Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι Πολωνέζες απο 15-55 χρονών ζητάνε έρωτα και δεσμό..Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα μαζί τους...Δεν γαμάς ποτέ Πολωνέζα αν δεν της πουλήσεις έρωτα...Σε δοκιμάζει και αν δέι πως σε εμπιστέυεται σου ανοίγει τα πόδια. Με τα λεφτά δεν ενθουσιάζεις Πολωνέζες γιατί εχουν μάθει να πατάνε στην γή και να ζούν με λίγα και συνετά..Όλα τα ραντεβού στην πόλη με 15 ευρώ γέυμα max είναι σε κρεπερί πολυτελέιας και μερικές φορές πληρώνουν και αυτές.Άντε κάντα αυτά σε Ρωσίδα!!!.Με λεφτά τραβάς Ουκρανία,Ρωσσία μεριά..

Οι τελειωμένοι που λές kman συνήθως βρίσκουν ένα τελείως μπάζο εδώ και μένουν με δεσμό μαζί του για χρόνια..Τους βλέπεις στην πόλη και τους λυπάσαι. Είναι πάντα με την ίδια χοντρή και πολλές φορές την παίρνουν πίσω στην πατριδα τους.

Αν είσαι καλός στο να πουλάς έρωτα και να εξαφανίζεσαι θα περάσεις καλά εδώ,αλλά αν έχεις τύψεις ή είσαι άπειρος καλύτερα κάτσε Αθήνα..Πάλι με μία θα είσαι αλλά τουλάχιστον με καλό καιρό και όχι με ενα μπάζο σε άλλη χώρα.

Οι μόνες που δεν μου έχουν ζητήσει δεσμό εδώ στην πόλη είναι Μια Σουηδέζα και μια Αγγλίδα...Πηδηχτήκαμε ένα βράδυ και γειά σας μετά...Γράφουμε καμία φορά στο facebook και μου λένε για τα καινούρια καβλία που τρώνε τώρα..

Οπότε συνοψίζοντας όποιος έρθει και θέλει να ασχοληθεί με Πολωνέζες πρέπει να πουλήσει έρωτα μετά πέταμα καρτούλα sim στα σκουπίδια και δρόμο!!

Για Σερβία που έγραψε ο φίλος παραπάνω όπως έχω ξαναγράψει γουστάρουν Έλληνες αρκέι να βρείς αυτές που είναι κολλημένες με Ελλάδα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Πολωνέζες απο 15-55 χρονών ζητάνε έρωτα και δεσμό..Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα μαζί τους...Δεν γαμάς ποτέ Πολωνέζα αν δεν της πουλήσεις έρωτα...Σε δοκιμάζει και αν δέι πως σε εμπιστέυεται σου ανοίγει τα πόδια.

Οι τελειωμένοι που λές kman συνήθως βρίσκουν ένα τελείως μπάζο εδώ και μένουν με δεσμό μαζί του για χρόνια..Τους βλέπεις στην πόλη και τους λυπάσαι. Είναι πάντα με την ίδια χοντρή και πολλές φορές την παίρνουν πίσω στην πατριδα τους.

Αν είσαι καλός στο να πουλάς έρωτα και να εξαφανίζεσαι θα περάσεις καλά εδώ,αλλά αν έχεις τύψεις ή είσαι άπειρος καλύτερα κάτσε Αθήνα..Πάλι με μία θα είσαι αλλά τουλάχιστον με καλό καιρό και όχι με ενα μπάζο σε άλλη χώρα.
Εννοειται οτι πρεπει να πουλάς έρωτες  :2funny:εγω σε ολες λεω οτι θα της παντρευτω  :2funny: αλλα ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ!Ολες οι ωραιες γκόμενες λένε:мне не нужен рай в шалаше δηλαδη Δεν θέλω παράδεισο σε καλύβα  :2funny: υπαρχει η εκφραση ο παράδεισος στην καλύβα  :2funny: Στη πρωτη φωτογραφια γραφει αν εισαι με τον αγαπημένο σου ειναι παράδεισος στην καλύβα αν η καλύβα ειναι στον παράδεισο.Στη δευτερη φωτογραφία γράφει αν εισαι με τον αγαπημένο σου και στην καλύβα ειναι παράδεισος  :2funny:
  Μιά κοπέλα απο Μόσχα,Αγία Πετρούπολη έχει καλομάθει και θέλει της ανέσεις της,εναν που ειναι ντυμένος οπως ντυνονται στην Ελλάδα ή εναν σαν τον RED (μοιαζει με τους έμπορους της λα'ι'κης αγωρας) θα τον κοιτάξει με περιφρόνιση!Σας ειχα γραψει οτι είχα μια Μοσχοβίτισα που ερχόταν Αγία Πετρούπολη.Μου φερόταν με σεβασμό.Με το που πήγε Ελλάδα (Κρήτη) και είδε τα χάλια αλλαξε τελείως η συμπεριφορα της απεναντι μου! :headbang:.
  Αν καποιος δεν εχει τα παραπάνω που γράφω καλητερα να παει σε καποια μικρη πολη της Ρωσσίας!Εκει ολα ειναι πολυ πιο απλα το μέσο αυτοκίνητο ειναι ενα μπροστοκινητο Lada ή ενα Renault Logan και οι γκόμενες ειναι ευτυχησμένες ακόμα και στην καλύβα αν εχουν τον αγαπημένο τους  :2funny:.
  Μιλαω για Ρωσσία παντα γιατι στην Οδησσό και ο Αλέν Ντελόν να είσαι 500 Γκρίβνια θα σου ζητήσουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Εγω σας τα γράφω όπως ακριβως έχει χωρις  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Συνημμένα

• atkritka_1377040564_987.jpg
    atkritka_1377040564_987.jpg
    50,2 KB · Εμφανίσεις: 31
  • motivator-32089.jpg
    motivator-32089.jpg
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 22

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η Ρωσσίδα που γνώρισα εδώ μου λέει πως στην Μόσχα αν είσαι ξένος μπαίνεις σε όλα τα clubs κατευθείαν.Νευριάζει γιατι βλέπει καλοντυμένους Ρώσσους να τρώνε πόρτα και να περιμένουν ουρά και αν είναι κάποιος ξένος να μπαίνει με αθλητικά παπούτσια..Έτσι τουλάχιστον μου λέει.απο τη άλλη είναι πολύ δύσκολο να φάς γυναίκα απο νύχτα εκεί απο μια σύζητηση που προσπάθησα να τις αποκλέψω πληροφορίες:)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Ρωσσίδα που γνώρισα εδώ μου λέει πως στην Μόσχα αν είσαι ξένος μπαίνεις σε όλα τα clubs κατευθείαν.Νευριάζει γιατι βλέπει καλοντυμένους Ρώσσους να τρώνε πόρτα και να περιμένουν ουρά και αν είναι κάποιος ξένος να μπαίνει με αθλητικά παπούτσια..Έτσι τουλάχιστον μου λέει.απο τη άλλη είναι πολύ δύσκολο να φάς γυναίκα απο νύχτα εκεί απο μια σύζητηση που προσπάθησα να τις αποκλέψω πληροφορίες:)
Με σπορτέξ εδω δεν μπαινεις πουθενά!Μονο σε πολυ παρακμιακά.Παλιά είχε 2-3 ντισκο που ηθελαν τους ξένους εκει αν εδειχνες διαβατηριο εμπαινες τσάμπα (εγω κουβαλαγα μαζι μου το Ελληνικό διαβατήριο  :2funny:) εκει καλητερα ηταν να μιλας Αγγλικά αλλα αυτα ηταν το 2000-2002.Πόσο ετων είναι η φίλη σου?
  Σχετικα με τους ξένους εξαρτάται ποιους ξένους?Ξενος ειναι και ο διευθυντης μιας πολυεθνικης,ξενοι ειναι και τα ζώα της Μολδαβίας και ο Θύμιος  :2funny:.Τους ξένους (Ευρωπαίους) τους βάζουν στα κλαμπ γιατι δεν κάνουν φασαρίες.Οι Ρώσσοι ντυνονται εντελώς χάλια και κακόγουστα γ'αυτο και οι γκομενες τρελενονται γ'αυτο που δεν έχουν!Τον περηποιημένο,καλάντυμένο και ευγενικό αντρα!Για Μόσχα οταν είχα παει δεν ειχα δει να εχει πολλους ξένους στα κλαμπ.Ειχε περισσότερους απο Αγία Πετρούπολη αλλα οχι οτι ηταν και παρα πολλοι.
  Το να φορτωσεις γκόμενα στη Μόσχα ειναι πολυ πιο ευκολο απο εδω γιατι οι περισσότερες γκόμενες έχουν έρθει απο αλλες πόλεις ενω εδω εχει πολλές που γεννήθηκαν εδω.Αν έχεις τα στάνταρ που έχω πει ειναι πανευκολο.Με ενα Chayenne,ενα bmw x6,ενα σιδερένιο άλογο σαν το δικό μου ή ενα G KLASS άνετα παίρνεις γκόμενα απο την ντίσκο.Εννοειται οτι πρέπει να είσαι εμφανησιμος!Αν εισαι σαν τον Παναγιώταρο της Μολδαβίας ξέχνα το  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Πάλι αν εισαι μετα πόδια πολυ δυσκολο να πάρεις γκόμενα με το που της πεις οτι δεν έχεις αμάξι θα ξυνίσει!
  Καλό ειναι να συγκρίνουμε παρόμοιες καταστάσεις Αν συγκρίνεις εναν Ρωσσό με ενα καλό αμάξι ντυμένο καλά για τα δεδομένα της Ρωσσίας με έναν εμφανησιμο ξένο που πάλι έχει ενα καλό αμάξι ο ξένος θα τον ξεσκίσει!Αν όμως συγκρίνεις εναν Ρωσσο του επιπεδου που ενέφερα παραπάνω με τον Red,το Θύμιο ή το Σινοχάρα φυσικά και το Ρώσσο θα κοιτάξουνε και θα πάνε μαζί του.Οι ξένοι δυστηχως ειναι πολυ χαμηλού επιπέδου γ'αυτο και δεν  :knockinb: συνηθως εχουν μια γκόμενα και κάνουνε σχέση μαζι της οπως στη δύση.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
28 είναι αλλά έχει αρχίσει και με νευριάζει..Φέυγει μεθάυριο ευυτχώς και θέλει υποσχέσεις και χρονοδιαγράμματα πότε θα πάω στην Μόσχα..Ελπίζω οι Μοσχοβίτισες  να μην είναι τόσο ψυλομήτες σαν και αυτήν..Έκατσε αλλά μου έσπασε τα νέυρα..Πολύ ανάλυση για τα πάντα..Ξινό πήδημα που λένε..:)χαχαχαχα..

Βαρσοβία αρχίζει η καλή περίοδος...ήλιος και ο κόσμος αρχίζει να γεμίζει τους δρόμους..Τώρα είναι ευκαιρία για όποιον θέλει να έρθει..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
28 είναι αλλά έχει αρχίσει και με νευριάζει..Φέυγει μεθάυριο ευυτχώς και θέλει υποσχέσεις και χρονοδιαγράμματα πότε θα πάω στην Μόσχα..Ελπίζω οι Μοσχοβίτισες  να μην είναι τόσο ψυλομήτες σαν και αυτήν..Έκατσε αλλά μου έσπασε τα νέυρα..Πολύ ανάλυση για τα πάντα..Ξινό πήδημα που λένε..:)χαχαχαχα..

Βαρσοβία αρχίζει η καλή περίοδος...ήλιος και ο κόσμος αρχίζει να γεμίζει τους δρόμους..Τώρα είναι ευκαιρία για όποιον θέλει να έρθει..
Καταρχήν η ηλικία της για Ρωσσία ειναι πια απαγορευτική!Εγω μια τέτοια θα την συναντουσα χωρις ομως τιποτα σοβαρό.Σιγουρα θα ενιωθε υποτιμιτικα απεναντι μου και θα καταλαβαινε οτι δυσκολα θα με κρατίσει.
  Μου ερχόταν μια παρόμοια 27 ετων απο Μόσχα (ειχα γραψει που με το που πηγε Ελλαδα αρχισε να μου φέρεται πολυ χειρότερα).
  Για το ψιλομύτες δεν εχεις δει τίποτα ακόμα  :2funny: Ειδικα αυτες που δυσκολευονται να βρουνε αντρα στη Μόσχα και αναγκαστικα ψαχνουν για καποιον ξενο του βγάζουν τα αποθημένα τους  :2funny:.Σας εχω γράψει τι πρέπει να έχεις για να σε κυνηγάνε απο μόνες τους!Και να έχεις εσυ το πάνω χέρι!Βεβαια η εννοια Μοσχοβίτισα είναι πολυ πλατεια,Μοσχοβίτισα θα σου πει οτι ειναι και αυτη που γεννηθηκε στη Μόσχα και οι παπούδες της ηταν γεννημένοι στη Μόσχα,Μοσχοβίτισα θα σου πει οτι είναι και αυτη που οι γονεις της ηρθαν σαν лимитчики τη δεκαετια του '70-'80 (εργατες που τους εφεραν απο αλλες πολεις και καταφεραν τελικα με γάμο ή με γνωρημίες να μείνουν στη Μόσχα σαν μόνιμοι κάτοικοι) και Μοσχοβίτισα θα σου πει οτι ειναι και αυτη που ειναι απο αλλη πολη και νοικιάζει δωματιο με αλλη μια κοπελα και μενει και δουλευει στη Μόσχα  :2funny:.
  Για τη δικιά σου δεν μπορω να ξέρω τι ρόλο παίζει?Και σε ποια απο της παραπανω κατηγορίες ανηκει?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά τα λέει θα έλεγα,πήγε σε χωριό λεει οτι στη Μόσχα έχει πολυ χρήμα και τους περισσότερους δισεκατομυριούχος στον κόσμο.Γ'αυτο και λεει οτι ειναι καλητερα στις μικρες πόλεις.Οτι σας συμβουλευω κ'εγω.
Γραφει οτι θα έγραφε ενα αρκετα παρατηρητικός ξένος που έχει ταξιδεψει.Και φένεται να ψυχολογει καλά της γυναίκες.
  Τα αρνητικά του είναι οτι δεν φενεται να ξέρει Ρωσσικά και δεν ξέρω τι εμπειρία έχει?Εγω ξέρω την ψυχολογία τους.Π.χ. αυτη που σας έβαλα φωτο στο σπίτι μου της το έπαιξα αδιάφορος!Αυτό ειναι το καλήτερο αν η γκόμενα νομίζει οτι εχεις πολλές εναλακτικές λύσεις απο μόνη της θα προσπαθίσει να ερθει σπίτι σου να  :knockinb:.Αν εισαι σα λιγούρης θα πετυχεις τα αντιθετα αποτελέσματα.
  Ειδα μερικα κομμάτια απο το βιντεάκι γιατι τωρα ετοιμάζω τα ρούχα που θα πάρω Ελλάδα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
Από εμπειρία είπε ότι έχει ταξιδέψει αρκετές φορές Ρωσία σε διάφορες πόλεις έχοντας 30 επιτυχίες. Σχετικά με το θέμα γλώσσα υποστηρίζει ότι καλύτερα με απλά αργά Αγγλικά σε όσες ξέρουν λίγα που το βλέπουν σαν ευκαιρία να μάθουν περισσότερα και έχεις το πλεονέκτημα παρά με σπασμένα Ρωσικά που τους δίνει το πλεονέκτημα εκτός άν γνωρίζεις τέλεια. Απο ψυχολογία τους είπε ότι εφαρμόζουν συνεχώς το σύστημα κρύο/ζέστη δοκιμάζοντας να επιβληθούν αλλά μασάνε στο μαλακός & αδιάφορος ταυτόχρονα. Κάτι σαν σε ευγενικός παρτάκιας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Από εμπειρία είπε ότι έχει ταξιδέψει αρκετές φορές Ρωσία σε διάφορες πόλεις έχοντας 30 επιτυχίες. Σχετικά με το θέμα γλώσσα υποστηρίζει ότι καλύτερα με απλά αργά Αγγλικά σε όσες ξέρουν λίγα που το βλέπουν σαν ευκαιρία να μάθουν περισσότερα και έχεις το πλεονέκτημα παρά με σπασμένα Ρωσικά που τους δίνει το πλεονέκτημα εκτός άν γνωρίζεις τέλεια. Απο ψυχολογία τους είπε ότι εφαρμόζουν συνεχώς το σύστημα κρύο/ζέστη δοκιμάζοντας να επιβληθούν αλλά μασάνε στο μαλακός & αδιάφορος ταυτόχρονα. Κάτι σαν σε ευγενικός παρτάκιας.
Κατι ξερει και πηγαινει στις μικρές πόλεις της Ρωσσίας  :) :think:.Αγγλικά δεν ξερει ουτε μια στις 100! :2funny: θα σου πει στην καλητερη περιπτωση My name is Lena  :2funny:.Εννοειται οτι πρεπει να γνωρίζεις τέλεια Ρωσσικά (τουλαχιστον το επιπεδο του Χάρη δηλαδη να καταλαβαινεις αν δυο Ρώσσοι μιλάνε μεταξυ τους).Αυτο με την ψυχολογία σας το έχω πει κ'εγώ οτι με δυο διαφορετικους ανθρώπους η ιδια κοπέλα μπορει να φερθει διαφορετικά.
  Αυτός δεν της φοβίζει της γκόμενες ειναι το θετικό του αλλα το αρνητικό του ειναι οτι δεν μιλάει τη γλώσσα και οτι δεν μπορει να της εντυπωσιάσει και δεν  μπορει να τους υποσχεθει τίποτα γιατι δεν μένει Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη για να τους πταγματοποιησει το όνειρο τους.
  Το νουμερο ειναι σχετικό.Τι 30 κουκλάκια?ή 35χρονες χωριάτες? :2funny:Αν ειναι να πας σαν τον ψεύτη Μολδαβία,Ουκρανία για να  :knockinb: μια 35χρονη χωριάτα που θα της δώσεις και λεφτα :2funny: και θα σου κανει αυτα που λέει ο φιλος μας στο βίντεο  :headbang: ειναι για  :2funny:.Ενος τετοιου κακομοίρη σαν τον ψεύτη μια γκόμενα σίγουρα θα του αλλάξει τα φώτα και θα βγάλει πανω του τα αποθημένα της  :2funny: .Το έχουν αυτό ενω μπορει να της φτύνουνε όλοι αν βρουνε καποιον ξένο,αγαθό και κακομοίρη μπορούνε να του αλλάξουνε τα φώτα! :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
Από όσα είπε κατάλαβα ότι δεν μπαίνει να ανταγωνιστεί τεστοστερονάτους ντόπιους χορηγούς αλλά να κολακέψει την περιέργεια. Μιλά κατά του γνωριμίες ίντερνετ όταν ξένος λόγω 100% παγίδα τότε. Δουλεύει με καμάκι δρόμου ώστε να πηδήξει τουριστικά μαζεύοντας εμπειρίες. Στις τυχαίες γρήγορες γνωριμίες ατονεί το θέμα κοινωνικό στάτους. Βάζοντας την πινελιά του ξένου εραστή χωρίς να φανεί γατάκι χιπστερικός δυτικός όμως γιατί αυτές είναι γερά πολωμένες στην χαρακτηρηστική ντόπια διελκυστίνδα "φιλόδοξη μουνάρα - βρούτος χορηγός". Χρειάζεται μίξη μαλακός/σκληρός & εξωτικός για τα δεδομένα τους ώστε να γυρίζει το παιχνίδι στα χερια του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Από όσα είπε κατάλαβα ότι δεν μπαίνει να ανταγωνιστεί τεστοστερονάτους ντόπιους χορηγούς αλλά να κολακέψει την περιέργεια. Μιλά κατά του γνωριμίες ίντερνετ όταν ξένος λόγω 100% παγίδα τότε. Δουλεύει με καμάκι δρόμου ώστε να πηδήξει τουριστικά μαζεύοντας εμπειρίες. Στις τυχαίες γρήγορες γνωριμίες ατονεί το θέμα κοινωνικό στάτους. Βάζοντας την πινελιά του ξένου εραστή χωρίς να φανεί γατάκι χιπστερικός δυτικός όμως γιατί αυτές είναι γερά πολωμένες στην χαρακτηρηστική ντόπια διελκυστίνδα "φιλόδοξη μουνάρα - βρούτος χορηγός". Χρειάζεται μίξη μαλακός/σκληρός & εξωτικός για τα δεδομένα τους ώστε να γυρίζει το παιχνίδι στα χερια του.
Δεν μπορει να συναγωνιστει γιατι οπως είπα δεν μένει σε καποια απο της πόλεις της Ρωσσίας που οι κοπέλίτσες ονειρευονται να πανε να ζήσουνε,δεν μιλαει τη γλώσσα και πηγαινει με τα πόδια!
 Αν ήξερε Ρωσσικά θα μπορούσε μέσω ιντερνέτ να βγαζει συνεχεια γκόμενες.Τα αγγλικά σά'ι'τ είναι απάτη.Αυτο το εχω πει κ'εγω μια κοπελα για να μάθει Αγγλικά και να ψαχνει ξένους σημαινει οτι εχει καποιο προβλημα  :think:
  Τωρα για την μίξη μαλακός/σκληρός & εξωτικός αυτό δεν κάνω κ'εγω?  :2funny: Νιαουρίζω,ενώ εχω εχω δύναμη,χρήμα και γνωρημίες παντού.Οσο για το εξωτικός βλέπεις πως ντύνομαι  :).
  Με λίγα λόγια ο τύπος λέει περιπου οτι σας λέω κ'εγω τόσα χρόνια  :)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
  εγω δεν ειπα οτι γαμησα 4 σε 3 μερες τσαμπα οπως κατι ψευτες που υποστηριζεις  :jerking:
....ειπα οτι ηταν γεματο ξενους αντρες την νυχτα στην βαρσοβια!! Κ εβαλα κ φωτο που ηταν γεματο αντρες το ενκλαβα...τα παιδια ειπαν λογω πασχα εγω ταξιδακι τοτε πηγα...

Η μαλακια σου δεν εχει ορια και αυτο φαινεται με τις φωτο που τρομπαρετε ομαδικως στο γνωστο θρεντ με φωτο απο πρωην  :jerking:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
 εγω δεν ειπα οτι γαμησα 4 σε 3 μερες τσαμπα οπως κατι ψευτες που υποστηριζεις  :jerking:
....ειπα οτι ηταν γεματο ξενους αντρες την νυχτα στην βαρσοβια!! Κ εβαλα κ φωτο που ηταν γεματο αντρες το ενκλαβα...τα παιδια ειπαν λογω πασχα εγω ταξιδακι τοτε πηγα...

Η μαλακια σου δεν εχει ορια και αυτο φαινεται με τις φωτο που τρομπαρετε ομαδικως στο γνωστο θρεντ με φωτο απο πρωην  :jerking:
εσυ ουτε πρωην ουτεν νυν ουτε αει εις τους αιωνας των αιωνων
μια ουκρανη ολη κι ολη κι εγινες μαγκιτης
ΠΡΟΕΔΡΕ
απο που σε ρε βλαχο;; ουρτ μπρρρ
αει σαλαγα τα γιδια ταγαρι

αφιερωμενο

ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΝΤΕΛΙΕ;;; ΑΣΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΝΤΕΨΩ

ΑΓΑΜΙΑΚΟΣ ΑΣΤΗΡ

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
απαξιω να σου απαντησω ρε βοδι...πηγαινε να παιξεις  :jerking: στο θρεντ με φωτο και ασε μας εμας που πηγαμε πολωνια και δε φορτωσαμε...πολωνια ποτε πηγες;;;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
απαξιω να σου απαντησω ρε βοδι...πηγαινε να παιξεις  :jerking: στο θρεντ με φωτο και ασε μας εμας που πηγαμε πολωνια και δε φορτωσαμε...πολωνια ποτε πηγες;;;
ΑΓΑΜΙΑΚΟΣ ΑΣΤΗΡ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πριν 7-8 χρονια εφαγα πορτα σε κλαμπ γιατι ειπα στην κοπελα στα ελληνικα που ηταν πορτα γεια σου μορω μου και ειπε δεν βαζουμε ξενους εδω.ο σεκουριτη επεμενε να μπω γιατι καναμε πλακα που επαιζε το κινητο μου απο ρωσο φιλο και επαιζε ο υμνος της ρωσιας και ειπα ειμαι πιο ρωσος απο αυτη.ευχαριστησα τον πορτιερη που ηθελε να περασω αλλα εφυγα γιατι προσβαλτηκα απο την καριολιτσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom