Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.871
- Πόντοι
- 3.656
Και εγώ συμφωνώ με τα βουκολικά σκηνικά.Οι πιο καυτές Πολωνέζες στα χωριά είναι.
Κι εδώ έχει μόνο βουψωλικά σκηνικά
Και εγώ συμφωνώ με τα βουκολικά σκηνικά.Οι πιο καυτές Πολωνέζες στα χωριά είναι.
Είναι φανερό ότι οι ξανθιές στη Πολωνία είναι πολλές. Άρχοντα. Σε ποια χώρα εχει τις πιο πολλές φυσικές ξανθιές αναλογικά με τον πληθυσμό παντα.Πολωνια,τσεχια Ουκρανία μπελαρους η Ρωσία? Εδώ ελλαδα για να βρεις ξανθιά, έστω βαμμενη, πρέπει να ανάψεις λαμπάδα, πήξαμε στα μαύρο τσουκαλά εδώ στην αθηνα
Ατύχησες.Είναι φανερό ότι οι ξανθιές στη Πολωνία είναι πολλές. Άρχοντα. Σε ποια χώρα εχει τις πιο πολλές φυσικές ξανθιές αναλογικά με τον πληθυσμό παντα.Πολωνια,τσεχια Ουκρανία μπελαρους η Ρωσία? Εδώ ελλαδα για να βρεις ξανθιά, έστω βαμμενη, πρέπει να ανάψεις λαμπάδα, πήξαμε στα μαύρο τσουκαλά εδώ στην αθηνα
Οι ξανθιές Πολωνέζες έχουν μαλλί όπως η χορεύτρια στο βίντεο.Βλέπετε την ατμόφαιρα καυλίασης στα πολωνικά κλαμπ.
Εν τω μεταξύ,βλέπεις τους Πολωνούς που χορεύουν με τα μουνιά...και μετά σκέφτεσαι τα κλαμπ-αρχιδόκαμπους εδώ πέρα
Έχεις κάνει σαλάτα στο μυαλό σου τις φυλές.Ε νομίζω ότι Λετονες και Εσθονες είναι σαν Σκανδιναβες στην εμφανιση, επισης ολλανδεζες εχει φυσικές ξανθιές και γερμανιδες ειδικά οι βορειες
Εδώ το πολωνικό όνειρο.Περιμένοντας στη στάση του λεωφορείου σκάει ένα κάμπριο με 4 ξανθιές.
Αυτοί εξαφανίστηκαν από Αθήνα,πήγαν Γερμανία όλοι,Εχουμε κοιτιδα Πολωνων-εζων στην Αθηνα;
Γαμαγαν!! Αλλα κι αυτοι αμεσως καταλαβαν τι μπαχαλο και μιζεροι ειμαστε που την εκαναν αμεσαΑυτοί εξαφανίστηκαν από Αθήνα,πήγαν Γερμανία όλοι,
πρίν χρόνια είχε πάρα πολλούς! -Οι Πολωνοί είναι άριστοι τεχνίτες-
Εχουμε κοιτιδα Πολωνων-εζων στην Αθηνα;