Νέα

Warcraft-Eπικινδυνο καψιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

V.I.P

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Το θεμα δεν ειναι στο παιχνιδι .... ειναι στον χρηστη  :idiot: αμα εχεις
προδιαθεση να καεις ..θα καεις και με pac man οταν βαζεις ενα μετρο
τοτε ειναι ολα καλα. Και 'γω επαιζα 4 χρονια WoW (world of warcraft)
αλλα δε σκαλωσα οπως παρα πολλοι αλλοι μεχρι και πριν κανα 3μηνο
που το παρατησα τελειως...παιζω αλλα βεβαια ..οπως το America's Army 3
και γενικοτερα FPS παιχνιδια ..μου καθονται πιο καλα και το κλεινεις
και οτι ωρα γουσταρεις ...σε αντιθεση με το WoW που αν εισαι σε Raid
πρεπει να κατσεις μεχρι να τελειωσει για να μην κρεμασεις τους..λοιπους.
Τελος παντων γενικοτερα τα κοληματα θελουν  :helpplea: αλλιως...αντε γεια!!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
καλα εχω δει σε νετ καφε να καίγονται μυαλα(πιτσιρικάδες συνήθως)μιλαμε για 12ωρα..δεν το εχω παιξει ποτε μου.ειναι καλο?

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Kατα τη γνωμη μου το καλυτερο δεν μιλαμε ομως απλα για καψιμο,οταν αποφασησα να σταματησω συναγωνηστες πραγματικα ειχα στεριτικα συμπτωματα

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
το παιχνίδι αν το μάθεις είναι τρομερά εθιστικό,έχω κλείσει 10ωρο και ούτε που το κατάλαβα!
Έχω φάει άπειρες ώρες στο παιχνίδι αλλά τώρα τελευταία έχω να μπω πολύ καιρό γιατί ο σέρβερ που παίζω έχει ψιλομπουρδελέψει!

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1

και δυο αποσπασματα:

1)i had a wife, 3 houses, 3 cars, money in the bank. i stopped working. i went through a divorce. i had to sell a house. i had to sell a car. i have nothing in my bank account now, but good thing my wow account is paid in full a year in advance. my credit is in ruins.

i don’t care.

i am l337

2)My husband played WOW in the hospital delivery room while I was in labor having our son!! I now have 2 kids and find myself alone many nights (2-4 nights a week) taking care of them. It has put such a strain on our marriage, not to mention he is sneaky about it, spending money, buying gold and characters without my knowledge, etc.I absolutely despise this game and everything it has done to our lives.

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655

και δυο αποσπασματα:

1)i had a wife, 3 houses, 3 cars, money in the bank. i stopped working. i went through a divorce. i had to sell a house. i had to sell a car. i have nothing in my bank account now, but good thing my wow account is paid in full a year in advance. my credit is in ruins.

i don’t care.

i am l337

2)My husband played WOW in the hospital delivery room while I was in labor having our son!! I now have 2 kids and find myself alone many nights (2-4 nights a week) taking care of them. It has put such a strain on our marriage, not to mention he is sneaky about it, spending money, buying gold and characters without my knowledge, etc.I absolutely despise this game and everything it has done to our lives.

Αυτο θα πει καψιμο...Έλπιζω να μην φτασουμε σε αυτο το σημειο συντροφοι...Αν και εδω που τα λεμε....Ισως και να το εχουμε κανει..Καλυτερα παντως στις πουτανες παρα στο Warcraft...Τουλαχιστον στις πουτανες εισαι σιγουρος πως θα γαμησεις...

ganger

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω για το WOW,δεν έχω παίξει ποτέ αλλά έχω ακούσει από πολλούς πως είναι πράγματι εθιστικό(πρέπει βέβαια να έχεις κ προδιάθεση)
Πολύ λιώσιμο πάντως εγώ ρίχνω πάντα όταν κυκλοφορεί το καινούργιο pro evolution αλλά πάντα με παρέα στο σπίτι διοργανώνοντας τουρνουά με πολύ χαβαλέ.
Επίσης σκάλωμα μεγάλο ήταν κ το left for dead-μόνο το online-που όμως τώρα τελευταία το βαρέθηκα και περιμένω το lfd2 που θα βγει τον Νοέμβριο.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Το World Of Warcraft (WoW) ειναι πιο εθιστικο ακομη.  ;)

:grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΤΟ WOW ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6ΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙ 8ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για το linage τι εχετε να πειτε οσοι ξερετε ?

εχασα και γω εναν ... καηκε  εδω και 1χρονο + :(

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ότι θες λέμε, και για lineage και για wow και για dota και για diablo II και για ΑΟΕ ΙΙ και ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Προτιμω να ασχολουμαι με λειτουργικα - προγραμματισμους κτλπ

παρα να παιζω παιχνιδια...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:tooth: :tooth:
και απ' αυτά ξέρουμε και λέμε.
gtk+ 2.0
qt4
sdl-allegro
minix (BSD)
αρκετά καλά από debian

compilers μου έχουνε μείνει και openGL/DirectX να ασχολειθώ ακόμα.

μιλάμε για Über κάψιμο

Jarlaxle

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ημουν καμμενος επι 3-4 χρονια. Φοιτητης με πολυ ελευθερο χρονο κτλ κτλ. Εκλεινα πολλες ωρες online. :uglystupid:

Η αληθεια ειναι πως στον ελευθερο μου χρονο θα εβλεπα τηλεοραση ή θα επαιζα αλλα παιχνιδια (gamer απο πολυ μικρος) αντι για WoW οποτε δεν εγινε και τιποτα. Δεν παιζω πια γιατι υπαρχει και ενα οριο στο ποσα χρονια μπορει ενα παιχνιδι να κρατησει το ενδιαφερον σου και για μενα αυτο τελειωσε. Κατ' εμε ειναι το καλυτερο παιχνιδι ever (και εχω παιξει πολλα).  :grin:

Γενικως η Blizzard βγαζει οτι καλυτερο κυκλοφορει, οι ανθρωποι κατεχουν την τεχνη. Προτεινω diablo 1,2, starcraft, warcraft 2 για να δειτε τι σημαινει gaming. Τα γραφικα ειναι φυσικα ξεπερασμενα αλλα ειναι ακρως εθιστικα και πωροτικα παιχνιδια.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Και ποια ειναι η μαλακία?

Ειχα εναν μαλακα φιλο παλια που έσκαγε χρηματα καθε μήνα για να πέζει αυτην τη μαλακία,

γενικα οταν ειμουν μικρος ειχα παιδια του υπολογιστή για φιλους...

Ευτηχως δεν με τράβηξε ποτε αυτη η μαλακία, και κυριως τα mmorpg παιχνίδια...

Προτιμω να πεζω καποιο μουσικό οργανο, η να κάνω κατι αλλο παρα να λιώνω εκει μεσα,

ωραια λιώνεις, γαμιέσαι, στο τέλος το βαριέσαι,  κέρδισες κατι? οχι, η μηπως διάκρηση στο ιντερνετ..  :jerking: :jerking: :jerking:

Ομολογω οτι και εγω απο μικρος λατρευω τα παιχνίδια ακομα ασχολουμαι και θα ασχολουμαι πως να το πω ειναι στο αίμα μου αμα πατε στα μαγαζια που πουλάνε βιντεογκειμς θα δείτε ατομα ολων των ηλικιών, αλλα τυπου ps3 και παιχνίδια τα οποια ειναι ψυχαγωγία ,1-2 ωρες την ημέρα επιβάλεται να ξεχάσεις τα προβλήματα σου και της μαλακίες.

Αλλα οχι δα και 8-12 ωρες, μακρια απο τετοια ατομα , εκανα παρέα με τετοιους παλια, και τώρα κατάλαβα τι σκατα ατομα ειναι, χωρις προσωπικότητα, ουτε γκόμενα, ουτε ενα γαμήσι ουτε τιποτα, μονο wow,
αν είναι δυνατόν  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Jarlaxle

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
15 ευρω το μηνα ειναι. Το ποσο ειναι τραγικα μικρο αν παιζεις αρκετη ωρα καθε μερα. Ουσιαστικα πληρωνεις ενα μικρο ποσο για κατι που σε ψυχαγωγει ωρες και ωρες. Βεβαια αυτο αν δεν χασεις ολη σου τη ζωη και σε ψαχνουν συγγενεις και φιλοι  :2funny: :2funny:. Τοτε εχεις καει ασχημα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κανα χρονο καιγομουν με το γουορκραφτ και το λαιν ειτζ και το γκραντ θεφτ οτο...
καθομουν και επαιζα κανα 3ωρο την μερα...

τωρα βαριεμαι....

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
θυμαμαι πριν πολλααααααα χρονια που ξεκινησα το καψιμο με το warcraft 1 και στη συνεχεια το 2 .... μιλαμε για απιστευτες ωρες ... ατελειοτο λιωσιμο. ευτυχως πλεον δεν παιζω παιχνιδια εκτος απο προ.. παντος ηταν απιστευτα παιχνιδια...

Yes my Lord

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom