Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μην τον αποπαίρνεις  :2funny: μετέφρασε παλιό κείμενο απο τότε που δουλευε εκεινο το κλαμπ  :2funny:.
  Ο Βλάκμαν ειναι εντελως ηλίθιος.Αλλα τη μεγαλήτερη πλάκα την έχει ο ψεύτης της Μολδαβίας  :2funny: Εχει πέσει πολύ γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι τόσο χαζός που καταντάς γραφικός.Απλά δεν κάθομαι να επαναλαμβάνω συνεχώς τις μαλακίες που γράφεις.Βασικά ούτε που έχεις πάει στο Πόζναν.Τι να συμβουλέψεις λοιπόν κάποιον ρε παπαρολεβιέ;Απλώς θέλεις να προκαλέσεις αντίδραση.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μην τον αποπαίρνεις  :2funny: μετέφρασε παλιό κείμενο απο τότε που δουλευε εκεινο το κλαμπ  :2funny:.
  Ο Βλάκμαν ειναι εντελως ηλίθιος.Αλλα τη μεγαλήτερη πλάκα την έχει ο ψεύτης της Μολδαβίας  :2funny: Εχει πέσει πολύ γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο πιο ενημερωμενος οδηγος δε το εχει  :2funny: :2funny: :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μια γκόμενα που είχα γνωρίσει εδώ πάντως  μετακόμισε POznan και μου είπε πως το καλύτερο club τώρα στην πόλη είναι το Pacha ...Γαμήθηκα στα γέλια όταν μου το είπε "Παχα"...χαχαχαχχα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μια γκόμενα που είχα γνωρίσει εδώ πάντως  μετακόμισε POznan και μου είπε πως το καλύτερο club τώρα στην πόλη είναι το Pacha ...Γαμήθηκα στα γέλια όταν μου το είπε "Παχα"...χαχαχαχχα...

Το Pacha ήταν παλιά όντως κορυφή μαζί με το διπλανό ένα ινδικό.Τώρα όμως δε λέει τίποτα.Το 22 δίπλα το γαμάει χαλαρά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είσαι τόσο χαζός που καταντάς γραφικός.Απλά δεν κάθομαι να επαναλαμβάνω συνεχώς τις μαλακίες που γράφεις.Βασικά ούτε που έχεις πάει στο Πόζναν.Τι να συμβουλέψεις λοιπόν κάποιον ρε παπαρολεβιέ;Απλώς θέλεις να προκαλέσεις αντίδραση.
Καλητερα γραψε μας πως βγαινει το μεροκάματο στη Γερμανία και άσε την Πολωνια που εχεις να πας 15 χρόνια  :2funny:

Συνημμένα

• vlakman.jpg
    vlakman.jpg
    48,8 KB · Εμφανίσεις: 20
  • vlakman2.jpg
    vlakman2.jpg
    88,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Είναι το Van Diesel στον οδηγό.Το Van Diesel και το 22 συστεγάζονται.Πόσες φορές θα το πούμε?Αυτά που γράφω εδώ τα γράφω μόνο εγώ από τη δική μου οπτική γωνία γιατί έχω πάει σε αυτά τα μέρη.Και στα ξένα site εγώ έγραφα αυτές τις πληροφορίες.
Οι άλλοι που έχουν πάει είναι κάτι παρακμιακοί Αράπηδες και Λατίνοι που δεν μπορούν να μεταδώσουν την απόλυτη υπεροχή του Βαλκάνιου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είναι το Van Diesel στον οδηγό.Το Van Diesel και το 22 συστεγάζονται.Πόσες φορές θα το πούμε?Αυτά που γράφω εδώ τα γράφω μόνο εγώ από τη δική μου οπτική γωνία γιατί έχω πάει σε αυτά τα μέρη.Και στα ξένα site εγώ έγραφα αυτές τις πληροφορίες.
Οι άλλοι που έχουν πάει είναι κάτι παρακμιακοί Αράπηδες και Λατίνοι που δεν μπορούν να μεταδώσουν την απόλυτη υπεροχή του Βαλκάνιου.
Ετσι εξηγείται γιατι αυτα τα σά'ι'τ ειναι τόσο ξεφτηλισμένα και γραοφυνε μονο  :jerking: ο καθε ασχετος σαν κ'εσενα γραφει οτι  :jerking: θέλει  :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ετσι εξηγείται γιατι αυτα τα σά'ι'τ ειναι τόσο ξεφτηλισμένα και γραοφυνε μονο  :jerking: ο καθε ασχετος σαν κ'εσενα γραφει οτι  :jerking: θέλει  :jerking:

Ο άσχετος είσαι εσύ.Τα άτομα που μπορούν να πάνε σε όλα αυτά τα μέρη και να κάνουν τις συγκρίσεις είναι πάρα πολύ λίγα γιατί δε βγαίνει οικονομικά.Πρέπει να είσαι τολμηρός και κλάιν μάιν και οι περισσότεροι δεν είναι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο άσχετος είσαι εσύ.Τα άτομα που μπορούν να πάνε σε όλα αυτά τα μέρη και να κάνουν τις συγκρίσεις είναι πάρα πολύ λίγα γιατί δε βγαίνει οικονομικά.Πρέπει να είσαι τολμηρός και κλάιν μάιν και οι περισσότεροι δεν είναι.
Εγω είδες σημερα τι γκομενάκι έχω.Εγω ειμαι επαγγελματίας η δουλεια μου ειναι αυτη,κάθε μέρα συναντάω γκόμενες δουλευοντας στο ρελαντί  :knockinb: 1-2 καινουργιες το μήνα.Της περισσότερες της κρατάω.Εγω αγκαλιάζω γκόμενες,εσυ τι αγκαλιάζεις κολώνες της ΔΕΗ? :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγω είδες σημερα τι γκομενάκι έχω.Εγω ειμαι επαγγελματίας η δουλεια μου ειναι αυτη,κάθε μέρα συναντάω γκόμενες δουλευοντας στο ρελαντί  :knockinb: 1-2 καινουργιες το μήνα.Της περισσότερες της κρατάω.Εγω αγκαλιάζω γκόμενες,εσυ τι αγκαλιάζεις κολώνες της ΔΕΗ? :2funny:

Τι γκομενάκι ρε συ?Εγώ αυτηνής που έχεις ούτε 50 ευρώ δε θα της έδινα.Πας καλά?Με τέτοιες γκόμενες πας στη Ρωσία που είναι τίγκα στις μουνάρες?
Είσαι τραγικός εντελώς δηλαδή.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι γκομενάκι ρε συ?Εγώ αυτηνής που έχεις ούτε 50 ευρώ δε θα της έδινα.Πας καλά?Με τέτοιες γκόμενες πας στη Ρωσία που είναι τίγκα στις μουνάρες?
Παρε μια φωτογραφία απο Facebook να  :jerking: :2funny: εσυ στην Κρήτη στο Havana κυνηγας απο 40 και πάνω  :2funny:.Εεσενα η δουλειά σου είναι αυτή εδώ  :2funny:στη δευτερη φωτογραφία  :2funny: εμενα η δουλεια μου ειναι να καμακώνω.

Συνημμένα

• pTA3vroGbC4.jpg
    pTA3vroGbC4.jpg
    59 KB · Εμφανίσεις: 23
  • vlakman2.jpg
    vlakman2.jpg
    88,3 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Πέστα να μην τα ξαναλέμε εμείς :2funny: Μια ξινισμένη μας την έβαλε εκατό φορές να την δούμε  :2funny: TRAGIC  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• a2.jpg
    a2.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 36
  • a4.jpg
    a4.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 34

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πέστα να μην τα ξαναλέμε εμείς :2funny: Μια ξινισμένη μας την έβαλε εκατό φορές να την δούμε  :2funny: TRAGIC  :2funny: :2funny: :2funny:

Και επαναλαμβάνει συνέχεια τα ίδια.Κάπου θα διάβασε οτι άμα λες τις ίδιες μαλακίες 1000 φορές στο τέλος θα σε πιστέψουνε.Εμένα στα αρχίδια μου.Και μόνο που ποστάρω αυτά που θέλω μου φτάνει.Ο,τι αμφιβολίες και να δημιουργούν αυτά μένουν εκεί οπότε δε με ενδιαφέρει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και επαναλαμβάνει συνέχεια τα ίδια.Κάπου θα διάβασε οτι άμα λες τις ίδιες μαλακίες 1000 φορές στο τέλος θα σε πιστέψουνε.Εμένα στα αρχίδια μου.Και μόνο που ποστάρω αυτά που θέλω μου φτάνει.Ο,τι αμφιβολίες και να δημιουργούν αυτά μένουν εκεί οπότε δε με ενδιαφέρει.
Να γράφεις  :jerking: και ψέματα εισαι πρώτος  :2funny: καμιά γκόμενα θα μας βάλεις να δούμε? :2funny: Εσυ και ο ψεύτης μόνο θεωρία είσαστε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Kman αυτο με τη μπυρα δικης τους παραγωγης στο ποζναν γαματο

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Να γράφεις  :jerking: και ψέματα εισαι πρώτος  :2funny: καμιά γκόμενα θα μας βάλεις να δούμε? :2funny: Εσυ και ο ψεύτης μόνο θεωρία είσαστε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ειναι ατυχος ο παραμυθομαν  :2funny: :2funny: :2funny: καθε φορα που τραβαει φωτογραφια μια γκομενα του χαλαει το κινητο, του σβηνει η μνημη της καμερας, κατεβαινουν εξωγηινοι και τον απαγαγουν και μετα χανει τη φωτογραφια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειναι ατυχος ο παραμυθομαν  :2funny: :2funny: :2funny: καθε φορα που τραβαει φωτογραφια μια γκομενα του χαλαει το κινητο, του σβηνει η μνημη της καμερας, κατεβαινουν εξωγηινοι και τον απαγαγουν και μετα χανει τη φωτογραφια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 
Ασε ειναι τελείως ζώα  :2funny: και αγάμιτοι φουκαράδες  :2funny: ειδες που τους έβαλα αληθινή φωτογραφία με ολες της αποδςιξεις :)με τη γκόμενα δίπλα και τη γκόμενα στο σπιτι μου για να μη λέει ο κάθε αποτυχημένος οτι απλός την πάω βόλτα με τ'αμάξι  :jerking:.Και άκουσα όλους τους άσχετους ή που έχουν να πάνε στη Ρωσσία 20 χρόνια να μου λένε οτι ολες οι γκόμενες θέλουν πολυ να φωτογραφίζονται  :jerking: :2funny:.
 Ειδες στο Thread φωτογραφίες απο γκόμενες μας απο το ανατολικό μπλοκ τι βάλανε! :2funny: κατεβάζουν φωτογραφίες απο το ιντερνέτ και της ανεβάζουν  :2funny:.
  Πιό πλάκα έχει ο ψεύτης της Μολδαβίας ενω έβαλε φωτογραφίες μούφα  :2funny:,ενω τον πιάσαμε να γράφει  οτι παίρνει city tour και δινει ενα σωρο λεφτα   :jerking: .Ενω εγραφε οτι έχει σπορ αμάξι,είδες τι έχει  :2funny:.Συνεχίζει να γράφει της ίδιες  :jerking:.
 Ο Βλάκμαν ειναι ακόμα πιο ηλίθιος  :2funny: κατι τετοιοι γραφουν στα Αγγλικά σά'ι'τ  :jerking:  :2funny:.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δημητράκη χρειάζομαι επιστημονική γνώμη επειγόντως...Έχεις ιδέα τι παίζει στην Μόσχα? Ειναί πολύ ακιβά απο τιμές? Απο πεφτικές υπάρχει ελπίδα εκεί στα clubs ή μόνο πληρωμένα?

Γνώρισα πριν 2 μέρες μια Ρωσσίδα που έχει έρθει διακοπές μια εβδομάδα εδώ και ανεπτύχθει αναπάντεχος - ξαφνικός έρωτας, σαν τις ταινίες. Μου προτεινε να πάω να μείνω σπίτι της στην Μόσχα και σκέφτομαι να πάω 2 εβδομάδες τις καλοκαιρίνες μου διακοπές τον Αύγουστο (αφού δεν θα πληρώσω ξενοδοχείο) απλά για να επιθεωρήσω και λίγο εκτός Ευρώπης τι πάιζει..Φυσικά αν μένω σε αυτή θα είναι δύσκολο αλλά με ενδιαφέρει κυρίως να ξέρω τι παίζει στην πόλη μήπως μετακομίσω στο μέλλον εκεί..Δεν έχω ιδέα απο Ρωσσία και το κυριότερο πρόβλημα μου είναι αν την παλέυει κάποιος οικονομικά εκει γιατί απο ότι κατάλαβα πρέπει να είναι πανάκριβα..Αυτήνης της φάνηκαν φτηνά τα ενοίκια στην Βαρσοβία!!!!!!!!!

Υ.Γ.....

Διάβασα μώλις τώρα στο αντίστοιχο forum τα χειρότερα για Μόσχα απο παλικάρι που πήγε 2 εβδομάδες πρίν..Χωρίς Ρώσικα κατάλαβα ελπίδα μηδέν και αδύνατον να κάνει καμάκι...Οπότε χέστο!!!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Δημητράκη χρειάζομαι επιστημονική γνώμη επειγόντως...Έχεις ιδέα τι παίζει στην Μόσχα? Ειναί πολύ ακιβά απο τιμές? Απο πεφτικές υπάρχει ελπίδα εκεί στα clubs ή μόνο πληρωμένα?

Γνώρισα πριν 2 μέρες μια Ρωσσίδα που έχει έρθει διακοπές μια εβδομάδα εδώ και ανεπτύχθει αναπάντεχος - ξαφνικός έρωτας, σαν τις ταινίες. Μου προτεινε να πάω να μείνω σπίτι της στην Μόσχα και σκέφτομαι να πάω 2 εβδομάδες τις καλοκαιρίνες μου διακοπές τον Αύγουστο (αφού δεν θα πληρώσω ξενοδοχείο) απλά για να επιθεωρήσω και λίγο εκτός Ευρώπης τι πάιζει..Φυσικά αν μένω σε αυτή θα είναι δύσκολο αλλά με ενδιαφέρει κυρίως να ξέρω τι παίζει στην πόλη μήπως μετακομίσω στο μέλλον εκεί..Δεν έχω ιδέα απο Ρωσσία και το κυριότερο πρόβλημα μου είναι αν την παλέυει κάποιος οικονομικά εκει γιατί απο ότι κατάλαβα πρέπει να είναι πανάκριβα..Αυτήνης της φάνηκαν φτηνά τα ενοίκια στην Βαρσοβία!!!!!!!!!

Υ.Γ.....

Διάβασα μώλις τώρα στο αντίστοιχο forum τα χειρότερα για Μόσχα απο παλικάρι που πήγε 2 εβδομάδες πρίν..Χωρίς Ρώσικα κατάλαβα ελπίδα μηδέν και αδύνατον να κάνει καμάκι...Οπότε χέστο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom