Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.438
Πόντοι
206
Βαλκάνιε Καβαλητή Άρχοντα, να είσαι γερός να μας στέλνεις ανταποκρίσεις από τα μουνολίβαδα. Είσαι ο "πολεμικός" ανταποκριτής που θέλουμε να παρακολουθούμε.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Πολωνία κλασσικά βυζάρες.

FMC38C.jpg

Δεν είναι μια χώρα για βυζοφοβικούς άντρες.

Βυζάρες,μπουτάρες και πολύ καυλιάρες γκόμενες.

LXj2zA.jpg

omtuE8.jpg

RZ3AUx.jpg

Συμφωνώ με Πολωνία,δεν είναι βέβαια Ουκρανία αλλά ένα πολύ καλό υποκατάστατο.

Εδώ άλλη Πολωνέζα 180 που έφερα να απολαύσει Βερολίνο.Εχουν τους πιο ανεπτυγμένους κώλους στο μπλοκ.

fck15O.jpg

ov5h8H.jpg

Ξανθιά και βάφει τα μαλλιά της μαύρα.Μόνο οι Πολωνέζες το κάνουν αυτό.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Παντως Βαρσοβια κωλολεει αμα πας συχνα.Σκεφτομαι να ξαναχτυπησω αυτο το ΣΚ.
Το κακο με τις Πολωνεζες ειναι το τρομερο flaking πρεπει να κανονισεις με πεντε για να συναντησεις τη μια.Οι αλλες εξαφανιζονται με γελοιες δικαιολογιες,μια δεν ηρθε στο ραντεβου Βροτσλαβ γιατι επεσε απο το αλογο,της αλλης ακυρωσε τελευταια στιγμη να ερθει η cat sitter και δεν μπορουσε να αφησει τη γατα μονη της.Η αλλη ξεχασε την ταυτοτητα στο χωριο της και δεν της επετρεπαν να ανεβει στο αεροπλανο.Μια μου εστειλε οτι ανεβηκε στο τρενο να ερθει απο Κατοβιτσε μετα οτι ειχε καθυστερηση το τρενο στις στασεις και μετα εξαφανιστηκε.

Αυτο το κανουν και γκομενες που εχεις γαμησει με τις Πολωνεζες ειναι σα ρουλετα.
Επισης ειναι θεομουρλες,να βρεις λογικη Πολωνεζα ειναι λαχειο.Αποζημιωνουν βεβαια με επιδοση στο κρεβατι,ειναι δυνατες στο σεξ ακριβως λογω τρελας.

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Παντως Βαρσοβια κωλολεει αμα πας συχνα.Σκεφτομαι να ξαναχτυπησω αυτο το ΣΚ.
Το κακο με τις Πολωνεζες ειναι το τρομερο flaking πρεπει να κανονισεις με πεντε για να συναντησεις τη μια.Οι αλλες εξαφανιζονται με γελοιες δικαιολογιες,μια δεν ηρθε στο ραντεβου Βροτσλαβ γιατι επεσε απο το αλογο,της αλλης ακυρωσε τελευταια στιγμη να ερθει η cat sitter και δεν μπορουσε να αφησει τη γατα μονη της.Η αλλη ξεχασε την ταυτοτητα στο χωριο της και δεν της επετρεπαν να ανεβει στο αεροπλανο.Μια μου εστειλε οτι ανεβηκε στο τρενο να ερθει απο Κατοβιτσε μετα οτι ειχε καθυστερηση το τρενο στις στασεις και μετα εξαφανιστηκε.

Αυτο το κανουν και γκομενες που εχεις γαμησει με τις Πολωνεζες ειναι σα ρουλετα.
Επισης ειναι θεομουρλες,να βρεις λογικη Πολωνεζα ειναι λαχειο.Αποζημιωνουν βεβαια με επιδοση στο κρεβατι,ειναι δυνατες στο σεξ ακριβως λογω τρελας.
Πόσα δίνεις για κάθε συνάντηση όμως να γράψεις.
Καλά τα άλλα όμως μην κρύβεις τα ακριβά δωράκια που κάνεις.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Αναλογα με τη γκομενα.Αλλες φορες ειναι ποσο της ευαρεσκειας μου,αλλες φορες ζηταει η γκομενα ενα ποσο απο πριν,δεν υπαρχει κατι σταθερο.Γενικα Πολωνια με 800 ευρω εισαι κομπλε για διημερο,τριημερο.Αν ειναι μουναρα μπορει να στελνεις καθε μηνα για να την κρατησεις.Συχνα οι γκομενες ζητανε λεφτα που και που να στειλεις για εκτακτες αναγκες,συνηθως μικροποσα.Το χαρεμι συνεχως ανανεωνεται,μπαγιατευει η μια ή παχαίνει πας σε επομενη.
Τωρα εχω 3 Πολωνεζες,μια Λετονη,2 Ρωσιδες και μια Τσεχα.
Δοκιμασα φετος μια Γαλλιδα Ντυσσελντορφ,μια Λευκορρωσιδα Κωνσταντινουπολη και μια ακομα Τσεχα Πραγα αλλα απετυχαν,δεν ειχαν τα αναγκαια προσοντα για να μπουν στο ροστερ.
Αμα τελειωσει ο πολεμος του Πουτιν λογικα θα επιστρεψω στην πρωην ΕΣΣΔ για την ωρα ασχολουμαι με τους δορυφορους.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Δοκιμασα φετος μια Γαλλιδα Ντυσσελντορφ,μια Λευκορρωσιδα Κωνσταντινουπολη και μια ακομα Τσεχα Πραγα αλλα απετυχαν,δεν ειχαν τα αναγκαια προσοντα για να μπουν στο ροστερ.
Για πες για νεαρά Γαλλίς... ηλικία, κατάσταση (φοιτήτρια, εργαζομένη κλπ), πόλη καταγωγής, αν θυμάσαι. Γιατί δεν τα βρήκατε, τι παροχές ζήταγε, πώς ήταν η συμπεριφορά της κλπ.
Έτσι για να εμπλουτίζουμε τη βάση δεδομένων. :cheesy:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Για πες για νεαρά Γαλλίς... ηλικία, κατάσταση (φοιτήτρια, εργαζομένη κλπ), πόλη καταγωγής, αν θυμάσαι. Γιατί δεν τα βρήκατε, τι παροχές ζήταγε, πώς ήταν η συμπεριφορά της κλπ.
Έτσι για να εμπλουτίζουμε τη βάση δεδομένων. :cheesy:

Μεγάλη ιστορία η Γαλλίδα.Με απείλησε οτι αν βγάλω φωτό της γυμνές κτλ,στοιχεία κτλ θα με γαμήσει.
Το πρόβλημα με τη Γαλλίδα ήταν οτι δεν εντυπωσιαζόταν με τίποτα.Μου έλεγε οτι τα φαγιά και τα κρασιά Γαλλία είναι πολύ ανώτερα σε σχέση με Γερμανία.Καλό μπούκι βέβαια,έκανε τα πάντα και γούσταρε Ελλάδα γενικά είναι σεξουάλες οι Γαλλίδες αλλά με είχε στην τσίτα.Πολλή κουβέντα και κουλτούρα.Τελικά την πήγα σε γαλλικό εστιατόριο πολυτελείας με Γάλλους σεφ και προσωπικό και σε ισπανικό που πάλι δούλευαν Γάλλοι μέσα και ηρέμησε.
Οταν έφυγα επήλθε άγριος τσακωμός όπως και όταν συναντηθήκαμε.Θερμόαιμες οι Γαλλίδες.Δεν υποκλίνονται έτσι εύκολα στη Βαλκάνια υπεροχή.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Μεγάλη ιστορία η Γαλλίδα.Με απείλησε οτι αν βγάλω φωτό της γυμνές κτλ,στοιχεία κτλ θα με γαμήσει.
Το πρόβλημα με τη Γαλλίδα ήταν οτι δεν εντυπωσιαζόταν με τίποτα.Μου έλεγε οτι τα φαγιά και τα κρασιά Γαλλία είναι πολύ ανώτερα σε σχέση με Γερμανία.Καλό μπούκι βέβαια,έκανε τα πάντα και γούσταρε Ελλάδα γενικά είναι σεξουάλες οι Γαλλίδες αλλά με είχε στην τσίτα.Πολλή κουβέντα και κουλτούρα.Τελικά την πήγα σε γαλλικό εστιατόριο πολυτελείας με Γάλλους σεφ και προσωπικό και σε ισπανικό που πάλι δούλευαν Γάλλοι μέσα και ηρέμησε.
Οταν έφυγα επήλθε άγριος τσακωμός όπως και όταν συναντηθήκαμε.Θερμόαιμες οι Γαλλίδες.Δεν υποκλίνονται έτσι εύκολα στη Βαλκάνια υπεροχή.
Όντως είναι πολύ δύσκολες κι απαιτητικές και πρέπει να είσαι συνέχεια στην τσίτα, ιδίως αν δεν ξέρεις την νοοτροπία. Επίσης τα πατριαρχικά δεν τα γουστάρουνε και γίνονται μπαρούτι.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Όντως είναι πολύ δύσκολες κι απαιτητικές και πρέπει να είσαι συνέχεια στην τσίτα, ιδίως αν δεν ξέρεις την νοοτροπία. Επίσης τα πατριαρχικά δεν τα γουστάρουνε και γίνονται μπαρούτι.

Είναι πιο submissive από τις Γερμανίδες αλλά άμα αγριέψουν γίνονται τίγρεις.Είναι όμως σίγουρα πιο θηλυκές από τις Γερμανίδες και πιο ομιλητικές.
Μου έλεγε για γαλλική μουσική,γαλλικό σινεμά κτλ και δεν είχα ιδέα.
Γενικά είναι φεμινίστριες αλλά πιο ερωτικές από Σκανδιναυές κτλ.Φυσικά δεν έχουν τις κορμάρες των τελευταίων αν και η δικιά μου ήταν 190 ύψος.Αλλά ήταν μεγάλη η πίεση έπρεπε να σκέφτομαι συνέχεια,μιλάνε πολύ.

Εδώ είναι το γαλλικό που την πήγα και ηρέμησε.

T5GPKG.jpg

Xru5DB.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Είναι πιο submissive από τις Γερμανίδες αλλά άμα αγριέψουν γίνονται τίγρεις.Είναι όμως σίγουρα πιο θηλυκές από τις Γερμανίδες και πιο ομιλητικές.
Μου έλεγε για γαλλική μουσική,γαλλικό σινεμά κτλ και δεν είχα ιδέα.
Γενικά είναι φεμινίστριες αλλά πιο ερωτικές από Σκανδιναυές κτλ.Φυσικά δεν έχουν τις κορμάρες των τελευταίων αν και η δικιά μου ήταν 190 ύψος.Αλλά ήταν μεγάλη η πίεση έπρεπε να σκέφτομαι συνέχεια,μιλάνε πολύ.
Το deal(λεφτά, παροχές κλπ) πώς διεξήχθη; Ήταν εύκολα; Και για τι ηλικία μιλάμε;

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Το deal(λεφτά, παροχές κλπ) πώς διεξήχθη; Ήταν εύκολα; Και για τι ηλικία μιλάμε;

Εκεί ήταν που τσακωθήκαμε στην αρχή.Τη γάμησα και μετά μου λέει θα μου δώσεις τώρα 2000 ευρώ αλλιώς θα πάω στην αστυνομία να πω οτι με βίασες.Της λέω φεύγεις επί τόπου πίσω στη Γαλλία.Αρχισα να φωνάζω και να βρίζω και μετά ηρέμησε ,την πήγα να φάμε και έπιασε ξανά τις πίπες.
Γενικά πολύ δράμα με τις Γαλλίδες,δεν είναι εύκολα όπως με τις Ουκρανές που όλα πάνε ρολόι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Κι αλλη επιστροφη σε μια εβδομαδα! Που χαθηκες Καλογερο; Εχεις καιρο να φανεις στα νηματα

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Η Γαλλίδα ήταν από Μπορντώ κάπου 27 χρονών,γενικά το πρόβλημα με τις Δυτικές είναι οτι μάχονται πολύ δεν μπορείς ΄΄ετσι εύκολα να επιβληθείς ως Βαλκάνιος,είναι συνεχής μάχη.Εχουν μαχητικά ένστικτα οι Δυτικές και είναι κάπως κουραστικές.Προτιμώ τις άνετες σλαβικές λεωφόρους που όλα βαίνουν όπως πρέπει.
Γιατί να μαχηθώ από τη στιγμή που η υπεροχή μου είναι δεδομένη.Αυτό είναι το πρόβλημα με τις Δυτικές.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η Γαλλίδα ήταν από Μπορντώ κάπου 27 χρονών,γενικά το πρόβλημα με τις Δυτικές είναι οτι μάχονται πολύ δεν μπορείς ΄΄ετσι εύκολα να επιβληθείς ως Βαλκάνιος,είναι συνεχής μάχη.Εχουν μαχητικά ένστικτα οι Δυτικές και είναι κάπως κουραστικές.Προτιμώ τις άνετες σλαβικές λεωφόρους που όλα βαίνουν όπως πρέπει.
Γιατί να μαχηθώ από τη στιγμή που η υπεροχή μου είναι δεδομένη.Αυτό είναι το πρόβλημα με τις Δυτικές.

Πλην Αγγλιδων οι οποιες με 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 μπυρες οδηγουνται ευκολα στο διπλα στενακι για τα καθεκαστα :pipa1:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Κι αλλη επιστροφη σε μια εβδομαδα! Που χαθηκες Καλογερο; Εχεις καιρο να φανεις στα νηματα
Όλα καλά, George! Επιστροφή στην κανονικότητα για μένα, θα έλεγα. Αλλά αν βλέπω κανένα ενδιαφέρον θέμα θα μπαίνω.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Οι Πολωνοί ξέρουν την αδυναμία των Πολωνέζων στο lizak(γλυφιτζούρι).

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι Πολωνοί ξέρουν την αδυναμία των Πολωνέζων στο lizak(γλυφιτζούρι).

Ασε τήν Πολωνία,πήγαινε Σερβία κλάσεις...ανώτερες γκόμενες!
Η Πολωνία σέ 5-10 χρόνια θά είναι Γερμανία! :hi:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Οι Πολωνέζες κάθονται εύκολα και είναι πρόσχαρες.Καμία σχέση με Σέρβες.Τα πάρτυ που έχει Πολωνία δεν τα βρίσκεις πουθενά.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι Πολωνέζες κάθονται εύκολα και είναι πρόσχαρες.Καμία σχέση με Σέρβες.Τα πάρτυ που έχει Πολωνία δεν τα βρίσκεις πουθενά.
Στό Νέο Βελιγράδι -Нови Београд- γίνεται τής...πουτάνας τό κάγκελο!
Καί πολύ οικονομικά,η Πολωνία είναι...σχετικά ακριβή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom