Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μαλλον ο τυποςπαιρνει προμηθεια απο κανενα πρακτορειο γαμου χαχαχαχ.μονο οι κοπελες απο τα πρακτορεια μιλανε αγγλικα,σιγουρα αν το δουνε οι βλακες αμερικη που για αυτους εγινε θα πιστεψουν και θα τρεξουν εκει.εμεις που μεγαλωσαμε εκει ξερουμε οτι αυτα μονο στα παραμυθια και στα yoytype γινονται χαχαχαχα.ακομα και γνωστες μου που δουλευουν σε ρωσικες εταιριες τοσα χρονια τωρα στα 30 αποφασισαν να πανε σε σχολεια να μαθουν αγγλικα,οχι για να μιλανε με ξενους αλλα ειναι μοδα σαν το πολ ντανσ,γυμναστιριο,γιογα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μαλλον ο τυποςπαιρνει προμηθεια απο κανενα πρακτορειο γαμου χαχαχαχ.μονο οι κοπελες απο τα πρακτορεια μιλανε αγγλικα,σιγουρα αν το δουνε οι βλακες αμερικη που για αυτους εγινε θα πιστεψουν και θα τρεξουν εκει.εμεις που μεγαλωσαμε εκει ξερουμε οτι αυτα μονο στα παραμυθια και στα yoytype γινονται χαχαχαχα.ακομα και γνωστες μου που δουλευουν σε ρωσικες εταιριες τοσα χρονια τωρα στα 30 αποφασισαν να πανε σε σχολεια να μαθουν αγγλικα,οχι για να μιλανε με ξενους αλλα ειναι μοδα σαν το πολ ντανσ,γυμναστιριο,γιογα.
Αυτό το έχω πει κ'εγώ καμία νορμάλ γυναίκα δε μιλάει Αγγλικά  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Λοιπον, ειδα το βιντεο με την Ουκρανεζα της Κρακοβιας και τον....Μαροκινο!
Ρε παιδια, πολυ passive δεν ειναι η γκομενα;
Ενταξει, αντε πες ο τυπος ειναι 'εκπαιδευμενος' καμακιας, θελετε να μου πειτε οτι ετσι απλα και ευκολα, ο εμπειρος παιχτης, βρισκει μια κοπελα στο καταστημα, της πιανει την κουβεντα, και αφου αλλαξουνε κανα δυο μαγαζια, κλπ, καταληγουν μαζι στο σπιτι;;;;
Δεν λεω οτι δεν γινεται και οτι δεν μπορει να συμβει, αλλα θεωρω οτι οι πιθανοτητες ειναι απειροελαχιστες......
Βεβαια ισως κρινω λαθος, με τα ελληνικα δεδομενα....

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αν εμπιστευεσαι την εμπειρια και την γνωση μου για ουκρανιδες μετα απο τοσα χρονια που παω σου εγγυουμε οτι το βιντεο ειναι στημενο και η πιο αθλια και απελπισμενη πουτανα τσαμπα δεν θα γυριζε σε αυτον τον πιθηκο χαχαχαχ.οδυσσο φιλοξενησα 2 κυπριους απο τα πιο δυνατα καμακια χρονια στις παραλιες,οταν ηρθαν εδω σηκωσαν τα χερια.ο ενας εμεινε με το πουλι στο χερι και του κανονισε ενα μπαζο ο κολητος μου ο αζερπαιζαν να την ταιζει,σπονσαρει και να γαμα ενω ο αλλος γνωρησε μονο μια που μιλουσε αγγλικα,φενοταν καραπουταναρα και ηταν σε μεροσ που συχναζουν αυτες.πηγε μονος το βραδι να την βρει αλλα δεν παραδεχτηκε οτι του ζητησε λεφτα,μου ειπε την γαμησε τζαμπα χαχαχαχ.φυσικα δεν τον πιστεψα.αλλος φιλος μου ειπε κιεβο κερασε μια 150-200 δολαρια ποτα και μετα σπιτι του ζητησε 200 δολαρια και τα εδωσε.3 χρονια μετα που ξαναβρεθηκαμε ειπε την ιδια ιστορια οτι γμωρισε μια την κερασε και γαμησε αλλα ξεχασε οτι ειπε οτι την πληρωσε και επεμενε τζαμπα,εγω σκοπιμα τον ρωτησα γιατι θυμομουν χαχαχαχ.αλλος 55 χρονον αθλιος,δεν ηξερε την σχεση μου με ουκρανια μου ειπε οτι του αγορασε η ουκρανιδα εισητιριο να παει να την δει χαχαχαχ.μην σου πω αλλους 50 ψευτες που γνωρισα,φυσικα προσπηουμουν οτι δεν εχω ιδεα τι παιζει εκει για να γελω μαζι τους.ο κολλητος μου δικηγορος περσι πηγε πρωτη φορα μοσχα και πηγε να μου πει οτι γαμησε μια απο της κοπελες που τον συνοδευαν με παρεα στο κλαμπ.δεν ειναι εμφανισημος,μαυριδεροσ σαν πακιστανος και στο τελοσ τον επεισα οτι δεν γαμησε τζαμπα χαχαχαχ,ο φιλος του της πληρωσε για ολα,ρωσος.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
Η Ουκρανία είναι "Ταϊλάνδη" σήμερα. Όλες το πουλάνε στα μέρη που παίζουν ξένοι. Δεν νικάς όταν η άλλη είναι μαγαζί. Απλώς μπορείς να πετύχεις καλύτερες τιμές. :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.310
Πόντοι
506
Έχω διαφορετική γνώμη από τον Χάρη για την Ουκρανία αλλά να μην ξεχνάμε ότι ο καθένας έχει διαφορετικά βιώματα 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν εμπιστευεσαι την εμπειρια και την γνωση μου για ουκρανιδες μετα απο τοσα χρονια που παω σου εγγυουμε οτι το βιντεο ειναι στημενο και η πιο αθλια και απελπισμενη πουτανα τσαμπα δεν θα γυριζε σε αυτον τον πιθηκο χαχαχαχ.οδυσσο φιλοξενησα 2 κυπριους απο τα πιο δυνατα καμακια χρονια στις παραλιες,οταν ηρθαν εδω σηκωσαν τα χερια.ο ενας εμεινε με το πουλι στο χερι και του κανονισε ενα μπαζο ο κολητος μου ο αζερπαιζαν να την ταιζει,σπονσαρει και να γαμα ενω ο αλλος γνωρησε μονο μια που μιλουσε αγγλικα,φενοταν καραπουταναρα και ηταν σε μεροσ που συχναζουν αυτες.πηγε μονος το βραδι να την βρει αλλα δεν παραδεχτηκε οτι του ζητησε λεφτα,μου ειπε την γαμησε τζαμπα χαχαχαχ.φυσικα δεν τον πιστεψα.αλλος φιλος μου ειπε κιεβο κερασε μια 150-200 δολαρια ποτα και μετα σπιτι του ζητησε 200 δολαρια και τα εδωσε.3 χρονια μετα που ξαναβρεθηκαμε ειπε την ιδια ιστορια οτι γμωρισε μια την κερασε και γαμησε αλλα ξεχασε οτι ειπε οτι την πληρωσε και επεμενε τζαμπα,εγω σκοπιμα τον ρωτησα γιατι θυμομουν χαχαχαχ.αλλος 55 χρονον αθλιος,δεν ηξερε την σχεση μου με ουκρανια μου ειπε οτι του αγορασε η ουκρανιδα εισητιριο να παει να την δει χαχαχαχ.μην σου πω αλλους 50 ψευτες που γνωρισα,φυσικα προσπηουμουν οτι δεν εχω ιδεα τι παιζει εκει για να γελω μαζι τους.ο κολλητος μου δικηγορος περσι πηγε πρωτη φορα μοσχα και πηγε να μου πει οτι γαμησε μια απο της κοπελες που τον συνοδευαν με παρεα στο κλαμπ.δεν ειναι εμφανισημος,μαυριδεροσ σαν πακιστανος και στο τελοσ τον επεισα οτι δεν γαμησε τζαμπα χαχαχαχ,ο φιλος του της πληρωσε για ολα,ρωσος.
Οι Ελληνες της Αγίας Πετρούπολης δεν τολμάνε να πούνε τέτοιες  :jerking: γιατί θα τους κράξω άσχημα  :2funny:.Ο ένας μου είπε πρόσφατα έμαθα οτι με θάβεις πίσω απ'την πλάτη μου :2funny: του απάντησα γιατί?Και μπροστά σου δεν τα είπα :2funny:Γ'αυτό και ο ψεύτης της Μολδαβίας κρυβόταν  :2funny: :2funny: :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ θα συμφωνήσω με τον φίλο απο την Κρακοβία ότι το παιχνίδι με τις Πολωνέζες είναι πολυ κουραστικό, γιατί γνωρίζεις πάρα πάρα πολλές και απο αυτές τελικά κάθονται λίγες και με ραντεβού και με μαλακίες..Ο αριθμός γνωριμιών είναι ασσύληπτος, αλλά το αποτέλεσμα μικρό..

Στο τέλος όμως όταν το βλέπεις καθαρά και μαθηματικά έχεις αποτέλεσμα..1-2 γκόμενες το μήνα τελικά σου έχουν κάτσει..
Το θέμα είναι κατά πόσο αντέχεις σαν άτομο να ασχολείσαι με όλες μαζί με αβέβαιο αποτέλεσμα και με το μυαλό σου να έχει αποπροσανατολιστεί..Το τελευταίο δεκαήμερο μόνο έχω γνωρίσει πάνω απο 10 γυναίκες...Μπορέι και να μην κάτσει καμία αλλά είναι όπως έγραψε και ο φίλος πάιζεις λοτταρία χτυπάς παντού, κυκλοφορείς και ελπίζεις..

Στίς άλλες χώρες που έχω ζήσει τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα.Δεν θα γνωρίσεις 10 γκόμενες σε δέκα μέρες ποτέ, θα γνωρίσεις 1-2 το μήνα, αλλά με αυτές τις 2 έχει μεγαλες πιθανότητες να έχεις αποτέλεσμα...Είναι πιο αληθινά τα πράγματα και πιο αληθινές οι γκόμενες.

Κάποιος που έρχεται στην αρχή ενθουσιάζεται με αυτό και νομίζει πως είναι ο παράδεισος επειδεί μιλάει με πολλές γυναίκες και μαζεύει συνεχώς τηλέφωνα.Όσο περνάει ο καιρός όμως δεν έχεις αντοχές να μπάινεις σε αυτό το παρανοικό,αμφίβολο παιχνίδι της λοτταρίας με τις Πολωνέζες και τις ασταμάτητες γνωριμίες.Είναι καλό για κανά-δυο μήνες μετά καταρρέεις και αρχίζεις να τις βρίζεις..Εγώ θέλω να γνωρίζω 3 -4 γκόμενες το μήνα και να μου κάθονται οι 2..Αυτό ζητάω...Εδώ γνωρίζεις 50 το μήνα για να σου κάτσουν 2..Σε έχουν εξουθενωσει ήδη ψυχο-σωματικά.Ειναι τραγικό οτί δεν ποτέ με όποια βγαίνω δεν θυμάμαι καν το όνομα της,έχεις σπάσει σε άπειρα κομμάτια για να μπορέσεις να έχεις αποτέλεσμα...

π.χ Σερβία που όλοι βρίζουν αυτό το είχα πετύχει..Πολύ Λίγες γνωριμίες αλλά πάρα πολύ ουσιαστικές!!!

Θα διαφωνήσω όμως σε αυτό που λέτε με την ομορφία..Μην κοροιδεύομαστε μάγκες πλανήτης γή είναι και εδώ...Αν κάποιος είναι πολύ όμορφος έχει τρελή πέραση..Έχω ένα φίλο εδω με εμφάνιση μοντέλου και βλέπω τι πηδάει στην πόλη ή όταν έρχετε μαζί μας την νύχτα πως κάνουν οι γυναίκες για αυτόν.Κολλάνε πάνω του!!!..Και ένας Ιταλός που ξέρω πολύ εμφανίσημος και άφραγκος χτυπάει απίστευτα μωρά.Τον κοιτάνε οι γκόμενες στα μάτια..Δυστυχώς αυτό είναι universal δεν αλλάζει επειδή κάποιος περνάει τα Πολωνικά σύνορα,μην καλιεργούμε ψευδαισθήσεις στον κόσμο.

Οι πακιστανοί πο λέτε σας ξαναέγραψα τρώνε απλά καμιά χοντρή επειδή κανένας δεν τους δίνει σημασία..Γίνονται απλά ήρωες!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σωστα φιλε,και αυτο που ειπε πιο πριν για την τυχη που γαμησες πολωνια και νομιζες θα γαμας και μονιμα εκει συνεχεια.για ουκρανια παλι το ιδιο ισχυει σε καπειες περιπτωσεις η τυχη ηταν μαζι μου.αλλα γαμω την ατυχια μου αυτες που ειχα παντα τυχη ημουν ενας απο τους πολλους που ειχαν χαχαχαχ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σερβια η αδελφικες σχεσεις που εχουμε σαν λαος μας κανει αμεσως να δενομασται,να εμπιστευομασται με ατομα ενα λεπτο μολις γνωριστουμαι,αμεσως δεινουμαι και παιρνουμαι εντιμοτητα και ειλικρινια.αυτο δεν υπαρχει ανατολικη ευρωπη,στην σερβια 3 φορες που πηγα αμεσως ηπυρχε χημεια με τον κοσμο και συμπαθεια.στην σερβια ησουν ο εαυτος σου,δεν κοροιδευες τις κοπελες και για αυτο κερδισες.ουκρανια πρεπει να ξερεις οτι σε δουλευουν και τις δουλευεις για να περασετε καλα  λιγες μερες,μετα στο επομενο θυμα χαχαχαχ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Σέρβες θέλουν δεσμό και είναι σοβαρές. Δεν κάνουν σαν σπασικλάκια που χορεύουν με όλους και δεν κάθονται σε κανέναν ή άντε να σε κάποιον έμπειρο με πολύ προσπάθεια και αφού του βγάζουν το λάδι όπως στην Πολωνία..Τις πέρνεις υποχρεωτικά πιο σοβαρά..Πιστεύω πως και ο πόλεμος τις έχει κάνει γενικά πιο ώριμες..

Σερβία όμως αν δεν έχεις κύκλο δύσκολα γνωρίζεις.Δεν έιναι σαν τα Πολωνικά club που κάνεις συλλογή με τηλέφωνα..Αν μπείς όμως στον Σερβικό κύκλο τρως (οχί πολλές σε αριθμό αλλά σίγουρα πολύ καλύτερες απο Poland) και αυτοί που λένε πως δεν έφαγαν εκέι απλά δεν κατάφεραν ποτέ να ανοίξουν παρέες με Σερβίδες. Σας είπα υπάρχει ένας μεγάλος κύκλος με μικρές Σερβίδες τρελές για Ελλάδα που μοιράζονται το πάθος τους.Τις γνωρίζεις στα ελληνικά καφε-μπαράκια εκεί.Αν γνωρίσεις μία απο αυτές και σε βάλει μέσα θα περάσεις καλά..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ασχημο πραγμα το κομπλεξ....βεβαια, αυτο δινει ελπιδες, σε οσους αλλου δεν θα τους κοιταζε ουτε θηλυκια γατα, καθε νομισμα εχει δυο οψεις.

Το τελευταιο σου σχολιο 'για να τον ελεγχουν', πραγματικα αν ισχυει, δεν βλεπω σε τι διαφερουν απο τις ελλεεινιδες...
:(

Φιλε ισχυει, δε ξερω απο που αντλησες την πληροφορια οτι ειναι δηθεν  " υποτακτικες" . Το αντιθετο ειναι σπαστικες νευρωτικες και πεισματαρες και θελουν συνεχεια να γινει το δικο τους. Αυτο που δινει ελπιδες σε αλλους που δε θα τους κοιταζε θυληκια γατα, δεν ειναι καλπ. Διοτι θελουν ακριβως τετοιους για να ειναι ελεγξιμοι και υπο τον ελεγχο της.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Aυτο με την ομορφια ειναι κατι τελειως υποκειμενικο, εγω λεω απλως τι παρατηρω. Δεν εκανα και καμια δημοσκοπηση, αλλα ειναι κατι που ομολογουμενως κανει μπαμ. Ισως ειναι στην Κρακοβια τοσο κομπλεξικες. Με την ευκαιρια να πω οτι η Κρακοβια ειναι μια απο τις χειροτερες πολεις στην Ευρωπη οσον αφορα το γαμησι και γενικα το στυλ ειναι για ξερασμα και αηδια. Τιγκα χιπστερια, κουλτουρα δηθενια και μαλακιες . Η αλλιως αν δεν ειναι ετσι, ειναι αρκετα παραδοσιακοι βλαχοι ( η Κρακοβια ειναι κατι αντιστοιχο με την Κρητη στην Ελλαδα).
Επομενως παλι αντε να χωθεις εκει μεσα, αντε να συννενοηθεις κλπ. Σε οποιαδηποτε αλλη πολωνικη πολη εχω παει, ηταν πολυ καλυτερα. Αλλα μετα απο ενα διαστημα - περα των επαγγελματικων- νοιωθω πως εδω το μερος δεν εχει να προσφερει κατι αλλο.
Συμφωνω με το φιλο DR LOVE θα προτιμουσα να με ειχαν φερει οι περιστασεις στην Ρωσσια η τη Σερβια.
Στην Πολωνια συμφωνω με τον kman , το κοβω να υπηρχε ενα καλο παραθυρο ευκαιριας περι το 2007-2011 ( λιγο πριν το euro ). Eκει ισως ηταν καπως αγνα τα πραγματα, ηταν η πρωτη τους ουσιαστικη επαφη με το δυτικο κοσμο, και ενοιωθαν οι γκομενες τον ενθουσιασμο, ειχαν το μυθο ακομη κλπ κλπ.
Αυτη η περιοδος ομως περασε ανεπιστρεπτι. Ηδη κανουν την εμφανισητους τα φρικουλα που συναντα κανεις στη δυση- με τατουαζ σκουλαρικια, πρασινα μαλλια, pierceing. Σε 5-6 χρονια οταν οι σημερινες 17 18 γινουν 22 23 οι πιτσιρικες γενικα θα ειναι τελειως δυτικοποιημενες.
Ηδη οι σημερινες 25αρεσ δεν εχουν ζησει καθολου κομμουνισμο ( μετα το 90), πραγμα που το θεωρω οροσημο .  Σε 5 χρονια οι 20αρες δε θα εχουνζησει καν και τα ασχημα χρονια της δεκαετιας του 90 της μεταβασης. Γενικα οσο πιο πολυ κομμουνισμο εχει ζησει μια γκομενα, τοσο το καλυερο.
Και μια και ειπα για δεκαετια 90 , βλεπω κατι κολοπετσωμενες καβλο-σκυλομιλφαρες 40- 45 και σκεφτομαι τι πουτσους και γαμησια θα ειχαν  ( η θα μπορουσαν να  ειχαν)  φαει αυτες την πραγματικα καλη εποχη για εδω απο το θεμα γαμησιου, τη δεκαετια του 90...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Φιλε ισχυει, δε ξερω απο που αντλησες την πληροφορια οτι ειναι δηθεν  " υποτακτικες" . Το αντιθετο ειναι σπαστικες νευρωτικες και πεισματαρες και θελουν συνεχεια να γινει το δικο τους. Αυτο που δινει ελπιδες σε αλλους που δε θα τους κοιταζε θυληκια γατα, δεν ειναι καλπ. Διοτι θελουν ακριβως τετοιους για να ειναι ελεγξιμοι και υπο τον ελεγχο της.

Ναι αλλα μη μου πεις οτι ειναι τοσο πεισματαρες οσο οι δυτικοθρεμμενες φεμινιστριες!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ναι αλλα μη μου πεις οτι ειναι τοσο πεισματαρες οσο οι δυτικοθρεμμενες φεμινιστριες!

Θα ελεγα ειναι πιο πολυ ακομη, δε μπορεις να συννενοηθεις με την καμια. Δε το κανουν απο φεμινισμο, αλλα απο νευρωτισμο, ετσι ειναι η φυση τους.  Γνωρισε μια πολωνη και πες της να σου κανει καφε! Στο δρομο εξω βλεπω συνεχεια αντρες με τα καροτσια , να νταντευουν τα μωρα κλπ.
Ακομη και η ελληνιδα μια φορα ενα καφε θα στον κανει η ενα φαι. Η Πολωνη η δε θα σου κανει, η για να κανει πρεπει και εσυ να κανεις κατι αλλο καποια αλλη δουλεια.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Θα ελεγα ειναι πιο πολυ ακομη, δε μπορεις να συννενοηθεις με την καμια. Δε το κανουν απο φεμινισμο, αλλα απο νευρωτισμο, ετσι ειναι η φυση τους.  Γνωρισε μια πολωνη και πες της να σου κανει καφε! Στο δρομο εξω βλεπω συνεχεια αντρες με τα καροτσια , να νταντευουν τα μωρα κλπ.
Ακομη και η ελληνιδα μια φορα ενα καφε θα στον κανει η ενα φαι. Η Πολωνη η δε θα σου κανει, η για να κανει πρεπει και εσυ να κανεις κατι αλλο καποια αλλη δουλεια.

Τι στο καλο, ακομη και στα χωρια ετσι να ειναι αραγε;;;;
Μονο που δεν μας ειπε καποιος ακομη οτι φορεσαν και το μαρκουτσι μπροστα να πηδανε τους πολωνους!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τι στο καλο, ακομη και στα χωρια ετσι να ειναι αραγε;;;;
Μονο που δεν μας ειπε καποιος ακομη οτι φορεσαν και το μαρκουτσι μπροστα να πηδανε τους πολωνους!!!!

Στα χωρια ρε τυπε θα βρεις κατι κολοπετσωμενες ψημενες .Εκει και αν δε τις κανεις καλα με τιποτα. Δε το χουν σε τιποτα να σε στειλουν για πλακα. Αλλα μην ασχολεισαι με αυτες γιατι ειναι απιθανο εντελως να γνωρισεις μια τετοια. Ειναι αλλος κοσμος στην κυριολεξια. Μονο οι πολωναρες των χωριων μπορουν να συννενοηθουν μαζι τους και μονο με αυτους αυτες μπορουν να συννενοηθουν. Ακουνε disco polo και γενικα πολυ καγκουρια και βλαχια. Προκειται για ζωα τελειως βριζουν, πινουν ( και οι κοπελες) και iq υπο το μηδεν. Εισαι σιγουρος οτι θα σου αρεσε μια τετοια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom