Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αράπης ξεσκίζει 2 Πολωνέζες στις τουαλέτες ενός κλαμπ.Μιλάμε για απίστευτα χυμαδιά.Βλέπετε τι κωλάρες έχουν και πόσο έκφυλες είναι.

[xhamster]
]

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Βλέπω πως με βάζεις στο τέταρτο ράφι αλλά μήπως έπρεπε να είναι το πιο πάνω? Σε πληροφορώ πως... ο Διάβολος της Πολωνίας έχει πόδια γεμάτα λάμες από τα σπασίματα! Τα δε πόδια του είναι πύλινα και ο πορνοτουρίστας στυλ Κμαν είναι σαν να έρχεται με βαριοπούλα!!!!

Και για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, προσωπικώς στο παρελθόν σε 3 εκδρομές στη Πολωνία των 3 ημερών δεν κατάφερα να κάνω σχεδόν τίποτα(και τις 2 πολωνέζες που έχω πάρει είναι από Ελλάδα)! Αντιθέτως μου έχουν βγει άλλα σε πιο "δύσκολα"(όλα σχετικά) μέρη! Στις ίδιες εκδρομές όμως στη Πολωνία φόρτωσαν άτομα της Παρέας μου! Έχω δε έναν φίλο που κάνουμε χρόνια μαζί καμάκι και αυτός έχει εκπληκτικά νούμερα στη Πολωνία... Από φορτώματα και γαμήσια πριν καν μουνάρες γκόμενες ρωτήσουν τα βασικά όπως Where you come from? και What's your Name? μέχρι γνωριμίες στα τρένα και τα κλάμπ που οι γκόμενες ήρθαν και τον φάγαν στην Ελλάδα η ξαναπήγε και τις βρήκε... Και όλα αυτά τα τελευταία 3 χρόνια.. και μιλάμε για διψήφιο νούμερο...
Τον Ιανουάριο έχουμε έτοιμες καταστάσεις  σε Ρουμανία και Τσεχία και μετά ο δικός μου φεύγει για Ασία ενώ εγώ θα μείνω επ' αόριστον Πολωνία...
Και ένα άλλο μυστικό είναι πως όταν έρχεται κάποιος από άλλο μέρος κουβαλάει και έναν ενθόυσιασμό των διακοπών μαζί του! Εδώ στη Ρόδο όταν έρχονται φίλοι από άλλα μέρη δίνουν άλλο αέρα στη παρέα το βράδι.. Ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα και όλα γίνονται πιο εύκολα!

Τα μέρη πάντως που θα ήθελα να επισκεφτώ αν βρώ παρέα είναι περι τo Γκντάνσκ... κανένας δεν λέει τι γίνετε εκεί πάνω... Ούτε εσύ ούτε ο Κμαν ούτε κάποιος άλλος...

Το Gdansk πως σου προέκυψε? Ήμουν ενα καλοκαίρι εκεί για λίγες μερες και το συνδυασα με sopot και gydnia. Το three cities όπως το λένε. Βασικά είναι πανέμορφη πόλη αλλα ολα αυτα εκει πάνω ειναι καλοκαιρινά τουριστικά θερετρα.Παντως sopot ακούγεται φοβερό αλλά ηταν η χειρότερη εμπειρία μου poland. Μεθυσμενοι Άγγλοι παντου χειροτερα απο Λαγανα. πήγαινα απο Βερολινο Szczecin με τρένο έκατσα μια νύχτα εκεί και μετά με άλλο τρενο κάποιες ωρες για το 3 cities. Gdansk που ρωτας θυμάμαι βράδυ ερημια ηταν ανοιχτή μια μπυραρία στο κέντρο της πολης και μετα δεν βρισκαμε τιποτα και γυρίσαμε sopot (εχει εσωτερικο τρενο καθε 20 λεπτα και νυχτα). Αυτα καλοκαίρι τον χειμωνα δεν ξερω μηπως ειναι καλυτερα λογω φοιτητων αλλιως δεν λεει πολλα.. Η ιστορια που μου έχει μείνει που κακως την λέω γιατι δεν εκφραζει στην ουσια το μέρος είναι πως γυρισα γυρω στα 10 μαγαζια sopot και ειχα ξενερωσει απο τους ξένους και το ποσο ελεεινα φεροντουσαν, δεν μπορουσα να γνωρισω καμία. Τελικα οπως γυρναγα σπιτι μπηκα σε ενα local μαγαζι μαζι με τον φίλο μου και ηταν 4 άτομα μονο 2 Πολωνεζες και 2 ασχετοι τυποι. Οι Πολωνεζες ματσωμενες ειχαν δικο τους σπιτι εκει σαν θέρετρο και οι γονείς τους ιδιωτικο σχολειο στην βαρσοβια. Ηλικια 21 χρόνων. Βασικα να ξερετε πως το sopot ειναι τουριστικο θέρετρο ολων των πλουσιων πολωνων και η πόλη θυμιζει Ελβετία. Τελος παντων καταληξαμε σπιτι τους και επειδη ο φιλος μου ο μαλακάς με την χαρα του τουριστα επερνε 3 ωρα την νυχτα τηλεφωνα πως ειναι με 2 Πολωνεζες σπιτι τους,  φωναζανε οι γριες απο το διπλανο διαμέρισμα  για φασαρία και τον πεταξαν εξω. Εγω πηγα να φυγω αλλα τελικα με κρατησαν και με βαλαν στο κρεβατι αναμεσα τους. Δεν το χαρηκα τοσο πολυ ομως γιατι ειχα τον αλλον να περιμενει εξω απο το ασανσερ και δεν με αφησε να το απολαυσω οπως πρεπει. Έρχομαι τωρα στο ζητουμενο. Γιατι σας ειπα την ιστορια? Για να σας δειξω την υποκειμενικοτητα των αποψεων. Πως βλεπω λοιπον εγω τα πράγματα. 8 μέρες εκει και παντου τελειωμενοι τουριστες και ουτε μια γνωριμία. Απλα ενα βραδυ μονο πεσαμε σε τρελη περίπτωση την εξαιρεση της εξεραισης και οδηγηθηκε εκει. Τι θα πω λοιπον σε καποιον? Πηγαινε gdansk γιατι εκανα παρτουζα? Θα του πω μην παει.. Θα προτεινα να δοκιμασει Bialystok σαν νεα πληροφορία που δεν εχω πάει αλλα ενας πλούσιος Ιταλός που γνώρισα πριν λιγες μερες μου ειπε πως εκεί παραμένει αγνη poland... Ολοκληρωνοντας Καποιος αλλος θα το εθετε ως εξης: Μαλακα ενταξει ετσι μονο παρτουζες εκει!!! Το καλυτερο μέρος. Καπως ετσι με την υποκειμενικοτητα γεννιούνται οι μυθοι.. Sorry για τα ορθογραφικά αλλα εγραψα απο κινητό.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Αράπης ξεσκίζει 2 Πολωνέζες στις τουαλέτες ενός κλαμπ.Μιλάμε για απίστευτα χυμαδιά.Βλέπετε τι κωλάρες έχουν και πόσο έκφυλες είναι.

[xhamster]
]

που ξερεις οτι ειναι πολωνεζες μαν;;;

παντως απο προφορα ακουγονται αμερικανακια...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
που ξερεις οτι ειναι πολωνεζες μαν;;;

παντως απο προφορα ακουγονται αμερικανακια...

Προδίδονται γιατί μιλάνε πολωνικά στην αρχή με τον Αράπη.Και εγώ για Αγγλίδες τις έκανα αλλά με είχε ξαφνιάσει το πάθος πώς έσειαν τα κωλαράκια τους στο ρυθμό και πώς η μία έγλυψε την ψωλή του αράπη για να γαμήσει την άλλη ακάποτα.Ηξερα οτι κάτι εν πήγαινε καλά μέχρι που άκουσα να μιλάνε πολωνικά.Πολωνία όλα είναι δυντατά.Αρέσει σρις γκόμενεε να τον τρώνε στις τουαλέτες γενικά δεν έχουν πολλή ντροπή.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.273
Πόντοι
2.356

[xhamster]
]
Μονο που αυτες ειναι Αμερικανες :2funny: :2funny: :2funny: απο το σιτε hornybirds :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.273
Πόντοι
2.356
Προδίδονται γιατί μιλάνε πολωνικά στην αρχή με τον Αράπη.Και εγώ για Αγγλίδες τις έκανα αλλά με είχε ξαφνιάσει το πάθος πώς έσειαν τα κωλαράκια τους στο ρυθμό και πώς η μία έγλυψε την ψωλή του αράπη για να γαμήσει την άλλη ακάποτα.Ηξερα οτι κάτι εν πήγαινε καλά μέχρι που άκουσα να μιλάνε πολωνικά.Πολωνία όλα είναι δυντατά.Αρέσει σρις γκόμενεε να τον τρώνε στις τουαλέτες γενικά δεν έχουν πολλή ντροπή.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλε πραγματικα δεν θελω να στην πω αλλα με εκανες και γελασα πολυ μεσημεριατικα :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

[xhamster]
]
Φιλε πραγματικα δεν θελω να στην πω αλλα με εκανες και γελασα πολυ μεσημεριατικα :grin:
Εγω να δεις πως γέλασα  :2funny: Με την ιδια λογικη θα βαλει καποιος μια τσόντα του Γκουσγκούνη και θα γραψει οτι οι Ελληνες ειναι μεγαλοι γαμιάδες  :2funny: Ελεηνιδες ειναι εκφυλες  :2funny: κανουνε παρτουζες  :2funny: γαμιουντε στις παραλιες  :2funny: της βαρας κωλοσκαμπιλα και γουσταρουνε  :2funny: και οτι μπορεις σε 5 λεπτα αφοτου της γνωρισες να της  :knockinb:  :2funny:.
  Ενας ειναι παντος ο μεγαλος γαμιάς αυτος στο βιντεακι στο Dacia 1310 που γαμάει ο Davarits πρεπει να'ναι του μοιαζει πολυ  :think: :2funny:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Νοικιάζουν Ανατολικοευρωπαίες οι Αμερικανοί για τσόντες.Αυτές είναι Πολωνέζες φαίνονται γιατί μιλάνε πολωνικά στην αρχή του βίντεο και μετά αγγλικά.Συνήθως φέρνουν Τσέχες βέβαια.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Νοικιάζουν Ανατολικοευρωπαίες οι Αμερικανοί για τσόντες.Αυτές είναι Πολωνέζες φαίνονται γιατί μιλάνε πολωνικά στην αρχή του βίντεο και μετά αγγλικά.Συνήθως φέρνουν Τσέχες βέβαια.

το συνεχιζεις......................!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Και τι λενε τυπε στα πολωνικα?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.273
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: :2funny:
πολωνικα και πρασινα αλογα :2funny: ειπαμε αμερικανες απο πορνο σιτε ειναι
Εδω ειναι και η σκηνη ολοκληρη :2funny:

Συνημμένα

• tn-HBBlckDrssFfr_s._uc6krix.jpg
    tn-HBBlckDrssFfr_s._uc6krix.jpg
    82 KB · Εμφανίσεις: 21

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ο τυπος ειναι πολυ βλαμενος τελικα. σε λιγο θα μας πει και για τις γκομενες που κοροιδευει ο τυπος στο fake agent και τις γαμαει στον καναπε και μετα θα μας πει και για τις ξεκωλες αγγλιδες που γαμιουνται στο αγγλικο μαυρο ταξι με τον κωλοφαρδο ταξιτζη.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καλα τωρα καταλαβατε οτι ο Kman ειναι ο μεγαλυτερος μυνχαουζεν του σσϊτ και το παιζει και επιστημονας οτυ μουνιου?  :jerking: τον ειχα ξεφτυλισει στο θρεντ της λευκορωσσιας καποτε που πηγε να πουλησει κι εκει φιδια , ηθελα ναξερα τι νομιζουν οτι πετυχαινουν κατι τετοιοι καραγκιοζηδες, κερδιζουν κατι οταν δινουν μαλακισμενες λαθος πληροφοριες στους αλλους?  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny:
πολωνικα και πρασινα αλογα :2funny: ειπαμε αμερικανες απο πορνο σιτε ειναι
Εδω ειναι και η σκηνη ολοκληρη :2funny:
Τάσο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος  :2funny:Στην αρχη κατι λενε αλλα δεν ακουγεται οποτε δεν μπορουμε να ξερουμε αν μιλαγαν Πολωνικα? :think: :jerking:!Π.Χ Αν ακουσεις νιαουρίσματα απο τα κεραμίδια εισαι σιγουρος οτι εκει ειναι μια γάτα και νιαουρίζει?Μπορει να ειναι ενας σκυλος που μαθαινει ξενες γλωσσες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Εχω πεθανει στα γέλια με το Βλάκμαν σημερα  :jerking:.
καλα τωρα καταλαβατε οτι ο Kman ειναι ο μεγαλυτερος μυνχαουζεν του σσϊτ και το παιζει και επιστημονας οτυ μουνιου?  :jerking: τον ειχα ξεφτυλισει στο θρεντ της λευκορωσσιας καποτε που πηγε να πουλησει κι εκει φιδια , ηθελα ναξερα τι νομιζουν οτι πετυχαινουν κατι τετοιοι καραγκιοζηδες, κερδιζουν κατι οταν δινουν μαλακισμενες λαθος πληροφοριες στους αλλους?  :jerking:
Λευκορωσια εχει να παει πανω απο 10 χρονια αν εχει παει ποτέ του.Σας ειχα γραψει που Θύμιος ειναι γνωστος στη Χερσονησο στην Κρήτη  σας τον ειχα περιγραψει πως ειναι(γομάρι με ενα κεφαλι σαν αγελαδας και καστανοξανθος) και τι γκομενες κυνηγαει απο 45 ετων και πανω.Αυτο το λενε ολα τα παιδια στη Χερσόνησο.
  Οποιος λεει ψεματα καποτε αποκαλυπτεται και γινεται ρεζιλι.θυμισου το Σκυλοχάρα που ελεγε για τους γαμους των Μεγιστανων  :2funny:και ο γαμος που πηγε ηταν σα γαμος βορειοηπειρωτων τη δεκαετια του '90  :2funny:.
  Δε νομιζω οτι ο Βλάκμαν πηγαινει Πολωνια  :think:.Οσο για τους Αράπηδες εγω δεν εχω δει στη Βαρσοβία να εχει καθολου.Αντε να δεις κανεναν μια φορα στις 10-15 μερες στο δρομο!Ουτε ειδα της γκομενες να γουσταρουν τους Αραπιδες  :think:.Απο τη φαντασια του τα βγαζει μου φενεται  :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Λευκορωσια εχει να παει πανω απο 10 χρονια αν εχει παει ποτέ του.Σας ειχα γραψει που Θύμιος ειναι γνωστος στη Χερσονησο στην Κρήτη  σας τον ειχα περιγραψει πως ειναι(γομάρι με ενα κεφαλι σαν αγελαδας και καστανοξανθος) και τι γκομενες κυνηγαει απο 45 ετων και πανω.Αυτο το λενε ολα τα παιδια στη Χερσόνησο.
 Οποιος λεει ψεματα καποτε αποκαλυπτεται και γινεται ρεζιλι.θυμισου το Σκυλοχάρα που ελεγε για τους γαμους των Μεγιστανων  :2funny:και ο γαμος που πηγε ηταν σα γαμος βορειοηπειρωτων τη δεκαετια του '90  :2funny:.
 Δε νομιζω οτι ο Βλάκμαν πηγαινει Πολωνια  :think:.Οσο για τους Αράπηδες εγω δεν εχω δει στη Βαρσοβία να εχει καθολου.Αντε να δεις κανεναν μια φορα στις 10-15 μερες στο δρομο!Ουτε ειδα της γκομενες να γουσταρουν τους Αραπιδες  :think:.Απο τη φαντασια του τα βγαζει μου φενεται  :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε ειχε φλομωσει στο παραμυθι τον κοσμο οτι ειχε παει 3 μερες Μινσκ και ειχε γαμησει ολες τις γκομενες και τον κυνηγαγε η KGB κι ολας επειδη εκανε τσαμπουκαδες με μπραβους στις ντισκο  :2funny: οταν του ειπα να βαλει αποδειξη το βαουτσερ του ξενοδοχειου εβαλε ενα που ελεγε οτι εμεινε 11 ωρες ολες κι ολες, λογικα ειναι κανας υπαλληλος που τον στελνει η εταιρια για δουλεια καθεται μιση μερα σε καποιο μερος και γαμαει και καμια πουτανα στο ξενοδοχειο και ερχεται εδω και μας το παιζει εραστης των πεντε ηπειρων και των 7 θαλασσων  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε ειχε φλομωσει στο παραμυθι τον κοσμο οτι ειχε παει 3 μερες Μινσκ και ειχε γαμησει ολες τις γκομενες και τον κυνηγαγε η KGB κι ολας επειδη εκανε τσαμπουκαδες με μπραβους στις ντισκο  :2funny: οταν του ειπα να βαλει αποδειξη το βαουτσερ του ξενοδοχειου εβαλε ενα που ελεγε οτι εμεινε 11 ωρες ολες κι ολες, λογικα ειναι κανας υπαλληλος που τον στελνει η εταιρια για δουλεια καθεται μιση μερα σε καποιο μερος και γαμαει και καμια πουτανα στο ξενοδοχειο και ερχεται εδω και μας το παιζει εραστης των πεντε ηπειρων και των 7 θαλασσων  :2funny:
Ναι ο νεροκουβαλιτης των Γερμανων ειναι!Το παιδι για τα θεληματα.Δουλευει στις κεραιες των κινητων τηλεφωνων της συντηρει.Και να εβαζε το Βάουτσερ δεν ειναι αποδειξη μπορει να βαλει φωτο απο το Βάουτσερ καποιου αλλου.Αυτα που γραφει δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα.
  Εγω θα παω Могилев την ανοιξη  :) μη μου ζητησετε να σας βαλω φωτογραφια απο Βάουτσερ γιατι ουτε ξερω τι ειναι αυτο και δεν μου χρειαζεται γιατι με το Ρωσσικο μου εσωτερικο διαβατηριο μενω εκει οσο θελω ασε που με τη Ρωσσια δεν εχει συνορα περνας με τ'αμαξι χωρις καν να σταματισεις.Το μονο που πρεπει να εχεις ειναι ή πρασινη καρτα (16.000 ρουβλια για ενα χρονο) ή μια ασφαλεια για Λευκορωσσια,Ουκρανια,Μολδαβια που κοστιζει 3810 ρουβλια για ενα χρονο  :) (οι τιμες ειναι καλοκαιρι 2014 μετα την πτωση του ρουβλιου δεν ξερω αν ακριβηναν λιγακι).Θα κλεισω ενα διαμερισμα με 10 $ τη μερα ή με το μηνα και θα κατσω στ'αμαξι και θα παω  :)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ρε παιδια μισο,,,κι ο πορνομιτσος εχει επιβεβαιωση αυτα που λεει ο κμαν,,οχι συνολικα ,αλλα εν μερει,,επισης κι ο σεβαλιες,,ολοι στημενοι ειναι? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom