Νέα

Warcraft-Eπικινδυνο καψιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ρε μαγκες εχω ενα φιλο που εχει σοβαρο προβλημα εξαρτησης με το παιχνιδι warcraft,εγω ποτε δε το εχω παιξει,μονο pro evolution παιζω που και που,επισης εχω ακουσει κατι τρελα για 8 ωρες τη μερα συνεχομενο gaming warcraft και απιστευτο κολλημα,ακουγεται σα ναρκωτικο,οντως ισχυει?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
8 ωρες μεγαλε ειναι σχετικα λιγο.

Καιει κοσμο γενικα ο υπολογιστης, οχι μονο τα παιχνιδια.

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Εγω εχω παιξει warcraft και δεν λεω..Ωραιο παιχνιδακι..Δεν εχω παιξει ρο δικτυακο που πρεπει να ειναι το μεγαλο κολλημα αλλα το 3...Το παιχνιδι που την εβγαζα με ξηρα τροφη κυριολεκτικα ηταν το civilization (ολα εκτος απο το 4)..Πρεπει να φται στις πολλες ωρες οτι ενα παιχνιδι στρατηγικης σε πορωνει για ναδεις τι θα απογινει το εργο σου...Και δυσκολα τελειωνει αφου ουσιαστικα δεν υπαρχει μια αποστολη, ή αν υπαρχει ειναι με πολλους διαφορετικους τροπους...Παντως πλεον εχω αποτοξινωθει..Μονο καμμια ωριτσα στο bourdela μπαινω στο pc για διασκεδαση και διαβαζω και ειδησεις εκτος της δουλειας φυσικα)   

RoufiaNitsa

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πονεμενη ιστορια....μια το πιανω μια κανω αποχες των 2-3 μηνων....το πιο πολυ που εχω παιξει ειναι 3 ωρες....οχταωρο γενικα δεν μπορω να ειμαι σε πισι και αυτο με σωζει...ειναι οντως εθιστικο παντως :fuck2:

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Πονεμενη ιστορια....μια το πιανω μια κανω αποχες των 2-3 μηνων....το πιο πολυ που εχω παιξει ειναι 3 ωρες....οχταωρο γενικα δεν μπορω να ειμαι σε πισι και αυτο με σωζει...ειναι οντως εθιστικο παντως :fuck2:
Εισαι απο τις ελαχιστες γυναικες που παιζουν τετοια παιχνιδια..Εχω γνωρισει και αλλες αλλα ειστε πραγματι σπανιο φαινομενο..Οι πιο πολλες γυναικες παιζουν simw και τετοιυ τυπου παιχνιδια,,,(καλα και αυτα δεν λεω)

RoufiaNitsa

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Και sims επαιζα ενα φεγγαρι αλλα το βαρεθηκα γρηγορα....μαρεσουν πολυ περισσοτερο τα multiplayer παιχνιδια εστω με lan
εξαιρεση αποτελει το guitar hero στο οποιο εχω λιωσει το τελευταιο διαστημα (μου το πηρε δωρο ο αδερφος μου χοχο)

και οντως ειμαστε λιγες και αυτο ειναι βαρετο

εγω δε παιζω καθολου γκειμς παντως :birdman:

περαστικα :lheel:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
:lheel: :smitten: :smitten:το πιο καψιμο ειναι τα ποστ της νιτσας καθοτι ειναι ακρως εθιστικα!!!

RoufiaNitsa

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δοκιμασα να παιξω προ αλλα ημουνα μπαζο οποτε αρκουμαι στο να κανω την τσιρλιντερ οταν παιζουν τα σερνικα της παρεας...
παιζω grand tourismo ομως εδιαφερεσαι?

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
:lheel: :grin: :s&m_2:νιτσα εγω σε παιζω ενα γκιταρ χιρο αρκει να παιζεις εσυ τα ντραμς για να βαρας την μποτα

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
:grin: :fuck2:αμε, ολα γινονται με λιγη καλη θεληση!

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
την ωρα που παιζει ντραμς ομως,μπορεις να την πηδηξεις; :think:
τα παντα ολα γινονται πλεον....τελικα ολα τα παιχνιδια καψιμο ειναι αν το καλοσκεφτουμε..Εξαρταται με ποιο κολλαει ο καθενας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom