Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Αν σου τρων τα λεφτά για κόσμημα και δε γαμάς είσαι τουλάχιστον περίλυπος.Ούτε Αμερικανοί δεν το καταφέρνουν αυτό το χάλι.Με την Ουκρανέζα πάντα πρώτα γαμάς και μετά δωρίζεις.Με την Πολωνέζα είναι το αντίθετο.Αλλά τι να ξέρεις αφού σε δουλεύουν?

Πρέπει να είσαι Κύπριος δε δικαιολογείται τέτοια προσαρμοστικότητα.Βγάλε λίγο την πούτσα σου έξω εκεί που πας και θα δεις αποτέλεσμα.
Ετσι όπως είσαι ξοδεύεις 1500 ευρώ το μήνα να γαμήσεις καμιά μέτρια και νομίζεις οτι έκανες κατόρθωμα.Πού να ήξερες τι κάνουν οι παίκτες σε πόσα ταμπλώ παίζουνε.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχαχ ναι κυπριος ειμαι αλλα θεωρουμαι ντοπιος ουκρανια χαχαχαχ.δεν ενοουσα εγω τους κανω τετεια δωρα,αν και μπορω.σαν ντοπιος εχω αλλη τακτικη,καροτο-μαστιγιο χαχαχαχ.κανα εστιατοριο ειναι τα εξοδα μου,κανα μικροδωρακι απο τα καταστηματα που γυριζω απο μονος μου αρεσει να αγοραζω κατι που τους αρεσε χωρις να μου πουν χαχαχαχ.αλλα απο γνωστους μου που εχω το iphone 6 850 ευρο ειναι το λιγοτερο που τους πηραν οι καριολητσες εκει,σε αυτους ζητανε σπιτια,αυτοκινητα,λεφτα,οσο πιο αγαμητος,απελπισμενος και οικονομικα ευκαταστατος εισαι τοσο αυξανονται οι απαιτησεις.φιλος μου πηγε με 50 χιλ να παρει σπιτι σε μια βιζιτα,ευτυχως μονο iphone 6 της πηρε και της το εσπασε την επομενη γιατι δεν καθοταν ταχα κουρασμενη και 2 μερες εγραφε μονο μυνηματα με γκομενους χαχαχαχ.ο διμητρακις εχει δικαιο για ουκρανια,δεν εχει σημασια πειος εισαι,αν θες να εισαι ο μπραντ πιτ εχει ταριφα 500,αν τους πεις ειμαι ο μπραντ πιτ και εχω χρημα θα φαεις 5 εκατομυρια χαχαχαχ.τωρα ετοιμαζομαι ιουνη εξορμηση οδυσσο,σε προσκαλω να ερθεις να με ψυχαγωγεις απο κοντα,θα ριξουμε πολυ γελιο που θα κανεις το καμακι σε αυτες της πουτανες χαχαχα.ελπιζω μονο μην κανεις το κολπο με την μπανανα η οπως οι τουρκοι κανουν λουλουδι με τα χαρτομαντηλα και κανουν τα γλθκα ματακια χαχαχαχ,μας βλεπω να τρωμε το ξυλο της αρκουδας απο αυτες της μαλακισμενες.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Αν σου τρων τα λεφτά για κόσμημα και δε γαμάς είσαι τουλάχιστον περίλυπος.Ούτε Αμερικανοί δεν το καταφέρνουν αυτό το χάλι.Με την Ουκρανέζα πάντα πρώτα γαμάς και μετά δωρίζεις.Με την Πολωνέζα είναι το αντίθετο.Αλλά τι να ξέρεις αφού σε δουλεύουν?

Πρέπει να είσαι Κύπριος δε δικαιολογείται τέτοια προσαρμοστικότητα.Βγάλε λίγο την πούτσα σου έξω εκεί που πας και θα δεις αποτέλεσμα.
Ετσι όπως είσαι ξοδεύεις 1500 ευρώ το μήνα να γαμήσεις καμιά μέτρια και νομίζεις οτι έκανες κατόρθωμα.Πού να ήξερες τι κάνουν οι παίκτες σε πόσα ταμπλώ παίζουνε.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
κμαν ισως επιδει δεν ξερεις ειμαι 35,παω ρωσια απο 1987-88,ουκρανια 1990-1992 καπου εκει.πηγα παντου ανατολικη ευρωπη,ημουν ουκρανια φετοςδεκεβρη,φεβραρη,μαρτι,απριλιο σερβια,κροατια,σλοβενια και ιουνη παλι οδυσσο.τον τελευτεο χρονο πηγα ακομα μια φορα βελιγραδι και σαραγεβο,σοφια και θεσαλονικη.μην αμφισβητεις αν ξερω απο ρωσιδες η ουκρανιδες χαχαχαχ.τοσα χρονια μονο την περιοδο που ημουν 2 χρονια στρατο δεν πηγα καθε μηνα εκει.πηγα σε ολες τις κολοχωρες εκτος μολδαβια και λευκωρωσια.ναι εχω φαει και εγω παγηδες οπως ολοι,κοροιδια,ψεματα και πολλες φορες γνωρισα γκομενες που δεν καθονταν μαζι μου ενω πηγαιναν με τον καθε γυφτο.μετα απο τωσα χρονια λες να τρωω ακομα κουτοχορτο εκει?χαχαχαχ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω απο Ρωσσία δεν έχω πολλές επαφές αλλά 4 γκόμενες που έχω γνωρίσει συνολικά απο εκέι στην ζωή μου ήταν όλες μετρημένες και πολύ ματσωμένες..Και σίγουρα δεν πάνε με τον οποιοδήποτε..Φυσικά οι 2 ήταν απο Αγία Πετρούπολη και οι άλλες 2 απο Μόσχα...

Θεωρώ τις Ρωσσίδες πολύ δύσκολες,κουλτουριάρες και ματσωμένες..Οι μόνες που πηδάς εύκολα είναι απο τα χωρία γιατί Ρωσσία είναι Τεράστια και η γενίκευση εκέι είναι πολύ δύσκολη..Δεν μπορώ να πιστέψω πως μια γκόμενα που θα μένει όμως Μόσχα με δικό της διαμέρισμα και με κόστος ζωής της πόλης πάνω απο 3000 ευρώ το μήνα για normal διαβίωση θα ενθουσιαστεί απο έναν Έλληναρα που της κουνάει την μπανάνα..

Σε αυτό Πολωνία κερδίζει για μένα..Πατάνε πιο πολύ στην γή και έχουν μάθει να ζούν πιο συνετά και απλά..

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
Εσύ έχεις και κωμικό στοιχείο ορθόδοξου που αυτός δεν έχει. :rockon:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αν νομίζεται πως υπάρχει μια χώρα κάπου στην Ευρώπη που θα σκάσετε και απλά θα πηδάτε χώρις πολύ κούραση και κάθε μέρα με άλλη χωρίς κόπο δυστυχώς ψεύδεσαι..Πόσο διαφορετικά νομίζετε πως μπορεί να είναι σε μια χώρα της Ευρώπης με τις ίδιες συνήθειες (γυμναστήρια) ,τα ίδια μαγαζιά (shoping malls,mac donalds,starbucks) και τις ίδιες δουλειές (πολυεθνικές κ.λ.π).Όλη η Ευρώπη τα ίδια είναι πάνω κάτω...

Πρέπει να μάχεστε να γνωρίσετε γκόμενες, να διατηρήστε σε μια normal εμφασηνιακή κατάσταση, να τις βγάζετε ραντεβού να είστε έυθυμοι κ.λ.π...Πουθενά δεν ανοίγουν οι γυναίκες τα πόδια με την μία..Όποια τα γράφει αυτά σας παραμυθιάζει..

Η τεράστια διαφορά από την Ελλάδα π.χ. στην Πολωνία είναι πως μπορείτε να γνωρίζεται πολύ πιο εύκολα γυναίκες και πολλές σε αριθμό...Το να γνωρίσεις μια γυναίκα όμως με το να την πάς στο κρεβάτι δεν είναι ένας απλός καφές όπως λέει ο kman..Μπορείς να μιλήσεις με 100, να βγείς με 20 και να μην πηδήξεις καμία...Είναι θέμα ατόμου..Αν κάποιος είναι γενικά πλήρως αποτυχημένος με τις γυναίκες δεν έχει καμιά ελπίδα και εδώ και για μένα πουθενά στην Ευρώπη ή άντε να γνωρίσει κανά δύο αν κάτσει κανά χρόνο..

Αυτά τα λόγια είναι και του φίλου μου του Παύλου..Ενός παλικαριού που γυρναέι παντου στην Ευρώπη απο 18 χρονών σκαστός απο την οικογένεια..Ζούσε και με Πολωνέζα εδώ 2 χρόνια,στην Ρουμανία,Στην Τσεχία,Στην Ουκρανιά κ.λ.π και τώρα κυκλοφορέι καπού στην Σερβία..Και είναι και πολύ καλός εμφανησιακά..Το καλοκαίρι μέτα απο 20 χρόνια περίγυρου παντού, μου λέει "Οι γυναίκες πουθενά δεν ανοίγουν απλά τα πόδια"-Πουθενά..Γράψτε ότι θέλετε!!!Πρεπει να διατηρείς κάποια επίπεδο-standarts για να έχεις γυναίκες οπουδήποτε..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγω απο Ρωσσία δεν έχω πολλές επαφές αλλά 4 γκόμενες που έχω γνωρίσει συνολικά απο εκέι στην ζωή μου ήταν όλες μετρημένες και πολύ ματσωμένες..Και σίγουρα δεν πάνε με τον οποιοδήποτε..Φυσικά οι 2 ήταν απο Αγία Πετρούπολη και οι άλλες 2 απο Μόσχα...

Θεωρώ τις Ρωσσίδες πολύ δύσκολες,κουλτουριάρες και ματσωμένες..Οι μόνες που πηδάς εύκολα είναι απο τα χωρία γιατί Ρωσσία είναι Τεράστια και η γενίκευση εκέι είναι πολύ δύσκολη..Δεν μπορώ να πιστέψω πως μια γκόμενα που θα μένει όμως Μόσχα με δικό της διαμέρισμα και με κόστος ζωής της πόλης πάνω απο 3000 ευρώ το μήνα για normal διαβίωση θα ενθουσιαστεί απο έναν Έλληναρα που της κουνάει την μπανάνα..

Σε αυτό Πολωνία κερδίζει για μένα..Πατάνε πιο πολύ στην γή και έχουν μάθει να ζούν πιο συνετά και απλά..
Που είναι η αυτοπεποίθηση!!!! Που είναι η Αυρα του νικητή!!! Του Έλληνα τρελού που δεν κολλάει πουθενά!! Που μπορεί σαν άτομo αν θέλει να κάνει Θαυματα!!!! Οι Ρωσίδες από Μόσχα είναι οι πιο στρωτές και εύκολες γκόμενες!!Όσο πιο πολλά παίρνουν τόσο λιγότερο μίζερες είναι!!! :rockon: :rockon:  

BE THE BEST AND FUCK THE REST!!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η αυτοπεποίθηση συμφωνώ είναι μεγάλο πράγμα..Εγώ μιλάω για κάτι όμως τελείως διαφορετικό..Προσπαθούν να περάσουν πολλοί στο forum την εικόνα πως εκτός Ελλάδας με μια μπανάνα θα πηδάς Πολωνέζες και Ρωσσίδες και Ουκρανές κ.λ.π...

Η δικιά μου εμπειρία είναι τελέιως διαφορετική και αυτό καταθέτω..Αν δεν παλέψεις, αν δεν μαχηθείς, αν δεν δώσεις,αν δεν υποσχεθείς δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα!! Τα ίδια λέμε με άλλα λόγια.

Όποιος νομίζει πως οι γυναίκες γενικά είναι εύκολες και και δεν χρειάζεται να προσπαθήσει κατά την γνώμη μου είναι τελέιως λάθος..Δεν υπάρχει μαγική χώρα πρέπει μόνιμα να είσαι μάχιμος για να τρώς!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
.

Όποιος νομίζει πως οι γυναίκες γενικά είναι εύκολες και και δεν χρειάζεται να προσπαθήσει κατά την γνώμη μου είναι τελέιως λάθος..Δεν υπάρχει μαγική χώρα πρέπει μόνιμα να είσαι μάχιμος για να τρώς!!
Έτσι είναι!!! :rockon:

Ο καλός ψαράς πρέπει να έχει 3 βασικές προϋποθέσεις για καλή ψαριά

1)΄Καλό και αξιόπιστο εξοπλησμό

2)Καλό μέρος που να τσιμπάει (αυτό ψάχνουμε στο φόρουμ)

3)Καλή τύχη :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αν νομίζεται πως υπάρχει μια χώρα κάπου στην Ευρώπη που θα σκάσετε και απλά θα πηδάτε χώρις πολύ κούραση και κάθε μέρα με άλλη χωρίς κόπο δυστυχώς ψεύδεσαι..Πόσο διαφορετικά νομίζετε πως μπορεί να είναι σε μια χώρα της Ευρώπης με τις ίδιες συνήθειες (γυμναστήρια) ,τα ίδια μαγαζιά (shoping malls,mac donalds,starbucks) και τις ίδιες δουλειές (πολυεθνικές κ.λ.π).Όλη η Ευρώπη τα ίδια είναι πάνω κάτω...

Πρέπει να μάχεστε να γνωρίσετε γκόμενες, να διατηρήστε σε μια normal εμφασηνιακή κατάσταση, να τις βγάζετε ραντεβού να είστε έυθυμοι κ.λ.π...Πουθενά δεν ανοίγουν οι γυναίκες τα πόδια με την μία..Όποια τα γράφει αυτά σας παραμυθιάζει..

Η τεράστια διαφορά από την Ελλάδα π.χ. στην Πολωνία είναι πως μπορείτε να γνωρίζεται πολύ πιο εύκολα γυναίκες και πολλές σε αριθμό...Το να γνωρίσεις μια γυναίκα όμως με το να την πάς στο κρεβάτι δεν είναι ένας απλός καφές όπως λέει ο kman..Μπορείς να μιλήσεις με 100, να βγείς με 20 και να μην πηδήξεις καμία...Είναι θέμα ατόμου..Αν κάποιος είναι γενικά πλήρως αποτυχημένος με τις γυναίκες δεν έχει καμιά ελπίδα και εδώ και για μένα πουθενά στην Ευρώπη ή άντε να γνωρίσει κανά δύο αν κάτσει κανά χρόνο..

Αυτά τα λόγια είναι και του φίλου μου του Παύλου..Ενός παλικαριού που γυρναέι παντου στην Ευρώπη απο 18 χρονών σκαστός απο την οικογένεια..Ζούσε και με Πολωνέζα εδώ 2 χρόνια,στην Ρουμανία,Στην Τσεχία,Στην Ουκρανιά κ.λ.π και τώρα κυκλοφορέι καπού στην Σερβία..Και είναι και πολύ καλός εμφανησιακά..Το καλοκαίρι μέτα απο 20 χρόνια περίγυρου παντού, μου λέει "Οι γυναίκες πουθενά δεν ανοίγουν απλά τα πόδια"-Πουθενά..Γράψτε ότι θέλετε!!!Πρεπει να διατηρείς κάποια επίπεδο-standarts για να έχεις γυναίκες οπουδήποτε..

Τυπε η Πολωνια πλεον γινεται χωρα που αρχιζει και αρεσει στις ΕΛΕΙΝΙΔΕΣ! Αυτο ειναι πλεον το σημαδι κλειδι που λες οτι η χωρα εχει " ψοφισει" απο την αποψη του πορνο-τουριστα κλπ.
Σκανε ελεηνιδες ειτε για βολτα ειτε και για να μεινουν! Μπορω να πω οτι περισσοτερες ειναι οι γυναικες απο Ελλαδα που ερχονται για μονιμα παρα οι αντρες. Δηλαδη για αυτες πλεον η χωρα ειναι μια "γκλαμουρ" ευρωπαικη χωρα που μπορει τους δωσει τον "ευρωπαικο" αερα για να νοιωσουν ... ευρωπαιες ( που αρχιζει και ξεφτιζει πλεον απο την Ελλαδα ).
Αυτο με τις πολωνες οτι γνωριζεις πολλες αλλα καθονται λιγες ακριβως τις κανει και κουραστικες και απο ενα σημειο και μετα δεν ασχολεισαι. "Χανεται το μυαλο σου" και καιγεσαι απο τις πολλες γνωριμιες, που δε καταληγουν πουθενα και εν τελη αν καπου καταληξει καποια γνωριμια, σου βγαινει ξινο, εχει χασει και την αξια του πλεον . Φτανεις στο σημειο να το παιζεις λοττο, χτυπας παντου και οτι κατσει δε σε νοιαζει ουτε με ποια πας ποια ειναι κλπ.
Αφηστε την Πολωνια και τις πολωνες κατα μερος, πλεον περνανε τη φαση που ζουνε τον καπιταλιστικο μυθο τους...
Kαι επισης κατι αλλο. Ο εμφανισιμος αντρας μετραει παντου... ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ! Οι πολωνες πρεπει να ειναι οι μονες γυναικες στον κοσμο που δε θα πανε ποτε με τον εμφανισιμο αντρα και προτιμουν ασχημους!
Εχουν τεραστιο κομπλεξ με τον εμφανισιμο αντρα που αν και το ενστικτο και η λιμπιντο τους θελει, το πεισμα και ο κομπλεξισμος τους λεει οχι. Τον κοιτανε σαν εχθρο με μισος και κομπλεξ, σα να λενε " τι ηρθες ρε φιλε να μας το παιξεις εδω περα?" Αντρες που οπουδηποτε στον πλανητη θα ειχαν αποδοχη των γυναικων, στην Πολωνια τους φερονται λες και ειναι οι τελευταιοι παρακατιανοι. Καπου αυτο οι πολωνες το χαιρονται, σου λενε οριστε μαλακα κατσε εσυ και παιξε το πουλι σου εγω θα γαμηθω με τον ταδε χλιμιτζουρα επειδη ΜΠΟΡΩ.
Το κριτηριο που κοιτανε στον αντρα ειναι να εχει μια δουλεια/ δυνατοτητα να κανει οικογενεια, και να ειναι επαρκως μαλακοκαβλης ωστε να τον ελεγχουν. Αυτα και για οσους μιλανε για δηθεν "υποτακτικες " (!!!!) πολωνες... ( τι αλλο θα ακουσουμε εδω περα!! )

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τυπε η Πολωνια πλεον γινεται χωρα που αρχιζει και αρεσει στις ΕΛΕΙΝΙΔΕΣ! Αυτο ειναι πλεον το σημαδι κλειδι που λες οτι η χωρα εχει " ψοφισει" απο την αποψη του πορνο-τουριστα κλπ.
Σκανε ελεηνιδες ειτε για βολτα ειτε και για να μεινουν! Μπορω να πω οτι περισσοτερες ειναι οι γυναικες απο Ελλαδα που ερχονται για μονιμα παρα οι αντρες. Δηλαδη για αυτες πλεον η χωρα ειναι μια "γκλαμουρ" ευρωπαικη χωρα που μπορει τους δωσει τον "ευρωπαικο" αερα για να νοιωσουν ... ευρωπαιες ( που αρχιζει και ξεφτιζει πλεον απο την Ελλαδα ).
Αυτο με τις πολωνες οτι γνωριζεις πολλες αλλα καθονται λιγες ακριβως τις κανει και κουραστικες και απο ενα σημειο και μετα δεν ασχολεισαι. "Χανεται το μυαλο σου" και καιγεσαι απο τις πολλες γνωριμιες, που δε καταληγουν πουθενα και εν τελη αν καπου καταληξει καποια γνωριμια, σου βγαινει ξινο, εχει χασει και την αξια του πλεον . Φτανεις στο σημειο να το παιζεις λοττο, χτυπας παντου και οτι κατσει δε σε νοιαζει ουτε με ποια πας ποια ειναι κλπ.
Αφηστε την Πολωνια και τις πολωνες κατα μερος, πλεον περνανε τη φαση που ζουνε τον καπιταλιστικο μυθο τους...
Kαι επισης κατι αλλο. Ο εμφανισιμος αντρας μετραει παντου... ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ! Οι πολωνες πρεπει να ειναι οι μονες γυναικες στον κοσμο που δε θα πανε ποτε με τον εμφανισιμο αντρα και προτιμουν ασχημους!
Εχουν τεραστιο κομπλεξ με τον εμφανισιμο αντρα που αν και το ενστικτο και η λιμπιντο τους θελει, το πεισμα και ο κομπλεξισμος τους λεει οχι. Τον κοιτανε σαν εχθρο με μισος και κομπλεξ, σα να λενε " τι ηρθες ρε φιλε να μας το παιξεις εδω περα?" Αντρες που οπουδηποτε στον πλανητη θα ειχαν αποδοχη των γυναικων, στην Πολωνια τους φερονται λες και ειναι οι τελευταιοι παρακατιανοι. Καπου αυτο οι πολωνες το χαιρονται, σου λενε οριστε μαλακα κατσε εσυ και παιξε το πουλι σου εγω θα γαμηθω με τον ταδε χλιμιτζουρα επειδη ΜΠΟΡΩ.
Το κριτηριο που κοιτανε στον αντρα ειναι να εχει μια δουλεια/ δυνατοτητα να κανει οικογενεια, και να ειναι επαρκως μαλακοκαβλης ωστε να τον ελεγχουν. Αυτα και για οσους μιλανε για δηθεν "υποτακτικες " (!!!!) πολωνες... ( τι αλλο θα ακουσουμε εδω περα!! )

Εδώ διαφωνείς σφόδρα με τον Dr. Love που λέει οτι η εμφάνιση είναι το βασικότερο κριτήριο στην επιλογή των Πολωνέζων.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εδώ διαφωνείς σφόδρα με τον Dr. Love που λέει οτι η εμφάνιση είναι το βασικότερο κριτήριο στην επιλογή των Πολωνέζων.

Και φανταζομαι συμφωνω μαζι σου τυπε :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και φανταζομαι συμφωνω μαζι σου τυπε :grin:

Στις σλαβικές χώρες το φαινόμενο μουνάρα τρωγλοδύτης είναι πολύ συνηθισμένο.Αν δεις τι παίζει Τσεχία,Ρωσία κτλ σου έρχεται να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο.Χειρότερα και από Πολωνία.Ενας λόγος βέβαια είναι και η πολύ κατώτερη εμφάνιση των Σλάβων αντρών σε σχέση με τις γυναίκες.(βλέπεις θεογκόμενα και ο αδερφός της είναι για τα μπάζα).
Επίσης όταν γράφεις οτι το κριτήριο που έχουνε στον άντρα είναι να έχει δουλειά έρχεσαι στα δικά μου λόγια οτι κοιτάνε τον παρά.Ο Dr. Love λέει οτι πάνε μαζί σου και πένητας να είσαι αρκεί να πουλάς έρωτα.Συνεπώς  όλοι βλέπουμε το ίδιο πράγμα από διαφορετική οπτική γωνία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης διαφέρουν τα κριτήρια της εμφάνισης.Η Ελληνίδα θα επιλέξει το μαγκάκο με τα σκουλαρίκια,τα τατού,τη μηχανή η Δυτική και η Σέρβα θα επιλέξουν τον αθλητικό τύπο η Ρωσίδα τον κυριλάτο με την κουστουμιά και η Πολωνέζα τον απλά ντυμένο και πιο φλούφλη.Πολλοί που είναι με Πολωνέζες είναι σωματικά και ψυχικά αδύναμοι σχεδόν γκαίυ.Ισως και να ισχύει αυτό που λες οτι θέλουνε να τους ελέγχουνε από την άλλη παίζει ρόλο και το κόμπλεξ κατωτερότητας των Πολωνέζων δεν πιστεύουν οτι αξίζουν κάτι καλύτερο γιατί το καλύτερο θα τις αφήσει αμέσως.Για αυτό οι πάκηδες οι Αραβες και άλλες αχαρτογράφητες φυλές που οι Δυτικές και οι μεσογειακές δεν αγγίζουν ούτε με σκατένιο μπαστούνι έχουν επτυχία στην Πολωνία και είναι η μοναδική χώρα όπου έχουν ευκαιρίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Σέβεσαι υπερβολικά τις γκόμενες.Οι Ρωσίδες δεν είναι καθόλου δύσκολες.Ανοίγουν αμέσως τα πόδια εάν κάνεις μια ευγενή προσφορά όπως ταξίδι διακοπών ή γουναρικό.Είναι σίγουρα πιο τσαούσες και διεκδικητικές από τις Πολωνέζες και δεν υποχωρούν ποτέ διεκδικούν τα ΣΕΑ τους μέχρις εσχάτων αλλά εάν σε θεωρούν αληθινό άντρα δηλαδή οτι ξοδεύεις αφειδώς δεν έχεις πρόβλημα.Αλλιώς σε κατηγορούν για υποάντρα χρησιμοποιούν πολύ αυτό το μανιπουλάρισμα ενώ οι Πολωνέζες είναι πιο μίζερες το ρίχνουν στο κλάμα κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom