Ενταξει αρχηγε χωρις μαλακιες αλλα μιλαμε για μεγαλες πουτανες...να γαμιεσαι μπροστα στα παιδια σου ρε φιλε?Μην μου πεις οτι και οι γερμανιδες κανουν τετοια?Διοτι εγω Γερμανια τετοια σκηνικα δεν ειδα.Αυτες τις ανωμαλιες τις κανουν μονο οι σλαβοι αντε και τιποτα σκανδιναβοι βορειοι...
Είναι πρακτικό το θέμα.Εφερα την Τσέχα 187 από το χωριό στην Πράγα το 2007 και ήρθε με την τρίχρονη κόρη της.Οπότε μέναμε μαζί κοιμόμασταν στο ίδιο δωμάτιο και το ίδιο κρεβάτι.Αυτή ξάπλωσε πλάγια με τον κώλο τουρλωμένο φορώντας μόνο σουτιέν οπότε τι να κάνω?
Της έπιασα τα βυζιά και περίμενα μέχρι να κοιμηθεί η κόρη για να τον χώσω.
Η άλλη η Ρωσίδα 190 είχε τον μικρό δίπλα έπαιρνε τσιμπούκι κάτω από τα σκεπάσματα αλλά ξυπνούσε ο μικρός.Τρελό ήταν με την Τσέχα που είχα φέρει Παραλία το 2003.Ο μικρός δύο ετών κάθε φορά που η μαμά του ανέβαινε στην ψωλή έμπαινε στο δωμάτιο φωνάζοντας και την τράβαγε από το χέρι.Μιλάμε για έκτη αίσθηση.Τον πήγαινε πίσω να κοιμηθεί και ξανά αυτός να μπαίνει από την πόρτα.
Γάμησα άλλες δυο Ουκρανέζες με τις κόρες να κοιμούνται δίπλα.
Και Πολωνία θυμάμαι Ινοβρότσλαβ το 2014 με πίπωνε μια βυζαρού μαμά στο δωμάτιο που κοιμόταν η μικρή όταν χτύπησε το κουδούνι και μου είπε να την κοπανήσω γιατί έσκασε ο άντρας της.Βγήκα άρον άρον στο ψωλόκρυο τα μεσάνυχτα χωρίς να ξέρω σε ποια περιοχή βρίσκομαι.
Ευτυχώς εμφανίστηκε μια τύπισα που είχε βγάλει το σκύλο βόλτα να κατουρήσει και της ζήτησα να καλέσει ταξί να με πάει στο κέντρο σε ξενοδοχείο.