Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ολική επαναφορά σήμερα Πολωνία.Πάω κυρίως για τα αξιοθέατα,θα ρίξω όμως και κάναν πουτσο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Διαγωνισμός για Μις Kaszub.Βλέπετε στο 2:00 πώς φαίνονται οι Πολωνέζες με τις ποδάρες,τα σορτσάκια και τους πεταχτούς κώλους.

Στο 9:23 με μαγιώ και στο 45:10 με αποκαλυπτικά φορέματα,κούνα κούνα την τσουτσούνα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνέζα Barbie.Δεν πιστεύω να κάνει πίπες της προκοπής.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ η Ουκρανέζα ανταγωνίστρια της Πολωνής.Γενικά σλαβικό κόσμο παίζει σκληρός ανταγωνισμός στις ντέμπουσκες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λονδρέζικο καμάκι επισκέπτεται το Βρότσλαβ.Βλέπετε πόσο δεκτικές είναι οι Πολωνέζες.
Κλασσικά σταματάει στο 4:10 Πολωνέζα ξανθό καυλάκι με σορτσάκι που αφήνει το κάτω μέρος του κώλου να φαίνεται στην πλατεία της παλιάς πόλης και σε πέντε λεπτά τη φιλάει στο στόμα.Μου θύμισε τον εαυτό μου στα νιάτα μου.Δυνατό καμάκι ο τύπος.

Μετά καμακώνει κλασσικά γκόμενες που έχουν βγει από το μαγαζί να καπνίσουνε και ο φίλος του καμακώνει γκόμενα στη στάση του τραμ επίσης κλασσικά.
Εδώ καμάκι στα μωλ του Βρότσλαβ.Είναι σαν παράδεισος ανατολικά του Οντερ.

Τελευταία τροποποίηση:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνέζες με φτερά από το Kielce την πατρίδα του Λιρόι προβάλλουν εσώρουχα.Γενικά με τα εσώρουχα το έχουν πολύ οι Πολωνέζες,καυλώνεις αμέσως.

Πολωνικές προτάσεις για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου.

Εδώ πώς οι ξένοι φαντασιώνονται τις Πολωνέζες.

Τελευταία τροποποίηση:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Να τί χαίρονται οι ασχημάντρες πολωνοί

azurus

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Like
48
Πόντοι
0
Επειδή έτυχε να διαβάσω λίγο το νήμα και μου φάνηκε ενδιαφέρον θα εκθειασω κι εγώ την Πολωνία αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία.

Πιστεύω είναι μία από τις χώρες της Ευρώπης που πρέπει οπωσδήποτε να πάει κάποιος, κυρίως Κρακοβία, Πόζναν και Βρότσλαβ προτείνω. Μην ανοίξετε Tinder κλπ εκεί, από προσωπική εμπειρία και από εμπειρία φίλου όσες έχουν είτε δεν αξίζουν ή οι φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση. Ό,τι θέλετε να βρείτε θα το βρείτε στο δρόμο πολύ πιο εύκολα.

Πολύ πιο ανοιχτές κοπέλες σε αντίθεση με την Ελλάδα που η μέση τυχαία Ελληνίδα θα ξινισει αν την ρωτήσεις κάτι στο δρόμο. Εκεί ίσα ίσα αν τις ρωτήσεις για κάποιο μαγαζί, διασκέδαση, κλπ θα σου πιάσουν συζήτηση οι ίδιες.

Όσον αφορά εμφάνιση, έχοντας πάει μόνο χειμώνα δεν μπορώ να πω πολλά, αν και εν μέρει ισχύει ότι ντύνονται προκλητικά μετά τον Οκτώβριο θα το προσέξεις μόνο μέσα στα κλαμπ, μπαρ κλπ. Αυτό που κάπως με χάλασε ήταν ότι αρκετές, αν και ψηλές με ωραίο σώμα, ή θα ήταν ακωλες ή αβυζες. Πάντως σχεδόν όλες είναι ανοιχτές, ευγενικές και χαμογελαστές, από την τυχαία κοπέλα που θα ρωτήσεις για να πας κάπου μέχρι την κοπέλα στο μαγαζί για πιερογκι ή στο σουπερμάρκετ.

Το καλύτερο είναι ότι όλα είναι αρκετά φθηνά (1€ = 4.5 zloty) οπότε δεν χρειάζεται να είσαι ματσωμενος για να πας ή για να περάσεις καλά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνικές καταστάσεις με μπαλέτα βυζαρούδες.Γενικά οι Πολωνέζες στα πάρτυ βρίσκονται σε αυτή την προοργασμική κατάσταση.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
Επειδή έτυχε να διαβάσω λίγο το νήμα και μου φάνηκε ενδιαφέρον θα εκθειασω κι εγώ την Πολωνία αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία.

Πιστεύω είναι μία από τις χώρες της Ευρώπης που πρέπει οπωσδήποτε να πάει κάποιος, κυρίως Κρακοβία, Πόζναν και Βρότσλαβ προτείνω. Μην ανοίξετε Tinder κλπ εκεί, από προσωπική εμπειρία και από εμπειρία φίλου όσες έχουν είτε δεν αξίζουν ή οι φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση. Ό,τι θέλετε να βρείτε θα το βρείτε στο δρόμο πολύ πιο εύκολα.

Πολύ πιο ανοιχτές κοπέλες σε αντίθεση με την Ελλάδα που η μέση τυχαία Ελληνίδα θα ξινισει αν την ρωτήσεις κάτι στο δρόμο. Εκεί ίσα ίσα αν τις ρωτήσεις για κάποιο μαγαζί, διασκέδαση, κλπ θα σου πιάσουν συζήτηση οι ίδιες.

Όσον αφορά εμφάνιση, έχοντας πάει μόνο χειμώνα δεν μπορώ να πω πολλά, αν και εν μέρει ισχύει ότι ντύνονται προκλητικά μετά τον Οκτώβριο θα το προσέξεις μόνο μέσα στα κλαμπ, μπαρ κλπ. Αυτό που κάπως με χάλασε ήταν ότι αρκετές, αν και ψηλές με ωραίο σώμα, ή θα ήταν ακωλες ή αβυζες. Πάντως σχεδόν όλες είναι ανοιχτές, ευγενικές και χαμογελαστές, από την τυχαία κοπέλα που θα ρωτήσεις για να πας κάπου μέχρι την κοπέλα στο μαγαζί για πιερογκι ή στο σουπερμάρκετ.

Το καλύτερο είναι ότι όλα είναι αρκετά φθηνά (1€ = 4.5 zloty) οπότε δεν χρειάζεται να είσαι ματσωμενος για να πας ή για να περάσεις καλά.
Αβυζες οι πολωνεζες;; ???

Σίγουρα πήγες Πολωνία τυπε;;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Πολωνέζες έχουν τα δεύτερα μεγαλύτερα βυζιά στην Ευρώπη μετά τις Αγγλίδες που έχουν όμως πλεονέκτημα λόγω πάχους.
Αυτό είναι επίσημο δεδομένο με βάση τις πωλήσεις σουτιέν.

Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.658
Πόντοι
1.706
Οι Πολωνέζες έχουν τα δεύτερα μεγαλύτερα βυζιά στην Ευρώπη μετά τις Αγγλίδες που έχουν όμως πλεονέκτημα λόγω πάχους.
Αυτό είναι επίσημο δεδομένο με βάση τις πωλήσεις σουτιέν.
Αποψη με αδιαψευστη επιχειρηματολογια

Χειροκροτω ορθιος

• Χαχα
Αντιδράσεις: azurus

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τα βρετανικά βυζιά συνεχώς μεγαλώνουν και οι επιστήμονες αναζητούν την αιτία.

https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2010/may/16/womens-breasts-are-getting-bigger

https://www.telegraph.co.uk/fashion/style/britains-average-bra-size-has-gone-34b-36dd-best-labels-catering/#:~:text=The average UK bra size,now a 34DD or larger.

Φοβάμαι θα τις αφήσουν γρήγορα πολύ πίσω τις Πολωνέζες στη δεύτερη θέση.

https://www.thesun.co.uk/living/136...-natural-boobs-in-the-world-and-the-smallest/

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like

azurus

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Like
48
Πόντοι
0
Αβυζες οι πολωνεζες;; ???

Σίγουρα πήγες Πολωνία τυπε;;
Τύπε αυτή ήταν η εμπειρία μου όταν είχα πάει. Όπως είπα πήγα χειμώνα οπότε μπορεί και να κάνω λάθος.

Πάντως όσες έτυχε να δούμε σε εσωτερικούς χώρους, χωρίς μπουφάν και χοντρά ρούχα δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο από βυζιά. Ήταν κάποιες που προφανώς είχαν, κυρίως σερβιτόρες σε μαγαζιά αλλά αυτή την εντύπωση μου άφησαν.

Έχουν περάσει και κάποια χρόνια οπότε μπορεί να τα θυμάμαι τελείως λάθος σ αυτό το κομμάτι.

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Λονδρέζικο καμάκι επισκέπτεται το Βρότσλαβ.Βλέπετε πόσο δεκτικές είναι οι Πολωνέζες.
Κλασσικά σταματάει στο 4:10 Πολωνέζα ξανθό καυλάκι με σορτσάκι που αφήνει το κάτω μέρος του κώλου να φαίνεται στην πλατεία της παλιάς πόλης και σε πέντε λεπτά τη φιλάει στο στόμα.Μου θύμισε τον εαυτό μου στα νιάτα μου.Δυνατό καμάκι ο τύπος.

Μετά καμακώνει κλασσικά γκόμενες που έχουν βγει από το μαγαζί να καπνίσουνε και ο φίλος του καμακώνει γκόμενα στη στάση του τραμ επίσης κλασσικά.
Εδώ καμάκι στα μωλ του Βρότσλαβ.Είναι σαν παράδεισος ανατολικά του Οντερ.

Εντωμεταξυ αν το παρακολουθήσετε θα καταλάβετε ότι ο τύπος εδώ άθελά του επιβεβαιώνει έναν κανόνα που ίσχυε και θα ισχύει!
Οι γυναίκες καυλώνουν και θα ανοίξουν τα πόδια τους καθαρά και μόνο από οπτικά ερεθίσματα!
Το καμάκι του τύπου με έκανε να ντραπώ για λογαριασμό του! Μιλάμε για επίπεδο καμακιού, σπυριάρη συμμαθητή 2ας Λυκείου που κοντεύει να χύσει κι απ' τα αυτιά!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εντωμεταξυ αν το παρακολουθήσετε θα καταλάβετε ότι ο τύπος εδώ άθελά του επιβεβαιώνει έναν κανόνα που ίσχυε και θα ισχύει!
Οι γυναίκες καυλώνουν και θα ανοίξουν τα πόδια τους καθαρά και μόνο από οπτικά ερεθίσματα!
Το καμάκι του τύπου με έκανε να ντραπώ για λογαριασμό του! Μιλάμε για επίπεδο καμακιού, σπυριάρη συμμαθητή 2ας Λυκείου που κοντεύει να χύσει κι απ' τα αυτιά!

Και όμως αυτοι είναι οι δάσκαλοι του καμακιου Αγγλία.Φανταστειτε πως υα ει3οι μαθητές τους.Δεν είναι τυχαίο που θερίζει ο Deepak.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνικές φοιτητικές καταστάσεις.Γκόμενες με ζαρτιέρες.Δύσκολα θα βρεις δυτικές χώρες τέτοια πράγματα.

Γενικά σλαβικές χώρες έχεις την αίσθηση οτι θα γαμήσεις πολύ γρήγορα.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like

pouroupoupoudm

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
268
Πόντοι
20
Καλημερα συναγνωιστες,

παω βαρσοβια, κρακοβια την αλλη βδομαδα. Εκτος απο το odioty, παιζει καποιο αλλο site με ποιοτικα κορασια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom