Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Πολυ κλο κλο και απο αυγο τιποτα, αυτο συμβαινει φιλτατε ιπποτα της Ροδου :grin:
Aφου ο love θελει να σηκωθει και να φυγει, εγω οκ  ειμαι για επαγγελματικους λογους εδω, αλλα ηρθες και ειδες τι γινεται. Δε νομιζω να με ειδες να κανω τπτ ρωμαικα οργια καθε βραδυ. Χωρια οτι προσωπικα δεν ειναι το στυλ μου οι πολωνες δηλαδη αυτα τα ψευτοσυντηριτικα, βλαμενα κοριτσακια του κατηχητικου.Ειναι απο τις τελευταιες χωρες στην Ευρωπη που θα επελεγα, αν ηταν να την επιλεξω για τις γυναικες.
Και μερικα γαμησια που εκανα και αυτα της κακιας ωρας ητανε. Δε το χουν οι Πολωνες γενικα,ψευτοσυντηριτισμος, υποκρισια, χαζομαρα και σπαζαρχιδισμος επισης . Μακρια κ αλαργα  

:S :S :S :S :S

τοτε τι καθεστε εκει κ πληρωνετε ενοικια?  :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
:S :S :S :S :S

τοτε τι καθεστε εκει κ πληρωνετε ενοικια?  :think:

Για να πληρωνουμε ενοικια και να βοηθαμε την οικονομια της αναδυομενης αυτης χωρας :grin: Nα τα δινουμε στους γυφτοβουλγαρους τυπε? :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Για να πληρωνουμε ενοικια και να βοηθαμε την οικονομια της αναδυομενης αυτης χωρας :grin: Nα τα δινουμε στους γυφτοβουλγαρους τυπε? :grin:

ελλαδα δεν εχετε σπιτια?  :S :S :S

σε τσαντιρια μεγαλωσατε?  :S :S :S

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
παιδια καλησπερα. επειδη προκειται να ταξιδεψω πολωνια και δεν ξερω σχεδον τιποτα για την χωρα μπορει καποιος να με βοηθησει, να με καθοδηγησει που θα παω πως να κινηθω. προκειται να παω βαρσοβια αλλα ακουσα οτι το ποζναν εινια πολυ καλο μερος για καμακι- αληθευει? ποιες ειναι οι τιμες στα ξενοδοχεια, ποτα , φαγητα κτλ. ξενοδοχεια περιπου 3 αστερων. προκειται να παω για 4 ημερες. ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
και εσυ καμακι?χαχαχαχα απο πεια ταινεια του σταθη ψαλτη?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ο φιντέλιο(που μετά από το ποστ μου θα ρίξει μια "ομοβροντία" κραξίματος του στυλ μόνο άντρες, ευρω-πιρφόροι,λιγούρια κτλ κτλ ) δεν έκανε γερό μπάσιμο! Δεν κυριάρχησε στο περιβάλον! Οι δικοί μου φάγαν διότι οι γκόμενες αρχικώς τους πέρασαν για Λατίνους! Το ότι ήταν Έλληνες δεν τους έπεσε κακό!!! Αλλά από έμφάνηση τοπ!!
Κι όμως πάνε εκεί και όχι οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη και στο κόσμο όπως και οι ορδές ξένων... Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει.. Κάτι συμβαίνει εκεί και οι μόνιμοι μας το κρύβουν  ;) ;) ;) Όσο για το Φιντέλιο δεν είναι ο κατάλληλος για το θέμα της Πολωνίας!  

Σας έγραψα δεκάδες φορές..Δεν έρχονται τουρίστες κατά ορδές στην Βαρσοβία Λατίνοι..Δεν υπάρχει κανένας απολύτος καπνός.Απλά ζούνε άπειροι ξένοι εδώ για δουλεία και νομίζετε πως είναι τουρίστες.Μόνιμοι κάτοικοι είναι που ζόυν χρόνια απλά δεν έχουν αποβάλλει την καταγωγη τους και μαζεύονται όλοι στα ίδια μέρα για αυτό νομίζεται πως είναι τουρίστες..

Φυσικά συνδυάζουν την δουλεία με μια χώρα που μπορούν να γνωρίσουν γυναίκες, αλλά δεν έρχονται εδώ σαν ταξίδι 10ημερο.Οπότε δεν υπάρχει κανένας καπνός και καμία φωτία.

Για Love-τουρισμό ο κόσμος πάει Ουκρανία και Λευκορωσσία..

Τρία one night stands σε 4 μέρες πραγματικά το κατάφεραν μόνο οι φίλοι σου και αληθεία μπράβο..Γιατί κανείς απο τα εκατοντάδες καβλιά που ξέρω εδώ απο κάθε μέρος του πλανήτη δεν έχει κάνει πάνω απο 3 one night stands σε 2 μήνες..Οπότε μην κρίνεις απο την επιτυχία των φίλων σου..Δεν γίνονται αυτά στο μέσο τύπο που θα σκάσει εδώ οπότε η γενίκευση είναι εντελώς λανθασμένη..

Εξίσου θυμήσου την λέξη μου αποτύπωσε την και σε παρακάλω αναφερέ την στον επόμενο ταξίδι..."""""""""ΤΥΧΗ""""""""""

2008 πρώτη μου μέρα Βαρσοβία έκανα one night stand στο πρώτο μπαράκι του κώλου που πήγα..Πρώτη μέρα στο sopot το 2010 έκανα το ένα και μοναδικό μου στην ζωή μου τριο με 2 γυναίκες ...Την πρώτη μέρα όλα αυτά..Μετά κατάλαβα πως ήταν απλά τύχη γιατί δεν μου τύχαιναν ξανά..Πρώτη μέρα Βουδαπέστη (2012) πήδηξα Ουγγαρέζα κατευεθείαν απο καφετερια που ήπιαμε απλά ένα κάφε..Πίστευα πως θα είναι έτσι...Έκατσα κάποιους μήνες..Δεν ήταν όμως!!! Απλά η γαμημένη τύχη που καθορίζει τα πάντα στην ζωή μας και μας μπερδέυει..

Θα τα γράψεις μόνος σου μόλις ξανάρθετε Βαρσοβία!!.Θα δείς που θα είναι τελείως διαφορετικά!!!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Nαι τυπε κατι τετοια λεγε τους και μετα οι διαφοροι fidelio κουβαλιουνται κατα δω, μενουν με το πουλι στο χερι και τα ακουμε εμεις μετα :grin:

φιλε δεν εμεινα με κανενα πουλι στο χερι καλεσα την ουκρανιδα απο πριν γιατι την μυριστηκα την δουλεια...
η μολδαβια επισης εγινε τρεντ σαν θεμα εδω,κυριως απο τους μονιμους στο κισιναου που μετα ειδατε τι εγινε -ΩΠΑ....ξεφτιλιστηκαν..κανεις δε γραφει για μολδαβια πλεον!!!  :think:

γκλοκ οι φιλοι σου φορτωσαν εκει οκ δεν ειναι ολοι ετσι,για το ενκλαβα το εγραψαν κι αλλοι...και εσυ ειπες πως περασες πολωνια και δεν σου αρεσε νομιζω..γενικα αν δεν εισαι μονιμος δεν παιζει με την καμμια...

ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΛΑΒ ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ οταν διπλα εχεις ουκρανια και μπελαρους

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
φιλε δεν εμεινα με κανενα πουλι στο χερι καλεσα την ουκρανιδα απο πριν γιατι την μυριστηκα την δουλεια...
η μολδαβια επισης εγινε τρεντ σαν θεμα εδω,κυριως απο τους μονιμους στο κισιναου που μετα ειδατε τι εγινε -ΩΠΑ....ξεφτιλιστηκαν..κανεις δε γραφει για μολδαβια πλεον!!!  :think:

γκλοκ οι φιλοι σου φορτωσαν εκει οκ δεν ειναι ολοι ετσι,για το ενκλαβα το εγραψαν κι αλλοι...και εσυ ειπες πως περασες πολωνια και δεν σου αρεσε νομιζω..γενικα αν δεν εισαι μονιμος δεν παιζει με την καμμια...

ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΛΑΒ ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ οταν διπλα εχεις ουκρανια και μπελαρους

Ρε φιλε παλι καλα που πηγες και τα πες χυμα και τσουβαλατα , χωρις περιστροφες και σου πα μου πες. Tα πες οπως επρεπε .
Kαι εγω συμφωνω , ουκρανια και λευκορωσσια. Πρεπει να σαι ποντιος να χεις αυτες τις χωρες διπλα και να ασχολεισαι με ... πολωνες!  :idiot:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απλά για να είμαστε και δίκαιοι Fidelio ήρθε στην χειρότερη περίοδο ever όμως.Το μεσημέρι είχα ομίλια για αυτό με μια ντόπια γνήσια της Warsaw..Βασικά μου έλεγε πως οι τουρίστες κάνουν πάντα το ίδιο λάθος να έρχονται γιορτές στην Πολωνία γιατί δεν ξέρουν..Και μου τόνιζε ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ γιορτινές μέρες Pοland..

Την ίδια μαλακία έκανα και είχα πάει στην καθολική Ρώμη για Χριστούγενα πριν λίγα χρόνια και έμεινα σαν τον μαλάκα παραμονή χριστουγέννων τα πάντα κλειστά με μόνη επιλογή να πάω να ακούσω τις μαλακιες του Πάππα (φυσικά δεν πήγα)..Αλλά ήμουν τοθλάχιστον με γυναίκα και ψήναμε pizza σπίτι..

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
οκ συμφωνω για την εποχη πασχα..αλλα και αλλη εποχη να πας για 3-4 μερες οπως εγω δεν αλλαζει κατι δραματικα εκτος αν εχεις γνωριμιες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
παιδια καλησπερα. επειδη προκειται να ταξιδεψω πολωνια και δεν ξερω σχεδον τιποτα για την χωρα μπορει καποιος να με βοηθησει, να με καθοδηγησει που θα παω πως να κινηθω. προκειται να παω βαρσοβια αλλα ακουσα οτι το ποζναν εινια πολυ καλο μερος για καμακι- αληθευει? ποιες ειναι οι τιμες στα ξενοδοχεια, ποτα , φαγητα κτλ. ξενοδοχεια περιπου 3 αστερων. προκειται να παω για 4 ημερες. ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις

Το Πόζναν είναι κορυφή για καμάκι.Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο μέρος στην Πολωνία για να φορτώσεις την ίδια νύχτα ή την επόμενη μέρα στο πρώτο ραντεβού.
1.Τα ξενοδοχεία είναι χάλια τα περισσότερα δεν αξίζουν τα λεφτά τους.Καλό ξενοδοχείο πραγματικά είναι το Sheraton κοντά στο σταθμό του τραίνου αλλά είναι μακριά από την παλιά πόλη όπου είναι οι ντίσκο και πρέπει να είσαι τυχερός να βρεις δωμάτιο σε τιμή κάτω από 70 ευρώ.Αν όμως βρεις καλή τιμή μη διστάζεις να το χτυπήσεις.Υστερα η Galeria στο σταθό των τραίνων(Centrum Handlowy) είναι η μεγαλύτερη στο Πόζναν και ένα από τα καλύτερα μέρη για καμάκι σε όλη την Πολωνία.
Καλά μουνάκια παίζουν σε Hotel Rzymski(Πολωνές από την επαρχία),Novotel(Πολωνέζες proffesionals για meetings) και στο Andersia(πολλές έρχονται για εκδηλώσεις μια φορά είχα πάθει μουνόπλακα όταν πλάκωσαν καμιά σαρανταριά Πολωνέζες για να γιορτάσουν το γάμο της φίλης τους και φωτογραφίζονταν αγκαλιασμένες με τα μίνι και τα ξέκωλα στο ξενοδοχείο).Το Andersia και το Novotel έχουν το πλεονέκτημα οτι είναι κοντά στο Stary Browar το τέως μεγαλύτερο mall στο Πόζναν πριν ανοίξει η τεράστια Galeria του σταθμού και το δεύτερο καλύτερο καμακομέρος στο Πόζναν με τα φοβερά Starbucks όπου τα μουνάκια εναλάσσονται με ταχύτητα αστραπής.Επίσης το Stary Browar φιλοξενεί δύο πολύ σημαντικά κλαμπ το SQ και το Slowdownia που συχνά φιλοξενούν κορυφαίους μούνους εντελώς απίστευτους περιβάλλον κλασσική ανατολική Ευρώπη.
Για οικονομική λύση πολύ καλά είναι τα ξενοδοχεία Stare Miasto  και Solej Boutique Hotel που έχουν πολύ καλές τιμές κάτω από 50 ευρώ και φοβερή εγγύτητα στο κέντρο με τα θηρία.(κλαμπ 22,Czekolada,Cuba Libre τα απόλυτα must στην πόλη για ανήσυχους καβαλάρηδες).Το πρόβλημα με αυτά τα μικρά ξενοδοχεία είναι οτι μπορεί να δυσκολευτείς να τα βρεις το βράδυ όταν γυρίζεις από τα κλαμπ και οι γκόμενες δεν τα ξέρουν.Δεν είναι πουλ μουρ δηλαδή όπως το Novotel ή το Adersia παρόλο που το Novotel είναι κατώτερο.
Το Puro Hotel είναι μάπα αν και κοντά στο κέντρο με μοντέρνα διαρρύθμιση με απογοήτευσε.Κατουράς αι σε βλέπει η γκόμενα μέσα από τα διαφανή τοιχώματα της τουαλέτας και δεν έχει καθόλου καλή θέρμανση(πούντιασα).Στο Rzymski είναι εντελώς γύφτοι δεν είχαν ανάψει τα καλοριφέρ το Σεπτέμβριο για οικονομία και δάγκωσα τον πούτσο μου από το κρύο).

Για κλαμπιές εννοείται Klub 22(κωλοπετσωμένες γκόμενες πάνω από 25 πολλές ψάχνουν για σπόνσορα),Bee Jays(Μιλφοπαράδεισος),Czekolada(τίγκα στις φοιτήτριρες τοπ μουνιά αλλά πιο δύσκολες) και Cuba Libre(γεμάτο ξένους αφού πάνε οι Πολωνέζες που γουστάρουν Latin χορούς άρα και ξένους).Υπάρχουν και πάμπολλα άλλα κλαμπ όπως το Blueberry κτλ τα βλέπεις όλα μπροστά σου στην παλιά πόλη και διαλέγεις.Επίσης πολλά Pijalna αν είσαι  budget conscious.
Για φαί μόνο ένα Αμερικάνικο αξίζει στην παλιά πόλη.Τα υπόλοιπα εκτός του εστιατορίου στο Hotel Browaria που έχει μπύρα δικής του παραγωγής είναι μάλλον υπερτιμημένα.Εχει όμως ένα δυο καλά καφέ που γίνεται καλό παιχνίδι.Γενικά για Βαλκάνιο πουτσαρά ο ιδανικός συνδυασμός είναι να μένει Sheraton να πάει με ταξί παλιά πόλη να χτυπάει Czekolada,22 και Cuba Libre με αυτή τη σειρά και μετά να ψωλοχύνει στο μιλφέτο ή να ξεσκίζεται στο καμάκι στην Galeria του Glowny και μετά στο Stary Browar.Μιλάμε για τον απόλυτο μουνοπαράδεισο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το Πόζναν είναι κορυφή για καμάκι.Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο μέρος στην Πολωνία για να φορτώσεις την ίδια νύχτα ή την επόμενη μέρα στο πρώτο ραντεβού.
1.Τα ξενοδοχεία είναι χάλια τα περισσότερα δεν αξίζουν τα λεφτά τους.Καλό ξενοδοχείο πραγματικά είναι το Sheraton κοντά στο σταθμό του τραίνου αλλά είναι μακριά από την παλιά πόλη όπου είναι οι ντίσκο και πρέπει να είσαι τυχερός να βρεις δωμάτιο σε τιμή κάτω από 70 ευρώ.Αν όμως βρεις καλή τιμή μη διστάζεις να το χτυπήσεις.Υστερα η Galeria στο σταθό των τραίνων είναι η μεγαλύτερη στο Πόζναν και ένα από τα καλύτερα μέρη για καμάκι σε όλη την Πολωνία.
Καλά μουνάκια παίζουν σε Hotel Rzymski(Πολωνές από την επαρχία),Novotel(Πολωνέζες proffesionals για meetings) και στο Andersia(πολλές έρχονται για εκδηλώσεις μια φορά είχα πάθει μουνόπλακα όταν πλάκωσαν καμιά σαρανταριά Πολωνέζες για να γιορτάσουν το γάμο της φίλης τους και φωτογραφίζονταν αγκαλιασμένες με τα μίνι και τα ξέκωλα στο ξενοδοχείο).Το Andersia και το Novotel έχουν το πλεονέκτημα οτι είναι κοντά στο Stary Browar το τέως μεγαλύτερο mall στο Πόζναν πριν ανοίξει η τεράστια Galeria του σταθμού και το δεύτερο καλύτερο καμακομέρος στο Πόζναν με τα φοβερά Starbucks όπου τα μουνάκια εναλάσσονται με ταχύτητα αστραπής.Επίσης το Stary Browar φιλοξενεί δύο πολύ σημαντικά κλαμπ το SQ και το Slowdownia που συχνά φιλοξενούν κορυφαίους μούνους εντελώς απίστευτους περιβάλλον κλασσική ανατολική Ευρώπη.
Για οικονομική λύση πολύ καλά είναι τα ξενοδοχεία Stare Miasto  και Solej Boutique Hotel που έχουν πολύ καλές τιμές κάτω από 50 ευρώ και φοβερή εγγύτητα στο κέντρο με τα θηρία.(κλαμπ 22,Czekolada,Cuba Libre τα απόλυτα must στην πόλη για ανήσυχους καβαλάρηδες).Το πρόβλημα με αυτά τα μικρά ξενοδοχεία είναι οτι μπορεί να δυσκολευτείς να τα βρεις το βράδυ όταν γυρίζεις από τα κλαμπ και οι γκόμενες δεν τα ξέρουν.Δεν είναι πουλ μουρ δηλαδή όπως το Novotel ή το Adersia παρόλο που το Novotel είναι κατώτερο.
Το Puro Hotel είναι μάπα αν και κοντά στο κέντρο με μοντέρνα διαρρύθμιση με απογοήτευσε.Κατουράς αι σε βλέπει η γκόμενα μέσα από τα διαφανή τοιχώματα της τουαλέτας και δεν έχει καθόλου καλή θέρμανση(πούντιασα).Στο Rzymski είναι εντελώς γύφτοι δεν είχαν ανάψει τα καλοριφέρ το Σεπτέμβριο για οικονομία και δάγκωσα τον πούτσο μου από το κρύο).

Για κλαμπιές εννοείται Klub 22(κωλοπετσωμένες γκόμενες πάνω από 25 πολλές ψάχνουν για σπόνσορα),Bee Jays(Μιλφοπαράδεισος),Czekolada(τίγκα στις φοιτήτριρες τοπ μουνιά αλλά πιο δύσκολες) και Cuba Libre(γεμάτο ξένους αφού πάνε οι Πολωνέζες που γουστάρουν Latin χορούς άρα και ξένους).Υπάρχουν και πάμπολλα άλλα κλαμπ όπως το Blueberry κτλ τα βλέπεις όλα μπροστά σου στην παλιά πόλη και διαλέγεις.Επίσης πολλά Pijalna αν είσαι  budget conscious.
Για φαί μόνο ένα Αμερικάνικο αξίζει στην παλιά πόλη.Τα υπόλοιπα εκτός του εστιατορίου στο Hotel Browaria που έχει μπύρα δικής του παραγωγής είναι μάλλον υπερτιμημένα.Εχει όμως ένα δυο καλά καφέ που γίνεται καλό παιχνίδι.Γενικά για Βαλκάνιο πουτσαρά ο ιδανικός συνδυασμός είναι να μένει Sheraton να πάει με ταξί παλιά πόλη να χτυπάει Czekolada,22 και Cuba Libre με αυτή τη σειρά και μετά να ψωλοχύνει στο μιλφέτο ή να ξεσκίζεται στο καμάκι στην Galeria του Glowny και μετά στο Stary Browar.Μιλάμε για τον απόλυτο μουνοπαράδεισο.
Αυτό απο ποιό Αμερικάνικο σά'ι'τ το κατέβασες και μας το έβαλες?Καλό είναι να βάζουμε και την πηγή

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αυτό απο ποιό Αμερικάνικο σά'ι'τ το κατέβασες και μας το έβαλες?Καλό είναι να βάζουμε και την πηγή
αυτος δε διορθωνεται με τιποτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  εχει γεμισει φιδια τα θρεντακια  :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
η πλακα ειναι πως το klub22 που προτεινει για καμακι πρεπει να εχει κλεισει καμια 5αετια, ουτε οι επισιμοι οδηγοι της πολης δε το εχουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  σταματα τα φιδια ρε απατεωνα Κμαν :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτος δε διορθωνεται με τιποτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  εχει γεμισει φιδια τα θρεντακια  :2funny: :2funny: :2funny:
η πλακα ειναι πως το klub22 που προτεινει για καμακι πρεπει να εχει κλεισει καμια 5αετια, ουτε οι επισιμοι οδηγοι της πολης δε το εχουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  σταματα τα φιδια ρε απατεωνα Κμαν :headbang:
Μην τον αποπαίρνεις  :2funny: μετέφρασε παλιό κείμενο απο τότε που δουλευε εκεινο το κλαμπ  :2funny:.
  Ο Βλάκμαν ειναι εντελως ηλίθιος.Αλλα τη μεγαλήτερη πλάκα την έχει ο ψεύτης της Μολδαβίας  :2funny: Εχει πέσει πολύ γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
η πλακα ειναι πως το klub22 που προτεινει για καμακι πρεπει να εχει κλεισει καμια 5αετια, ουτε οι επισιμοι οδηγοι της πολης δε το εχουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  σταματα τα φιδια ρε απατεωνα Κμαν :headbang:

Να και η ιστοσελίδα του club 22.Τσίμπα ένα αρχίδι.Αφού είστε άσχετοι τι μιλάτε;

Είναι τριώροφο μαζί με το Van Diesel club.Οι πάνω όροφοι ανοίγουν την Παρασκευή και το Σάββατο.Αυτό έχει μεγσλο πλεονέκτημα γιατί μπορεί να χτυπάς γκόμενες στον έναν όροφο ή στο Chill out χωρίς οι άλλες στους άλλους ορόφους να ξερουν τι κάνεις.
Τα πολωνικά κλαμπ έχουν ιδεώδη δομή για καμάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom