Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 900K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τόσες και τόσες Πολωνέζες μου έχουν πει.Τι περιμένεις?Πολωνία.U nas  bieda(σε εμάς φτώχεια).Μερικές φορές η φτώχεια είναι απερίγραπτη.Μία δεν είχε ηλεκτρικό ούτε έπιπλα στο σπίτι εκτός από ένα κρεββατάκι για μωρό που μου είπε το είχε πάρει ευκαιρία 80 ζλότυ.Είναι να τις λυπάσαι.Τα λεφτά που εμείς ξοδεύουμε σε δυο γουλιές.
Μια άλλη ΜΙΛΦ που τα έτρωγε κανονικά μου είχε πει:Η Πολωνία δεν έχει τίποτα απολύτως εκτός από γυναίκες.Αλλά και πώς να έχει κάποιος γυναίκες χωρίς λεφτά?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Υπάρχει ακόμα φοβερή φτώχεια στην περιφέρεια αλλιώς τους ξένους θα μας είχαν στο φτύσιμο.Τέλος πάντων όποιος θέλει πάει και διαπιστώνει ιδίιοις όμμασι.Εντάξει δεν είναι Ουκρανία που είναι διαλυμμένη και τα πλακόστρωτα σπασμένα και που δεν μπορούν να διατηρήσουν τα ιστορικά κτίρια και πέφτουν.
επειδη εχουμε παει σου λεμε οτι λες απιστευτες μαλακιες και ψεμματα , βουλωστο λοιπον γιατι εχεις γινει τελειως ρομπα  :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
επειδη εχουμε παει σου λεμε οτι λες απιστευτες μαλακιες και ψεμματα , βουλωστο λοιπον γιατι εχεις γινει τελειως ρομπα  :jerking:

Tυπε ειμαστε δημοκρατικο σαιτ :grin: Aλλα ο τυπος το γαμησε και ψοφησε :S . Δε περιγραφω αλλοοοοοο  :helpplea:

Θα τον παρω να παμε για μπυρες και τσουρκες να ρθει στα ισια του  :rockon:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αντε ρε μαλάκα εγώ φέρνω στοιχεία.Ψωλοβρώτα.
Να εδώ ο μέσος ακαθάριστος μισθός στην Πολωνία είναι 4000 ζλότυ.Δηλαδή ούτε 1000 ευρώ.Αρα τα καθαρά είναι κάτω από 700 ευρώ.

ρε ηλιθιε ειναι φτωχοι με 1000 ευρω το μηνα εισοδηματα και τιμες στο μισο απο οτι εδω?  :jerking: :jerking: εμεις με μισθο 580 δλδ ειμαστε οι πλουσιοι που μας ζητανε να τους σωσουμε?  :jerking: :jerking:  βουλωστο λεμε γιδι  :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Υπάρχει ακόμα φοβερή φτώχεια στην περιφέρεια αλλιώς τους ξένους θα μας είχαν στο φτύσιμο.Τέλος πάντων όποιος θέλει πάει και διαπιστώνει ιδίιοις όμμασι.Εντάξει δεν είναι Ουκρανία που είναι διαλυμμένη και τα πλακόστρωτα σπασμένα και που δεν μπορούν να διατηρήσουν τα ιστορικά κτίρια και πέφτουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ρε ηλιθιε ειναι φτωχοι με 1000 ευρω το μηνα εισοδηματα και τιμες στο μισο απο οτι εδω?  :jerking: :jerking: εμεις με μισθο 580 δλδ ειμαστε οι πλουσιοι που μας ζητανε να τους σωσουμε?  :jerking: :jerking:  βουλωστο λεμε γιδι  :jerking:

Και αυτο ειναι μεσος οχι ανωτερος. Παντως εδω με 800 ευρω καθαρα κανεις ζωαρα. Και στην Κρακοβια  ή Βαρσοβια που ειναι ακριβη. Μη σου πω σε καμια αλλη πολη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
επειδη εχουμε παει σου λεμε οτι λες απιστευτες μαλακιες και ψεμματα , βουλωστο λοιπον γιατι εχεις γινει τελειως ρομπα  :jerking:

Αντε ρε μαλάκα εγώ φέρνω στοιχεία.Ψωλοβρώτα.
Να εδώ ο μέσος ακαθάριστος μισθός στην Πολωνία είναι 4000 ζλότυ.Δηλαδή ούτε 1000 ευρώ.Αρα τα καθαρά είναι κάτω από 700 ευρώ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
όχι δεν είναι τόσο άτοπα αυτά που λέει ο Κμαν!Υπάρχουν επαρχίες στην Πολωνία πολύ φτωχές !Αυτο που δεν επιδέχεται καμιάς αμφισβήτησης στην Πολωνία είναι η αποπνηκτική ατμόσφαιρα απο τη καύση άνθρακα το βράδι...Όλος ο πληθυσμός έχει αναπνευστικά προβλήματα και σίγουρα καρκίνους...
Κατα τα άλλα ....Καλημέρα Πολωνία...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Tυπε ειμαστε δημοκρατικο σαιτ :grin: Aλλα ο τυπος το γαμησε και ψοφησε :S . Δε περιγραφω αλλοοοοοο  :helpplea:

Θα τον παρω να παμε για μπυρες και τσουρκες να ρθει στα ισια του  :rockon:

Θα πάμε Βρότσλαβ και θα δεις ιδίοις όμμασι οτι έχω δίκιο.Αν και έχει χαλάσει η πόλη πιστεύω θα τα καταφέρουμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
όχι δεν είναι τόσο άτοπα αυτά που λέει ο Κμαν!Υπάρχουν επαρχίες στην Πολωνία πολύ φτωχές !Αυτο που δεν επιδέχεται καμιάς αμφισβήτησης στην Πολωνία είναι η αποπνηκτική ατμόσφαιρα απο τη καύση άνθρακα το βράδι...Όλος ο πληθυσμός έχει αναπνευστικά προβλήματα και σίγουρα καρκίνους...

Είσαι Πολωνία?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
σε 20 μέρες!!!
Με τη καύση άνθρακα σπάω τον τσαμπουκά στις γκόμενες με υπεροψία για την Πολωνία...Δεν τις παίρνει να πουν τίποτα!Και οι Πολωνοί τα θεωρούν θλιβερή πραγματικότητα!
Εμένα πάντα Τσούζουν τα μάτια μου...Μόνο μερικές μέρες αντέχεται

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266

Glock, περιμενω απο σενα να μας δωσεις οχι πλασματικη βεβαια, αλλα την προσιτη για εμας οψη της πολωνιας, οσον αφορα τις συνθηκες ζωης, κοινωνικες συνθηκες, και παντα με τελικο στοχο τις πολωνεζες!
Σαν να εισαι σε ειδικη αποστολη. Βλεπεις, σκαναρεις, τα παραθετεις εδω, τα σκεφτομαστε και αναλυουμε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ε όχι και ζωάρα με 800 ευρώ.Ούτε 2 γκόμενες δεν μπορείς να έχεις με αυτά τα λεφτά.Μόνο το ΠΣΚ σε κλαμπιές κεράσματα κτλ σου φεύγουν χαλαρά 200 ευρώ αν όντως χτυπήσεις κάτι.(που συνήθως συμβαίνει).
Ενταξει δεν είμαστε όλοι όπως εσύ που εχεις 4-5 γκομενες εμείς οι ταπεινοί βολευομαστε και με μια.Βασιλιάς είσαι με μια 800αρα μην ακούω μαλακιες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
σε 20 μέρες!!!
Με τη καύση άνθρακα σπάω τον τσαμπουκά στις γκόμενες με υπεροψία για την Πολωνία...Δεν τις παίρνει να πουν τίποτα!Και οι Πολωνοί τα θεωρούν θλιβερή πραγματικότητα!
Εμένα πάντα Τσούζουν τα μάτια μου...Μόνο μερικές μέρες αντέχεται

Επιτελους, η αλλη πλευρα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ε όχι και ζωάρα με 800 ευρώ.Ούτε 2 γκόμενες δεν μπορείς να έχεις με αυτά τα λεφτά.Μόνο το ΠΣΚ σε κλαμπιές κεράσματα κτλ σου φεύγουν χαλαρά 200 ευρώ αν όντως χτυπήσεις κάτι.(που συνήθως συμβαίνει).

Oχι ρε τυπε κανα εκατομμυριο σου φευγει  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εσύ σα ναυτικός πρέπει να κονομάς κανά τριχίλιαρο και βάλε.Τι ασχολείσαι με τα 800 ευρώ?
Τι σχέση έχει το ενα με το άλλο;Έχω μείνει σε αυτές τις χώρες και γνωρίζω το βιοτικό επίπεδο.Με 800 ευρακια είσαι άρχοντας σε πολωνια Τσεχία και Σλοβακία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και αυτο ειναι μεσος οχι ανωτερος. Παντως εδω με 800 ευρω καθαρα κανεις ζωαρα. Και στην Κρακοβια  ή Βαρσοβια που ειναι ακριβη. Μη σου πω σε καμια αλλη πολη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τι σχέση έχει το ενα με το άλλο;Έχω μείνει σε αυτές τις χώρες και γνωρίζω το βιοτικό επίπεδο.Με 800 ευρακια είσαι άρχοντας σε πολωνια Τσεχία και Σλοβακία.

To κοστος ζωης ειναι αρκετα χαμηλο. Στα βασικα ειδικα ειναι τιποτα. Μπορει και να μου φευγει κανα 100ρι μονο σε βασικα εξοδα και καθαρισα. Και δε κανω οικονομια Και δε πληρωνεις ενα σωρο γαμησιατικα αγνωστα οπως Ελλαδα ( πχ ενφια, η τελη κυκλοφοριας ). Και ενα σωρο αλλα. Τα ενοικια ειναι μονο σχετικα υψηλα. Για Τσεχια δε ξερω για να πω την αληθεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom