνικης,λιθουανικης κοινοπολιτειας με κομματια της Ουκρανιας,Λευκορρωσιας μεσα.Θα ηταν η ιδανικη χωρα για καυλεις.Ηταν το ονειρο του Πιλσουδκι αυτο,η μεγαλη Πολωνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom