Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 900K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δε ξερω ρε τυπε ΠΟΤΕ δε το ειδα το σκηνικο. 3-4 γκομενες να καθονται γυρω απο εναν τυπα με μπουκαλι που του χουν ζητησει να το αγορασει . Το 90 % ειναι ηδη εκει με την παρεα τους και αν ειναι εχουν μπουκαλια κλπ μαζι. Οι αλλες που ειναι μονες απλως χορευουν σα βλαμενα και φευγουν και δεν ειναι διατεθειμενες να κατσουν με εναν αγνωστο τυπε, εχει δεν εχει μπουκαλι.
Δε ξερω αν ο dr love εχει δει κατι παρομοιο ποτε
Αυτες των μαγαζιων ναι ειναι μουναρε. Αλλα δυσκολο να τις χτυπησεις τυπε. Αν μιλας καλα πολωνικα ισως μπορεις να τους πιασεις μια κουβεντουλα αλλα δε ξερω τι θα κερδισεις  :think:

Εχώ δεν σχολιάζω άλλο για μισθούς και κοινωνικά και φτωχές γκόμενες. Είναι απλά αστεία έστω και να τα σχολιάζω πλέον.

Ο Kman τώρα κατάλαβε πως ο μέσος μισθός στις πόλεις εδώ είναι στα 1000 ευρώ, αυτό που του έχω γράψει 60 σελίδες πρίν.Και η είδοδος στο καλύτερο club της πόλης έχει 5 ευρώ. Άρα κακοπερνάνε.Δεν μπορούν να ζήσουν με τα 1000 ευρώ που πέρνουν σε μια πόλη με το μισό κόστος ζωής της Αθήνας. Περιμένουνε τους Έλληνες στην αθήνα με τα 500 ευρώ βασικό μισθό πλέον ή χαρτζηλίκι απο τους πατεράδες στην ανεργία να τους αγοράσουν ένα καρβέλι ψωμί!!

Αυτά με τα clubs και τις γκόμενες να τρέχουν γύρω απο ένα μπουκάλι είναι απλά για γέλια. Είμαι 4 φορές την εβδομάδα σε clubs, δεν κάνεις τίποτα με την επίδειξη, μόνο πληρωμένες.

Ο μόνος που πηδάει εδώ είναι αυτός που γενικά πηδάει. Έξυπνος,νέος,όμορφος,με humor και λίγο ερωτίλος. Με τα προσόντα δηλαδή που όυτως η άλλος πηδάς και σε άλλα κράτη. Το χρήμα εδώ αφορά μόνο σε πληρωμενες, χεστήκανε απλά οι κανονικές γκόμενες να τις ζήσεις, παίρνουν περισσότερα απο εμάς τους 'Ελληνες.

Επίσης αυταμε τα χωρία είναι άνευ σχολιασμού. Ο θείος μου σε ένα χωρίο του Πύργου Ηλέιας ζείς με 210 ευρώ το μήνα (την επιδότηση της σταφίδας)..Θέλετε κάτι άλλο? Όλα τα χωριά έτσι είναι παντού.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ρε ηλιθιε ειναι φτωχοι με 1000 ευρω το μηνα εισοδηματα και τιμες στο μισο απο οτι εδω?  :jerking: :jerking: εμεις με μισθο 580 δλδ ειμαστε οι πλουσιοι που μας ζητανε να τους σωσουμε?  :jerking: :jerking:  βουλωστο λεμε γιδι  :jerking:
μην λετε μαλ,,1000ε στο πολεν,,, :grin: :grin: :grin:
1150 παιρνουν οι γερμανοι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Noμιζω οτι ο φιλος κμαν μιλαει πλεον για πληρωμενες η κονσομασιον που πανε σε μερικα μαγαζια. Αντε  να  βρισκει κανα βλαχαδερο μιλφ που σκαει απο κανα χωριο σε κλαμπ ( που δε το κανουν, μονο σπανια ) . Τωρα με αυτες πως ακριβως συννενοειται? Η ποτε τις παει για zakupy? H πως τις ανεβαζει αφου σε ξενοδοχεια οχι μονο δεν αφηνουν να φερνεις αλλα ατομα , αντε με το ζορι για λιγο? Ας μας τα ξεκαθαρισει ο τυπος αν θελει αυτα τα σκοτεινα σημεια :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Tυπε εξελισεσαι σε νεο κωστακη. Δε ξερουμε  εμεις που μενουμε, για πες εσυ που μας βλεπεις απο το χαρτη :grin:
:grin: μαλλον δεν ξερεις ιποτα,,
πχ αυτο GreeceEuropean Union Greece[36][37][38] 818 € 912 €

ισχυει?

η αυτο

SpainEuropean Union Spain[86][87] 1615 € 2019 €

μην λεμε μαλ,,ιες
επαναλαμβανω  ;)

υγ νετ κ γκρος οι ανωθεν  δεικτες

της φαντασιας,,, :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
@@ ιπποτα
και ξερω πιο πολλλα απ οσα φανταζεσαι,, ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
μην λετε μαλ,,1000ε στο πολεν,,, :grin: :grin: :grin:
1150 παιρνουν οι γερμανοι

Παιδία δεν ξέρω πόσα πέρνουν οι καθαρίστριες στην Πολυκατοικία ή η κοπέλα στην καφετέρια ή αυτή που καθαρίζει παπούτσια ειλικρινά. Οι στόχοι που με νοίαζουν εμένα ηλικία 23-30 και ξέρω αυτή την στιγμή πάνω απο 60 κοπέλες στην πόλη δεν πέρνει καμία κάτω απο 4000 ζλοτυ, Κοντά στα 1000 ευρώ δηλαδή . Η νεολάια έχει σπουδάσει και βρίσκει κατευθείαν δουλεία στις άπειρες εταιρίες που έχουν ανοίξει και ανοίγουν κάθε μέρα εδώ. Αυτές τις γκόμενες πετυχένεις έξω την νύχτα και στις παρέες. Η καθαρίστρια δεν βγάινει καν απο το σπίτι.  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο μόνος που πηδάει εδώ είναι αυτός που γενικά πηδάει. Έξυπνος,νέος,όμορφος,με humor και λίγο ερωτίλος. Με τα προσόντα δηλαδή που όυτως η άλλος πηδάς και σε άλλα κράτη.
Άρα πηδάει ο Βλάκμαν και ο DIRTY  :jerking: αυτοι πηδάνε και το έχουν αποδειξει  :jerking: :2funny: ο ενας με φωτογραφίες  :jerking: :2funny: και ο Βλάκμαν με πολυ υλικο απο φωτογραφίες και βίντεο  :2funny:.Αυτοι ειναι ωραιοι νέοι και όμορφοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Και έχουνε και λεφτά  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
@@ ιπποτα
και ξερω πιο πολλλα απ οσα φανταζεσαι,, ;)

Πως τα ξερεις ρε τυπε? Οταν εχεις πιει μπυρες η ουισκια? :grin: Πες τπτ για Γενευη και ασε την polska με τις φτωχες τσουρκες στους βαλκανιους πυρ... εεε τσολιαδες ηθελα να πω :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Πως τα ξερεις ρε τυπε? Οταν εχεις πιει μπυρες η ουισκια? :grin: Πες τπτ για Γενευη και ασε την polska με τις φτωχες τσουρκες στους βαλκανιους πυρ... εεε τσολιαδες ηθελα να πω :grin:
εχω αμεση κ συχνη επαφη μ ολη την ευρωπη
αυτοι οι μισθοι ειναι 2 κ 3 φορες πιο κατω στις χωρες που γνωριζω
πολωνια οπως συμπεραινω αναλογικα παιζει 400-500ε,σε οποιον βρει δουλεια
τ αλλα ειναι τριχες,,

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Παιδία δεν ξέρω πόσα πέρνουν οι καθαρίστριες στην Πολυκατοικία ή η κοπέλα στην καφετέρια ή αυτή που καθαρίζει παπούτσια ειλικρινά. Οι στόχοι που με νοίαζουν εμένα ηλικία 23-30 και ξέρω αυτή την στιγμή πάνω απο 60 κοπέλες στην πόλη δεν πέρνει καμία κάτω απο 4000 ζλοτυ, Κοντά στα 1000 ευρώ δηλαδή . Η νεολάια έχει σπουδάσει και βρίσκει κατευθείαν δουλεία στις άπειρες εταιρίες που έχουν ανοίξει και ανοίγουν κάθε μέρα εδώ. Αυτές τις γκόμενες πετυχένεις έξω την νύχτα και στις παρέες. Η καθαρίστρια δεν βγάινει καν απο το σπίτι.  

H καθαριστρια εχει παντρευει απο τα 20 κανα τυπα η ειναι αραβωνιασμενη το πολυ με κανα νταγλαρα οικοδομο, υδραυλικο, εργατη, και θα χει παιδια. Και θα ειναι δουλεια, σπιτι να μεγαλωσει τα παιδια. Σε κλαμπ θα παει μια φορα το χρονο σε καμια γιορτη πχ με τον αντρα της.
Δε νομιζω να τρεχει με παρεες στα κλαμπ να ψαχνει ξενους με μπουκαλια βοντκες και ουισκια

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ασε μας κι εσυ ρε ντοκτορα,,σορρυ δηλ,,αλλα,,, :rolleyes:
ν γερμανια παιρνουν 900-1200ε κ παιρνου ν 1000 στην πολωνια... :helpplea:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εχω αμεση κ συχνη επαφη μ ολη την ευρωπη
αυτοι οι μισθοι ειναι 2 κ 3 φορες πιο κατω στις χωρες που γνωριζω
πολωνια οπως συμπεραινω αναλογικα παιζει 400-500ε,σε οποιον βρει δουλεια
τ αλλα ειναι τριχες,,

Πιες αλλο ενα μπουκαλακι και θα δεις το νουμερο καθαροτερα τυπε :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Άρα πηδάει ο Βλάκμαν και ο DIRTY  :jerking: αυτοι πηδάνε και το έχουν αποδειξει  :jerking: :2funny: ο ενας με φωτογραφίες  :jerking: :2funny: και ο Βλάκμαν με πολυ υλικο απο φωτογραφίες και βίντεο  :2funny:.Αυτοι ειναι ωραιοι νέοι και όμορφοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Και έχουνε και λεφτά  :2funny:

ο σχινοχαρας γαμαει μονο  :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Slovakia'[83][84] 857 € 1136 €  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε παιδια