Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 900K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Πιες αλλο ενα μπουκαλακι και θα δεις το νουμερο καθαροτερα τυπε :grin:
επιμενεις?βαζουμε κανα στοιχημα?
ξερω ceo  απο δυο εταιρειες στν πολωνια ,,θες να μαθω ποσο παιρνει το προσωπικο?
μετα θα εις ελεγα μαλ,,ιες ομως? ;) :grin: :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Λεμε ψεμματα δηλαδη τυπε μου? Ειμαστε ψευτες και φιδεμπορες? Προσεξε τι θα πεις
δεν ξερετε
ζειτε βιρτσουαλ ριαλιτυ ,,το γιατι δεν το ξερω
δεν υπαχουν τετοιοι μισθοι σε ΕΕ νεα χωρα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Netherlands[65][66] 2136 € 3073 €
εδω γελανε κι οι κοτες
εχω φιλο αρια  σειλς μανατζερ της γκουντα,,παιρνει 1700ε καθαρα
στο εργοστασιο 1200 να παιρνουν κ πολυ λεω,,
κι οι πολωνοι παιρνουν 1000  :grin: :grin: :grin: :grin:
400 με 500 ειναι λογικο
πιο πολλα δεν γινετε οταν οι ανατολικογερμανοι παιρνουν 1350 μεικτα για 45 ωρες,δηλ 950-1050ε στο χερι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
δεν ξερετε
ζειτε βιρτσουαλ ριαλιτυ ,,το γιατι δεν το ξερω
δεν υπαχουν τετοιοι μισθοι σε ΕΕ νεα χωρα

Ρε τυπε τραβα να κανεις καμια δουλεια βραδιατικα που δε ξερουμε κιολας. Ασε να πουμε τπτ σε καναν ανθρωπο :grin:
Αλλιως κατσε εδω αλλα θα εισαι καλο παιδι τυπε οπως ο κωστακης. Αντε μπραβο :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ασε μας κι εσυ ρε ντοκτορα,,σορρυ δηλ,,αλλα,,, :rolleyes:
ν γερμανια παιρνουν 900-1200ε κ παιρνου ν 1000 στην πολωνια... :helpplea:

Γερμάνια ας πει ο kman. Αλλά 900 δεν παίρνουν. Εδώ ο πρώτος μισθός σε μια εταιρία με χαρτι Πανεπιστημίου είναι πανω απο 4000 ζλοτυ. Δεν το πιστεύεις δεν έχει σημασία. Έχω λόγο να σας πώ ψέματα και έχουν λόγο να με κοροιδεύουν οι δεκάδες γκόμενες που γνωρίζω εδώ.
Είναι τα ίδια κατάλοιπα του παρελονθόντος που έχουν αντίστοιχα και κάποιες εδώ πως οι Έλληνες είναι ματσωμένοι. Όταν τους λέω όμως 850 ευρώ μισθό πέρνουν στην Ελλάδα τώρα (που να πεις 600) με κοιτάνε με απορία τρελή. Πλάκα μας κάνεις απαντούν.
Εγώ αυτά ζώ εδώ που μένω. Και δεν είναι μία γκόμενα είναι πάρα πολές που ξέρω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
επιμενεις?βαζουμε κανα στοιχημα?
ξερω ceo  απο δυο εταιρειες στν πολωνια ,,θες να μαθω ποσο παιρνει το προσωπικο?
μετα θα εις ελεγα μαλ,,ιες ομως? ;) :grin: :grin:

Εγω ρε τυπε που μενω εδω ρε ξερω τι παιρνω εγω και ολοι οι συναδελφοι, φιλοι γνωστοι, προσφορες εργασιας που εχω απο goldenline που εχουν αλλοι κλπ? Εσυ ποσους ceo ξερεις? Εγω ξερεις ποσους ξερω? Λες να ξερεις περισσοτερους εσυ απο μενα?
Εντελως πληροφοριακα για οποιον ενδιαφερεται για team leader στη Heineken ειναι 8000 zl δλδ 2000 ευρω το λεω καιγια οποιον θελει να το ψαξει με την ευκαιρεια.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ρε τυπε τραβα να κανεις καμια δουλεια βραδιατικα που δε ξερουμε κιολας. Ασε να πουμε τπτ σε καναν ανθρωπο :grin:
Αλλιως κατσε εδω αλλα θα εισαι καλο παιδι τυπε οπως ο κωστακης. Αντε μπραβο :grin:

:grin: :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
αν θες να λετε μπαρουφες,,πειτε
εγω λεω αυτα που ισχυουν,,,αυτες οι μαλ..ιες ειναι στην φαντασια σας,,,
σορρυ ιπποτα
στοιχημα θα βαλεις?
θα σουχω οφισιαλ αυριο ποοσ παιρνουν οι εργαζομενοι σε μεγαλη εταιρεια παραγωγης τροφιμων εκει με ελληνα ceo

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Εγω ρε τυπε που μενω εδω ρε ξερω τι παιρνω εγω και ολοι οι συναδελφοι, φιλοι γνωστοι, προσφορες εργασιας που εχω απο goldenline που εχουν αλλοι κλπ? Εσυ ποσους ceo ξερεις? Εγω ξερεις ποσους ξερω? Λες να ξερεις περισσοτερους εσυ απο μενα?
Εντελως πληροφοριακα για οποιον ενδιαφερεται για team leader στη Heineken ειναι 8000 zl δλδ 2000 ευρω το λεω καιγια οποιον θελει να το ψαξει με την ευκαιρεια.
οι εργαζομενοι στην παραγωγη ποσο παιρνουν στην haineken?
στην ολλανδια ξερω,,,γι μαθε κ πες μα; για εκει.. ;)
υπολογιζω 600-700μικτα τουτεστιν κανα 550... ;)
δυο ξερω τοπα,,δεν χρειαζονται πιο πολλοι,δεν ψαχνω για δουλεια στην πολωνια.. :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Γερμάνια ας πει ο kman. Αλλά 900 δεν παίρνουν. Εδώ ο πρώτος μισθός σε μια εταιρία με χαρτι Πανεπιστημίου είναι πανω απο 4000 ζλοτυ. Δεν το πιστεύεις δεν έχει σημασία. Έχω λόγο να σας πώ ψέματα και έχουν λόγο να με κοροιδεύουν οι δεκάδες γκόμενες που γνωρίζω εδώ.
Είναι τα ίδια κατάλοιπα του παρελονθόντος που έχουν αντίστοιχα και κάποιες εδώ πως οι Έλληνες είναι ματσωμένοι. Όταν τους λέω όμως 850 ευρώ μισθό πέρνουν στην Ελλάδα τώρα (που να πεις 600) με κοιτάνε με απορία τρελή. Πλάκα μας κάνεις απαντούν.

Παντως καταλαβαινεις τα στερεοτυπα στην Ελλαδα για εδω, οπως βλεπεις και τα στερεοτυπα που εχουν εδω για Ελλαδα. Οτι ειναι μια χωρα που ολοι διασκεδαζουν, εχει ηλιο θαλασσα, περνανε ωραια, γαμανε, εχουν λεφτα κλπ. Επισης νομιζουν οτι ειμαστε πολιτισμενοι, ευγενικοι και καμια φορα ντρεπονται οτι και καλα θα τους θεωρησω απολιτιστους η πχ οτι δεν οδηγανε καλα και τετοια!
Ωσπου μια φορα δεν αντεξα και ανοιγω το youtube και παταω " ομονοια - πρεζακια" , ετσι επειδη σπαστηκα , να τους δειξω και μια αλλη version της ηλιολουστης αγαπημενης μας κατα τα αλλα πατριδας :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
οι εργαζομενοι στην παραγωγη ποσο παιρνουν στην haineken?
στην ολλανδια ξερω,,,γι μαθε κ πες μα; για εκει.. ;)
υπολογιζω 600-700μικτα τουτεστιν κανα 550... ;)
δυο ξερω τοπα,,δεν χρειαζονται πιο πολλοι,δεν ψαχνω για δουλεια στην πολωνια.. :grin:

Για πτυχια λεμε ρε ανθρωπα. Διαβαζε τι γραφουμε ελληνικα δε ξερεις? Εληνικος γκρεκο γκριχισ νιχτ σπρεχεν?

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
900-1100 καθαρα παιρνουν ολλοι οι αλλοδαποι εργατες στην ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΟΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΜΕΙΚΤΑ ΒΑΛΕ ΑΛΛΑ 300Ε
φτωχοπεριοχες  της γερμαναις οπως πχ διπλα στα  τσεχικα η πολωνικα συνορα σιγουρα θα παιρνουν πιο λιγα
κ το κλεινω

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Παντως καταλαβαινεις τα στερεοτυπα στην Ελλαδα για εδω, οπως βλεπεις και τα στερεοτυπα που εχουν εδω για Ελλαδα. Οτι ειναι μια χωρα που ολοι διασκεδαζουν, εχει ηλιο θαλασσα, περνανε ωραια, γαμανε, εχουν λεφτα κλπ. Επισης νομιζουν οτι ειμαστε πολιτισμενοι, ευγενικοι και καμια φορα ντρεπονται οτι και καλα θα τους θεωρησω απολιτιστους η πχ οτι δεν οδηγανε καλα και τετοια!
Ωσπου μια φορα δεν αντεξα και ανοιγω το youtube και παταω " ομονοια - πρεζακια" , ετσι επειδη σπαστηκα , να τους δειξω και μια αλλη version της ηλιολουστης αγαπημενης μας κατα τα αλλα πατριδας :grin:
πως και δεν τους εδειξες τον δημητρακη στη φυλης τυπε?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Tι ειναι αυτος ρε τυπε? Μαλλον θελει να του βαλω κανα πολωνεζακι να πυρφορισει αλλιως δε θα μας αφησει να κοιμηθουμε! Να παμε να βγαλουμε τη χιλιαριακαρα μας και αυριο!  :rockon: για να παμε να  :knockinb: τις φτωχες τσουρκες το σαββατο  :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Mehr Arbeit für weniger Lohn

News vom 03.04.2013

Als studentische*r Beschäftigte*r an der Freien Universität Berlin liegt dein Nettoverdienst bei einem Arbeitsvertrag mit 40 Stunden pro Monat momentan bei 422,07 Euro. Bei einem Vertrag mit 41 Stunden pro Monat, der vom Präsidium für alle neu eingestellten Beschäftigten und für alle Verlängerungen seit dem 01.01.2013 angestrebt wird, bekommst du bei entsprechendem vollen Rentenanspruch nur noch 407,64 Euro ausgezahlt. Knapp 15 Euro weniger Verdienst für eine zusätzliche Stunde monatlicher Arbeitszeit ... das erscheint absurd?!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
900-1100 καθαρα παιρνουν ολλοι οι αλλοδαποι εργατες στην ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΟΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΜΕΙΚΤΑ ΒΑΛΕ ΑΛΛΑ 300Ε
φτωχοπεριοχες  της γερμαναις οπως πχ διπλα στα  τσεχικα η πολωνικα συνορα σιγουρα θα παιρνουν πιο λιγα
κ το κλεινω

Σου έγραψα για εργάτες δεν ασχολούμε δεν ξέρω. Εδώ οι νεολάια είναι μορφωμεη και δουλέυουν σε εταιρίες. Δεν ξέρω πόσα πάιρνει αυτός που αρμέγει τις γελάδες στην εταιρία τροφίμων:)
Οι γκομενίτσες που γνωρίζεις εδώ στην πόλη όμως είναι του Πανεπιστημίου και δουλέυουν στις εταιρίες με 4000 ζλότυ minimum. Ξέρω και άτομα που δουλέυουν στο human resource τι άλλο να σου πώ:)
Άστο ο καθένας ότι πιστέυει. Χέστηκα στο κάτω πόσα βγάζουν να της πηδήσω θέλω, αλλά επειδή πέρνουν τα 1000 πλέον δεν ανοίγουν τα πόδια έυκολα.χαχααχχα...μακάρι να ίσχυαν αυτά που λές.Δεν θα έφευγα ποτέ απο εδώ..Θα ήμουν θεός στην πόλη αν έπαιρναω 300 ευρώ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Troll ειναι ρε τυπε ο dread ( κατι σα τον κωστακη :grin: ) Tουλαχιστον ο κωστακης λεει τι θελει στα ισια , ο δικαστης το γυροφερνει και το κολοτριβει :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom