Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Οπότε Κρακοβιοτισες vs Βαρσοβιότισες ποιες κερδίζουν;

Μακράν Βαρσοβιάνκες.Καμία σχέση.Οι Κρακωβίτισσες έχουν μπαζέψει άσχημα.Εχει βέβαια και ψώλες Κρακοβία που τραβιούνται με ξένους στο Cubano αλλά μη φανταστείς κανένα τρομερό επίπεδο.
Βαρσοβία έχει τοπ μουνί για τα πολωνικά δεδομένα,μόνο Πόζναν παίζουν καλύτερες αναλογίες αλλά Βαρσοβία έχει όγκο γυναικών,βλέπεις πολλές.Συν άπειρες Ουκρανές,όλο ουκρανικά ακούς έξω αν βολτάρεις.
Βαρσοβία κυκλοφορεί χρήμα οπότε μαζεύει και τα καλύτερα μουνιά.Μόνο φοιτητουπόλεις Πόζναν,Βρότσλαβ συναγωνίζονται κάπως και πάλι μόνο σε μικρές ηλικίες.

Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
52
Πόντοι
0
Πλάκα είχε μια μικρή Πολωνέζα στο Κράκωβ,έρχεται και μου λέει some free pussy for you Sir? και έσκασα στα γέλια.No,no λέω.

τι φαση είναι αυτή?
μου είχε τύχει παρόμοιο στη Στοκχολμη με μια μαυρη στο δρομο να μου λεει να τη γαμησω με 200 ευρω
της λεω εχω μονο 2 και μου λεει νο προμπλεμ
αμαν λεω θα με σφαξουνε και εφυγα

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Το λένε έτσι προκλητικά για να τσιμπήσεις.Στριπτιζάδικα δεν ασχολούμαι αν και οι Πολωνέζες έχουν κωλάρες είναι δυνατές.
Αν κάποιος είναι κάτω των 30 Πολωνία είναι ψιλοπαράδεισος.
Δε νομίζω να υπάρχει αυτή τη στιγμή καλύτερο μέρος.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Ναι,παίζει αλλά δεν είναι εύκολο.Οι γκόμενες τρέχουν.Εχει όμως πολλές στα καφέ αραχτές με λάπτοπ,στα σουσάδικα κτλ και μπορείς να κάνεις παιχνίδι.Το κακό είναι οτι οι Πολωνές δίνουν συχνά τηλέφωνο και δεν απαντάνε μετά.Μία στις δέκα απαντάει.
Τώρα λόγω ηλικίας δε με πολυπαίρνει για daygame.Για daygame μάλλον επαρχία καλύτερα έχει πολλές χωριατοπούλες μουνάρες που κοκκινίζουν όταν τους μιλάς.
Βαρσοβία είναι κάπως σκληρόπετσες,τα έχουν ζήσει όλα,δεν έχουν αθώο βλέμμα.
Βαρσοβία σου φαίνονται κάπως σκυλιά σε σχέση με επαρχία,έχουν σκληρό βλέμμα αλλά είναι άμεσες και καυλιάρες.
Οι Ουκρανέζες ξεχωρίζουν,είναι πιο λεπτές,βάφουν τα χείλια έντονα κόκκινα και κυκλοφορούν συχνότερα με φορέματα,τακούνια από ό,τι οι Πολωνές.Αλλά δεν είναι πιο δυνατές εμφανισιακά εκτός από το οτι είναι κάπως πιο λεπτές που και αυτό αλλάζει βέβαια Πολωνία και παχαίνουν.
Σαν Ελληνας είναι σχεδόν αδύνατο να ξεχωρίσεις Πολωνέζα από Ουκρανή εμφανισιακά εκτός αν η Πολωνέζα έχει τα κλασσικά έντονα πολωνικά χαρακτηριστικά.
Εσύ μπορεί να μην ξεχωρίζεις λόγω στραβομαρας.
Άσε άλλους να ξέρουμε καλύτερα και να ξεχωρίζουμε άνετα τις ουκρανες που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από πολωνες.
Και μας το παίζεις και εξπερτ και πέταξες τέτοια κοτσανα;; :jerking::jerking:

Όπως ο άλλος ο καμμενος ρωτάει αν οι πολωνες μιλάνε Αγγλικά και γράφεις ότι άνετα γίνεται παιχνίδι;
Πού στην Πολωνία ρε καημένε; Που άμα δεν ξέρεις Πολωνικά οι περισσότερες γκόμενες ούτε θα κοιτάξουν πώς είσαι.

Πες πόσα Iphone δίνεις για ένα γαμησι. Μην τα γράφεις έτσι απλά και νομίζει ο κόσμος ότι σου κκάθονται για την ομορφιά σου ή το Ελληνικό ταμπεραμέντο. :2funny::2funny:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Πολωνέζα από Κρακοβία που έφερα Βιέννη για καυτό τριήμερο.

XQyVbU.jpg

Τρελιάρα αλλά δυνατό μπούκι.Είναι μία από τις τρεις που έχω.

Η άλλη Πολωνέζα σε Βαρσοβια και Κράκωβ.

fOzIcM.jpg

TWKJiV.jpg

To καυλωτικό δώρο του Στάλιν στη Βαρσοβία.Μαγεία.

pD9Q1I.jpg

Nowy Swiat.O δρόμος με τα μπαρ και τα ρεστωράν όπου οι Πολωνέζες κάνουν περαντζάδα.

vT4Nvf.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Πολωνέζα από Κρακοβία που έφερα Βιέννη για καυτό τριήμερο.

XQyVbU.jpg

Τρελιάρα αλλά δυνατό μπούκι.Είναι μία από τις τρεις που έχω.

Η άλλη Πολωνέζα σε Βαρσοβια και Κράκωβ.

fOzIcM.jpg

Δυνατά!!! Ειδικα το ξανθο ωραιο τουμπανο :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Αποψη της Βαρσοβίας από το διαμέρισμα.

NdGMiH.jpg

Σε αυτό το γεωργιανό εστιατόριο στη Nowy Swiat έπαιζε πολύ μουνί.

JDFtEP.jpg

Η εκπληκτική Krakowska Przedmiescie.

K6jTZV.jpg

Ulplxh.jpg

gWSu5Q.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.880
Πόντοι
3.656
Μόλις είδα ότι βγάλανε πρωθυπουργό τον Τουσκ :headbang:

Καλό μπόλιασμα και στους Πολωνούς

Αρχηγέ ότι προλαβαίνεις,πριν μπούνε στο ευρώ και γεμίσουν ισλαμοπιθήκια

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Που προτεινεις διαμονη (περιοχη η χοτελ) για πρωτη επισκεψη για μεγιστοποιηση ευελιξιας;

Κέντρο εκεί που είναι το Novotel.
Εβαλα και πριν το βίντεο πώς είναι οι ωραίες Πολωνέζες.

Στα high end μαγαζιά αυτό το επίπεδο παίζει.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.880
Πόντοι
3.656
Καημένες Πολωνέζες,σε λίγο καιρό δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στις πόλεις τους.Λογικά θα τους απαγορέψουν και τα μινι...για να μην προκαλούν τα μουσλίμια :sad2:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Καημένες Πολωνέζες,σε λίγο καιρό δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στις πόλεις τους.Λογικά θα τους απαγορέψουν και τα μινι...για να μην προκαλούν τα μουσλίμια :sad2:

Μπα,μην ανησυχείς όταν βλέπεις πάκια Πολωνία έχουν στο βλέμμα τους το φόβο.
Πολωνία σφίγγουν οι κώλοι για τους τριτοκοσμικούς δεν είναι απλά τα πράγματα.Τώρα τους αφήνουν λίγο λόγω ΕΕ αλλιώς ούτε που θα έρχονταν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.880
Πόντοι
3.656
Μπα,μην ανησυχείς όταν βλέπεις πάκια Πολωνία έχουν στο βλέμμα τους το φόβο.

Εντάξει τα πάκια,αλλά...οι ΑφγανοΠαλαιστίνιοΣυριοι που θα πλακώσουν εκεί,θα'ναι ζόρικοι.Τα βλέπεις κι εσύ στο Γερμανισταν

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Εντάξει τα πάκια,αλλά...οι ΑφγανοΠαλαιστίνιοΣυριοι που θα πλακώσουν εκεί,θα'ναι ζόρικοι.Τα βλέπεις κι εσύ στο Γερμανισταν

Δεν τους αφήνουνε λέμε.Δεν υπάρχει περίπτωση.Δεν ξέρεις τι εστί Πολωνία.
Και να αναγκαστούν να πάρουν καμιά χιλιάρα λόγω ΕΕ θα τους ρίξουν μερικές φάπες οι Πολωνοί και θα φύγουν.
Και οι Τσέχοι το ίδιο αν και οι Τσέχοι είναι γενικά πιο ύπουλοι σε τέτοια θέματα.Θα βάλουν να τους δείρουν τίποτα γύφτοι ή κάτι τέτοιο.
Γενικά ανατολική Ευρώπη έχει άλλη λογική ο άλλος το θεωρεί προσωπική προσβολή να του φέρουν Αφγανό.Εχει κάτι σβέρκους Πολωνία ειδικά σε κάτι Σιλεσίες αλλά και Βαρσοβία ας τα να πάνε.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.880
Πόντοι
3.656
Δεν τους αφήνουνε λέμε.Δεν υπάρχει περίπτωση.Δεν ξέρεις τι εστί Πολωνία.
Και να αναγκαστούν να πάρουν καμιά χιλιάρα λόγω ΕΕ θα τους ρίξουν μερικές φάπες οι Πολωνοί και θα φύγουν.

Μακάρι να'ναι έτσι.Αν και δεν το βλέπω

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.048
Πόντοι
1.056
Μακάρι να'ναι έτσι.Αν και δεν το βλέπω

Δεν τους θέλει η κοινωνία και η ΕΕ δεν μπορεί να τους επιβάλει.Είδες να έχουν καταφέρει να επιβάλουν κάτι στους Πολωνούς και τους Ούγγρους?
Μόνο δια της βίας γίνεται όπως έκαναν οι Ρώσοι,οι Γερμανοί κτλ αλλιώς οι Πολωνοί δε χαμπαριάζουνε.Ετσι είναι και οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι κτλ είναι σλαβική νοοτροπία.
Ο Πολωνός θέλει να τρώει τη ζούρεκ,να πίνει τις βότκες του να βλέπει τα μουνάκια έξω,να χορεύει να γαμάει δε θέλει τριτοκοσμικούς και ευρωμαλακίες να του χαλάνε τη μόστρα.
Ακόμα και οι Ουκρανοί που είναι παρόμοιοι σε εμφάνιση και κουλτούρα και μαθαίνουν πολύ γρήγορα πολωνικά έχουν αρχίσει να τους εκνευρίζουν τους Πολωνούς.

Τελευταία τροποποίηση:

Paparotti

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
708
Πόντοι
21
Πως περναει ο φιλος σου;

Απο δουλεια; Σπιτι; Γκομενες; Μπατζετ;
Όταν τον είχα ρωτήσει μου είχε απαντήσει πολύ λακωνικά το εξής: "Βιοτικό επίπεδο εφάμιλλο της Γερμανίας". Καλή δουλειά ως IT, γκόμενες αβέρτα (δε σοβαρεύεται αυτός παροτι πλησιάζει τα δεύτερα άντα)... Δεν το μετάνιωσε σε καμία περίπτωση.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Όταν τον είχα ρωτήσει μου είχε απαντήσει πολύ λακωνικά το εξής: "Βιοτικό επίπεδο εφάμιλλο της Γερμανίας". Καλή δουλειά ως IT, γκόμενες αβέρτα (δε σοβαρεύεται αυτός παροτι πλησιάζει τα δεύτερα άντα)... Δεν το μετάνιωσε σε καμία περίπτωση.
Για τη γλώσσα τι σου είπε;
Πώς μιλάει με τους περισσότερους εκεί; Χωρίς Πολωνικά την παλεύει να κάνει γνωριμίες;
Για το κρύο τον χειμώνα, το πληρωμένο πάρκινγκ όπου και αν πας στις μεγάλες πόλεις;

Paparotti

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
708
Πόντοι
21
Για τη γλώσσα τι σου είπε;
Πώς μιλάει με τους περισσότερους εκεί; Χωρίς Πολωνικά την παλεύει να κάνει γνωριμίες;
Για το κρύο τον χειμώνα, το πληρωμένο πάρκινγκ όπου και αν πας στις μεγάλες πόλεις;
Είχε δυσκολευτεί αρκετά να προσαρμοστεί διότι υπήρχε/υπάρχει μεγάλη ένδεια επικοινωνίας στα αγγλικά σε καθημερινή βάση εκτός της δουλειάς του, μολονότι μου διευκρίνισε ότι στη Βαρσοβία είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα συγκριτικά με άλλες πόλεις της Πολωνίας όπου πραγματικά σε αρκετές αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι στο πιο απομακρυσμένο χωριό. Μιας και είναι και γλωσσομαθής (καθώς μιλάει καλά αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά και κάτι ψιλορώσικα - no pun intended) και έχει ήδη συμπληρωμένη εξαετία εκεί, έχει λύσει το επικοινωνιακό χάσμα σε μεγάλο βαθμό.
Για τα υπόλοιπα δεν μου είχε πει κάτι πιο ειδικό να αναφέρω, για το κρύο τον χειμώνα φαντάζομαι ότι δεν του έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση γιατί έχει ξαναζήσει σε αντίστοιχες καιρικές συνθήκες οπότε ήταν λίγο πιο εύκολη η προσαρμογή του.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Είχε δυσκολευτεί αρκετά να προσαρμοστεί διότι υπήρχε/υπάρχει μεγάλη ένδεια επικοινωνίας στα αγγλικά σε καθημερινή βάση εκτός της δουλειάς του, μολονότι μου διευκρίνισε ότι στη Βαρσοβία είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα συγκριτικά με άλλες πόλεις της Πολωνίας όπου πραγματικά σε αρκετές αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι στο πιο απομακρυσμένο χωριό. Μιας και είναι και γλωσσομαθής (καθώς μιλάει καλά αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά και κάτι ψιλορώσικα - no pun intended) και έχει ήδη συμπληρωμένη εξαετία εκεί, έχει λύσει το επικοινωνιακό χάσμα σε μεγάλο βαθμό.
Για τα υπόλοιπα δεν μου είχε πει κάτι πιο ειδικό να αναφέρω, για το κρύο τον χειμώνα φαντάζομαι ότι δεν του έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση γιατί έχει ξαναζήσει σε αντίστοιχες καιρικές συνθήκες οπότε ήταν λίγο πιο εύκολη η προσαρμογή του.
Α μπράβο.
Γιατί ο άλλος πιο πάνω πάει και τα παρουσιάζει ότι οι Πολωνές είναι εύκολες και απλά βγαίνει και χτυπάει μουνάκια χωρίς καν να μιλάει τη γλώσσα..
Στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι και με τα χάλια που έχει πρέπει να τις χρηματίζει ή να τους δίνει ακριβά δωράκια. Παλιά έλεγε ότι έδινε Iphone αξίας 900Ε+. :jerking:
Έτσι με τέτοια δώρα και ξεδοντιάρης να είσαι, ε θα βρεις να γαμήσεις κανένα γκομενάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom