Δε ξερω ρε τυπε ΠΟΤΕ δε το ειδα το σκηνικο. 3-4 γκομενες να καθονται γυρω απο εναν τυπα με μπουκαλι που του χουν ζητησει να το αγορασει . Το 90 % ειναι ηδη εκει με την παρεα τους και αν ειναι εχουν μπουκαλια κλπ μαζι. Οι αλλες που ειναι μονες απλως χορευουν σα βλαμενα και φευγουν και δεν ειναι διατεθειμενες να κατσουν με εναν αγνωστο τυπε, εχει δεν εχει μπουκαλι.
Δε ξερω αν ο dr love εχει δει κατι παρομοιο ποτε
Αυτες των μαγαζιων ναι ειναι μουναρε. Αλλα δυσκολο να τις χτυπησεις τυπε. Αν μιλας καλα πολωνικα ισως μπορεις να τους πιασεις μια κουβεντουλα αλλα δε ξερω τι θα κερδισεις![]()
Εχώ δεν σχολιάζω άλλο για μισθούς και κοινωνικά και φτωχές γκόμενες. Είναι απλά αστεία έστω και να τα σχολιάζω πλέον.
Ο Kman τώρα κατάλαβε πως ο μέσος μισθός στις πόλεις εδώ είναι στα 1000 ευρώ, αυτό που του έχω γράψει 60 σελίδες πρίν.Και η είδοδος στο καλύτερο club της πόλης έχει 5 ευρώ. Άρα κακοπερνάνε.Δεν μπορούν να ζήσουν με τα 1000 ευρώ που πέρνουν σε μια πόλη με το μισό κόστος ζωής της Αθήνας. Περιμένουνε τους Έλληνες στην αθήνα με τα 500 ευρώ βασικό μισθό πλέον ή χαρτζηλίκι απο τους πατεράδες στην ανεργία να τους αγοράσουν ένα καρβέλι ψωμί!!
Αυτά με τα clubs και τις γκόμενες να τρέχουν γύρω απο ένα μπουκάλι είναι απλά για γέλια. Είμαι 4 φορές την εβδομάδα σε clubs, δεν κάνεις τίποτα με την επίδειξη, μόνο πληρωμένες.
Ο μόνος που πηδάει εδώ είναι αυτός που γενικά πηδάει. Έξυπνος,νέος,όμορφος,με humor και λίγο ερωτίλος. Με τα προσόντα δηλαδή που όυτως η άλλος πηδάς και σε άλλα κράτη. Το χρήμα εδώ αφορά μόνο σε πληρωμενες, χεστήκανε απλά οι κανονικές γκόμενες να τις ζήσεις, παίρνουν περισσότερα απο εμάς τους 'Ελληνες.
Επίσης αυταμε τα χωρία είναι άνευ σχολιασμού. Ο θείος μου σε ένα χωρίο του Πύργου Ηλέιας ζείς με 210 ευρώ το μήνα (την επιδότηση της σταφίδας)..Θέλετε κάτι άλλο? Όλα τα χωριά έτσι είναι παντού.