Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε Φιντέλ

Σε παρακαλώ μην μου απογοητεύεις τον Cool! Πιστεύω πως υπάρχουν γυναίκες στην ηλικία που τον ενδιαφέρει και δεν θα είχαν πρόβλημα αν νιώσουν ασφάλεια να ερωτευτούν έναν Έλληνα και να μείνουν μόνιμα στη χώρα μας και να είναι και σωστές!Εμένα και οι δύο Πολωνέζες που είχα, για μόνιμη σχέση πήγαιναν και επίμονα!Η μια μάλιστα δεν ήταν απο χωριό!Η άλλη τελικα βρήκε έναν Πολωνό που αναγκάστηκε να φύγει Γερμανία για δουλειά και τώρα όποιος πάει στο χωριό της και της πει πως είναι Έλληνας θα τη παιθάνει στη Πουτσα!
Επίσεις ακούστηκε κάπου πως οι Πολωνοί σαν λαός ειναι κοντά στους αυστριακούς και έχουν εκδυτικόοιηθεί...Για να δούμε αν συμβαίνει αυτό πρέπει να ρωτήσετε τους Αυστριακούς και τους Γερμανούς τι γνώμη έχουν για τη Πολωνία!Και πίστεψέ με είναι η χειρότερη!Ανέκδοτα του στύλ Heute gestolen, morgen in Polen και πάτε διακοπές Πολωνία να βρείτε το αυτοκίνητό σας δημιουργούν στερεότυπα και γενικά ποτέ δεν είδα Γερμανούς να κάνουν παρέα με Πολωνούς!Έχω μάλιστα ακούσει απο ανώτατο δικαστικό να θεωρεί τους Πολωνούς στην Γερμανία πιο μεγάλο πρόβλημα απ´οτι οι Τούρκοι(πριν 8 χρόνια βέβαια)!Είναι κάτι σαν τους Αλβανούς εδώ ασχέτως αν η Αλβανική οικονομία τρέχει και η δικιά μας μην πω!Αλλά άλλο αυτοί, άλλο εμείς!
Και τέλος μην υποτιμάς τον έμπειρο πορνοτουρίστα!!!Αυτόν που όπου και να πάει θα γαμήσει, γιατί να μην έρθει Πολωνία που είναι φτηνή χώρα, (αλλά ποιοτικό φτηνό)έχει ιστορία, κουλτούρα ωραίο καλοντυμένο κόσμο στο δρόμο, καθημερινή νυχτερινή ζωή και μεγάλη ποσότητα ωραίων γυναικών;Τρως πίνεις ψωνίζειςδιασκεδάζεις κι αν σου κάτσει; ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φίλε Φιντέλ

Σε παρακαλώ μην μου απογοητεύεις τον Cool! Πιστεύω πως υπάρχουν γυναίκες στην ηλικία που τον ενδιαφέρει και δεν θα είχαν πρόβλημα αν νιώσουν ασφάλεια να ερωτευτούν έναν Έλληνα και να μείνουν μόνιμα στη χώρα μας και να είναι και σωστές!Εμένα και οι δύο Πολωνέζες που είχα, για μόνιμη σχέση πήγαιναν και επίμονα!Η μια μάλιστα δεν ήταν απο χωριό!Η άλλη τελικα βρήκε έναν Πολωνό που αναγκάστηκε να φύγει Γερμανία για δουλειά και τώρα όποιος πάει στο χωριό της και της πει πως είναι Έλληνας θα τη παιθάνει στη Πουτσα!
Επίσεις ακούστηκε κάπου πως οι Πολωνοί σαν λαός ειναι κοντά στους αυστριακούς και έχουν εκδυτικόοιηθεί...Για να δούμε αν συμβαίνει αυτό πρέπει να ρωτήσετε τους Αυστριακούς και τους Γερμανούς τι γνώμη έχουν για τη Πολωνία!Και πίστεψέ με είναι η χειρότερη!Ανέκδοτα του στύλ Heute gestolen, morgen in Polen και πάτε διακοπές Πολωνία να βρείτε το αυτοκίνητό σας δημιουργούν στερεότυπα και γενικά ποτέ δεν είδα Γερμανούς να κάνουν παρέα με Πολωνούς!Έχω μάλιστα ακούσει απο ανώτατο δικαστικό να θεωρεί τους Πολωνούς στην Γερμανία πιο μεγάλο πρόβλημα απ´οτι οι Τούρκοι(πριν 8 χρόνια βέβαια)!Είναι κάτι σαν τους Αλβανούς εδώ ασχέτως αν η Αλβανική οικονομία τρέχει και η δικιά μας μην πω!Αλλά άλλο αυτοί, άλλο εμείς!
Και τέλος μην υποτιμάς τον έμπειρο πορνοτουρίστα!!!Αυτόν που όπου και να πάει θα γαμήσει, γιατί να μην έρθει Πολωνία που είναι φτηνή χώρα, (αλλά ποιοτικό φτηνό)έχει ιστορία, κουλτούρα ωραίο καλοντυμένο κόσμο στο δρόμο, καθημερινή νυχτερινή ζωή και μεγάλη ποσότητα ωραίων γυναικών;Τρως πίνεις ψωνίζειςδιασκεδάζεις κι αν σου κάτσει; ;)

Δεν απογοητευω κανεναν. Αντιθετα καλυτερα να λες την σταρατη πεζη πραγματικοτητα οπως ειναι και να μη πετας στα συννεφα γιατι μετα θα απογοητευθεις και θα ξενερωσεις. Καλυτερα να πηγαινεις για τα λιγα και αν ερθει κατι παραπανω, καλοδεχουμενο. Και η πραγματικοτητα ειναι αυτη, οτι για να φερεις γυναικα να ερθει εκει δυσκολα. Παντα οι ανδρες φευγαν κατα κυριο λογο. Οι γυναικες φευγαν μερικες που ειχαν πτυχια για Αγγλια απο τοτε που μπηκαν στην Ε.Ε. και για μερικα χρονια ωσπου να αρχισει τα πανω της η χωρα. Πλεον δε θελουν. Εγω σου λεω τι κανει η πλειοψηφια και ποια ειναι η γενικη ταση. Τωρα οτι μπορει να βρεθει μια στις τοσες να θελει δε σημαινει οτι ισχυει γενικα. Δε θα αφησει ετσι η αλλη τη χωρα της, τους φιλους, την οικογενεια, τον κυκλο της και πλεον τη δουλεια της , για να παει σε μια αλλη χωρα με διαφορετικη νοοτροπια, χωρις φιλους, χωρις γλωσσα και πλεον οπως ειναι τα πραγματα και χωρις δουλεια.  Ναι μεν γουσταρουν γενικα τους Ελληνες , αλλα θα θελουν να μενουν εκει ομως. Eπισης ποιος και για ποιο λογο θα παει στο χωριο για να γνωρισει καποια και ολα αυτα? Δε γινονται αυτα τα πραγματα 
Oι γερμανοι μπορει να εχουν κακη γνωμη για τους πολωνους. Αυτο ομως σε τι εχει να κανει με το οτι ειναι δυτικη χωρα? Και για τους Αγγλους εχουν κακη γνωμη οι Γερμανοι , τι σημαινει αυτο? Εξαλλου πολυ χειροτερη γνωμη εχουν οι ιδιοι οι Πολωνοι της Πολωνιας για τους Πολωνους της Γερμανιας και γενικα της διασπορας τους. Λενε μαλιστα οτι ντρεπονται να πουν απο που ειναι οταν πηγαινουν σε αλλες χωρες και βλεπουν συμπατριωτες τους μεταναστες, οτι τους κανουν ρεζιλι κλπ. Η γνωμη αυτη που εχουν οι Γερμανοι αφορα αυτους οι οποιοι ειχαν παει εκει απο παλια , ηταν η πλεμπα της χωρας , ο κατιμας. Οι πρωην φυλακοβιοι, τα πρεζακια , οι περιθωριακοι. Που στην Πολωνια συν τοις αλλοιως θα βολοδερναν στις φυλακες μια και δε χαριζονται και δε πολυχαμπαριαζουν απο δικαιωματα και μλκιες. Ενω στη Γερμανια ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα .
  Ο εμπειρος πορνο-τουριστας ακριβως για αυτο ειναι και αυτο τον κανει τετοιο: για τα δυσκολα και για να πηγαινει εκει που δε πανε οι αλλοι και να κανουν αυτα οι αλλοι! ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πολύ καλή ανάλυση. Να προσθέσω κάτι και να κάνω μια ερώτηση

1. Πρόσθεση - οι σερβοι  Κροατες βλέπουν με καλο μάτι τους πολωνους ως πετυχημένους σλάβους, αν και όχι ορθόδοξους
2. Οι κροατες ειναι σλάβοι; Εισαι σίγουρος;

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Εσβησες τους Σέρβους επειδή νομίζεις οτι έχεις εικόνα καλύτερη απο τη δική μου για τη Σερβία; Λάθος σου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εσβησες τους Σέρβους επειδή νομίζεις οτι έχεις εικόνα καλύτερη απο τη δική μου για τη Σερβία; Λάθος σου

Aυτο που θελω να πω που ειπα και στο αλλο ειναι οτι εχουν καλες σχεσεις αμοιβαια Πολωνοι με Κροατες. Οι μεν βλεπουν με καλο ματι τους δε.
Για Σερβους πως βλεπουν τους Πολωνους δε ξερω. Ξερω πως οι Κροατες τους βλεπουν με καλο ματι. Και οι Πολωνοι συμπαθουν τους Κροατες απο την αλλη. Τους Σερβους δε θα ελεγα οτι τους συμπαθουν . Φοραγα ενα t-shirt στα χρωματα της σερβικης σημαιας και εγραφε serbia στα κυριλικα και με κοιταζαν με μισο ματι στο δρομο ( δε λεω οτι εβγαλα συμπερασμα απο αυτο και μονο, αλλα ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα )

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Aυτο που θελω να πω που ειπα και στο αλλο ειναι οτι εχουν καλες σχεσεις αμοιβαια Πολωνοι με Κροατες. Οι μεν βλεπουν με καλο ματι τους δε.
Για Σερβους πως βλεπουν τους Πολωνους δε ξερω. Ξερω πως οι Κροατες τους βλεπουν με καλο ματι. Και οι Πολωνοι συμπαθουν τους Κροατες απο την αλλη. Τους Σερβους δε θα ελεγα οτι τους συμπαθουν . Φοραγα ενα t-shirt στα χρωματα της σερβικης σημαιας και εγραφε serbia στα κυριλικα και με κοιταζαν με μισο ματι στο δρομο ( δε λεω οτι εβγαλα συμπερασμα απο αυτο και μονο, αλλα ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα )

Δεν εχω παει ποτέ μου πολωνία, δεν εχω εικόνα, δεν κανω σχόλια όπου δεν ξέρω. Οι σερβοι πάντως εχουν πολύ θετική εικόνα για τους πολωνους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν εχω παει ποτέ μου πολωνία, δεν εχω εικόνα, δεν κανω σχόλια όπου δεν ξέρω. Οι σερβοι πάντως εχουν πολύ θετική εικόνα για τους πολωνους.

Oυτε εγω στη Σερβια αντιστοιχα. Οποτε το ιδιο ισχυει και για εμενα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ πιστεώ πως οι διχνογνωμίες που έχουμε εδώ οφείλονται στα διαφορετικά θέλω του καθενός. Έχω μπερδευτεί λίγο με αυτά που γράφεται, σχετικά με το τι θέλετε. Οπότε θα τα βάλω σε μια λογική σειρά και αποφασίζεται.

Θα χωρίσω τα θέλω σε 4 μεγάλες κατηγορίες.

1) Θέλω να έχω απλα μπουρδελοκαταστασεις πληρωμένες (ούτε έρωτες ούτες τίποτα).Αν και η Πολωνία δεν είναι το καλύτερο μέρος για αυτό, όλο και κάτι καλό υπάρχει σε καλές τιμές απο όσο ξέρω απο φίλους, αλλα δυστυχώς δεν παίρνω θέση γιατί δεν κατέχω πολύ εμπειρία με το θέμα.

2) Άυτός που απλά ψάχνει ΜΙΑ κοπέλα για δεσμό να την πάει Ελλάδα.Διάβασα που γράφεται να γνωρίσω μία και να την πέισω να έρθει μαζί μου Ελλάδα. Αν μείνετε εδώ κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα (3-4 μήνες) θεωρώ πως κατά μεγάλο ποσοστό (90%) θα συμβεί λόγω της φύσης των Πολονέζων που επιζητά γάμο,έρωτα κ.λ.π. αρκεί να έιστε και εσείς καλό παιδί-ερωτίλος. Αλλά ρωτάω απλά αν είναι κάποιος να γνωρίσει ΜΙΑ γυναίκα γιατί να έρθει εδώ?Γιατι δεν γνωρίζει απλά ΜΙΑ γυναίκα στην Ελλάδα? Γιατί δεν πετάγεται απλά να κάτσει σερβία ή βουδαπέστη που είναι και αρκετά πιο φτηνά και να γνωρίσει ΜΙΑ (ξαναλέω) γυναικα? είμαστε σε αυτό το site για να μιλάμε για ΜΙΑ γυναίκα? Είμαστε μονογαμικά όντα? Anyway πολλά ερωτήματα..

3) Η τρίτη κατήγορία που ανήκω και εγώ, είναι αυτοί που ψάχνουν να γνωρίζουν γυνάικες και να κάνουν mini δεσμούς μαζί τους (3-4 εβδομάδες max), ώστε να υπάρχει και το ψεύτικο συναίσθημα του <<έρωτα>> αλλά και να τους δίνεις τον κατάλληλο χρόνο να ξετυλίγουν την σεξουαλική τους-ερωτική τους ταυτότητα. Αν και έχω ζήσει σε κάποιες χώρες, μπορώ να πώ πως η Πολωνία ήταν (κάποτε) μακράν το καλύτερο μέρος για αυτο..Μακράν το καλύτερο για αυτο πάλευα να έρχομαι εδώ και δεν βολευόμουν σε πορνο-τσεχίες και πορνο-εκμεταλευσιμες-Ουκρανίες. Αυτό αρχίζει και τελείωνει εδώ (Βαρσοβία), και με οδηγεί στα παραπονεμένα μυνήματα που σας γράφω. Ένταξει ακόμα θα γνωρίσεις κάτι, αλλά καμία σχέση με παλία που κάθε φορά στο μαγαζί γνώριζες γλυκά κορίτσια που κρεμόντουσαν απο τα χείλη σου και σε ερωτευόντουσαν. Πλέον είναι με τακουνάκι,iphone και μη μου άπτου (δυτικός-σκατο-πολιτισμός). Και δεν ξέρω πόσο διαφορά έχει με το να πουλάς έρωτα Ελλάδα ή αν κατέχεις κάποιο καλό κοινωνικό κύκλο Ελλάδα. Δίοτι κακά τα ψέματα όποιος έχει κοινωνικό κύκλο Ελλάδα γαμαέι. Απλά και εγώ πίσω με αντροπαρέες και μπύρες είμαι, οπότε όπως και να έχει καλύτερα θα τα πηγαίνω εδώ:)

4) Η τέταρτη κατηγορία είναι οι τουρίστες που έρχονται για Max 10 μέρες και περιμένουν να  :zfuck: απο νυχτερινό μαγαζί. Οκ, ελάτε με μία πιθανότηατ max 10% στις 10 μέρες χαλάστε τόσα λεφτά και προσπαθήστε. Για μένα απλά ΔΕΝ ΑΞΙΞΕΙ. Υπάρχουν καλύτερες και φτηνότερες επιλογές.Ξαναλέω π.χ. Σερβία που έχω και πρόσφατες αναμνήσεις πολύ πιο φτηνά, αγαπάνε Έλληνες και καλή νυχτερινή ζωή. Εδώ ΠΟΤΕ καμία δεν έχει ενθουσιαστεί αν της πω πως είμαι έλληνας, μόνο Ισπανοι (κάποτε και λίγο τωρα) ενθουσίαζαν με την εθνικότητα. Θα μου πεί κάποιος ναι αλλά ήρθα και μου έκατσε.Έσπασε ο διάλος το ποδάρι ρε φίλε απλά!! Και μένα καλοκαίρι 2 μήνες μου κάτσαν 3 στην Ελλάδα (που δεν τις ήξερα απο παρέες), που ολόκληρο χρόνο πέρσι δεν μου είχε κάτσει ούτε μια  Ελληνίδα..Θέμα τύχης είναι δεν βγαίνουν γενικά συμπεράσματα απο αυτό. Το γενικό συμπέρασμα μπορεί να στο πεί κάποιος που ζεί εκεί που βλέπει σε μόνιμη βάση τι γίνεται.

Αυτά τα ολίγα.Διαλέξτε που ανήκετε και πράξτε:)!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
4) Η τέταρτη κατηγορία είναι οι τουρίστες που έρχονται για Max 10 μέρες και περιμένουν να  :zfuck: απο νυχτερινό μαγαζί. Οκ, ελάτε με μία πιθανότηατ max 10% στις 10 μέρες χαλάστε τόσα λεφτά και προσπαθήστε. Για μένα απλά ΔΕΝ ΑΞΙΞΕΙ. Υπάρχουν καλύτερες και φτηνότερες επιλογές.Ξαναλέω π.χ. Σερβία που έχω και πρόσφατες αναμνήσεις πολύ πιο φτηνά, αγαπάνε Έλληνες και καλή νυχτερινή ζωή. Εδώ ΠΟΤΕ καμία δεν έχει ενθουσιαστεί αν της πω πως είμαι έλληνας, μόνο Ισπανοι (κάποτε και λίγο τωρα) ενθουσίαζαν με την εθνικότητα. Θα μου πεί κάποιος ναι αλλά ήρθα και μου έκατσε.Έσπασε ο διάλος το ποδάρι ρε φίλε απλά!! Και μένα καλοκαίρι 2 μήνες μου κάτσαν 3 στην Ελλάδα (που δεν τις ήξερα απο παρέες), που ολόκληρο χρόνο πέρσι δεν μου είχε κάτσει ούτε μια  Ελληνίδα..Θέμα τύχης είναι δεν βγαίνουν γενικά συμπεράσματα απο αυτό. Το γενικό συμπέρασμα μπορεί να στο πεί κάποιος που ζεί εκεί που βλέπει σε μόνιμη βάση τι γίνεται.

Βλέπω πως με βάζεις στο τέταρτο ράφι αλλά μήπως έπρεπε να είναι το πιο πάνω? Σε πληροφορώ πως... ο Διάβολος της Πολωνίας έχει πόδια γεμάτα λάμες από τα σπασίματα! Τα δε πόδια του είναι πύλινα και ο πορνοτουρίστας στυλ Κμαν είναι σαν να έρχεται με βαριοπούλα!!!!

Και για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, προσωπικώς στο παρελθόν σε 3 εκδρομές στη Πολωνία των 3 ημερών δεν κατάφερα να κάνω σχεδόν τίποτα(και τις 2 πολωνέζες που έχω πάρει είναι από Ελλάδα)! Αντιθέτως μου έχουν βγει άλλα σε πιο "δύσκολα"(όλα σχετικά) μέρη! Στις ίδιες εκδρομές όμως στη Πολωνία φόρτωσαν άτομα της Παρέας μου! Έχω δε έναν φίλο που κάνουμε χρόνια μαζί καμάκι και αυτός έχει εκπληκτικά νούμερα στη Πολωνία... Από φορτώματα και γαμήσια πριν καν μουνάρες γκόμενες ρωτήσουν τα βασικά όπως Where you come from? και What's your Name? μέχρι γνωριμίες στα τρένα και τα κλάμπ που οι γκόμενες ήρθαν και τον φάγαν στην Ελλάδα η ξαναπήγε και τις βρήκε... Και όλα αυτά τα τελευταία 3 χρόνια.. και μιλάμε για διψήφιο νούμερο...
Τον Ιανουάριο έχουμε έτοιμες καταστάσεις  σε Ρουμανία και Τσεχία και μετά ο δικός μου φεύγει για Ασία ενώ εγώ θα μείνω επ' αόριστον Πολωνία...
Και ένα άλλο μυστικό είναι πως όταν έρχεται κάποιος από άλλο μέρος κουβαλάει και έναν ενθόυσιασμό των διακοπών μαζί του! Εδώ στη Ρόδο όταν έρχονται φίλοι από άλλα μέρη δίνουν άλλο αέρα στη παρέα το βράδι.. Ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα και όλα γίνονται πιο εύκολα!

Τα μέρη πάντως που θα ήθελα να επισκεφτώ αν βρώ παρέα είναι περι τo Γκντάνσκ... κανένας δεν λέει τι γίνετε εκεί πάνω... Ούτε εσύ ούτε ο Κμαν ούτε κάποιος άλλος...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ πιστεώ πως οι διχνογνωμίες που έχουμε εδώ οφείλονται στα διαφορετικά θέλω του καθενός. Έχω μπερδευτεί λίγο με αυτά που γράφεται, σχετικά με το τι θέλετε. Οπότε θα τα βάλω σε μια λογική σειρά και αποφασίζεται.

1) Θέλω να έχω απλα μπουρδελοκαταστασεις πληρωμένες (ούτε έρωτες ούτες τίποτα).Αν και η Πολωνία δεν είναι το καλύτερο μέρος για αυτό, όλο και κάτι καλό υπάρχει σε καλές τιμές απο όσο ξέρω απο φίλους, αλλα δυστυχώς δεν παίρνω θέση γιατί δεν κατέχω πολύ εμπειρία με το θέμα.

2) Άυτός που απλά ψάχνει ΜΙΑ κοπέλα για δεσμό να την πάει Ελλάδα.Διάβασα που γράφεται να γνωρίσω μία και να την πέισω να έρθει μαζί μου Ελλάδα. Αν μείνετε εδώ κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα (3-4 μήνες) θεωρώ πως κατά μεγάλο ποσοστό (90%) θα συμβεί λόγω της φύσης των Πολονέζων που επιζητά γάμο,έρωτα κ.λ.π. αρκεί να έιστε και εσείς καλό παιδί-ερωτίλος. Αλλά ρωτάω απλά αν είναι κάποιος να γνωρίσει ΜΙΑ γυναίκα γιατί να έρθει εδώ?Γιατι δεν γνωρίζει απλά ΜΙΑ γυναίκα στην Ελλάδα? Γιατί δεν πετάγεται απλά να κάτσει σερβία ή βουδαπέστη που είναι και αρκετά πιο φτηνά και να γνωρίσει ΜΙΑ (ξαναλέω) γυναικα? είμαστε σε αυτό το site για να μιλάμε για ΜΙΑ γυναίκα? Είμαστε μονογαμικά όντα? Anyway πολλά ερωτήματα..

3) Η τρίτη κατήγορία που ανήκω και εγώ, είναι αυτοί που ψάχνουν να γνωρίζουν γυνάικες και να κάνουν mini δεσμούς μαζί τους (3-4 εβδομάδες max), ώστε να υπάρχει και το ψεύτικο συναίσθημα του <<έρωτα>> αλλά και να τους δίνεις τον κατάλληλο χρόνο να ξετυλίγουν την σεξουαλική τους-ερωτική τους ταυτότητα. Αν και έχω ζήσει σε κάποιες χώρες, μπορώ να πώ πως η Πολωνία ήταν (κάποτε) μακράν το καλύτερο μέρος για αυτο..Μακράν το καλύτερο για αυτο πάλευα να έρχομαι εδώ και δεν βολευόμουν σε πορνο-τσεχίες και πορνο-εκμεταλευσιμες-Ουκρανίες. Αυτό αρχίζει και τελείωνει εδώ (Βαρσοβία), και με οδηγεί στα παραπονεμένα μυνήματα που σας γράφω. Ένταξει ακόμα θα γνωρίσεις κάτι, αλλά καμία σχέση με παλία που κάθε φορά στο μαγαζί γνώριζες γλυκά κορίτσια που κρεμόντουσαν απο τα χείλη σου και σε ερωτευόντουσαν. Πλέον είναι με τακουνάκι,iphone και μη μου άπτου (δυτικός-σκατο-πολιτισμός). Και δεν ξέρω πόσο διαφορά έχει με το να πουλάς έρωτα Ελλάδα ή αν κατέχεις κάποιο καλό κοινωνικό κύκλο Ελλάδα. Δίοτι κακά τα ψέματα όποιος έχει κοινωνικό κύκλο Ελλάδα γαμαέι. Απλά και εγώ πίσω με αντροπαρέες και μπύρες είμαι, οπότε όπως και να έχει καλύτερα θα τα πηγαίνω εδώ:)

Σε βασικες γραμμες ετσι ειναι.
Σχετικα με το 1) Η Βαρσοβια για μπουρδελοκαταστασεις δε νομιζω οτι ειναι το καλητερο μερος.Σιγουρα θα βρεις να  :knockinb: αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι σχεδον 100% οι φωτο απο της κοπελες στο ιντερνετ ειναι ψευτικες!
2)Αυτο σχετικα με το να παρει μια κοπελα στην Ελλαδα εγω το θεωρο πρακτικα αδυνατον!Ειναι για  :2funny: μια Πολωνεζα τωρα να φυγει απο'κει για να ερθει στην Ελλαδα :2funny:ειναι σαν μια Ελεηνιδα να βρει ενα αράπη και να παει να ζησει στη Νηγηρια!Μιλαω για γυναικες μεχρι 25-26 η σαβουρα που οι Πολωνοι δεν γυριζουν ουτε να κοιταξουν μπορει και να παει.Σιγουρα μια 30χρονη που εχει και ενα μούλικο αν βρει καποιον Ελληνα Πιρφορο και δουλευει αυτος για να την τα'ι'ζει αυτη και το Μουλικο της που θα υιωθετισει μπορει να παει  Ελλαδα
3)Εξαρταται ποιος εισαι?Αν εισαι σαν τους Ελληνες που εχω δει εδω με μουσια  :2funny:φορανε κατι ορειβατικα μποτακια,κατι αντιανεμικα μπουφαν και δεν εχουν ουτε αμαξι ΞΕΧΝΑ ΤΟ!
4)Εδω συμφωνω απολυτα μαζι σου να παει καποιος Πολωνια για Πορνοτουρισμο δεν αξιζει.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Το τοπικ ειναι εργαλειο γνωσης  ...μπραβο σε ολους.πολωνια δεν πηγα ακομη,το σχεδιαζω,θεωρω οτι η πολωνια  εχει ευκαιριες για καμακι,για πληρωμενο σεξ δεν νομιζω ουτε το συνιθιζω ...απο οσες πολωνες ξερω απο διακοπες ελλαδα ειναι πιο δυτικες αλλα και λιγο ελαφρομυαλες ,σε αντιθεση με τις ουκρανες που ειναι πιο ωραιες αλλα κιλερ...παντως φτηνα ειναι στην βαρσοβια ακομη ,εχω και μια γνωστη εκει ,οποτε κατι θα κανω... :fuck2:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Στην Βαρσοβια είναι φτηνά εκτός απο το ενοίκιο που ειναι πανάκριβο!!  Εχω νοικιάσει διαμερίσματα Βουδαπέστη και Βελιγράδι με τον μήνα ακριβώς στην μισή τιμή. Dimitrakis29 συμφωνώ με αυτά που γράφεις εκτος απο τα ρούχα. Ποτε δεν κατάλαβα γιατί απλά εδώ ποτε δεν τις ένοιαζε τι φοράει ο αλλος και αν έχει καλο αυτοκίνητο. Είναι ενας απο τους λόγους που προτιμώ poland, αν γνωρίσεις κάποια η πιθανότητα να θελει να σου φάει λεφτά είναι ελάχιστη αντίθετα απο τις βρωμοουκρανες που προσωπικά τις σιχαίνομαι. Όποτε βγαίνω ραντεβου στις δεκάδες γυναίκες που εχω γνωρίσει στα βαθη των χρόνων δεν υπηρξε πολωνη να μην κανει την κινηση πως θελει να πληρώσει. Φυσικα εγω πληρωνω αλλα η κινηση παιζει τεραστιο ρολο!!! Μάλιστα τις περισσότερες φορές  κανουν και φασαρία αν επιμένεις να το παιξεις ιππότης. Σε οσα ραντεβού εχω βγει με ουκρανεζα (και είναι πολλά)  δεν εχει βρεθεί μια να κάνει και καλα την κινηση να βγάλει λεφτα και να της πω οχι. Παράπονο το εχω να βρεθεί εστω και μια. Μιλαμε για τεράστια διαφορά κουλτούρας και αξιοπρέπειας μεταξυ των δυο. Για αυτο εγραψα προηγουμενως Πουτανοουκρανια και για mini ερωτες εδω. Ειναι καλες κοπέλες αναμφισβητητα οι Πολωνεζες. Υπάρχουν και πουταναρια αλλα ο μεσος ορος ειναιπολυ μορφωμενες και αξιοπρεπεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας απελπισμένος Πολωνός περιγράφει πώς οι Αράπηδες στην Αγγλία ξέσκισαν τη γυναίκα και κόρη ενός φίλου του.
Οι Πολωνέζες επιβεβαιώνουν οτι κάνουν όργια με μαύρους πολλές φίλες μαζί ή οικογενειακώς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στην Βαρσοβια είναι φτηνά εκτός απο το ενοίκιο που ειναι πανάκριβο!!  Εχω νοικιάσει διαμερίσματα Βουδαπέστη και Βελιγράδι με τον μήνα ακριβώς στην μισή τιμή. Dimitrakis29 συμφωνώ με αυτά που γράφεις εκτος απο τα ρούχα. Ποτε δεν κατάλαβα γιατί απλά εδώ ποτε δεν τις ένοιαζε τι φοράει ο αλλος και αν έχει καλο αυτοκίνητο. Είναι ενας απο τους λόγους που προτιμώ poland, αν γνωρίσεις κάποια η πιθανότητα να θελει να σου φάει λεφτά είναι ελάχιστη αντίθετα απο τις βρωμοουκρανες που προσωπικά τις σιχαίνομαι. Όποτε βγαίνω ραντεβου στις δεκάδες γυναίκες που εχω γνωρίσει στα βαθη των χρόνων δεν υπηρξε πολωνη να μην κανει την κινηση πως θελει να πληρώσει. Φυσικα εγω πληρωνω αλλα η κινηση παιζει τεραστιο ρολο!!! Μάλιστα τις περισσότερες φορές  κανουν και φασαρία αν επιμένεις να το παιξεις ιππότης. Σε οσα ραντεβού εχω βγει με ουκρανεζα (και είναι πολλά)  δεν εχει βρεθεί μια να κάνει και καλα την κινηση να βγάλει λεφτα και να της πω οχι. Παράπονο το εχω να βρεθεί εστω και μια. Μιλαμε για τεράστια διαφορά κουλτούρας και αξιοπρέπειας μεταξυ των δυο. Για αυτο εγραψα προηγουμενως Πουτανοουκρανια και για mini ερωτες εδω. Ειναι καλες κοπέλες αναμφισβητητα οι Πολωνεζες. Υπάρχουν και πουταναρια αλλα ο μεσος ορος ειναιπολυ μορφωμενες και αξιοπρεπεις.

Η πιθανότητα να θέλει να σου φάει λεφτά κάποια Πολωνέζα είναι μεγάλη αν έχεις ξεπεράσει κάποια ηλικία.Εμένα πρακτικά όλες μου έχουν ζητήσει λεφτά εκτός από αυτές που γνώρισα πριν τα 30.
Δε ζητάνε δώρα π.χ. πάρε μου ένα κινητό όπως οι Ουκρανές.Συνήθως ζητάνε σκέτο cash γιατί θεωρούν οτι ξέρουν να το αξιοποιήσουν καλύτερα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Φίλε Φιντέλ

Ευτυχως δεν ειμαι ο μονος που πιστευει κι ελπιζει!

Και ρε παιδια, παντα να συγκρινεται με Ελλαδα, οπου ειναι σχεδον καμενη γη με τις ελληνιδες....
Οποτε, σχεδον at all cost, η Πολωνια ειναι ανωτερη και αξιζει να γινει εκει καλη προσπαθεια, η οποια πιστευω εχει σοβαρη προσπαθεια ευοδωσης, και μαλιστα με κοπελες που στην Ελλαδα απλα δεν θα ειχες ποτε γιατι ειναι μονο για πλουσιοπαιδα...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216

2) Άυτός που απλά ψάχνει ΜΙΑ κοπέλα για δεσμό να την πάει Ελλάδα.Διάβασα που γράφεται να γνωρίσω μία και να την πέισω να έρθει μαζί μου Ελλάδα. Αν μείνετε εδώ κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα (3-4 μήνες) θεωρώ πως κατά μεγάλο ποσοστό (90%) θα συμβεί λόγω της φύσης των Πολονέζων που επιζητά γάμο,έρωτα κ.λ.π. αρκεί να έιστε και εσείς καλό παιδί-ερωτίλος.

Χαιρομαι που ο Δοκτωρ της Αγαπης, συμφωνει οτι το σενάριο μπορει να βγει, και μαλιστα με συντριπτικο ποσοστο 90%
Με αναπτερωσες, και πιστευω ετσι ειναι οντως!
:)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Είναι ενας απο τους λόγους που προτιμώ poland, αν γνωρίσεις κάποια η πιθανότητα να θελει να σου φάει λεφτά είναι ελάχιστη αντίθετα απο τις βρωμοουκρανες που προσωπικά τις σιχαίνομαι. Όποτε βγαίνω ραντεβου στις δεκάδες γυναίκες που εχω γνωρίσει στα βαθη των χρόνων δεν υπηρξε πολωνη να μην κανει την κινηση πως θελει να πληρώσει. Φυσικα εγω πληρωνω αλλα η κινηση παιζει τεραστιο ρολο!!! Μάλιστα τις περισσότερες φορές  κανουν και φασαρία αν επιμένεις να το παιξεις ιππότης. Σε οσα ραντεβού εχω βγει με ουκρανεζα (και είναι πολλά)  δεν εχει βρεθεί μια να κάνει και καλα την κινηση να βγάλει λεφτα και να της πω οχι. Παράπονο το εχω να βρεθεί εστω και μια. Μιλαμε για τεράστια διαφορά κουλτούρας και αξιοπρέπειας μεταξυ των δυο. Για αυτο εγραψα προηγουμενως Πουτανοουκρανια και για mini ερωτες εδω. Ειναι καλες κοπέλες αναμφισβητητα οι Πολωνεζες. Υπάρχουν και πουταναρια αλλα ο μεσος ορος ειναιπολυ μορφωμενες και αξιοπρεπεις.

Αξιζει, αξιζει, αξιζει να στοχευεις Πολωνια, ολα εκει καταληγουν.

Τίμια πρόταση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδώ ένας απελπισμένος Πολωνός περιγράφει πώς οι Αράπηδες στην Αγγλία ξέσκισαν τη γυναίκα και κόρη ενός φίλου του.
Οι Πολωνέζες επιβεβαιώνουν οτι κάνουν όργια με μαύρους πολλές φίλες μαζί ή οικογενειακώς.

Και οι Ελεηνιδες στην Ανδριανουπολη κανανε οργια με Τουρκους και της πηγαν στο νοσοκομειο,μια δεν μπορουσε να βγαλει το μπουκαλο απο τον κωλο της που της το ειχανε βαλει.Αυτο τι παει να πει οτι οι Ελεηνιδες γουσταρουν τους Τουρκους?
 Δεν ξερω για Αγγλια παντος Βαρσοβια δεν ειδα Αραπιδες και καμια γκομενα να ειναι με Αραβες και Ιταλους.
Στην Βαρσοβια είναι φτηνά εκτός απο το ενοίκιο που ειναι πανάκριβο!!  Εχω νοικιάσει διαμερίσματα Βουδαπέστη και Βελιγράδι με τον μήνα ακριβώς στην μισή τιμή. Dimitrakis29 συμφωνώ με αυτά που γράφεις εκτος απο τα ρούχα. Ποτε δεν κατάλαβα γιατί απλά εδώ ποτε δεν τις ένοιαζε τι φοράει ο αλλος και αν έχει καλο αυτοκίνητο. Είναι ενας απο τους λόγους που προτιμώ poland, αν γνωρίσεις κάποια η πιθανότητα να θελει να σου φάει λεφτά είναι ελάχιστη αντίθετα απο τις βρωμοουκρανες που προσωπικά τις σιχαίνομαι. Όποτε βγαίνω ραντεβου στις δεκάδες γυναίκες που εχω γνωρίσει στα βαθη των χρόνων δεν υπηρξε πολωνη να μην κανει την κινηση πως θελει να πληρώσει. Φυσικα εγω πληρωνω αλλα η κινηση παιζει τεραστιο ρολο!!! Μάλιστα τις περισσότερες φορές  κανουν και φασαρία αν επιμένεις να το παιξεις ιππότης. Σε οσα ραντεβού εχω βγει με ουκρανεζα (και είναι πολλά)  δεν εχει βρεθεί μια να κάνει και καλα την κινηση να βγάλει λεφτα και να της πω οχι. Παράπονο το εχω να βρεθεί εστω και μια. Μιλαμε για τεράστια διαφορά κουλτούρας και αξιοπρέπειας μεταξυ των δυο. Για αυτο εγραψα προηγουμενως Πουτανοουκρανια και για mini ερωτες εδω. Ειναι καλες κοπέλες αναμφισβητητα οι Πολωνεζες. Υπάρχουν και πουταναρια αλλα ο μεσος ορος ειναιπολυ μορφωμενες και αξιοπρεπεις.
Αυτο με τα διαμερισματα με συμφερει γιατι εχω εκει διαμερισμα στην Γιεροσολίμσκι και το νοικιαζω και παιρνω 850 Ευρω καθαρα  :).
 Οι Πολωνεζες κοιτανε αρκετα την εμφανιση στους αντρες αν εισαι αθλια ντυμενος θα σε κοιταξουν με λυπιση.Το θετικο ειναι οτι δεν πανε να σου φανε λεφτα οπως οι Ουκρανες που ειναι οτι πιο γυφτικο υπαρχει.Οι Ρωσσιδες ειναι λιγακι διαφορετικες εχουν λεφτα και ειναι εντελως αγαμητες.Το κακο με της Πολωνεζες ειναι οτι εχουν δυτικοποιηθει και θελουν σχεσεις και  :jerking: ενω οι Ρωσσιδες ακομα ειναι συνηθισμενες να της κερατωνουνε εχουν τη νοοτροπια αντρας ειναι θα ξενογαμισει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Συμφωνώ απολύτως με τα όσα λέει ο Dr Love. Tυπε κανονισε να βρεθουμε και για καμια μπυριτσα να τα πουμε αν θες και εχεις χρονο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βλέπω πως με βάζεις στο τέταρτο ράφι αλλά μήπως έπρεπε να είναι το πιο πάνω? Σε πληροφορώ πως... ο Διάβολος της Πολωνίας έχει πόδια γεμάτα λάμες από τα σπασίματα! Τα δε πόδια του είναι πύλινα και ο πορνοτουρίστας στυλ Κμαν είναι σαν να έρχεται με βαριοπούλα!!!!

Και για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, προσωπικώς στο παρελθόν σε 3 εκδρομές στη Πολωνία των 3 ημερών δεν κατάφερα να κάνω σχεδόν τίποτα(και τις 2 πολωνέζες που έχω πάρει είναι από Ελλάδα)! Αντιθέτως μου έχουν βγει άλλα σε πιο "δύσκολα"(όλα σχετικά) μέρη! Στις ίδιες εκδρομές όμως στη Πολωνία φόρτωσαν άτομα της Παρέας μου! Έχω δε έναν φίλο που κάνουμε χρόνια μαζί καμάκι και αυτός έχει εκπληκτικά νούμερα στη Πολωνία... Από φορτώματα και γαμήσια πριν καν μουνάρες γκόμενες ρωτήσουν τα βασικά όπως Where you come from? και What's your Name? μέχρι γνωριμίες στα τρένα και τα κλάμπ που οι γκόμενες ήρθαν και τον φάγαν στην Ελλάδα η ξαναπήγε και τις βρήκε... Και όλα αυτά τα τελευταία 3 χρόνια.. και μιλάμε για διψήφιο νούμερο...
Τον Ιανουάριο έχουμε έτοιμες καταστάσεις  σε Ρουμανία και Τσεχία και μετά ο δικός μου φεύγει για Ασία ενώ εγώ θα μείνω επ' αόριστον Πολωνία...
Και ένα άλλο μυστικό είναι πως όταν έρχεται κάποιος από άλλο μέρος κουβαλάει και έναν ενθόυσιασμό των διακοπών μαζί του! Εδώ στη Ρόδο όταν έρχονται φίλοι από άλλα μέρη δίνουν άλλο αέρα στη παρέα το βράδι.. Ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα και όλα γίνονται πιο εύκολα!

Τα μέρη πάντως που θα ήθελα να επισκεφτώ αν βρώ παρέα είναι περι τo Γκντάνσκ... κανένας δεν λέει τι γίνετε εκεί πάνω... Ούτε εσύ ούτε ο Κμαν ούτε κάποιος άλλος...

Αυτο που ερχεσαι δεν ειναι για το " ξερο γαμησι" , να τον χωσεις και να κουνηθεις πανω κατω. Αυτο το κανεις και μεταξουργειο ή φυλής.
Ερχεσαι ( η πας σε τετοιες χωρες γενικα που οι γυναικες εχουν "φημη" ) για την "Φάση" και την ολη " ατμοσφαιρα". Θες λιγο να παιξεις, να καβλαντισεις, να παρεις ματι, να πεις πεντε μαλακιες, φυσικα γιατι οχι να ριξεις και το μανικι σου. Να πιεις τα ποτακια σου, τις μπυρες σου, τα καλτ φαγητα,  να κανεις και βολτουλα να χαλαρωσεις γενικα. Και στο κατω κατω ας μη γαμησεις καθολου. Παλι μπορεις να περασεις καλα. Πολύ περισσότερο θα το φχαριστηθείς μάλιστα αν δεν εχεις συνεχώς αυτό στο μυαλό σου. Κατα τη γνωμη μου πριν την εκδρομη ριξε κανα δυο καλα μανικια με κανα cg Eλλάδα να ερθεις " χορτασμένος". Περισσότερο θα το απολαύσεις.
Αυτο που θα κανεις ειναι να νοιωσεις ομως τη  " θυληκαδα" ( δε μπορω να το περιγραψω αλλιως) κατι που δεν υπάρχει ούτε στην Ελλάδα, αλλά ούτε στη δυτική ευρώπη. Η αληθεια ειναι οτι δυσκολευουν τα πραγματα , αλλα παντα υπαρχουν αρκετα περιθωρια για καποιον που εχει ενθουσιασμο ( αυτο που λες ο ενθουσιασμος του τουριστα). Εμεις θα τα πουμε και απο κοντα βέβαια...;)
Για το Γκντασκ δεν εχω παει προσωπικα, αλλα εχω ακουσει οτι ειναι απο τις ωραιοτερες πολωνικες πολεις. Και για τις γκομενες καλα λογια. Κοντα ειναι και η Γκντυνια και το Σοποτ το οποιο ειναι τουριστικο και εχει πολλα κλαμπ κλπ ( και το χειμωνα νομιζω εχει νυχτερινη ζωη καλη , εκλδηλωσεις, συναυλιες).  Το κακο ειναι οτι αν πας εκει χειμωνιατικα, μια και ειναι παραθαλασσια πολη στη βαλτικη θα δαγκωσεις το καβλι σου! Αλλα... μη μασας, θα βρεθει κανα τσουρκακι να σου τριψει το εργαλειο να στο ζεστανει :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom